gtemata.com

Cum sa vinzi cu succes pe eBay

Doriți să deveniți un vânzător de succes pe eBay? Iată zece pași care vă explică modul de îmbunătățire a strategiilor dvs.

paşi

Imagine intitulată
1
Identificați-vă piața. Ia ceva timp să te uiți la produsele care te interesează, ce este vândut și ce nu este. Orice date de cercetare de piață pe care le puteți obține vă vor ajuta mai târziu. Probabil, veți putea identifica cu ușurință acele produse care au o cerere mai mare la un preț bun.
 • Imagine intitulată
  2
  Observați concurența. Înainte de a investi bani, luați în considerare strategiile celorlalți vânzători din categoria dvs. Acordați o atenție deosebită posibilelor defecte ale licitațiilor, acesta este momentul în care puteți juca jocul dvs., introducând o ofertă potrivită și bătând-o la propriul joc.
 • Imagine intitulată
  3
  Căutați un produs. Lucrați cu un furnizor pentru ceea ce doriți să vindeți și evaluați care sunt cele mai bune rate pe care le puteți obține, nu vă fie teamă să faceți niște cercetări pentru a obține oferte mai bune. În cazul în care prețurile eBay pe care le-ați văzut sunt mai mari decât cele ale furnizorilor, sunteți într-un punct bun.
 • Imaginea intitulată
  4
  Începeți puțin. Nu gândiți la o mie de lucruri în același timp, începeți încet, observați ce funcționează și învățați prin a face. Amintiți-vă că costă foarte puțin pentru a experimenta ideile originale pe eBay, și niciodată nu știți că ar putea funcționa!
 • Imagine intitulată
  5
  Experimentați și încercați din nou. Experimentați strategii diferite până când găsiți ceva care funcționează și nu vă fie rușine să încercați din nou și din nou. De asemenea, puteți găsi produse de nișă.


 • Imaginea intitulată
  6
  Creați un plan pentru afacerea dvs. Nu trebuie neapărat să fie formal, doar câteva pagini pentru a evidenția oportunitățile pe care le-ați văzut pe piață și tipul de strategii, punctele forte și punctele slabe și un buget. Este foarte util.
 • Imagine intitulată
  7
  Investiți și extindeți. Acum este timpul să investești în ideea ta. Luați inventar și începeți să petreceți timp în afacerea dvs. Alocați un număr de țintă pentru vânzări în fiecare săptămână, crescând treptat.
 • Imagine intitulată
  8
  Faceți-vă afacerea oficială. Odată ce ați câștigat câteva mii de euro, trebuie să vă înregistrați legal afacerea. Nu vă faceți griji, nu va fi costisitoare sau complicată - un avocat este cea mai bună persoană care vă va ajuta în acest proces.
 • Imagine intitulată
  9
  Instalați un sistem automat. Veți observa scrierea aceluiași lucru în mod continuu în e-mail-uri și în descrierea articolelor. Există programe pentru computerul care poate crea anunțuri și trimite automat e-mailuri, răspunzând astfel subansalei completate și plăților cu orice mesaj pe care îl oferiți.
 • Imagine intitulată
  10
  Nu renunta. Chiar și atunci când se pare că totul merge prost, nu te opri până nu reușești. Dacă vă rezistați, veți găsi întotdeauna o cale de ao face, mai ales în situații care par disperate.
 • Avertismente

  • Odată ce ați început să lucrați la afacerea dvs. eBay, vă puteți gândi la părăsirea locului de muncă. Nu este întotdeauna atât de ușor - există mai mulți factori care trebuie luați în considerare înainte de a lua o astfel de decizie importantă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit