gtemata.com

Cum se utilizează Skype

Skype este un mod distractiv de a comunica gratuit cu prietenii sau familia în timpul unei călătorii sau cu cineva care locuiește într-un alt stat, țară sau continent. În această perioadă, majoritatea oamenilor o folosesc și este un instrument rapid, care poate fi folosit ca alternativă la telefon. Iată cum să începeți.

paşi

Partea 1
Configurați Skype

Imaginea intitulată Skype Pasul 1
1
Descărcați Skype de pe Skype.com. Versiunile sunt disponibile pentru orice instalare și descărcarea de bază este gratuită. Dacă doriți să efectuați apeluri telefonice, există mici cheltuieli care trebuie suportate. Cu toate acestea, puteți comunica în câteva secunde.
 • Imaginea intitulată Skype Step 2
  2
  Deschideți aplicația Skype de pe desktop sau din meniul Start și conectați-vă.
 • Dacă nu aveți un cont Skype, atunci va trebui să faceți acest lucru creați unul. El va cere datele dvs. de bază, dar nimic important sau confidențial. Apoi, puteți crea contul dvs., alegând numele care va apărea altor persoane.
 • Imaginea intitulată Skype Pasul 3
  3
  Creați contactele dvs. Cu un Mac, faceți clic în partea de jos a ferestrei principale Skype, pe semnul + cu un PC, deasupra casetei Contacte, faceți clic pe cap și pe butonul + "Adăugați un nou contact"- apoi, pentru ambele calculatoare, puteți urma instrucțiunile de mai jos.
 • Cealaltă persoană trebuie să accepte și contactul dvs. Nu veți putea să utilizați Skype cu ea dacă nu ați confirmat-o. Skype vă va anunța când contactele dvs. au fost adăugate pe lista dvs.
 • Partea 2
  Faceți o conversație

  Imaginea intitulată Skype Step 4


  1
  Spuneți persoanei de contact atunci când intenționați să utilizați Skype împreună cu el. Puteți face acest lucru din timp, dacă este online sau puteți lăsa un mesaj când se va conecta la următoarea dată. Desigur, îi puteți trimite oricând un mesaj text care să-i spună să meargă online!
  • Pentru a verifica dacă persoanele dvs. de contact sunt online, priviți pictograma din fața numelui de utilizator. Dacă există un marcaj verde, înseamnă că acestea sunt online și disponibile. Dacă este galben, sunt absenți. O pictogramă gri indică faptul că nu sunt online.
 • Imaginea intitulată Skype Step 5
  2
  Începeți o conversație. Când contactul dvs. este online, veți fi anunțat în colțul din dreapta jos al ecranului. Alternativ, verificați lista din stânga pentru a vedea dacă interlocutorul dvs. este conectat. Dacă da, faceți clic pe numele său. De asemenea, puteți începe o discuție, un videoclip sau o voce.
 • Pe lângă funcțiile de voce și video, puteți apela persoanele de contact de pe telefonul mobil sau puteți să le trimiteți un mesaj scris. Vă recomandăm să trimiteți un mesaj înainte de a vă apela, pentru a vă asigura că sunt gata.
 • Puteți dezactiva întotdeauna apelul apăsând butonul microfonului. Puteți utiliza diferite funcții pentru a vă îmbunătăți utilizarea, deci începeți să experimentați. Puteți să partajați ecranul, să efectuați un apel duplex sau să utilizați o fereastră secundară în fereastra principală.
 • Imaginea intitulată Skype Step 6
  3
  Terminarea apelului. După salut, desigur! Faceți clic pe butonul circular cu un telefon roșu din partea inferioară a ecranului care a apărut când ați sunat persoana respectivă.
 • Dacă apelul se termină fără ca un interlocutor să îl închidă, înseamnă că există o problemă de conectare. Ar putea fi temporar sau poate este o conexiune slabă la Internet pentru unul dintre utilizatori. Apelurile video necesită în general mai multă lățime de bandă, așadar mai bine să treceți la o conversație vocală pentru a face sunetul mai bun.
 • Imaginea intitulată Skype Step 7
  4
  Pentru a vorbi numai, introduceți textul în caseta de jos și apăsați pe tasta Enter. Dacă persoana este offline, veți vedea un cerc rotativ, în partea dreaptă a textului. Contactul dvs. o va primi când aveți acces la Skype.
 • Citirea textului este o opțiune activă, dar trebuie să fim conștienți de faptul că nu toată lumea știe acest lucru.
 • Avertismente

  • Skype este gratuit numai dacă apelați apelul Internet. Dacă efectuați un apel către un telefon - care poate fi mai ieftin decât utilizând un telefon mobil sau fix - acesta are un cost: trebuie să achiziționați credite pentru contul dvs. Skype înainte de a apela.
  • Nimeni nu vă poate suna pe Skype dacă nu vă conectați ca utilizator online. Dați clic pe săgeata în jos de lângă pictograma din fața numelui de utilizator din partea de sus a ecranului principal și alegeți "disponibil".
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit