gtemata.com

Cum să trăiți în Londra pe un buget redus

Dacă locuiți în Londra de ceva timp, veți ști că nu este cel mai scump oraș din lume, deși mulți oameni o consideră. Dacă, dimpotrivă, tocmai ați sosit, nu fiți impresionați de prețuri: după sfatul acestui articol, vă puteți bucura de șederea dvs. fără a vă depăși bugetul.

paşi

Imagine intitulată Live în Londra pe un buget 1
1
Puburi și baruri. Există o mulțime de pub-uri, baruri și baruri care încearcă din greu să câștige noi clienți. Descoperiți seriile în care oferă reduceri speciale.
 • Imagine intitulată Live în Londra pe un buget al doilea pas
  2
  Spectacole și cinema. Îți plac emisiunile? O mulțime de pub-uri organizează serii muzicale în fiecare săptămână - încercați să priviți în sus "Time Out Londra". Preferi cinematograful? Participă la miercuri la Orange: compania de telefonie oferă, de fapt, clienților săi un bilet gratuit, un real 2x1. Această promoție este valabilă pentru toate filmele și cinematografele, în fiecare miercuri. Amintiți-vă că cinematografele din zona centrală sunt mai scumpe, mai ales în Leicester Square.
 • Imagine intitulată Live in London on a Budget Step 3
  3
  Restaurante. Dacă doriți să luați cina împreună cu prietenii, evitați cele mai scumpe restaurante din oraș. Încercați feluri de mâncare de restaurante din suburbiile multietnice Londra Mare (sau întreaga zonă a orașului exclus tocmai City): Aici este cu siguranță mult mai accesibil (costul unui meniu complet, pe persoană, parte, de obicei, de la 5 lire sterline) și mâncăruri cu adevărat originale. Pregătiți-vă să gustați alimente picante și picante!
 • Imagine intitulată Live în Londra pe un buget 4
  4
  Costuri mai mici. Luați în considerare închirierea unei camere într-o casă comună, în loc să închiriați un apartament pentru totdeauna. De asemenea, luați în considerare trecerea la zone mai puțin costisitoare. Dacă nu vă place ideea de a trăi cu oameni pe care nu îi știți, de ce să nu căutați o casă pentru a trăi împreună cu prietenii dvs.? Când te duci să vezi o casă, contractate pe preț: de obicei, proprietarii au o nevoie urgentă de chiriași, astfel încât acestea ar putea fi dispus să negocieze. Cu unele trucuri, puteți, de asemenea, să scăpați consumul: de exemplu, înlocuiți becurile normale cu cele cu consum redus și luați în considerare cu atenție compania care oferă cel mai bun preț.
 • Imagine intitulată Live în Londra pe un buget Pasul 5


  5
  Du-te încoace. Pentru cumpărături fără griji, faceți o plimbare pe strada Oxford: de la Primark, puteți găsi haine și încălțăminte la prețuri foarte mici. Evident, există și multe alte magazine care merită o vizită, mai ales la sfârșitul sezonului, când există vânzări. Trebuie doar să mergeți puțin și veți găsi mai multe.
 • Imagine intitulată Live in London on a Budget Step 6
  6
  Fii meticulos în cumpărăturile pentru casă. Du-te la magazinul lui Wilkinson pentru tot ceea ce se referă la casă în general - în mod alternativ, există o mulțime de magazine care vinde totul la o lire sau 99 de pence. Pentru mâncare, totuși, puteți merge la un supermarket Tesco și puteți consulta departamentul de oferte. Dacă vă place alimentele etnice, puteți găsi mese delicioase în magazinele mici din zona dvs., de exemplu cele care vând în cantități mari. Găsiți carne bună în măcelarii Halal, unde cheltuiți mai puțin decât măcelarul tradițional.
 • Imagine intitulată Live in London on a Budget Step 7
  7
  Reduceți costurile de călătorie. Urmează tendința și investește într-o bicicletă, poate fi folosită: vei păstra în siguranță și în același timp economisiți costurile de transport. Utilizați autobuzul în loc de metrou și faceți un abonament dacă aveți nevoie să vă deplasați frecvent: pentru studenți, există, de obicei, rate reduse. Dacă doriți să mergeți și să vizitați locații noi, încercați să vedeți dacă există bilete de sezon sau cărți ieftine: dacă rezervați cu Megabus, biletele costă mai puțin de o lire.
 • Imagine intitulată Live in London on a Budget Step 8
  8
  Amintiți-vă că cele mai frumoase lucruri din viață sunt gratuite! Există multe locuri frumoase în jurul valorii de: mergeți la o plimbare de-a lungul Tamisei sau organizați un picnic în Hyde Park cu prietenii dvs. Dacă sunteți un iubitor de artă, puteți găsi expoziții și expoziții gratuite. Începeți de la Muzeul Britanic și de la Galeria Națională. Nu uitați că chiar socializarea cu oameni din întreaga lume este o experiență încântătoare!
 • Sfaturi

  • Biletele achiziționate pentru spectacole de teatru și muzică sunt mai ieftine dacă sunt achiziționate devreme. Același lucru este valabil și pentru biletele de tren și autocar.
  • Pentru a putea să trăiți în Londra fără a cheltui o grămadă de bani, implicați-i pe prietenii voștri în cercetarea dvs.: ar putea să vă ofere sugestii bune.

  Avertismente

  • "ofertele" ele sunt multe și tentante, dar evitați să cumpărați ceea ce nu aveți cu adevărat nevoie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit