gtemata.com

Cum să călătorești cu trenul de la Londra la Beijing

Călătoria cu trenul de la Londra la Beijing se poate transforma într-o excursie de vis. Cu o organizare precisă, este posibil să ajungeți la Beijing chiar și în doar opt zile. Va trebui să ajungeți la Moscova și apoi să călătoriți la bordul Transsiberianului, care vă va duce de la capitala Rusiei la Beijing. Deoarece nu există trenuri care să lege cele două capitale, va trebui mai întâi să ajungeți la un oraș european care are legături cu Moscova, cum ar fi Parisul sau Berlinul.

paşi

Partea 1
Organizarea călătoriilor

Imaginea intitulată Călătoria de la Londra la Beijing cu trenul Pasul 1
1
Gândiți-vă la timpul pe care îl aveți la dispoziție. Unele itinerarii necesită mai mult timp decât altele. Veți avea nevoie de cel puțin opt zile pentru a finaliza călătoria. Dacă doriți să vizitați alte orașe de-a lungul drumului, luați mai mult timp.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la Londra la Beijing prin trenul 2
  2
  Planificați itinerariul. În primul rând, va trebui să plecați de la Londra și să ajungeți la un oraș european cu legături directe către Moscova. Odată ce ajungeți în capitala rusă, vă veți urca la bordul Transsiberianului, care vă va duce la Beijing pe una dintre cele două căi posibile.
 • Moneda pentru a ajunge la Moscova pornind de la un oraș european, cum ar fi Paris sau Berlin, care are legături directe feroviare atât la Londra, cât și la Moscova.
 • Puteți călători de la Moscova la Beijing prin Manchuria sau Mongolia. Rețineți că de multe ori pe aceste rute există doar un tren pe săptămână.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la Londra la Beijing cu trenul Pasul 3
  3
  Stabiliți un buget. Costul călătoriei va depinde de orașul european în care optați pentru oprire, de numărul de zile pe care intenționați să îl păstrați în Moscova și de clasa biletelor de călătorie feroviare achiziționate. Verificați costul biletelor, hotelurilor și alimentelor și băuturilor la bordul trenului: în acest fel puteți face o estimare a cheltuielilor.
 • De exemplu, biletele de la Moscova la Beijing au costat între 500 și 900 de euro. Biletele de prima clasa sunt cele mai scumpe.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la Londra la Beijing cu trenul Pasul 4
  4
  Evaluați diferite opțiuni pentru alegerea unui tren. În diferite orașe europene există diferite opțiuni de alegere. Odată ce ați stabilit orașul de unde veți lua trenul spre Moscova, puteți începe să evaluați rute și trenuri specifice. Lucrurile pe care va trebui să le țineți cont sunt costurile, durata călătoriei și clasele disponibile pentru călătoria cu trenul.
 • Biletele de primă clasă sunt foarte scumpe și adesea includ bluza.
 • Puteți, de asemenea, să cumpărați un bilet de clasa a doua, care să nu includă patul.
 • Toate trenurile de la Moscova la Beijing au servicii de restaurant. Tipul și disponibilitatea meselor la bordul trenurilor între Londra, diversele destinații europene și Moscova este variabilă.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la Londra la Beijing cu trenul Pas 5
  5
  Solicitați vize necesare. Puteți folosi vize pentru a vizita diferitele țări pe care le veți întâlni de-a lungul drumului, în funcție de naționalitatea dvs. și de itinerarul ales. După planificarea itinerarului, căutați pe internet cerințele pentru obținerea vizei din diferite țări. Aplicați bine înainte de data plecării. Probabil că veți avea nevoie de următoarele vize:
 • Veți avea nevoie de viză pentru tranzit spre Belarus: de acolo treci majoritatea trenurilor de la Moscova la Beijing.
 • Dacă nu aveți cetățenie rusă, veți avea nevoie de un permis de ședere turistică.
 • Dacă nu aveți cetățenie chineză, veți avea nevoie de un permis de ședere turistică.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la Londra la Beijing cu trenul Pasul 6
  6
  Solicitați un pașaport. Pentru a călători de la Londra la Beijing, veți avea nevoie de un pașaport. Dacă aveți deja unul, asigurați-vă că acesta este încă valabil și nu expiră înainte de a vă întoarce. Dacă este necesar, reînnoiți documentul. Dacă nu aveți pașaport, cereți-l cu cel puțin șase luni înainte de plecare.


 • Imaginea intitulată Călătoria de la Londra la Beijing cu trenul Pasul 7
  7
  Rezervați bilete la tren. Pentru trenurile de la Moscova la Berlin este necesar să rezervați în avans. Chiar dacă rezervarea nu este obligatorie pentru toate secțiunile călătoriei, este întotdeauna recomandat să rezervați scaunul în prealabil. De exemplu, trenurile precum Eurostar sau Thalys trebuie rezervate și sunt destul de solicitate.
 • Aruncați o privire la bahn.de pentru a vedea orarele și tarifele pentru trenurile care călătoresc în Europa.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la Londra la Beijing cu trenul Pasul 8
  8
  Poarta doar esentiale. Un bagaje ușoare facilitează călătoria: pregătește cinci schimbări de îmbrăcăminte sau chiar mai puțin. Asigurați-vă că aduceți hărți și ghiduri turistice ale fiecărui oraș pe care îl vizitați cu dvs., dar și cărți, ziare, torță, unele gustări și îmbrăcăminte potrivită pentru sezon. De asemenea, este recomandabil să aduceți o centură de bani pentru bani, pașaport și / sau carduri de credit.
 • Partea 2
  Călătorie de la Londra la Beijing

  Imaginea intitulată Călătoria de la Londra la Beijing prin trenul Pasul 9
  1
  Luați un tren spre o destinație europeană cu legături directe cu Moscova. Nu există nici un tren direct de la Londra la Moscova. În primul rând va trebui să ajungeți la un oraș european care are legături feroviare directe cu Moscova. Unele dintre cele mai bune orașe de legătură sunt Parisul și Berlinul.
  • Găsește un tren la Paris și petrece câteva zile în capitala franceză pentru a vizita cele mai renumite atracții turistice precum Bastille sau Louvre.
  • Din Londra, luați un tren spre Cracovia, Polonia. Petreceți câteva zile acolo pentru a descoperi comorile regale de pe dealul Wawel sau Fabrica lui Oscar Schindler.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la Londra la Beijing cu trenul Pasul 10
  2
  Luați un tren care vă duce din orașul european spre Moscova. După ce vă deplasați de la Londra la destinația dvs. europeană, luați un tren pentru a ajunge la Moscova. Puteți rezerva bilete pentru rute consecutive, evitând astfel opririle. De asemenea, vă puteți opri pentru o zi sau două și vizitați orașul european la alegere și apoi urcați la tren către Moscova.
 • Petreceți câteva zile la Moscova pentru a vizita Kremlinul, Piața Roșie și Galeria Tretyakov.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la Londra la Beijing prin trenul 11
  3
  Călătorie de la Moscova la Beijing, care trece prin Manchuria. Acest itinerariu durează 6 nopți și acoperă 8.986 kilometri. Există un singur tren pe săptămână. Pe drum puteți admira peisajele caracterizate de stepele nesfârșite și Marele Zid Chinezesc lângă orașul Shanhaiguan.
 • Există un singur tren pe săptămână care leagă Moscova de Beijing, trecând prin Manchuria.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la Londra la Beijing prin trenul 12
  4
  Călătorie de la Moscova la Beijing, care trece prin Mongolia. Acest itinerariu durează 6 nopți și acoperă 7.621 kilometri. Există un singur tren pe săptămână, care durează 6 zile pentru a ajunge la Beijing. Această rută traversează Mongolia prin deșertul Gobi. Acest tren oferă doar compartimente de clasa I și a doua.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit