gtemata.com

Cum să călătorești cu mașina cu un copil

Călătorește cu mașina cu un copil poate fi stresantă, mai ales dacă mile să meargă sunt multe. Planificarea atentă vă va ajuta să evitați obstacolele comune, astfel încât călătoria să meargă fără probleme. Păstrați lectură pentru a vă asigura că vă duceți cu mașina la o mașină liniștită.

paşi

Partea 1
Utilizați un scaun pentru copii

Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru copii 1
1
Alegeți scaunul drept. Securitatea ar trebui să fie prioritatea dvs. Este absolut esențial să cumpărați un scaun potrivit pentru vârsta și greutatea copilului dumneavoastră. Există trei modele de bază pe piață: scaune plasate în direcția opusă uneltei destinate doar copiilor sub 16 kg, locuri combinate pentru copii nou-născuți-copii (pot fi plasate în direcția opusă celei pentru copiii sub 20 kg și apoi pentru cei cu primii pași) și scaunele destinate copiilor cu vârste de patru ani în sus, care se ridică pe bancheta din spate, astfel încât copiii să fie legați de centurile autovehiculului.
 • Dacă este posibil, cumpărați scaunul înainte de a se naște copilul. Dacă vă mutați în mașină, va trebui să o luați acasă de la spital sau clinică. În primul rând, vă familiarizați cu scaunul (și cu manualul, care trebuie citit cu atenție), cu atât mai ușor va fi să îl utilizați atunci când este necesar.
 • Dacă familia ta are două mașini, poți cumpăra un scaun de mașină. Cumpărăturile suplimentare ar putea merita. De fapt, veți economisi timp în viitor și veți preveni erorile cauzate de o instalare în grabă și de schimbarea de la un vehicul la altul.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un copil Pasul 2
  2
  Montați scaunul corect. Ar trebui să fie așezat pe bancheta din spate a mașinii, posibil în mijloc. Citiți instrucțiunile din manual de două ori pentru a vă asigura că faceți o treabă bună. Asigurați-vă că toate benzile și dispozitivele de siguranță sunt în poziție. Dacă copilul este nou-născut, scaunul trebuie să se confrunte cu direcția opusă călătoriei: această poziție este cea mai bună pentru copii.
 • În multe locuri, este posibil să mergeți la secția de poliție sau pompierii (uneori și în alte locuri, de asemenea, oferiți acest serviciu) pentru a supune scaunul la un control profesional. Faceți o căutare online pentru a afla mai multe despre opțiunile locale. Dacă locuiți în Statele Unite, de exemplu, puteți face clic pe https://safercar.gov/cpsApp/cps/index.htm, unde este ușor să faceți o căutare introducând codul poștal.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un copil Pasul 3
  3
  Aflați despre legile. Normele în acest sens variază în diferite țări, așa că mereu verificați-le pentru a vă asigura că aveți elemente sigure și adecvate.
 • Partea 2
  Pregătiți vehiculul

  Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un copil Pasul 4
  1
  Verificați mașina. Dacă intenționați să călătoriți la o distanță semnificativă, luați mașina de la dealer sau mecanic înainte de a vă deplasa. Este mai bine să găsiți o problemă înainte de a pleca decât să întâlniți o dificultate neașteptată în mijlocul călătoriei. Dacă este necesar, reparați sau înlocuiți piesele defecte.
  • Nu priviți aerul condiționat. Veți avea nevoie să vă asigurați că temperatura mașinii este plăcută pentru copil.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un copil Pasul 5
  2
  Cumpărați umbrele de soare detașabile. Copilul nu trebuie expus la lumina directă a soarelui, așa că cumpărați acest element pentru ferestre. Când conduceți, verificați dacă fețele și ochii copilului sunt protejați de soare.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru copii 6
  3
  Scoateți obiectele periculoase. În apropierea scaunului nu trebuie să lăsați niciun obiect ascuțit, pe care copilul îl poate atinge sau nu. Dacă vă frânți brusc, răsuciți brusc sau aveți un accident, aceste articole ar putea fi periculoase. Acoperiți obiectele din metal la îndemâna copilului, deoarece acestea se pot încălzi la soare și îl pot arde.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un copil Pasul 7
  4
  Cumpărați o oglindă. Poate fi util să cumpărați o oglindă portabilă și să o așezați în fața dvs., astfel încât să puteți vedea în mod clar copilul de pe scaunul din față al mașinii. Puteți să-l verificați mai ușor și vă poate vedea.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru sugari 8
  5
  Decorează ferestrele. Unele autocolante decolorabile colorate în culori deschise îl vor ține pe copil în timpul călătoriei. Evitați să alegeți imagini care sunt atât de mari încât acestea interferează cu viziunea dvs. Siguranță în primul rând.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru copii 9
  6
  Asigurați-vă că copilul are o sursă de lumină. Dacă călătoriți noaptea, puteți purta o sursă de lumină slabă, astfel încât copilul să nu se teamă. Alegeți unul care nu este prea luminos pentru a preveni ca acesta să interfereze cu conducerea.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru copii 10
  7
  Completați. Pornirea călătoriei cu rezervorul de marfă vă va salva o oprire suplimentară. În plus, copilul va fi expus mai puțin la fumul cauzat de evaporarea combustibilului.
 • Partea 3
  Faceți valize de călătorie

  Imaginea intitulată Călătoria cu mașina cu un pas pentru sugari 11
  1
  Luați destule scutece și șervețele cu dumneavoastră. Adăugați mai multe și mai multe, chiar dacă nu credeți că veți avea nevoie de ele. În acest fel, nu vă veți găsi fără scutece în mijlocul călătoriei.
  • Șervețele umede nu sunt utile numai pentru schimbarea scutecelor. De asemenea, le puteți folosi pentru a vă curăța mâinile și pentru a vă împrospăta fața copilului.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu mașina cu un pas pentru sugari 12
  2
  Pregătiți alimentările necesare. Dacă copilul bea lapte din sticlă, aduceți înapoi consumabilele, mai mult decât extrasul. Călătoria poate dura mai mult decât se aștepta și este posibil să aveți probleme cu spălarea acestora. Asigurați-vă că aveți o formulă suficientă dacă copilul este hrănit cu acest produs. Ați început să mâncați alimente solide? Aceste elemente vor fi, de asemenea, necesare.
 • Imaginea intitulată Călătoria cu mașina cu un pas pentru sugari 13
  3
  Adu-ți apă și gustări pentru tine. Dacă alăptați, va trebui să mănânci în mod regulat și să beți multă apă pentru a vă menține hidratat și pentru a optimiza producția de lapte. Cu toate acestea, ar trebui să mănânce bine și să beți, chiar dacă nu alăptați. Veți fi mai atenți la conducere și la o dispoziție mai bună.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru sugari 14
  4
  Nu uitați păturile și prosoapele. O acoperire poate fi utilă pentru dvs. în deplasare. Puteți să-l utilizați pentru a sprijini capul copilului pe scaun, pentru al acoperi în timpul somnului și ca un strat suplimentar dacă este rece. Prosoapele sunt necesare pentru suprafețele pe care veți schimba scutecul. Rotiți unul pe scaunul mașinii pentru al face (chiar și tampoanele impermeabile și / sau de unică folosință sunt bune în această privință). De asemenea, le puteți folosi pentru a usca burr sau pentru a curăța bebelușul atunci când se murdărește.
 • Nu lăsați păturile pe scaun dacă nu puteți vedea mereu ce face copilul. Este important să vă asigurați că nu-l sufocă.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru sugari 15
  5
  Puneți haine suplimentare pentru dvs. și copilul dvs. în valiza dvs. Copilul se poate murdări de mâncare, scuipă sau poate crea alte mizerie, deci este mai bine să ai haine de schimb atât pentru tine, cât și pentru el.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru copii 16
  6


  Introduceți pungile de gunoi în mașină. Veți avea nevoie de ele pentru scutece, deșeuri și resturi de produse alimentare. Aranjați-vă într-un singur loc până când găsiți un loc pentru a le arunca.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru sugari 17
  7
  Gândiți-vă la divertisment. Unele jucării moi vor ține copilul ocupat pentru o parte din călătorie. Arcurile cu jocuri pentru atașare pe scaun reprezintă o investiție excelentă pentru copiii mai mici. De asemenea, puteți să adăugați muzică copilului dvs. sau să îl ajutați să adoarmă.
 • Nu-i dați jucării grele: ele pot fi periculoase în timp ce mașina rulează.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru sugari 18
  8
  Păstrați numerele de telefon importante. Ar trebui să aveți serviciile medicului pediatru și de urgență. Scrieți-le pe telefonul mobil și / sau pe o foaie de hârtie. Este posibil să nu aveți nevoie de ea, dar niciodată nu știți: copilul se poate îmbolnăvi sau poate avea o altă problemă.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru copii 19
  9
  Puneți o trusă standard de prim ajutor și medicamentele necesare în mașină. Mașina dvs. ar trebui, de asemenea, să fie pregătită din acest punct de vedere. De asemenea, aduceți un termometru, câteva medicamente pentru a reduce febra, cremele pentru punctele de desfacere și toate celelalte medicamente pe care copilul le-ar putea avea nevoie.
 • Partea 4
  Călătorește cu mașina cu copilul tău

  Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru sugari 20
  1
  Consultați pediatrul. Dacă va fi o călătorie lungă, ia copilul la medicul său mai întâi. Poate evalua starea de sănătate a copilului și vă oferă câteva sugestii pentru această experiență.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru copii 21
  2
  Lăsați copilul să se obișnuiască cu scaunul auto. Dacă nu călătoriți frecvent cu mașina, trebuie să-l aclimatizați. Așezați-l acolo de câteva ori înainte de a pleca, permițându-vă să vă jucați și / sau să faceți un pui de somn. Acest lucru va reduce șansele de a protesta odată ce vă aflați pe drum.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru copii 22
  3
  Pleci doar dacă ești bine. Sănătatea copilului dumneavoastră este importantă, dar a ta este prea. Ar trebui să fiți sănătoși și să vă simțiți bine înainte de a călători, mai ales dacă sunteți singurul care conduce.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru copii 23
  4
  Gândiți-vă la întârzierile. Amintiți-vă că va trebui să vă opriți frecvent pentru ao hrăni, ao schimba și ao alinia. Dacă o astfel de călătorie a durat șase ore, planificați cel puțin opt sau nouă cu un copil.
 • Dacă întârzierea devine semnificativă și călătoria este prea lungă, puteți rămâne peste noapte la hotel. Acest lucru vă va oferi ocazia de a vă odihni și reîncărca bateriile înainte de a relua conducerea.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru sugari 24
  5
  Fiți însoțit de cineva dacă este posibil. Dacă puteți, aveți un adult vă menține compania în timpul călătoriei. Știind că poți conta pe o altă persoană să vorbești, să ghidezi și să distrezi copilul, vei face călătoria mai plăcută și mai puțin obositoare.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru copii 25
  6
  Încearcă să pleci într-un moment în care copilul doarme. Unii părinți consideră că călătoriile sunt mai silențioase, începând cu noaptea sau în timpul somnului. În acest fel, bebelușul va dormi pentru o parte substanțială a călătoriei.
 • Fiecare copil este diferit, deci va trebui să vă gândiți la ceea ce veți tolera cel mai bine. Dacă credeți că este mai bine să începeți atunci când bebelușul este treaz și plin de viață, puteți face și acest lucru.
 • 7
  Îmbrăcați copilul în straturi. În funcție de condițiile meteorologice, va trebui să îmbrăcați copilul cu mai multe straturi de îmbrăcăminte, astfel încât să nu sufere căldură sau frig. O singură și o pereche de șosete pot alcătui stratul de bază. Dacă este necesar, veți adăuga mai multe haine.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un copil Pasul 27
  8
  Hrăniți copilul și schimbați-l înainte de a pleca. Aveți grijă de nevoile de bază înainte de a vă deplasa. Dacă bebelușul este cald, uscat și cu burtă plină, capriciile vor fi mai puțin. În plus, puteți începe fără probleme și conduceți o perioadă lungă de timp, în loc să opriți înainte de a fi necesar.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru sugari 28
  9
  Luați pauze frecvente. Atât tu cât și fiul tău îi vei fi mai bine dacă te vei odihni la fiecare două-trei ore. Stabiliți când veți lua o pauză, astfel încât să o puteți hrăni și să nu vă întrerupeți rutina.
 • Când faceți o scurtă oprire pentru a-l hrăniți, asigurați-vă că se învârte. Acest lucru vă va liniști, deoarece veți ști că copilul nu va avea dureri de stomac în timpul călătoriei.
 • Atât cât copilul pare să fie bine, este ideal să se oprească periodic și să coboare din mașină. Respirând puțin aer proaspăt și plimbându-se vor face și pe amândouă. În plus, copilul nu ar trebui să fie nevoit să doarmă mult timp, mai ales dacă este nou-născut. Luați în considerare, în special, să faceți opriri neplanificate atunci când vedeți un parc sau alt loc perfect pentru o plimbare.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru copii 29
  10
  Încercați să cântați. Dacă copilul începe să facă tantrums, încercați să cântați. Nu trebuie să fii bun: copilul nu contează. Vocea voastră va fi liniștitoare și vă va spune că sunteți acolo.
 • 11
  Nu o hrăniți niciodată în timp ce conduceți. Nu-i dați flaconul sau mâncarea în timp ce mașina rulează, deoarece copilul se poate sufoca, poate înghiți prea mult aer sau poate vomita. Dacă are nevoie să mănânce, oprește mașina.
 • Imaginea intitulată Călătorie cu mașina cu un pas pentru sugari 31
  12
  Nu scoateți copilul din scaun în timp ce mașina se mișcă. Opriți-vă dacă trebuie să-l dați jos. Curelele de siguranță nesigure în timp ce mașina rulează este nesigură (și ilegală).
 • 13
  Acordați atenție parcării. Asigurați-vă că ați parcat, astfel încât să aveți suficient spațiu pentru a deschide ușile din spate. Partea mașinii cu scaunul nu trebuie să fie pe partea laterală a drumului, unde trec celelalte mașini.
 • Sfaturi

  • Nu uitați să acordați atenție nevoilor dvs. Dacă vă este foame, obosit, distras sau stresat, opriți temporar și faceți o pauză.
  • Încercați să rămâneți cât mai relaxat posibil. Copilul ar putea face multe tantruri. Este de preferat să mențineți o atitudine optimistă, să vorbiți copilului cu voce plină de bucurie și să vă gândiți la călătorie ca și cum ar fi o aventură distractivă. Acest lucru va face atât bine.

  Avertismente

  • Copilul trebuie să rămână întotdeauna în scaunul pentru copii atunci când vehiculul se mișcă. Este nesigur și ilegal să-l lăsați liber în timp ce conduceți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit