gtemata.com

Cum să călătorești de la Miami la New York

Miami și New York sunt situate pe coasta de est a Statelor Unite și există multe soluții pentru a se deplasa între aceste două orașe. Mulți dintre cei din New York Times călătoresc adesea în Miami, în special în timpul iernii, iar o mare parte din populația din Miami are prieteni și familii care trăiesc în Big Apple. Ambele orașe găzduiesc de asemenea numeroase întreprinderi și instituții. Ca urmare, călătoriile pentru petrecerea timpului liber sau pentru afaceri sunt comune și ușoare și puteți să le faceți cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

paşi

Imaginea intitulată Călătoria de la Miami la New York Pasul 1
1
Determinați timpul și banii pe care trebuie să-l călătoriți. Înainte de a ști cum vă veți deplasa de la Miami la New York, trebuie să decideți când doriți să plecați, la ce oră doriți să ajungeți, când și dacă intenționați să reveniți la punctul de plecare și cât de mult puteți cheltui.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la Miami la New York Pasul 2
  2
  Zboară de la Miami la New York. Dacă nu vă este frică de avion, zborul este cea mai ușoară și cea mai rapidă cale de a călători între aceste două orașe. Dacă rezervați bine în avans, veți economisi - costurile sunt în jur de 200 $ (aproximativ 150 €) A / r și 600 $ sau mai mult (aproximativ 450 €) dacă rezervați târziu.
 • Căutați site-uri unde puteți face chilipiruri, cum ar fi Orbitz, Kayak și Expedia sau puteți apela direct companiile aeriene. Dintre companiile aeriene care zboară de la Miami către New York și viceversa se numără American Airlines, Delta și United Airlines.
 • Alegeți un zbor direct de la Aeroportul Internațional Miami (MIA), de la Aeroportul Ft. Lauderdale-Hollywood (FLL), situat la aproximativ 48 km de Miami sau de la Aeroportul Internațional Palm Beach (PBI) din Miami. Selectați aeroportul din New York - puteți alege între JFK, situat în Queens sau LaGuardia (LGA), situat în același cartier. Puteți găsi, de asemenea, zboruri directe către alte aeroporturi din zonă. Un zbor non-stop durează aproximativ trei ore.
 • Alegeți un zbor care are o escală dacă preferați să o faceți în acest fel. Trecerea prin Atlanta vă permite să urmați cel mai scurt traseu de la Miami la New York. O excursie cu o escală durează cel puțin cinci ore, dar poate depăși cu ușurință acest timp dacă trebuie să așteptați mult timp.
 • Imaginea intitulată Călătoria de la Miami la New York Pasul 3
  3
  Luați trenul pentru a merge de la Miami la New York. Amtrak oferă serviciul Palmetto și serviciul de argint pentru a călători între aceste două orașe și, probabil, va trebui să schimbați trenurile în Washington, D.C. Unele trenuri sunt directe, iar călătoria durează între 28 și 31 de ore. Puteți rezerva o cușetă și puteți mânca în vagonul restaurantului. Un bilet cu o singură cale costă în jur de 130 de dolari (aproximativ 97 de euro).


 • Imagine cu denumirea Călătoria de la Miami la New York Pasul 4
  4
  Luați autobuzul pentru a merge de la Miami la New York. Costul este mai puțin același cu cel al trenului. Puteți să urcați la bordul unui autobuz Greyhound pentru a călători de la Miami la Big Apple. Călătoria durează aproximativ 32 de ore și poate fi îndreptată sau programată să se oprească în Richmond, Virginia sau Orlando, Florida. Dacă rezervați cu cel puțin trei săptămâni în avans, puteți cumpăra un bilet unic pentru mai puțin de 100 de dolari (în jur de 74 de euro), altfel tariful este de aproximativ 130 de dolari (aproximativ 97 de euro).
 • Imagine cu denumirea Călătoria de la Miami la New York Pasul 5
  5
  Du-te cu mașina de la Miami la New York. Dacă doriți să călătoriți în funcție de ritmul dvs. și să admirați priveliștile și peisajele, puteți călători cu mașina. Distanța este de aproximativ 2055 km - va trebui să mergeți spre nord pe Interstate 95. În funcție de trafic și numărul de opriri pe care le faceți, călătoria va dura între 18 și 20 de ore. Veți închiria un vehicul? Asigurați-vă că aveți kilometraj nelimitat.
 • Sfaturi

  • Dacă doriți să vă schimbați puțin, puteți călători în diferite moduri. De exemplu, ați putea să conduceți o parte din cale și apoi să luați avionul. Doriți să vedeți alte orașe situate între Miami și New York? Întrebați un agent de turism care să vă ajute să vă planificați călătoria sau să căutați pe Trip Advisor sau Google pentru a găsi imediat informații.
  • Dacă puteți, cumpărați biletele și rezervați totul în avans. În acest fel, costurile vor fi limitate.

  Avertismente

  • Du-te devreme la aeroport, dacă te-ai hotărât să te miști în acest fel. Atât Miami, cât și New York au aeroporturi internaționale cu trafic aerian considerabil și controale de securitate pot fi lungi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit