gtemata.com

Cum sa te imbraci in Hawaii

Ai organizat o călătorie în Hawaii, dar nu ai cea mai mică idee cum să te îmbraci?

Amintiți-vă, nu există nici o iarnă în Hawaii.

paşi

Imaginea intitulă Rochie în Hawaii Pasul 1
1
Alegeți haine confortabile și proaspete. Prediligi capete largi pentru excursii de vizitare a obiectivelor și pentru momente de relaxare. Vînturile comerțului trec constant prin stat, reglând umiditatea. Viteza acestor vânturi este de obicei 24-40 km pe oră. Vânturile "Kona"în schimb, ele sunt exact opusul vânturilor comerciale. Ele reglează, de asemenea, umiditatea prin realizarea aerului "stătut" și uneori mișcă fumul vulcanic prin diferitele insule. Verificați prognoza meteo și aflați despre terminologia specifică pentru a decide ce îmbrăcăminte să purtați pentru această zi.
 • Imagine cu titlul Dress in Hawaii Pasul 2
  2
  Purtați o pălărie, dacă doriți. Pălăria este punctul culminant și sunt tipice stilului hawaian. Obțineți un capac de baseball, o pălărie de paie sau o vizor. Evitați pălăriile turistice clasice care vă vor face să observați.
 • Imaginea intitulă Rochie în Hawaii Pasul 3
  3
  Purtarea unei cămăși cu imprimare aloha, disponibilă în diferite modele și culori (netedă sau colorată). Unele cămăși aloha au logouri interesante și pot fi chiar un punct de plecare pentru conversație la barul de pe plajă. Modelele florale ale culorilor strălucitoare sunt foarte faimoase și acceptabile. Alegeți materialul pe care îl preferați, de exemplu, un amestec de bumbac și poliester este bine atâta timp cât vă simțiți confortabil.
 • Imaginea intitulată Rochie în Hawaii Pasul 4


  4
  Purtați pantaloni scurți pentru a merge oriunde. Pentru bărbați, este recomandabil să purtați mărfuri de marfă scurte - în timp ce femeile pot opta pentru pantaloni scurți colorați în stil Capri sau decorați cu margele pentru a rămâne confortabil în zilele fierbinți și în seriile temperate.
 • Imaginea intitulată Rochie în Hawaii Pasul 5
  5
  Puneți pantofi sau sandale confortabile. Moccasinile și papucii sunt foarte populare. Alege culorile "pământ" sau neutru. Praful roșu prezent în unele insule, cum ar fi Kauai, va pata permanent pantofii albi.
 • Imaginea intitulă Rochie în Hawaii Pasul 6
  6
  Alege costume de baie. Costume de Prediligi care nu sunt prea succinte.
 • Sfaturi

  • În Hawaii puteți găsi multe magazine cu articole la prețuri foarte accesibile. Multe magazine, cum ar fi ABC Store sau Longs Drugs (farmacie), vinde diverse accesorii locale, cum ar fi pantofii și prosoapele de plajă la prețuri accesibile. Când sunteți îndoieli, întrebați oamenii locali pentru cele mai bune și mai convenabile magazine.

  Avertismente

  • Temperaturile din Hawaii variază între 15 ° și 21 ° C iarna și între 21 ° și 26,5 ° C în timpul verii.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit