gtemata.com

Cum să obțineți un cod de reducere pentru a vă închiria o mașină

Noi decidem printr-un spectacol de mâini - cine vrea să plătească un preț complet la închirierea unei mașini? Nimeni? Exact, nimeni! În timp ce companiile de închiriere ar fi fericit să vă aducă un preț complet, există coduri de reduceri și cupoane care așteaptă să fie utilizate de consumatorul expert și sunt mai ușor de obținut decât credeți. Într-adevăr, puteți beneficia de reduceri pentru chirii repetate și fără să o cunoașteți. Continuați să citiți și vă vom arăta cum să beneficiați de o reducere pentru următoarea mașină de închiriat.

conținut

paşi

Imagine intitulată Obțineți un cod de reducere a numărului de închirieri auto Pasul 1
1
Verificați relațiile existente pentru orice beneficii. Există sute de cupoane și coduri de discount pentru închirierea de mașini care pot fi obținute doar prin faptul că sunteți membru al unor asociații.
 • Sunteți asociat (ă) cu un program de zbor frecvent, un club de mașini, un club de călătorie sau orice alt grup care a primit reduceri pentru dvs. în trecut? De exemplu, mulți membri ai organizațiilor, cluburilor, asociațiilor pot beneficia de reduceri de închirieri auto.
 • Unele companii de asigurări pot avea acoperire care include închirierea gratuită în timp ce mașina este reparată.
 • Vizitați site-urile web ale organizațiilor din care aparțineți sau verificați pliantele pe care le trimiteți și care, de obicei, ajung în coșul de gunoi fără a fi fost citite.
 • De asemenea, puteți apela numărul gratuit al companiei de închiriere și întrebați dacă sunt disponibile reduceri în programele lor sau să vă alăturați. Agenții vor putea accesa codul de discount corespunzător și vă vor oferi cotații.
 • Imagine intitulată Obțineți un cod de reducere a numărului de închirieri auto Pasul 2
  2
  Căutați reduceri asociate activității dvs. Agențiile de închiriere de mașini plănuiesc să încheie acorduri cu companii, deoarece acest lucru garantează repetate afaceri. Consultați-vă cu managerul pentru resurse umane pentru a vedea dacă compania în care lucrați are astfel de acorduri.
 • Dacă sunteți independent sau aveți o afacere mică, multe agenții vă vor oferi reduceri pentru chirii repetate în schimbul loialității clienților pe termen lung. Uită-te în jur pentru a vedea care companie pare cea mai fiabilă și oferă cel mai bun program. Sunați la orice companie de închiriere de mașini și solicitați să vă alăturați, pentru a putea beneficia de reduceri, cupoane și oferte speciale. Cele mai multe site-uri de închiriere de mașini oferă, de asemenea, posibilitatea de a înregistra un cont pentru companii și companii. Veți primi un cod de reducere pentru închirieri auto pe care îl puteți utiliza imediat.
 • Imagine intitulată Obțineți un cod de reducere a numărului de închirieri auto Pasul 3
  3
  Rezervați cu o companie care oferă reduceri. Companiile pentru rezervări online cunoscute, cum ar fi Travelocity, Orbitz, Expedia și Kayak, promovează reduceri pentru închirieri auto ca parte a ofertelor lor. Priceline.com, de exemplu, oferă economii de până la 40% pentru închirierea mașinilor prin pagina lor de pornire.


 • Imagine intitulată Obțineți un cod de reducere a numărului de închirieri auto Pasul 4
  4
  Căutați reduceri asociate cu destinația călătoriei dvs. Stațiunile și parcurile tematice din locații populare, precum și hotelurile și afacerile conexe oferă de multe ori reduceri pentru călători pentru închirierea mașinilor pentru a ieși din competiție.
 • Imagine intitulată Obțineți un cod de reducere a numărului de închirieri auto Pasul 5
  5
  Căutați pachete de călătorie. Dacă aveți de gând să luați un avion, tren sau feribot, înainte de a închiria o mașină, puteți obține o reducere în funcție de compania cu care călătoriți.
 • Imagine intitulată Obțineți un cod de reducere a numărului de închirieri auto Pasul 6
  6
  Căutați coduri promoționale on-line. Există o multitudine de site-uri care oferă cupoane generale (RetailMeNot.com, CouponCodes.com, CurrentCodes.com, de exemplu) și site-uri care oferă cupoane pentru închirieri auto (RentalCodes.com, RentalCarMomma.com). Asigurați-vă că te uiți în jur pentru a găsi cele mai bune oferte și pentru a ține un ochi pe propunerile în cazul în care cupoanele multiple pot fi utilizate cumulativ (rare, dar foarte accesibile).
 • Sfaturi

  • Dacă vă sunați pentru a rezerva o mașină de închiriat și nu aveți nicio asociație care oferă reduceri, adresați-vă agentului de închiriere dacă există "oferte speciale" sau "ofertele". Cele mai multe companii permit agenților săi să ofere coduri de reducere generice pentru a vă reduce rata ... dar numai dacă cereți!
  • Comparați toate reducerile comparativ cu ofertele speciale oferite direct pe site-ul unei agenții de închiriere. Majoritatea ofertelor speciale nu pot fi combinate cu codul de reducere, dar vă pot permite o rată mai ieftină.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit