gtemata.com

Cum să utilizați o căldură în condiții de siguranță

Cazanele cu căldură sunt distractive, dar pot fi și periculoase. Urmați aceste recomandări pentru a vă asigura distracția tuturor!

paşi

Imaginea intitulată Utilizați un jacuzzi cu hidromasaj sau un tub fierbinte în siguranță Pasul 1
1
Dacă aveți părul lung, ridicați-l pentru al împiedica să se prindă în filtru sau să se scurgă.
 • Imaginea intitulată Utilizați un jacuzzi Whirlpool sau o călduroasă cu apă caldă Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că cada fierbinte este la temperatura corectă, luând în considerare cine o va folosi. Copiii nu ar trebui vreodată utilizați cada dacă apa este mai caldă decât media (aproximativ 32 de grade). Pentru adulți, păstrați temperatura apei sub 40 de grade. Dacă tubul dvs. nu are un termometru digital, luați în considerare cumpărarea unui termometru plutitor pentru a vă supraveghea temperatura.
 • Imaginea intitulată Utilizați un jacuzzi cu hidromasaj sau o călduroasă cu apă caldă Pasul 3
  3
  Evitați consumul de alcool sau medicamente / droguri în jacuzzi. Apa caldă va amplifica și accelera efectele oricărui tip de alcool sau substanță. Alcoolul te face amorțit, iar adormirea în apă fierbinte poate fi foarte periculoasă. În plus față de riscul de înec, corpul nu-și poate regla temperatura așa cum ar trebui, în timp ce dormi, deci poate duce la supraîncălzire periculoasă.
 • Imaginea intitulată Utilizați un jacuzzi cu hidromasaj sau o baie fierbinte în condiții de siguranță. Pasul 4
  4
  În mod similar, evitați să folosiți cada fierbinte atunci când sunteți prea obosit sau cel puțin să fiți cu cineva care vă poate trezi.
 • Imaginea intitulată Utilizați un jacuzzi Whirlpool sau un tub cu apă caldă Pasul 6
  5


  Păstrați întotdeauna tubul acoperit când nu îl utilizați. Aceasta va conserva energia și, mai presus de toate, va ține departe animalele și copiii mici. De asemenea, va contribui la evitarea acumulării murdăriei și a resturilor. Luați în considerare protecția cu o încuietoare pentru a împiedica copiii și oaspeții nedorite să-l folosească atunci când sunteți afară. Îndepărtați întotdeauna apa acumulată de pe capac.
 • Imaginea intitulată Utilizați un jacuzzi Whirlpool sau o călduroasă cu apă caldă Pas 5
  6
  Verificați periodic cada dvs. de către un profesionist pentru a vă asigura că funcționează cel mai bine. De asemenea, poate ajuta la prevenirea reparațiilor mai scumpe mai târziu.
 • Imaginea intitulată Utilizați un jacuzzi Whirlpool sau un tub cu apă caldă Pasul 7
  7
  Asigurați-vă întotdeauna de instalarea corespunzătoare a componentelor electrice de către un profesionist și că totul rămâne în stare bună. Nu utilizați cada dacă suspectați probleme electrice.
 • Imaginea intitulată Utilizați un jacuzzi Whirlpool sau un tub cu apă caldă Pasul 8
  8
  Nu utilizați niciodată aparate electrice (inclusiv telefoane, radiouri, televizoare sau alte dispozitive cu fir) în interiorul sau în apropierea cadrului. Dacă aveți nevoie de unul lângă dvs., utilizați un dispozitiv alimentat de la baterie și lăsați-l pe o masă la o distanță sigură de apă. Asigurați-vă că toate prizele electrice sunt de asemenea la o distanță sigură de rezervor, în conformitate cu reglementările locale. Aparatele și soclurile cu cordon constituie un risc concret de deces prin electrocutare dacă se udă!
 • Sfaturi

  • Luați în considerare instalarea treptelor anti-alunecare și a unei mânere pentru intrarea și ieșirea în siguranță, mai ales dacă piscina este utilizată de o persoană care nu este stabilă.
  • Luați întotdeauna un duș cu săpun și apă mai întâi și după ce ați folosit tubul. Primul duș va împiedica înghițirea filtrelor și a cremelor de protecție solară și, de asemenea, intrarea bacteriilor în piscină, iar dușul ulterior va ajuta la îndepărtarea oricăror substanțe chimice sau bacterii care rămân pe piele, prevenind vânătăi și infecții.
  • Fiți precaut să folosiți cada în timpul iernii. Dacă temperatura din afara rezervorului este sub zero, apa de pe margini poate îngheța rapid și poate deveni gheață alunecoasă. Ochii când ieși!
  • Asigurați-vă că zona înconjurătoare este luminată corespunzător, în special noaptea. Este important să puteți vedea clar podeaua pentru a evita alunecarea, căderea sau căderea peste ceva.
  • Păstrați prosoapele uscate la îndemână, astfel încât să vă puteți usca picioarele odată ce ați plecat.
  • Păstrați întotdeauna cada curată și utilizați produse adecvate pentru spa-uri pentru a elimina bacteriile. Dacă nu, apa caldă poate deveni un teren înfloritor pentru boli. Asigurați-vă că păstrați toți parametrii chimici la un nivel sigur, inclusiv pH și alcalinitate totală, pentru a îmbunătăți eficacitatea dezinfectantului și pentru a preveni iritarea și tulburarea pielii.

  Avertismente

  • În ceea ce privește piscinele, ieșiți imediat și găsiți un adăpost dacă vedeți flash-uri sau în timpul oricărui alt eveniment atmosferic amenințător.
  • Dacă suferiți de inimă, hipertensiune arterială sau diabet zaharat, trebuie să consultați un medic înainte de a folosi o baie spa.
  • Femeile însărcinate ar trebui să evite să își scufunde tumori într-o cada fierbinte, deoarece temperatura este prea mare pentru făt. Mai degrabă, este mai bine să vă picați picioarele și picioarele sau să vă adresați medicului.
  • Este întotdeauna mai bine să nu permiteți accesul copiilor sub 12 ani din cauza numeroaselor riscuri, inclusiv înec, infecții bacteriene și leziuni cerebrale cauzate de temperaturi ridicate. vreodată lăsați copiii să nu fie supravegheați în sau lângă o cadă și consultați întotdeauna un medic înainte de ai lăsa să intre.
  • Asigurați-vă că toată lumea care utilizează cămașa știe unde este amplasat comutatorul de urgență și că îl poate utiliza atunci când este necesar.
  • Păstrați componentele și accesoriile chimice într-un loc curat, uscat și sigur. În cazul înghițit de copii sau de animale, aceste produse pot fi letale, așa că asigurați-vă că le păstrați acolo unde nimeni altcineva nu le poate ajunge.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Baie cu capac
  • Componente chimice adecvate pentru rezervorul dvs.
  • Uscat prosoape
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit