gtemata.com

Cum să te îmbraci de greu

În ultimul timp, stilul dur a revenit la lumina reflectoarelor. Acesta este aspectul clasic pe care îl veți avea într-o colibă ​​situată în mijlocul unui munte sau alpinism. Pentru un băiat, nu este nimic mai răcoros decât să scapi de toate hainele viu colorate și să te întorci în legătură cu simplitatea și natura. Dacă vrei să începi să te îmbraci mai presus de toate pentru a te acoperi, nu doar pentru a arăta grozav, citiți mai departe!

conținut

paşi

Imaginea intitulă Rochie robustă (bărbați) Pasul 1
1
Rochie sensibil. Nu aveți nevoie de mii de cămăși când purtați doar două. Nu aveți nevoie să purtați o haină atunci când în afara termometrului este aproape de 40 ° C. Donați îmbrăcăminte pe care nu le mai folosiți pentru persoanele care le-ar pune în loc. Aveți nevoie doar de câteva elemente de bază și le amestecați pentru a arăta încă bine.
 • Imagine cu titlul Dress Rugged (Men) Pasul 2
  2
  Tricouri. Păstrați departe de cele elegante, dacă nu aveți nevoie de ele la locul de muncă. Cei informali au un fund mai scurt și sunt mai buni dacă nu sunt puse în pantaloni. Amintiți-vă că tricourile de flanelă sunt excelente pentru crearea unui stil casual și tipic masculin - în plus, ele sunt confortabile cu totul și le este ușor de purtat. Dacă nu vă plac cei de pe imprimarea tartanului, alegeți încă o mică țesătură.
 • Uneori puteți purta blugi sau cămăși de camuflaj. Ele sunt ideale pentru acest aspect, dar nu exagerați, altfel, dacă îl purtați mereu, veți arăta ca un cowboy sau un soldat.
 • T-shirt. Uita de tricouri cu amprente uriașe sau cu benzi ilustrative. Dacă tricoul ar trebui să aibă un design, alege unul mic sau unul discret. O cămașă prea complicată umple simplitatea aspectului și a personalității tale. Trebuie doar să aveți unele, pe care le puteți purta de mai multe ori, în timp ce cămășile imprimate ar trebui să fie schimbate mai des, deoarece acestea sunt observate și pot împinge oameni pentru a vă eticheta. Alegeți alb, negru sau gri, cu gât rotund sau cu gât V. Puteți să le cumpărați cu ușurință în pachete de câte trei, să nu vă gândiți prea mult la asta. Veți simți imediat mult mai "macho" de prieteni care merg în buticuri, selectând cu atenție puloverele la modă. Tu, pe de altă parte, intrați într-un magazin, cumpărați un pachet de trei, rupiți plicul și purtați imediat tricoul. Dacă tricoul are butoane, lăsați-l dezactivat, dar nu prea mult.
 • Imaginea intitulă Dress Rugged (Men) Pasul 3
  3
  Pantaloni. Nu neglija acest îmbrăcăminte. Nimic nu este mai răcoros decât să ai o pereche de pantaloni pe care le-ai purtat ani de zile și știi că poți conta pe asta. Nu aveți nevoie de mai mult de trei perechi. Înainte de a le cumpăra, încercați-le: ar trebui să fie perfect pentru dimensiunea dvs., nu sag (evitați hip hop), altfel întotdeauna trebuie să le trageți. Pe de altă parte, nici nu ar trebui să fie prea strânse. Măsurați talie și picioare, alegeți-le în consecință, optați pentru cei de la picior la țigări și croitori. Nu lăsați pantalonii subțiri, bocanții tăiați și arșiți, preferați mereu pe cei clasici, denim sau muncitori. În ceea ce privește blugi, purtați mai bine cele mai întunecate, nu spălați cu acid. Cei pre-ruși și purtați îi puteți lăsa pe rafturi. Din moment ce sunteți un tip dur, ar trebui să vă asigurați că vă distrugeți. Trecerea la pantaloni de lucru, alege-le bej. Ele sunt ideale pentru a merge la muncă și, de asemenea, pentru timpul liber. Dacă doriți, puteți să le rostogoliți, deoarece acest detaliu le face să se răcească și creează o privire tare. Uneori poți purta încărcături și chinos. Primele (cele lungi, nu pantalonii scurți!) Sunt cu siguranță bărbați și vă permit să aveți stilul dorit. Secundele ar trebui să fie întunecate. În ambele cazuri, obțineți doar o pereche.
 • Imaginea titlului Dress Rugged (Men) Pasul 4
  4


  Pardesiu. Acest articol de îmbrăcăminte este esențial pentru a crea un stil dur și este foarte util. În acest caz, aveți mai multe opțiuni. De fapt, este mai bine să ai două sau trei: una grea, una impermeabilă și una mai ușoară. Amintiți-vă întotdeauna să căutați jachete impermeabile realizate dintr-un material rezistent - această îmbrăcăminte vă va proteja de ploaie și va fi durabilă. Dacă locuiți într-o zonă destul de rece, cumpărați o parcă greu, care vă va permite să acoperiți și să cultivați un aspect dur. Jachetele militare pot fi purtate ocazional, deoarece sunt reci, ușor accesibile și utile. Mai bine cumpărați unul într-un magazin de epocă sau second hand.
 • Imagine cu titlul Dress Rugged (Men) Pasul 5
  5
  Accesorii. Mai întâi de toate, amintiți-vă că nu trebuie să exagerați, dar o mică atingere vă poate permite să aveți o privire fantastică și unică. Ar trebui să aduci un ceas. Este cu siguranță important pentru un bărbat. Nu trebuie să o puneți de fiecare dată când ieșiți, dar mai bine să aveți cel puțin un militar sau explorator, astfel încât să poată rezista tuturor condițiilor meteorologice și experiențelor. Uneori puteți pune brățări și coliere. În ceea ce privește prima, alegeți materiale naturale, cum ar fi lemn, frânghie și piele (fără exces). Vrei un colier? Evitați lanțurile, preferați frânghiile cu un pandantiv, ca o ancoră sau o farfurie. Înainte de a alege un accesoriu, întrebați-vă dacă ați fi ridiculizat o persoană care o poartă. Dacă răspunsul este negativ, procedați la fel.
 • Imagine cu titlul Dress Rugged (Men) Pasul 6
  6
  Pantofi. Pentru început, veți avea nevoie de o pereche de cizme și una de încălțăminte obișnuită. Alegerea culorilor întunecate, cum ar fi negrul și maro. Cu cât sunt mai simple, cu atât mai bine. Uitați pantofii de tenis și culorile luminoase. Cu cât sunt mai experimentați, cu atât mai bine.
 • Imagine cu titlul Dress Rugged (Men) Pasul 7
  7
  Păr. Le puteți lua în multe feluri. Trebuie doar să faceți o tăiere clasică și simplă, adică scurtă pe laterale și mai mult pe partea superioară a capului. Luați-l dezordonat. Dacă doriți să vă îmblânziți părul, folosiți doar un mic gel, dar nu ridicați firul prea înalt, nu ar trebui să obțineți un aspect rockstar. O altă soluție este să le lăsăm să crească și să le ia în mod natural. În acest caz, evitați coafurile de sex feminin, care par a fi răspândite în rândul multor băieți din zilele noastre. Purtați-i în spatele urechilor, inspirat de aspectul lui Christian Bale.
 • Sfaturi

  • Luați în considerare vremea înainte de a alege ceea ce veți purta. Alege hainele potrivite pentru a nu fi cald sau rece. În timpul verii, nu puneți un sacou dacă temperaturile sunt tropicale. În timpul iernii, îmbrăcați hainele și adăugați o jachetă bună pentru a vă proteja de îngheț.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit