gtemata.com

Cum să te îmbraci pentru o petrecere de 80 de ani

Partidele tematice sunt moderne și distractive. Te-au invitat la o petrecere în stilul anilor 1980 și nu știi ce să porți pentru această ocazie? Următoarele sfaturi vă vor ajuta să redescoperiți stilurile, distracțiile și excentricitățile acelui deceniu. Veți vedea că veți fi capabili să creați aspectul perfect și că veți putea fi pe buzele tuturor!

paşi

Partea 1
Creați un costum personalizat

Imaginea intitulă Rochie pentru un partid din anii `80 Pasul 1
1
Formați tinuta. Anii 80 au fost un deceniu de experimente cu diferite tipuri de stiluri. Hainele de îmbrăcăminte tindeau să fie pufoase în zona de bust și mai strânse pe fund. Puloverii supradimensionați erau deseori potriviți cu miniskirts, pantaloni sau jambiere.
 • Dacă aveți o tunică de dimensiuni mai mari, tăiați neckline-ul pentru a lăsa un umăr descoperit imediat îi oferă o privire de optzeci. Mai jos, purtați un sutien de sus sau de sport, de preferință o culoare strălucitoare.
 • Dacă nu aveți pulovere supradimensionate sau pantaloni strânși, încercați să le căutați în dulapul părinților dvs. (ar putea chiar să aibă haine care au venit direct din anii 1980). Surorile tale mici au, probabil, haine strâmte prea mici pentru tine: împrumuta-le pentru a crea aspectul.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte pentru un partid din anii 80 Pasul 2
  2
  Găsiți sau implementați curelele de umăr. Ei erau cu siguranță inevitabili în dulapul pentru femei. Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine. Dacă nu aveți o plasă cu curele, încercați să faceți niște tampoane și să le glisați înăuntru.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un partid din anii 80 Pasul 3
  3
  Se amestecă și se potrivesc culorile. Mulți dintre ei au preferat combinațiile îndrăznețe. Nuanțele fosforescente erau în special în vogă.
 • Combinați cămașa și pantalonii și adăugați o atingere contrastantă. De exemplu, combinați o pereche de pantaloni și un tricou electric albastru - îmbogățiți aspectul cu o centură sau cu niște cercei în canar sau roz.
 • Contrastează culorile luminoase. Dacă nu puteți potrivi tinuta, puteți amesteca întotdeauna diferite culori luminoase. Încercați să amestecați trei sau patru culori aldine dar diferite.
 • Șosetele izbitoare pot fi purtate cu un miniskirt și îmbogățite cu încălzitoare pentru picioare, de altă culoare.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o petrecere a anilor `80 Pasul 4
  4
  Încearcă să te uiți la punk. O alternativă este crearea unui costum de stil punk. În acest caz, ar trebui să utilizați în principal negru și denim.
 • Purtați cel puțin două tipuri diferite de denim. De obicei, bărbați combinate pantaloni și jachete denim. Femeile purtau minise și jachete denim. Sub sacou, bărbații și femeile purtau un pulover strâns.
 • Combinați denim și dantelă. Un look clasic din anii 80: dantelă de top combinată cu blugi spalati cu acid sau un miniskirt de denim. Contrastul dintre materiale radicale diferite este un factor cheie pentru stilurile acestui deceniu.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un partid din anii 80 Pasul 5
  5
  Purtați îmbrăcăminte sport. Imbracaminte sportivă a fost la fel de răspândită în anii 1980. În special, combinațiile costumelor erau mult mai rigide decât cele de astăzi.
 • Pantalonii sportivi largi, cu jachetă de potrivire și potrivite cu o pereche de adidași sunt o privire în stilul anilor optzeci. Ar fi mai bine să vă concentrați pe costume de catifea sau pe o țesătură similară, chiar dacă este dificil să le găsiți.
 • Pentru o îmbrăcăminte sport, puteți încerca, de asemenea, un meci feminin iconic din anii 80: încălzirea corpului, a șosetelor și a piciorului. Dacă este posibil, fiecare îmbrăcăminte trebuie să aibă o culoare excentrică și în contrast cu celelalte.
 • Partea 2
  Găsirea de haine de epocă

  Imagine cu titlul Îmbrăcăminte pentru o petrecere a anilor `80 Pasul 6
  1
  Intră într-un magazin de mâna a doua. Cea mai bună modalitate de a se îmbrăca în stilul anilor optzeci este de a cumpăra bucăți care vin direct din acea epocă. Punctele de vânzare folosite sunt pline de comori care pot fi găsite. Veți găsi îmbrăcăminte lipicioasă și învechită. Pe scurt, ar trebui să fie un pas obligatoriu pentru a crea un costum demn de remarcat.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un partid din anii 80 Pasul 7
  2
  Cereți rudelor care au fost tineri în anii optzeci să vă împrumute haine. Veți fi surprinși de grămada de haine și accesorii stocate în mansarde și în pivnițe. Adresați-vă membrilor de familie sau vecinilor care au fost adolescenți sau aveau doar 20 de ani în acel moment (ar fi trebuit să se nască la mijlocul anilor 1960). Probabil că au haine vechi pentru a vă împrumuta.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un partid din anii 80 Pasul 8
  3
  Căutați anumite articole de îmbrăcăminte care erau populare la vremea respectivă. Iată câteva piese iconic din Eighties pentru a găsi în mod specific: Membrii Numai jachete, pantaloni parașută, bluze spalate sau decolorate, pulovere cu logo-uri grele, minisete, încălzitoare pentru picior, pantaloni strâmți cu etriere, salopetă în formă de piese unice și jachete denim.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un partid din anii `80 Pasul 9
  4
  Aflați despre țesăturile răspândite în anii optzeci. Amestecarea diferitelor țesături a fost destul de populară la vremea respectivă. Încercați să găsiți haine din piele, denim, catifea sau dantelă. Combină texturi contrastante vizibil.
 • De asemenea, căutați culori strălucitoare și printuri extravagante.
 • Dacă întâlniți oameni mai în vârstă la magazinul de mâna a doua, contactați-i pentru a confirma stilul îmbrăcămintei dvs. și asigurați-vă că își amintesc anii optzeci.
 • Partea 3
  Aranjarea părului

  Imagine intitulată Rochie pentru un partid din anii 80 Pasul 10


  1
  Părul trebuie să fie voluminos, altfel este mai bine să stați acasă. Anii optzeci sunt faimoase pentru coafurile lor umflate. Cei cu păr drept au devenit adesea permanenți pentru a obține bucle mari și groase. În orice caz, este posibil să se creeze o coafură voluminoasă temporară folosind un pieptene, spray de păr și un vârf de răbdare. Aflați cum să cotonare părul.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un partid din anii `80 Pasul 11
  2
  Strângeți părul cu o farfurie sau cu un fier. Dacă aveți o placă care vă permite să obțineți efectul frisé, profitați imediat de ea. Această metodă ia ceva timp, dar vă oferă un aspect bine definit și anii 80. Chiar și părul plat va deveni mult mai voluminos. Curlingul părului cu un fier sau cu ciocan special este o altă metodă utilă pentru a avea o coafură de corp. Apoi, mâncați cu degetele și pulverizați lacul.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru o petrecere a anilor `80 Pasul 12
  3
  Încercați o tăietură de mullet. În timp ce este o coafură care este mai potrivită pentru bărbați (de exemplu, faimosul cântăreț de țară Billy Ray Cyrus), în anii optzeci a fost, de asemenea, populară în rândul femeilor.
 • Dacă nu doriți să faceți o tăietură de mullet, puteți căuta o perucă într-un magazin de petreceri. Ai putea chiar să taie o perucă lungă pentru al crea.
 • Asigurați-vă că spuneți tuturor că tăierea ta "este formal pe front și reveler la spate".
 • Imaginea intitulă Rochie pentru o petrecere a anilor `80 Pasul 13
  4
  Faceți o coadă de coadă. Indiferent dacă părul este drept sau curat, această recoltă este un clasic al anilor optzeci. Crearea unei vapori este, fără îndoială, de preferat, pentru a vă putea curba sau cotona părul înainte de a le ridica: aspectul va fi și mai autentic.
 • Partea 4
  Adăugați accesoriile

  Imaginea intitulă Rochie pentru un partid din anii 80 Pasul 14
  1
  Tăiați degetele mănușilor. Mănuși fără mâini au fost destul de populare, mai ales pentru aspectul punk, din denim și dantelă. Lace mănuși sunt ideale, dar orice țesătură este bine.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru o petrecere a anilor `80 Pasul 15
  2
  El poartă cercei mari. Peretele pe care le purtați nu trebuie să fie potrivite. Alegerea a două cercei de diferite dimensiuni a fost destul de populară atât în ​​rândul bărbaților, cât și al femeilor. Dacă acestea sunt în culori coordonate sau în contrast cu tinuta, chiar mai bine! Dacă nu găsiți cercei colorați sau cu pernă, cerceii din cercul de aur sunt bine.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte pentru un partid din anii `80 Pasul 16
  3
  Cumpara coliere mari. Stabilirea diferitelor tipuri de coliere de înfățișare vă ajută să obțineți un aspect de punk în stilul optzeci. Lanțurile sau perlele mari erau larg răspândite, și era, de asemenea, comună adăugarea unui crucifix. Cele mai multe coliere pe care le purtați, cu atât mai bine. Puteți crea, de asemenea, straturi cu diferite tipuri de brățări și brățări duble de metale contrastante.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un partid din anii `80 Pasul 17
  4
  Suport pentru ochelari de soare mare. Cadrele de plastic și de mari dimensiuni erau foarte populare la vremea respectivă, chiar în interior sau seara. Ochelarii de soare pentru copii cu brațe arătoase sunt foarte asemănători cu cele din vogă în anii optzeci și sunt ieftine. Cadrele de aur erau la fel de răspândite și se găsesc adesea în magazine de petreceri.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru o petrecere a anilor `80 Pasul 18
  5
  Asigurați-vă în stilul anilor optzeci. Modelul clasic al deceniului include rujuri întunecate (pentru femei și bărbați punk) și umbre foarte strălucitoare pentru ochi. Umbra de ochi poate fi aplicată pe toată pleoapa, până la arcul sprâncenelor. Unele celebrități ale timpului au experimentat mai multe culori la un moment dat, creând două sau trei blocuri de culoare.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru un partid din anii `80 Pasul 19
  6
  Adu o trupă de păr de burete. Alegeți o mărime mare (mai bine dacă aveți tăietură): este imediat în anii optzeci. Acest accesoriu este ideal pentru îmbrăcămintea de gimnastică a erei: potriviți-o cu un costum de catifea coordonat sau o combinație de încălțăminte pentru corp / șosete / picior.
 • Sfaturi

  • Dacă pierdeți o piesă pentru a crea costumul, încercați să îl înlocuiți cu ceva similar. De exemplu, dacă nu aveți încălzitoare pentru picioare, puteți utiliza șosete pentru genunchi.
  • Privirea din anii optzeci trebuie să fie excesivă. Punctul de a merge la o petrecere tematică este să te distrezi și să fii extravagant.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit