gtemata.com

Cum sa te imbraci pentru primavara

Primăvara este sinonimă cu reînnoirea și renașterea. Clima mai caldă dă naturii o nouă vitalitate, tintindu-l cu tonuri mai luminoase în comparație cu griul de iarnă. Învață să te îmbraci pentru sezon prin adăugarea de culoare și animație la garderoba ta. Începeți să trageți hainele cu țesături mai ușoare pentru a vă menține la răcoare, pe măsură ce crește temperatura.

paşi

Partea 1
Găsiți haine de primăvară

Imagine cu titlul Rochie pentru primăvara Pasul 1
1
Alege culori și modele strălucitoare pentru a adăuga o notă de stil la tinuta ta. Culorile luminoase oferă un aspect vesel, fericit și proaspăt modului de primăvară. În schimb, cei întunecați tind să-și amintească de iarnă. Lăsați obiectele alb-negru și albastru închis și înlocuiți-le cu galben, albastru sau verde.
 • Pastele de tonuri dau întotdeauna un aer de primăvară. Apa verde, liliac și galben pal adaugă strălucire oricărui tip de îmbrăcăminte.
 • Imaginați-vă că purtați haine colorate pentru un picnic sau o plimbare în parc și întrebați-vă dacă sunt potrivite pentru context.
 • Imagine cu titlul Rochie pentru primăvara Pasul 2
  2
  Stocați-vă pe haine în culori neutre. Primăvara se învârte în jurul culorilor, dar este necesar ca o mare parte din garderobă să conțină articole de îmbrăcăminte neutre pentru a se potrivi cu alte haine. În plus, rețelele neutre sunt purtate în alte sezoane, deci merită să le cumpărați.
 • Culorile neutre includ bej, gri, albastru maroniu, alb și maro.
 • Utilizați un alb pentru un aspect primăvară clasic. Dați o notă de eleganță puloverelor și accesoriilor sau puteți face aspectul dvs. mai esențial prin purtarea unei singure articole de îmbrăcăminte din această culoare.
 • Imagine cu titlul Rochie pentru primăvara Pasul 3
  3
  Haine stratificate. Primavara este un sezon in care temperaturile se schimba rapid, asa ca fiti pregatiti pentru toate capriciile climatului. Puneți întotdeauna un pulover, un cardigan, o jachetă ușoară sau o pereche de jambiere: va fi mai ușor să îndepărtați un strat dacă sunteți fierbinte.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru primăvara Pasul 4
  4
  Alegeți țesături mai ușoare. Când temperaturile cresc, trebuie să lăsați la o parte hainele de iarnă mai greu pentru ceva mai confortabil. Chiar dacă bumbacul rămâne cel mai folosit material, aveți alte opțiuni pentru articolele de îmbrăcăminte de primăvară.
 • Lână ușoară
 • Chiffon-
 • linoleic
 • Cânepă.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru primăvara pas 5
  5
  Rețineți că motivele florale sunt mereu la modă în timpul primăverii. Cand florile infloresc, oamenii iubesc sa vada mai multe. Începând cu luna martie, haine, cămăși și chiar pantaloni cu amprente mari de flori sunt la modă, indiferent de locul în care locuiți.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara Pasul 6
  6
  Descoperiți ceva mai mult. Pe măsură ce timpul devine din ce în ce mai plăcut, oamenii încep să scape de hainele cu gât mare. Moda de primăvară profită de această ocazie pentru a oferi articole de îmbrăcăminte care arată umerii, pantaloni scurți, fuste și necklines pe spate sau în formă de V din față. Acest tip de îmbrăcăminte vă va permite nu doar să rămâneți răcoroși, ci să vă distingeți când ieșiți.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara Pasul 7
  7
  Nu scapi complet de hainele de ploaie. De obicei, primăvara este sezonul umed și umed al anului, deoarece vin furtuni și se topeste zăpada. Cumpărați o umbrelă, păstrați o palmă ușoară la îndemână și păstrați o pereche de cizme de ploaie. Chiar și cele mai elegante case de primăvară pot fi distruse dacă în aprilie sunteți surprinși de o ploaie torențială bruscă.
 • Partea 2
  Pulover

  Femei

  Imaginea intitulata Rochie pentru primavara 8
  1
  Îmbrăcăminte confecționată din țesături ușoare. Bumbac este potrivit pentru mai multe ocazii, în timp ce mai scumpe țesături, cum ar fi sifon, sunt bine în cele mai multe contexte în loc de lenjerie formalismului este perfectă atunci când doriți să te îmbraci mai casual.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru primavara 9
  2
  Căutați haine tăiate "ondulator". Bilele largi și care curg, vă vor păstra răcește în cele mai fierbinți zile și sunt perfecte pentru a fi la modă și confortabil în același timp. Cu toate acestea, aveți grijă să nu cumpărați articole de îmbrăcăminte desprinse, care ar putea să vă ducă un aspect stîngace și neglijent.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara pasului 10
  3
  Cumpărați cămăși cu amprente. Imprimatele delicate florale sunt foarte plăcute și dau un omagiu florilor care înfloresc în primăvară. Cu toate acestea, alte fantezii sunt, de asemenea, bune, cum ar fi polka puncte, motive de cașmir și dungi maritime.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara pasului 11
  4
  Încearcă o rochie de maxi. Când temperaturile încep să crească, rochia maxi vă permite să vă adaptați la schimbările climatice. Tăieturile largi și țesăturile ușoare vă împiedică să vă simțiți cald, în timp ce fusta lungă vă protejează picioarele de frig.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara pasului 12
  5
  Purtați haine cu înălțimea genunchiului. Ele sunt modele clasice care sunt bune pentru aproape toate tipurile de corpuri. De asemenea, ele vă permit să rămâneți răcoroși când începe să se încălzească.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara anului 13
  6
  Căutați modele și culori strălucitoare. Luați în considerare printurile florale și tonurile pastelate, cum ar fi galben canar și albastru deschis.
 • bărbaţi

  Imaginea intitulata Rochie pentru primavara 14
  1
  Luați în considerare bluzele simple de bumbac. Purtați cămăși cu mâneci scurte, cu mâneci scurte, în culori deschise. Ele sunt articole de îmbrăcăminte inteligente pentru a păstra în garderobă, potrivite pentru ocazii profesionale și contexte care necesită o mai mică formalitate în alegerea îmbrăcăminții.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara pasului 15
  2
  Blaturile rezervorului de salvare. Ele sunt perfecte pentru a pune sub alte articole de îmbrăcăminte, atunci când temperaturile nu sunt prea ingenioase, sau să poarte pe cont propriu atunci când începe să se încălzească foarte mult.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara 16
  3
  Păstrați mai multe tricouri cu mâneci scurte la îndemână. Tricourile cu talpă strânsă sunt incredibil de versatile. Purtați-le în zilele în care doriți să aveți un aspect mai casual sau când doriți să adăugați o notă de stil la tinuta dumneavoastră.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru primavara 17
  4
  Încearcă o tunica. Tunicile sunt îmbrăcăminte largi care ajung până la jumătatea coapsei. Ele sunt adesea fabricate din bumbac sau alte materiale ușoare, ideale pentru primăvară. Alegeți o mânecă scurtă sau trei sferturi pentru a vă menține răcoroase.
 • Partea 3
  Jachete

  Imagine cu titlul Rochie pentru primavara 18
  1
  Păstrați un parasolar ușor în dulap. Vânturisitoarele sunt potrivite în special în lunile de primăvară timpurie, deoarece te apără de vântul rece și de ploaie. Preferabil, alegeți unul cu o glugă.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru primavara 19
  2
  Luați în considerare un haos trendy trench. Pardoselile sunt pardoseli ușoare, perfecte pentru vremea de primăvară. Cureaua care îmbracă viața oferă diferite dimensiuni ale corpului. În plus, ele sunt disponibile în diferite culori și modele, astfel încât acestea să poată adăuga o notă de personalitate stilului tău.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara 20
  3
  Pregătiți haina de ploaie. La urma urmei, poate ploaie deseori în primăvară. Astfel, pe lângă haina de vânt și stratul de șanț care vă protejează de ploaie, haina de ploaie este esențială atunci când condițiile meteorologice sunt mai adverse.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru Pasul 21 de primăvară


  4
  Îmbrăcați-vă cu cardiganii. Cardurile usoare, apropiate, sunt perfecte pentru a purta pe partea de sus a altor pulovere pentru a ramane confortabile si pentru a nu pierde caldura. Culorile ideale pentru sezonul de primăvară sunt tonuri albe, crem și pastelate.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru primavara 22
  5
  Gândește-te la denim. Căutați o jachetă de zăpadă strânsă, fără căptușeală interioară. Denimul este o țesătură care este deja destul de caldă, deci dacă îmbrăcămintea este căptușită, poate fi prea grea când temperaturile încep să crească.
 • Partea 4
  Pantaloni și fuste

  Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara 23
  1
  Trageți fustele. Toate fustele care au fost ascunse în partea de jos a garderoba în timpul sezonului de iarnă poate reveni în cele din urmă la respirație! Cei rămași cu modele florale sunt deosebit de potriviți pentru sezon, dar și alte modele pot fi bine.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru primăvara pasului 24
  2
  Începeți purtarea caprifoanelor. Când temperaturile nu sunt prea mari sau prea scăzute, capritele sunt articole de îmbrăcăminte ideale deoarece acoperă cea mai mare parte a piciorului, lăsând expuse suficient pentru a vă menține răcoroase.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru Pasul de primăvară 25
  3
  El poartă pantaloni lungi de țesături mai ușoare. Lenjeria în stil de marfă este practică și la modă. Ideal pentru setările casual, acest model de pantaloni este, de asemenea, potrivit pentru cele mai elegante ocazii.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara anului 26
  4
  Nu uitați blugi. Ele sunt o necesitate în toate anotimpurile. Pentru primăvară, culorile mai ușoare sunt ideale, dar puteți purta și altele mai întunecate.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara pasului 27
  5
  Căutați o pereche de pantaloni confortabili. Spre sfârșitul sezonului, temperaturile pot fi prea mari chiar și pentru pantalonii Capri. Astfel, scurturile sunt esențiale în aceste perioade. Dacă preferați o pereche mai sobră, luați în considerare cele în stilul bermudelor, care ajung deasupra genunchiului.
 • Partea 5
  încălțăminte

  Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara 28
  1
  Echipat cu dansatori. Dansatoarele pot fi simple sau decorate și se potrivesc bine cu o rochie obișnuită și elegantă. De asemenea, afișând partea superioară a piciorului, vă veți simți proaspăt fără a vă expune degetele.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara 29
  2
  Pregătiți sandalele elegante. Pentru cele mai importante ocazii, vă recomandăm să purtați sandale cu știfturi de stiletto pe care le-ați lăsat deoparte în timpul iernii. Căldura aduce acest tip de încălțăminte înapoi în lumina reflectoarelor.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara pasului 30
  3
  Purtați o pereche de sandale pentru a merge confortabil. În contexte mai puțin formale idealul este de a aduce o pereche de sandale durabile din piele, astfel încât piciorul să rămână rece.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara anului 31
  4
  Păstrați o pereche de adidași albi gata. Alegeți un model simplu, cu sau fără șireturi, perfect pentru comisioanele zilnice. Spre deosebire de culorile negru, albastru și mai închis, albul este deosebit de potrivit pentru primăvară.
 • Imagine cu titlul Dress for Spring 32
  5
  Încercați să purtați o pereche de tocuri deschise cu tocuri. Chiar daca nu aveti acelasi sentiment de libertate care va poate da sandalele, incaltamintele cu tocuri aruncate sunt perfecte atunci cand caldura incepe, deoarece arata ca partea piciorului ramane ascunsa in timpul iernii.
 • Imaginea intitulă Dress for Spring Spring 33
  6
  Luați în considerare vițeii sau alte cizme de ploaie. Când există o ușoară picurare, orice tip de încălțăminte este bine. Cu toate acestea, în cazul unei ploi torențiale, purtați o pereche de pantofi rezistenți la apă.
 • Partea 6
  accesorii

  Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara treptei 34
  1
  Cumpărați o umbrelă destul de bună. În timpul zilelor ploioase, nimic nu te obligă să folosești o umbrelă plictisitoare și anonimă. Considerați-o ca un accesoriu ca o pungă, alegând un model cu printuri distractive sau forme speciale.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru Pasul 35 de primăvară
  2
  Pregătește-ți ochelarii de soare. La sfârșitul celor mai umede luni, pregătiți-vă să vă bucurați de zile mai luminoase. O pereche de ochelari de soare la modă va adăuga o notă de stil aspectului dvs., protejându-vă ochii de razele solare dăunătoare.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara pasului 36
  3
  Aduceți o centură de talie. Dacă dulapul vostru trece prin tunici sau bluze largi, accentuați silueta dvs. cu o bandă sau o centură subțire pentru a vă pune talia.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru primăvara pasului 37
  4
  Căutați pălării ușoare și originale. Optați pentru materiale ușoare, cum ar fi bumbac sau paie. Căutați fasole drăguțe sau pălării cu margini largi pentru a vă apăra ochii de soare.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru primăvara treptei 38
  5
  El poartă bijuterii colorate. Dați un izvor de primăvară celor mai simple haine, purtând coliere, brățări, cercei și inele pline de viață.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru primăvara anului 39
  6
  Cumpara bijuterii inspirate de natura. Căutați pandantive și farmece în formă de flori, frunze și pene. Primăvara reprezintă trezirea naturii. Prin urmare, pentru a fi pe această temă, preferați bijuteriile acordate acestui sezon.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru primăvara anului 40
  7
  Păstrați o pereche de jambiere în garderobă pentru cele mai reci zile. La începutul sezonului, când aerul este încă puțin strălucitor, ați putea purta o pereche de jambiere sub fusta sau o rochie de trapez pentru a vă proteja picioarele de frig. Ei merg bine chiar sub tunicile lungi.
 • Sfaturi

  • Haine pe timp. Dacă este încă rece, purtați cămăși cu mâneci lungi sau puneți o haină sau sacou peste hainele cu mâneci scurte. Dacă, în schimb, temperaturile sunt deja ridicate la începutul sezonului, nu vă fie frică să purtați imediat haine mai ușoare. Versatilitatea este unul dintre avantajele primăverii.
  • Benzile de păr sunt o modalitate frumoasă de a împiedica părul să devină curat sau scăldat în sudoare.

  Lucruri de care ai nevoie

  • bluze
  • tunici
  • Tricou
  • părții superioare a tancurilor
  • Jachete
  • Pulover
  • Capri pantaloni
  • pantaloni scurți
  • Pantaloni lungi
  • fuste
  • Rochii lungi
  • Palarie
  • jambiere
  • bijuterii
  • Curele
  • umbrelă
  • ochelari de soare
  • Bocanci de ploaie
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit