gtemata.com

Cum sa te imbraci pentru iarna

Vine iarnă și nu aveți idee cum să acoperiți în mod adecvat și să rămâneți la modă în același timp? Începeți să citiți pentru a afla cum să vă încălziți și să continuați să aveți stil chiar și în timpul iernii!

paşi

Partea 1
Elementele de bază

Imaginea intitulă Rochie pentru iarnă Pasul 1
1
Haine stratificate. Încercați să purtați o cămașă cu mâneci lungi în interiorul unui pulover de lână. Purtați pantaloni lungi sau alte jachete calde în blugi sau orice alt tip de pantaloni pe care vă place să purtați.
 • Alegeți o haină groasă care cade sub talie, de preferință până la genunchi. Plasarea îmbrăcămintei vă ajută să prindeți căldura corpului în interiorul straturilor.
 • Prea multe straturi, cu toate acestea, au capacitatea de a provoca transpirații, care pot deveni reci și pot anula scopul stratificării. Încercați câteva straturi de materiale calde, cum ar fi lână sau poliester. Evitați bumbacul direct pe piele, deoarece nu oferă căldură.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru iarnă Pasul 2
  2
  Purtați pulovere largi. Îmbrăcămintea tare nu reține căldura, în timp ce îmbrăcămintea în vrac permite o izolare mai bună Îmbrăcămintea din lână apropiată se face doar pentru modă și trebuie purtată în timpul toamnei, nu când temperaturile sunt foarte reci. Încercați bluze, pulovere din lână și bluze cu glugă. Dacă purtați o jachetă cu glugă, asigurați-vă că aveți 1-2 straturi în interior.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru iarnă Pasul 3
  3
  Cumpărați mănuși calde, eșarfe și capace. Mănuși cu un deget nu va lăsa să aveți o bună aderență pe obiecte, asa ca cel mai bine este de a alege să poarte mănuși, chiar și cele cu capacitatea de a acoperi degetele cu un buzunar, care poate fi deschis sau închis. Eșarfa trebuie să fie tricotată sau lână, și largă. Pălăria ar trebui să aibă mufe de urechi - cei fără cap au adesea tendința de a aluneca de pe cap și nu oferă nici o acoperire pentru urechi. Uneori, poți purta o eșarfă subțire în sacou și folosești o eșarfă mai groasă pentru a îți pune jacheta când ieși.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru iarnă Pasul 4
  4
  Purtați șaluri, pături sau lenjerie de pat. Căptușelile tricotate calde, din lână, poliester și catifea, sunt materiale foarte calde pe care le poți purta peste haine regulate, fie în interiorul sau în afara casei tale. Păturile din poliester sunt extrem de moi și foarte confortabile, făcându-le ideale pentru un somn mai bun.
 • Partea 2
  Fuste si rochii

  Imaginea intitulă Rochie pentru iarnă Pasul 5
  1
  Asigurați-vă că purtați o pereche de ciorapi sau legături pentru a vă menține picioarele calde. Purtați mai multe straturi pentru zilele mai reci.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru iarna 6
  2
  Purtați un tricou cu mâneci lungi cu mânecă lungă, sub sau peste o rochie, pentru a vă menține la rece.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru iarnă Pasul 7
  3
  Combinați o fustă largă cu un pulover montat pentru a evita înghițirea de haine. Puteți echilibra fuste strânse prin combinarea lor cu pulovere largi.
 • Partea 3
  blugi

  Imaginea intitulă Rochie pentru iarnă Pasul 8
  1
  Alegeți blugi care sunt confortabili și se simt bine.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru iarnă Pasul 9
  2
  Purtați o chiloți sub blugi pentru a adăuga căldură.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru iarnă Pasul 10
  3
  Alegeți o cămașă. Totul este bine cu blugi, așa că hai să fim creativi!


 • Imaginea intitulata Dress for Winter Step 11
  4
  Luați în considerare purtarea de pantaloni de catifea. Ele sunt, de fapt, cele mai tari pantaloni de purtat pentru iarnă și cu siguranță o opțiune mult mai bună decât blugi. Acestea din urmă se răcesc ușor și, uneori, se simt inconfortabil dacă este rece, în timp ce pantalonii normali sunt prea subțiri. Purtarea ciorapilor groși sub o pereche de pantaloni de mătase este un remediu excelent pentru a rămâne mai cald.
 • Partea 4
  Pantofi, paltoane și accesorii

  Imaginea intitulă Dress for Winter Step 12
  1
  Purtați șosete din lână. Șosetele sunt mai bune pentru vară, iar șosetele subțiri nu mențin, bineînțeles, căldură. Purtați șosete, de preferință din lână, vă ajută să vă păstrați picioarele calde. Din moment ce picioarele și capul sunt principalele zone din care căldura este dispersată în picioare calde, va asigura o mai mare căldură pentru întregul corp.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru iarna 13
  2
  Cumpărați un strat care vă menține cald și, în același timp, se îmbină perfect cu stilul dvs. Veți purta practic în fiecare zi în timpul iernii, așa că asigurați-vă că ați cumpărat unul care durează și în același timp se potrivește bine cu garderoba ta.
 • Imaginea intitulă Dress for Winter Winter 14
  3
  Alegeți o pălărie care vă place. O mare parte din căldură din corp iese din cap, așa că purtând o pălărie vă va ajuta să o păstrați.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru iarna Pasul 15
  4
  Alegeți o pereche frumoasă de mănuși calde.
 • Imaginea intitulă Dress for Winter Winter 16
  5
  Purtați eșarfe. Eșarfele ajută foarte mult la menținerea caldă a părții superioare a corpului - există mii de stiluri și culori diferite din care puteți alege.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru iarna 17
  6
  Investiți într-o pereche frumoasă de cizme sau cizme. Nu numai că vă veți păstra picioarele calde, dar se vor potrivi foarte bine cu majoritatea dulapului.
 • S-ar putea să vă gândiți să purtați cizme lungi, ideale pentru iarnă. Cizmele de iarnă trebuie să aibă o talpă din cauciuc durabil, care împiedică alunecarea pe gheață - ar trebui să fie, de asemenea, rezistente la apă și vânt. Acestea ar trebui să fie aliniate intern. De exemplu, blana interioară ar putea face buzunarul confortabil și, de asemenea, arata bine în exterior.
 • Partea 5
  Coafura si machiaj

  Imaginea intitulă Rochie pentru iarnă Pasul 18
  1
  Modificați coafura. Lăsând părul slăbit va ajuta la protejarea lamboului și a gâtului de curenții de iarnă, dar aveți grijă deoarece aerul uscat de iarnă poate facilita formarea de noduri, în special în părul mai lung. Îngrijirea părului în împletituri sau chipsuri poate ajuta.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru iarna 19
  2
  Păstrați machiajul cât mai natural posibil.
 • Sfaturi

  • Purtați mai multe straturi - dacă temperatura se schimbă în timpul zilei, veți fi gata pentru orice eventualitate!
  • Puneți încălzitoare în buzunarele de blugi sau haina pentru a vă menține mâinile calde.
  • Fuste și blugi alternative pentru un aspect mai variat.

  Avertismente

  • Amintiți-vă că cel mai important lucru nu este să vă răcoriți!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit