gtemata.com

Cum sa te imbraci pentru a arata mai usor

Mulți oameni au probleme în a-și accepta greutatea și au nesiguranță cu privire la modul în care apar în exterior. Cu toate acestea, cu câteva trucuri mici, puteți reuși să vă arătați mai subțiri.

paşi

Partea 1
Creați o bază solidă cu lenjeria de corp

Imaginea intitulată Alegeți Pasul Dreapta 20
1
Cumpăra lenjerie de corp de mărimea potrivită. Acest lucru este deosebit de important în ceea ce privește sutienul. Sutienul drept ajută la modelarea figurii și ține pieptul. Dacă este o dimensiune greșită, se poate apăsa pe piele, se lasă urme și se lasă sânii să iasă de sus. Ar trebui să faceți o măsurare profesională într-un magazin specializat de lenjerie de corp.
 • Purtarea de îmbrăcăminte prea mică poate provoca proeminențe și semne vizibile prin pantaloni și alte îmbrăcăminte. Încercați să cumpărați lenjerie fără cusături și, mai presus de toate, dimensiunea potrivită.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru a te face sa te uiti Skinnier Pasul 2
  2
  Evitați lenjeria de corp care nu suportă suficient. Brazilian și tanga previne semne, dar acestea acoperă minimul gol, nu conțin suficient și nu garantează nici un sprijin. Încercați culotte, pantaloni clasici și alte modele care ajută la menținerea feselor, stomacului și coapsei. Aceste tăieri vă permit să aveți un corp vizibil mai tonificat și mai armonios.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte pentru a te face să te uiți Skinnier Pasul 3
  3
  Încearcă lenjeria de corp pentru slăbire. Dacă doriți un ajutor suplimentar pentru a crea o figură armonioasă și pentru a menține excesul de greutate sub control, încercați să modelați lenjeria de corp. În general, se înfășoară în jurul stomacului, coapsei, sânilor, brațelor și feselor, ajutându-le să nu le facă prea multe bătăi.
 • Poate că această soluție este puțin elaborată pentru viața de zi cu zi, dar este deosebit de utilă pentru ocazii speciale.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte pentru a te face să te uiți Skinnier Pasul 4
  4
  Încercați să purtați ciorapi de napolit din nailon. Ele sunt deosebit de eficiente pentru aplatizarea zonei centrale a corpului, în special atunci când poartă haine și fuste. Aceste chiloți au un vârf ridicat și gros, conceput să se întindă pe stomac și să păstreze totul în poziție. Acest lucru vă permite să creați o figură armonioasă, astfel încât rochia sau fusta să vă îmbunătățească și mai mult.
 • Partea 2
  Îmbunătățiți-vă cu hainele

  Imagine cu titlul Îmbrăcăminte pentru a te face să te uiți Skinnier Step 12
  1
  Cumpara haine de mărime potrivită. Dacă acestea sunt prea mici și înguste, ele vor evidenția toate rolele. Pe de altă parte, hainele prea mari și voluminoase vă vor face să arătați mai carnați și mai tari decât sunteți cu adevărat. Numai articolele de îmbrăcăminte care se potrivesc vă vor îmbunătăți. Aceasta înseamnă că trebuie să le încercați în magazin. Doar pentru că eticheta unui cămaș indică o anumită dimensiune, acest lucru nu înseamnă că va fi ca și alte cămăși de aceeași dimensiune pe care le aveți deja.
  • Dacă aveți nevoie să contactați un croitor pentru a vă asigura că hainele sunt în regulă, vă rog.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru a te face sa te uiti Skinnier Step 8
  2
  Prefer modele care sunt aproape de cele mari sau voluminoase. În plus față de a fi dimensiunea dvs., hainele ar trebui să îmbunătățească, de asemenea, cel mai bine corpul dumneavoastră. Aceasta înseamnă că trebuie să evitați îmbrăcămintea excesiv de strânsă și strânsă. Țesăturile strânse vor înfășura corpul și vor arăta fiecare rolă. Dacă obiectivul dvs. este să încercați să arătați mai subțiri, ar trebui să încercați să îndepărtați atenția de pe pielea în exces, nu o evidențiați.
 • Același lucru este adevărat, dimpotrivă: hainele care sunt prea largi vă pot face să arătați mai stufoase și mai robuste decât sunteți de fapt, deci nu vă vor prețui. În orice caz, căutați haine care să vă farmece trupul în loc să vă încurce fără formă. Hainele trebuie să aibă dimensiunile potrivite, dar destul de moi și confortabile să urmeze formularele fără a le ascunde.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte pentru a te face să te uiți Skinnier Pasul 9
  3
  Adăugați o atingere de negru la dulap. Această culoare are un efect de slăbire. Este potrivit în special pentru pantaloni, fuste și rochii. Pansamentul complet în negru poate spori, dar există o linie fină între aspectul elegant și aspectul întunecat. Dacă decideți să optați pentru acest aspect, adăugați o stropire de culoare (cămașă, pantofi, ruj, sac, centură și așa mai departe).
 • Imagine intitulată Rochie pentru a te face să te uiți mai tare Skinnier Pasul 10
  4
  Îmbogățiți dulapul cu denim de spălare întunecată și alte culori intense. De obicei, culorile întunecate au un efect de slăbire similar celui creat de negru. Pentru a da o notă de viață și varietate dulapului, includeți mai multe culori intense: prune întunecate, verde închis de măsline, albastru maroniu și ciocolată maro.
 • Utilizați strategic culori întunecate pentru a raționaliza părțile critice, în timp ce culorile luminoase sunt folosite pentru a atrage atenția asupra zonelor pe care doriți să le îmbunătățiți.
 • Imaginea intitulată Purtați un Blazer alb Pasul 10
  5
  Încercați să purtați un blazer, care vă ajută imediat să acoperiți brațele. În același timp, liniile verticale ale reverului prelungesc figura. Pune o blazer deschisă. Combinați-l cu un pulover cu gât V și blugi întunecați: este un costum pe care îl puteți crea rapid și ușor.
 • Image cu titlul Dress for the Club Pasul 8
  6
  Încercați să încorporați culori îndrăznețe și modele. După cum sa menționat anterior, culorile luminoase pot spori părțile corpului pe care le preferați, în timp ce culorile întunecate pot ascunde punctele critice. Încercați să îmbogățiți dulapul cu culori și amprente luminoase pentru a deveni un pic mai variat. Asigurați-vă că alegeți modele mici, mai mult sau mai puțin dimensiunea unui pumn.
 • Printurile care sunt observate pot distrage aspectul și camuflajul conturului corpului, determinând pe alții să observe îmbrăcămintea în loc de dimensiune.
 • Alegeți culori strălucitoare sau intense - cele ușoare pot atrage chiar mai mult atenția asupra defectelor și vă pot face să arătați mai carnați.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru a te face sa te uiti Skinnier Pasul 13
  7
  Alegeți combinații de culori monocromatice. Culoarea solidă determină ca privirea să alunece vertical, mai degrabă decât pe orizontală. Drept urmare, ochii captează mai multă înălțime decât lățimea, percepându-vă mai mult și mai puțini. Încercați să purtați rochii simple, pulovere, pantaloni și fuste. De asemenea, poți alege haine de stil colorat.
 • Blocurile de rochie de culoare vă pot oferi același rezultat ca și o rochie de culoare netedă, cu excepția faptului că au panouri cromatice diferite care pot îmbunătăți vizibil corpul sau îl pot spori și mai mult.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte pentru a te face să te uiți Skinnier Pasul 5
  8
  Prefer gâturi verticale. Faceți un inventar de pulovere, pulovere, cardigane și alte articole cu decolteu V pentru a face ochii să alunece vertical, prelungind și slăbind torsul. Evitați colierele orizontale, cum ar fi ciocanul și cele cu barcă, deoarece acestea pot lărgi umerii și trunchiul.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru a te face sa te uiti Skinnier Pasul 14
  9


  Prefer detaliile verticale pentru cele orizontale. Alegeți pinstripe, pliuri și balamale verticale, evitând în același timp dungile orizontale și decorațiunile de rând. Detaliile verticale determină ca ochiul să urmeze o mișcare verticală, mai degrabă decât orizontală, ceea ce ajută la crearea unei iluzii optice cu o mai mare subțire.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru a te face sa te uiti Skinnier Pasul 15
  10
  Creați un echilibru bun în zona piciorului cu o pereche de pantaloni arșiți. Blugi drăguț și alte pantaloni bine fixați atrag atenția asupra șoldurilor și coapsei, cu riscul de a vă face să arătați mai robust în zona trunchiului. În schimb, alegeți pantaloni de țigară, arșiți sau altfel ușor. Aceste modele scad ochiul în jos, făcându-vă vizibil mai subțiri în general.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru a te face sa te uiti Skinnier Pasul 16
  11
  Căutați fuste și rochii la genunchi de la linie la A. Acest model aderă la șolduri și coapse, însă se extinde spre genunchi, ceea ce face ca picioarele să pară mai subțiri în contrast. Fuste de genunchi sunt cele care dau cel mai mult, dar, de asemenea, multe modele care vin la vițel pot merge bine, totul depinde de înălțimea ta.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru a te face sa te uiti Skinnier Pasul 17
  12
  Ascundeți punctele critice. De exemplu, în cazul în care excesul de greutate este concentrată pe burtă, uita-te pentru topuri si rochii cu peplum (ars pe partea de jos) pe care le puteți combina o fusta linie într-o talie inalta. În plus, puloverele și rochiile de portofel se pot înfășura în jurul taliei și pot ascunde părțile cele mai solide. Alege haine care maschează cu atenție zonele problematice fără a adăuga volum.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru a te face sa te uiti Skinnier Pasul 18
  13
  Evitați evidențierea punctelor critice cu detalii. Dacă excesul de greutate este concentrat pe coapse, căutați pantaloni cu câteva buzunare și fără decorațiuni pe șolduri. Detaliile atrag atenția, astfel încât toate părțile corpului care sunt acoperite cu haine decorate sunt mai vizibile.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru a te face sa te uiti Skinnier Pasul 19
  14
  Îmbunătățiți punctele forte. Dacă aveți picioare frumoase și vă mândriți, arătați-le ridicând tivul fustei la câteva centimetri. Dacă aveți o linie de talie bine definită, căutați haine și curele cu talie mare care accentuează și mai mult. Prin a atrage atenția asupra părților mai subțiri ale corpului, puteți crea o iluzie generală a subțirei și apărea mai sigur.
 • Partea 3
  Alegeți pantofii

  Imaginea intitulata Rochie pentru a te face sa te uiti Skinnier Step 20
  1
  Încercați pantofii cu toc înalt și platou. Picioarele sunt subțiri și vizibil mai subțiri. În cazul în care acestea arata conice, restul corpului va arata, de asemenea, ca ea. În cazul picioarelor largi, sandalele cu curele și balerine vor accentua doar forma lor. Nu trebuie să alegi călcâiul de tip stiletto, dar un pantof cu un toc subțire de cel puțin cinci centimetri te poate ajuta să-ți subțiri picioarele. Încercați încălțămintea îndreptată spre partea superioară (partea care acoperă degetele) și evitați cele pătrate.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcăminte pentru a te face să te uiți la Skinnier Pasul 22
  2
  Evitați pantofii cu curea de gleznă, care creează o linie orizontală pe picior, taie piciorul și o face mai scurtă. Dacă piciorul este îngust, acest lucru vă va împiedica să creați o iluzie a subțirei generale.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru a te face sa te uiti Skinnier Pasul 21
  3
  Purtați pantofi asemănători cu culoarea picioarelor, pentru a le face să arate mai subțiri. În lunile de iarnă, purtați cizme negre sau décolleté combinate cu șosete colorate de aceeași culoare. Vara, încercați să alegeți pantofi sau decolteu în nuanțe asemănătoare pielii și portal cu picioare goale.
 • Partea 4
  Alte tehnici pentru a obține un efect de slăbire

  Imaginea intitulata Rochie pentru a te face sa te uiti Skinnier Pasul 23
  1
  Utilizați machiaj pentru a atrage atenția asupra feței dumneavoastră. Un văl de umbre sau ruj de ochi va concentra aspectul pe față, mutându-le departe de corp. Sprancenele trebuie să aibă o formă frumoasă și un arc frumos. Acoperiți cercurile întunecate, deoarece acestea sunt inestetice și pot distruge restul machiajului.
  • În orice caz, nu exagerați cu machiajul. Un văl este suficient doar pe o parte a feței (de obicei, ochii sau buzele), în timp ce restul machiajului trebuie să fie natural.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru a te face sa te uiti Skinnier Pasul 24
  2
  Pieptănat. Adresați-vă coaforului să recomande coafuri pentru a vă lărgi fața și gâtul. În general, căștile lărgesc prea mult, în timp ce multe tăieturi care părăsesc părul lung și scalat alunecă ochiul vertical mai degrabă decât pe orizontală.
 • Încearcă să-ți aduni părul și să-ți lași fața liberă. Puteți să le bumbați pe cap, pentru a le face voluminoase și pentru a le lega într-o coadă pură.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru a te face sa te uiti Skinnier Pasul 25
  3
  Alegeți accesoriile potrivite, cum ar fi colierele originale, culorile lungi și luminoase. Întotdeauna optează pentru bijuterii lungi și accesorii, evitând în același timp cele mari, cum ar fi chokers, care pot face ca gâtul sau alte părți să pară mai robuste.
 • Imaginea intitulata Rochie pentru a te face sa te uiti Skinnier Pasul 26
  4
  Încearcă o centură. În timp ce creează o linie orizontală prin corp, o centură poate evidenția talia, sporind și simplificând figura. Preferați curelele strânse la cele late. În acest fel talia va părea mai bine definită, dar fără a se strânge prea mult.
 • De exemplu, ați putea încheia un costum negru cu o centură subțire de leopard.
 • Sfaturi

  • Lucrați pe postură. Stați drept, țineți-vă stomacul și umerii înapoi. Poziția bună vă va face să arătați înalți și subțiri, în timp ce hunching-ul vă poate face să vă simțiți ghemuit și stângaci.
  • Pentru a camufla zonele mari, purtați culori închise, cum ar fi marina și negru. Evitați cele mai ușoare, cum ar fi albastru și bej, deoarece acestea vă vor face să arătați mai robust.
  • Faceți tot posibilul pentru a vă simți bine despre voi înșivă. Aflați cum să gestionați greutatea cu dietă și exerciții fizice, dar evitați dietele nesănătoase la modă și alte comportamente obsesive care pot duce la tulburări de alimentație. Un pic de exercițiu moderat te poate ajuta să piardă în greutate, să lupți cu stresul și să te simți în siguranță.
  • Încearcă să înțelegi ce formă are corpul tău: va fi foarte util. Mai multe site-uri vă pot ajuta să faceți cumpărături pe baza cifrei dvs.
  • Dacă aveți un corp în formă de păr, trebuie să purtați pulovere și pantaloni scurți sau fuste, astfel încât corpul dumneavoastră să fie mai proporțional. În orice caz, ar trebui să încercați întotdeauna să lucrați cu culori și modele în loc de dimensiuni.
  • Purtarea de haine libere nu vă ajută întotdeauna să obțineți rezultatul dorit. Încercați să purtați pantaloni care creează armonie în zona inferioară a corpului, cum ar fi o pereche de jeguri sau blugi strâmte de mărime. Totuși, asigurați-vă că pantalonii aleși au o talie medie sau înaltă pentru a avea un efect de slăbire. Pereche cu o cămașă orizontală dungată. De asemenea, puteți alege una care este strâns pe partea de sus și moale în partea de jos. Ar trebui să fie cu mâneci lungi sau cu jumătate de mâneci, pentru a acoperi orice imperfecțiuni cum ar fi vergeturile. Dacă nu aveți o spate deosebit de tonificată, cămașa nu ar trebui să fie prea strânsă în această zonă, ci ar trebui să mângâie fața și să adere la curbele naturale.
  • Purtați o centură care nu este prea strânsă.
  • Un peplum combinat cu o pereche de blugi skinny sau arșiți vă poate ajuta să vă îmbunătățiți corpul.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit