gtemata.com

Cum sa te imbraci pentru Swing

leagăn

Este un dans distractiv și energic care este dansat cu haine și încălțăminte corespunzătoare. Urmați aceste sfaturi indiferent de tipul de rochie pe care o purtați la dans.

paşi

Imagine cu titlul Dress for Swing Dancing Pasul 1
1
Alegeți pantofi confortabili cu tălpi netede Există multe pantofi pentru a dansa leagănul care seamănă cu cele din anii `30, `40 și `50, dar care au o tălpită netedă din piele sau suede și, prin urmare, vă ajută să alunecați și să vă rotiți pe ringul de dans. Evitați pantofii cu tălpi de plastic, cum ar fi pantofii de gimnastică, deoarece acestea se freacă de pământ. Ia niște pantofi cu toc care nu sunt inconfortabili. Înălțimile înalte nu sunt bune pentru o bătaie rapidă, sărituri și răsturnări. Alegeți pantofii fără tocuri sau tocuri joase pentru aceste tipuri de dansuri. O altă opțiune convenabilă ar fi să poarte pantofi de dans.
 • Imaginea intitulata Dress for Swing Dancing Pasul 2
  2
  femei: alege haine confortabile și largi. În mod normal, femeile sunt confortabile purtând fuste și rochii de genunchi sau pantaloni de bumbac ușori. Nu purtați blugi, lână sau poliester, deoarece acestea aduc multă căldură. Fuste trebuie să fie la genunchi sau suficient de jos și suficient pentru a avea această mișcare de mișcare. Sub fustă sau rochie, purtați șorturi, chiloți sau un corp în caz de salturi sau răsturnate.
 • Imagine intitulată Dress for Swing Dancing Pasul 4


  3
  Men: Purtați o cămașă și pantaloni scurți pentru un aspect elegant sau o cămașă și pantaloni pentru un aspect mai casual. Aruncați blugii. Puneți o cămașă și purtați tricouri în plus în cazul în care transpirați foarte mult.
 • Imagine intitulată Dress for Swing Dancing Pasul 4
  4
  Înainte de a dansa, utilizați un deodorant, dar nu un parfum sau un aftershave puternic. Nu e nimic mai rău decât să ai un miros rău în timp ce dansezi. Fă ce poți, ca să rămâi curat.
 • Sfaturi

  • Dacă te duci la un dans tematic din anii `30, `40 sau `50, îmbrăcați special pentru această ocazie. Cercetați puțin despre moda acelor ani și haine după stilul indicat. În mod normal, în acei ani femeile purtau fuste în formă de clopot cu lungime medie sau lungă și bluze sau cu rochii largi și umflate (50 de ani). Bărbații purtau pantaloni și tricouri.
  • Dacă purtați părul lung, ridicați-i unul coadă, o tresă, pentru a evita lovirea partenerului dvs. în timpul dansului.
  • Evitați sudoare și folosiți un prosop. Unii poartă bandă sau una bandană pe cap să-l oprească. Aduceți tricouri de rezervă suplimentare.

  Avertismente

  • Bărbați: este distractiv să aduci o pălărie, o beret sau un bowler pentru dansuri tematice, dar nu uitați să o luați înainte de dans.
  • Femei: dacă purtați o rochie de vintage la un dans leagăn, se va agăța de talie și brațe. Nu poți ridica sau deschide brațele ca tine cu o rochie modernă. Când dansezi, va trebui să te adaptezi la rochia de epocă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit