gtemata.com

Cum sa te imbraci sa arata ca un concert de rock veteran (pentru fete)

Deci, ești o fată și ești pe cale să te duci la primul tău concert rock. Probabil că aveți un milion și o întrebare care trece prin capul tău. Dar stai liniștit, relaxează-te și uită-te la aceste sfaturi.

paşi

Imaginea intitulată Rochie și arătați-vă că aparțineți unui concert rock (pentru fete) Pasul 1
1
Pregătiți-vă. Ar putea părea o idee bună să așteptați în ultimul minut să vă îmbrăcați și să ieșiți la un concert, dar încercați să evitați această greșeală obișnuită. Cu o noapte înainte sau chiar înainte de acel moment, alegeți ceea ce doriți să purtați, faceți o comparație cu alte lucruri în dulapul dvs. și apoi decideți o tinuă finală. Veți dori să purtați ceva confortabil, dar, în același timp, să aveți stil, în funcție de cine veți vedea.
 • Imaginea intitulată Rochie și arătați ca și cum ați aparține unui concert rock (pentru fete) Pasul 2
  2
  Îmbrăcat într-un mod casual. Nu poți niciodată să te înșeli cu un simplu tricou negru și un tip de blugi sau pantaloni scurți. Evitați să purtați un tricou din trupa care dă concertului (s-ar putea să pari un pic obsedat sau un roman). Mai degrabă, dacă doriți, adunați niște prieteni pentru a crea tricouri unice, inspirate de trupa principală. Trupa vă va aprecia eforturile și va părea că ați crezut cu adevărat mare pentru seară.
 • Imaginea intitulată Rochie și arătați-vă că aparțineți unui concert rock (pentru fete) Pasul 3
  3
  Nu stratificați. Indiferent de cât de mult timp în urmă (acest lucru depinde dacă sunteți în interior), va fi fierbinte când vă veți găsi zdrobiți de sute de fani imense. În timpul iernii ar putea fi ceva mai bine, dar un spectacol de vară la interior poate deveni o căldură înăbușită dacă sunteți în mijlocul unei mulțimi. Încercați să purtați țesături ușoare (dar nu prea mult pentru a fi transparente) și evitați denimul gros pentru blugi.
 • Imaginea intitulată Îmbrăcați și arătați ca și cum ați aparțin unui concert rock (pentru fete) Pasul 4
  4
  Nu purtați cele mai bune haine. Se pot umple cu murdărie, fum, transpirație și, probabil, se pot rupe dacă este un spectacol hardcore. Continuați să arătați frumos și elegant, dar nu purtați acea nouă pereche de blugi de 200 € pe care ați cumpărat-o în aceeași dimineață.
 • Imaginea intitulată Îmbrăcați și arătați ca și cum ați aparține unui concert rock (pentru fete) Pasul 5


  5
  Pantofii solizi sunt esențiali. Regula de numărul unu pentru concerte nu este, niciodată, niciodată să purtați pantofi, în afară de adidași sau cizme. Flip-flops, sandale, tocuri, încălțăminte deschisă = mare greșeală. Nu numai că vă pot lovi și vă pot provoca blistere, dar unii oameni ("veteranii" concertelor) vă vor lovi în mod deliberat peste încălțăminte pentru a le vedea căzând.
 • Imaginea intitulată Rochie și arătați-vă că aparțineți unui concert rock (pentru fete) Pasul 6
  6
  Du-te ușor cu accesoriile. Unii oameni tind să exagerăm atunci când vine vorba de accesorii și altele asemănătoare pentru concerte. Cu inele mari ai putea să te rănești sau să rănești oamenii din jurul tău în timp ce sărind în jur. Lănțișoarele lungi se vor prinde împreună și vor lovi pe cineva sau se vor rupe. Cerceii încurcați sunt o idee foarte rea (ultimul lucru pe care îl doriți este un lobo sfâșiat la sfârșitul serii). Continuă simplu. Bratari bratari, tesaturi sau banda de cauciuc sunt bune alternative pentru accesoriile obisnuite. Nu vor răni pe nimeni și probabil vor rămâne mult mai bine decât orice altceva.
 • Imaginea intitulată Rochie și arătați ca și cum ați aparține unui concert rock (pentru fete) Pasul 7
  7
  Păstrați machiajul simplu (cu excepția cazului în care acesta este un concert rock, în cazul în care make-up grele pe ochi este o prerogativă). De când veți fi acolo timp de cel puțin patru sau cinci ore, în funcție de cine veți vedea și de locul de desfășurare, veți dori să păstrați aspectul până la minim, dacă nu sunteți dispuși să riscați să murdăriți. Nu vor exista multe posibilități de optimizare decât dacă riscați să vă pierdeți locul în mulțime. Se va lua cu transpirația mai devreme sau mai târziu, așa că dacă îl purtați, va fi mai bine să-l alegeți impermeabil.
 • Imaginea intitulată Rochie și arătați-vă că aparții la un concert rock (pentru fete) Pasul 8
  8
  Puneți părul lung. Dacă aveți păr lung (peste umerii dvs.), veți dori să aveți părul deja strâns legat într-un fel sau să aduceți o bandă de cauciuc cu dvs. În prima jumătate a spectacolului, nu ar trebui să fie prea cald sau prea haotic, așa că va fi bine, dar mai târziu veți dori să vă păstrați părul departe de față.
 • Sfaturi

  • Rotiți-vă și purtați-vă cum doriți. Și nu uitați să vă distrați și să vă bucurați de muzica live. Apreciez trupa jucând muzica pe care o iubesti.
  • Când purtați adidași, împingeți noduri sau împingeți șireturile în pantofi. Ultimul lucru pe care îl doriți este să scăpați pentru a vă lega o capcană.
  • Dacă nu cunoașteți formația, ascultați mai întâi câteva cântece pentru a obține un gust cum este. Cel puțin aveți o idee despre ceea ce veți vedea în prealabil.
  • Dacă nu cunoașteți cuvintele, nu încercați să cântați împreună cu ceilalți și nu vă simțiți obligați să faceți asta. Este bine să nu cunoști fiecare melodie care sună într-un grup.
  • Beți multă apă și mâncați bine înainte de un spectacol. Vă va împiedica să vă deshidratați și să vă slăbiți bolile, deoarece veți petrece mult timp fără hrană.
  • Strigă, dar nu exagerați. De asemenea, nu fi singurul care să strige și să sară în jur. Urmați sentimentul general al publicului.

  Avertismente

  • Mosh pit nu sunt recomandate pentru cei care participă la un concert pentru prima dată. Dacă vă decideți să mergeți acolo, fiți fermi. Dacă cineva te lovește, nu te arăta în durere. Sari mult! E obositor, dar merită. Dacă terminați într-o groapă și doriți să ieșiți din ea, doar coborâți capul și întoarceți-vă încet.
  • Dacă te duci la un concert pentru prima dată: indiferent cât de disperat vrei să mergi înainte, nu împingeți. Cauzează reacții în lanț. Oamenii sunt trași la pământ, călcați în picioare și răniți. Vei face veteranii de concert furioși. Dacă vrei cu disperare să intri în fața ta, arăta la locul de desfășurare cu cel puțin patru ore înainte de concert. Nu este corect să ajungeți în timp ce concertul începe și îi împinge pe alții să meargă înainte, pentru că oamenii ar fi fost în linie pentru ore.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit