gtemata.com

Cum sa te imbraci pentru o fata de tara

Fie că sunteți în căutarea unui stil autentic, călătoriți prin spațiile nesfârșite ale Americii sălbatice, fie că doriți doar să adăugați o notă de stil aspectului dumneavoastră zilnic, țara este distractivă și ușor de creat și purtată. Urmați acești pași și se pare că tocmai ați părăsit setul "Nashville".

paşi

Metoda 1
Înainte de a începe

Imaginea intitulata Dress Like a Country Girl Pasul 1
1
Decideți motivele pentru care optați pentru stilul țării. Aveți nevoie de un aspect mai practic și mai funcțional? Aveți nevoie de o atingere mai sexy pentru serile dvs.? Este personalitatea dvs. reflectată în stilul țării? Înțelegerea motivațiilor dvs. vă va ajuta să vă personalizați stilul la maxim.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Country Girl Step 2
  2
  Începeți pași mici. Un tricou diferit, cizme noi sau fusta potrivita poate incepe sa te ia pe calea cea buna. Ar putea fi un pic prea exagerat pentru a schimba stilul de la o zi la alta. Modificați puțin câte o dată, experimentând ceea ce este mai bine pentru dvs. și lăsând restul în fereastră.
 • Metoda 2
  Creați stilul

  Imaginea intitulata Dress Like a Country Girl Pasul 3
  1
  Alegeți o schemă de culori. Stilul țării folosește o mulțime de roșu și albastru. Culorile mai ușoare sunt mai bune în timpul verii. Pielea brună este în general mai potrivită decât cea neagră. Potriviți, dar creați contraste. Dacă este necesar, utilizați o diagramă de culori (ca cea din roată) pentru a decide care combinație vă place cel mai bine.
  • Nuanțele mai întunecate sunt mai puțin potrivite pentru climatul mai cald, dar ascunde bine murdăria. Decide în consecință.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Country Girl Pasul 4
  2
  Purtați o cămașă simplă și casuală. O tricou simplă în formă de simplu sau o cămașă în formă și cu butoane sunt practice și eficiente. Lungimea mânecii, gâtul și materialele sunt alte elemente de luat în considerare. Puloverele pentru femei au numeroase variante și puteți decide să descoperiți sau să le acoperiți după cum doriți, urmând stilul personal.
 • Pentru adevărat "tată" Nu este nimic mai bun decât tricoul cu știfturi de presă sau fusta albă și roșie. Tricourile de stil grafic sunt frumoase, dar alegeți cu atenție: nu faceți greșeala de a lua în considerare tricourile de țară cu sigle ale diferitelor mărci de bere sau drapelul american.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Country Girl Pas 5
  3
  Purtați o pereche bună de blugi. Nimic nu este mai mult decât blugi. Cele mai bune sunt drepte sau pinocchio. Levi`s și Wrangler sunt brandurile clasice occidentale care nu vor ieși niciodată din modă. Accesorii de aur sau argint sunt o completare perfectă. Evitați modelele elaborate și prea strălucitoare. Bluzele cu talie joasă sunt o alegere bună, bluzele cu talie mare sunt mai tradiționale și poate mai potrivite pentru un mediu de lucru.
 • În zilele fierbinți de vară, optează pentru o pereche de pantaloni denim.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Country Girl Step 6
  4
  Încercați o fustă sau o rochie. Cei din amestecul de bumbac sau bumbac sunt practic și versatil, dar chiar și în acest caz jeansul este o alegere excelentă. Culorile luminoase, pastel sau chihlimbar sunt fine. Chiar și modelele florale sunt frumoase. Fustele trebuie să fie cu 3-5 cm mai mari decât genunchiul, dar, dacă este necesar, pot fi alese și modele mai lungi. Rochiile de vară pot fi o soluție utilă în zilele foarte vântoase.


 • Imaginea intitulata Dress Like a Country Girl Pasul 7
  5
  Purtați cizme. Nu există alternative pentru cizmele de cowboy. Călcâiele sunt prea nepotrivite pentru a se deplasa în zonele de praf ale Occidentului. Există riscul de a face greșeli în stil: mare, mic, cu capse, nici un joc periculos, sau decorat cu o broderie mic, totul merge foarte bine (cele mici, cu toate acestea, sunt mai bine cu pantaloni scurți și fuste scurte). Obțineți mai multe perechi, pentru a alterna culorile și stilurile. Pielea este obligatorie: cele din plastic pot fi păstrate pentru serile în afara orașului.
 • Veți găsi cizme din toate gamele de prețuri, dar fiți pregătit să cheltuiți cel puțin 200 de euro pentru o pereche bună, care durează mult timp.
 • Metoda 3
  Completați aspectul

  Imaginea intitulata Dress Like a Country Girl Pasul 8
  1
  Ține-ți părul lung. Smooth, ondulat, curat, nu contează. Numai culori solide și naturale. Nu sunshots.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Country Girl Pasul 9
  2
  Găsiți accesorii. Ca bijuterii, alegeți cercei pandantiv sau cercei, în stil clasic sau rafinat, și potriviți-le cu un colier. Sunt perfecte atât în ​​aur cât și în argint. Bandanele sunt foarte practice și fac imediat țară!
 • Nu faceți greșeala de a folosi prea multe accesorii.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Country Girl Pasul 10
  3
  Cămăși de cowboy sunt opționale, la fel ca și centurile de cataramă foarte mari.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Country Girl Step 11
  4
  Aplicați un hidratant colorat în loc de fundație. Adăugați o fard de coral cu un ton subțire pentru a obține efectul "sărutat de soare". Complet cu rimel brun și o luciu natural al buzelor. Nu are un ochi închis la culoare. Negru rimelul poate fi oricum oricum. Ca un creion, folosiți o culoare care accentuează ochii. Dacă aveți ochi albaștri, de exemplu, alegeți bleumarin albastru sau maro. Brown sau smarald sunt mai bune pentru ochii verzi. Pentru ochii căprui, sunt indicate creioane negre și maro.
 • În ceea ce privește bijuteriile, alegeți un machiaj ușor și nu exagerat.
 • Imagine intitulată Dress Like a Country Girl Step 12
  5
  Nu exagerați parfumul. Câteva stropi sunt suficiente. Fetele țării au un miros ușor și floral.
 • Sfaturi

  • Nu subestimați importanța mândriei, a încrederii în sine, a unui zâmbet și a unei atitudini dezarmante.
  • Inspirat de pictogramele de stil. Taylor Swift, Carrie Underwood, Connie Britton, Kellie Pickler, Dolly Parton, Miranda Lambert, Fay Hield, și Laura Bell Bundy sunt exemple de stiluri diferite, toate tara.
  • Depășiți aspectul. Deschideți experiențe noi pentru a obține un stil de viață adevărat. Hainele de țară sunt menite să fie purtate în aer liber.
  • Dacă puteți, vizitați orașele par excellence, cum ar fi Nashville, Atlanta și Dallas, pentru a descoperi și copia stilurile lor.
  • Utilizați internetul. Site-uri precum Polyvore, Chictopia, Pinterest și Tumblr sunt pline de idei pentru a crea o mie de combinații diferite.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit