gtemata.com

Cum sa te imbraci cu stil

Adevărul este că, în mod secret, toată lumea visează să devină icoane de stil. Lumea modei este fascinantă și oricine dorește să facă parte din ea, chiar dacă ar putea înspăimânța noii veniți. Dezvoltarea unui stil personal pare dificilă, dar urmând sfatul potrivit, veți realiza că nu este imposibil.

paşi

Partea 1
A avea stima de sine

Imaginea intitulată Rochie cu stil Pasul 1
1
Arătați-vă personalitatea. Pentru a se imbraca in stil, hainele nu sunt suficiente: postura este extrem de importanta. Dacă te miști cu încredere, stilul tău nu se va putea impune. Dar dacă ceea ce purtați vă face să vă simțiți inconfortabil, veți simți în mod inevitabil afară, după ce toată stima de sine este cel mai bun accesoriu care poate purta o persoană.
 • Imaginea intitulată Dress with Style Step 2
  2
  Creați un brand memorabil prin evidențierea părților corpului dvs. sau a trăsăturilor personalității preferate. Toată lumea vrea să fie amintită pentru ceva care este demn de remarcat, astfel încât crearea propriei mărci comerciale vă ajută să vă definiți.
 • De exemplu, dacă sunteți o persoană excentrică și ușoară, accesoriile unice și colorate ar putea fi marca dvs. comercială.
 • Dacă aveți un păr frumos de corvină și piele de culoarea chihlimbarului, evidențiați aceste caracteristici cu un ruj intens roșu: acesta va fi marca dvs. comercială.
 • Imaginea intitulată Rochie cu stil Pasul 3
  3
  Descoperiți și definiți stilul dvs. Alegerea îmbrăcămintei reflectă identitatea, inclusiv interesele, inspirațiile și aspirațiile. Cu cât sunteți mai familiarizați cu stilul dvs., cu atât veți avea mai multă securitate pe care o veți transmite. Având inspirație din muzica pe care o ascultați, hobby-urile și obiectivele dvs. vă pot ajuta să vă adaptați profund stilului.
 • De exemplu, dacă vă place muzica de metal, nu vă puteți rata tricourile preferate în dulapul dumneavoastră. Potriviți cu blugi și tocuri înalte pentru a crea un aspect care are stil și care reflectă interesele dvs.
 • Dacă visezi să deveniți CEO, îmbrăcați-vă corect. Purtați rochii complete sau rafinate în fiecare zi. Îmbrăcarea în acest mod va fi benefică pentru stima de sine.
 • Partea 2
  Observă și imită

  Imaginea intitulă Rochie cu stil Pasul 4
  1
  Observați-i pe ceilalți pentru a obține idei. Moda este în jurul tău, așa că privește cum se îmbracă oamenii. Examinează îmbrăcămintea, alegerea culorii, pantofii și accesoriile potrivite. Când vedeți o tinuță care vă place, încercați să înțelegeți deoarece: este pentru stilul general al aspectului (de exemplu, preppy, hippie bohemian, cu inspirație rock), pentru paleta generală de culori sau pentru o anumită îmbrăcăminte (de exemplu, o jachetă scurtă sau o pereche perfectă de blugi)?
 • Imaginea intitulă Dress with Style Step 5
  2
  Imitați costumele pe care le doriți, pe de altă parte imitația este cea mai sinceră adulare! Desigur, este important să se maturizeze un stil unic, dar pentru cei care încep să imite pe alții poate fi foarte util. Căutați o potrivire a preferințelor dvs. și copiați-o, apoi potriviți părțile din echipamentul cel mai potrivit pentru dvs. și schimbați cele care nu vă conving.
 • Dacă ați găsit un costum care vă place, dar culorile nu vă sporească, căutați articole de îmbrăcăminte similare de umbre potrivite pentru dvs.
 • Imaginea intitulata Dress with Style Step 6
  3
  Pinterest poate fi un instrument de stil excelent. Creați un buletin de bord dedicat exclusiv stilului dvs. ideal și salvați știfturile preferate. Examinați-l pentru a identifica modelele repetate, așa că încercați să aflați cum să faceți acest stil propriu.
 • Dacă observați că salvați o mulțime de look-uri preprime și nautice, acest stil vă va atrage în mod evident. Căutați obiectele preferate pe peretele Pinterest și le adăugați la dulap. Studiați buletinul de bord pe care l-ați creat pentru a găsi idei noi de stil.
 • Imaginea intitulată Dress with Style Step 7
  4
  Urmăriți blogurile de modă și cumpărați reviste pentru a găsi noi idei de stil. Citiți diferite ziare, de la Vogue la Cosmopolitan, pentru a vedea diferite arte și haine. Luând inspirație de la modă ridicată și de la modă stradală vă va ajuta să descoperiți adevăratul sens pe care îl atașați stilului.
 • Defilați prin diferite imagini pe Instagram pentru a găsi noi bloggeri de modă pe care să urmați. După ce ați găsit unele dintre plăcerile dvs., uitați-vă cum sunt structurate costumele și unde merg cumpărăturile pentru a le recrea aspectul.
 • Imaginea intitulă Dress with Style Step 8
  5
  Acordați atenție tendințelor. Nu trebuie să le urmați tot timpul, însă cunoașterea acestora vă va permite să aflați mai multe despre tendințe și vă puteți da idei pentru reînnoirea dulapului. Unele tendințe le vor iubi, altele îi vor ura. Nu vă simțiți obligați să urmați acelea pe care nu le placeți, ci inspirați de cei pe care îi admirați. Utilizați-l ca un mijloc de a vă reînnoi garderoba curentă.
 • Imaginea intitulată Rochie cu stil Pasul 9
  6
  Încearcă ceva nou pentru a descoperi stilul tău adevărat. Descoperind stilul tău necesită unele experimentări, trebuie să încerci să înțelegi ce-ți place și ce nu-ți place. Faceți niște cercetări care evaluează stiluri, culori și modele neobișnuite. În acest moment vă puteți crea propriul stil bazat pe ceea ce vă place, excluzând în schimb ceea ce vă urăște.
 • Partea 3
  Îmbunătățiți-vă îmbrăcămintea

  Imaginea intitulă Dress with Style Step 10
  1
  Încercați să înțelegeți care culori vă sporește tenul. Pielea are un ton și un ton subtil. Tonul este superficial și este de obicei utilizat pentru a descrie tenul, care poate fi fildeș, lumină, medie, chihlimbar, întuneric și așa mai departe. Subtilul este în schimb culoarea pielii de sub suprafață. Există trei tipuri: rece (roz, roșu sau albastru), caldă (subtone galbenă, pescuit, auriu), neutră (o cale de mijloc între fierbinte și rece). Este posibil să o determinăm în moduri diferite.
  • Uită-te la venele din interiorul încheieturii mâinii pentru a înțelege care este subtilitatea ta. Dacă dai pe albastru, probabil că ai o subtilă rece. Dacă sunt verzui, e cald.
  • Utilizați testul de metal pentru a înțelege ce este subestimat. Pielea este mai radiantă în comparație cu aurul sau argintul? Dacă prețuiți argintul, aveți o subtilă rece, în timp ce dacă este aur pentru a vă îmbunătăți, este fierbinte.
  • Vedeți cum pielea reacționează la soare. Când faceți plajă, obțineți un bronz de aur sau pielea ta arde și arde? Dacă reflectați în primul caz, aveți o subtilă caldă, în timp ce subtonii reci tind să ardă (o piele diafană va arde numai în timp ce o medie va bronza după arsură).


 • Imaginea intitulă Dress with Style Step 11
  2
  Acum, aflați care sunt culorile care vă îmbunătățesc. Dacă aveți o subtilă caldă, ar trebui să aveți tendința de galben, portocaliu, maro, galben-verde, fildeș și roșu cald. Dacă aveți o subtilă rece, trebuie să purtați albastru, verde, roz, violet, albastru-verde, magenta și alte nuanțe de roșu cu o bază albastră.
 • Imaginea intitulă Dress with Style Step 12
  3
  Alege modele care îți pot spori corpul. Este important să vă îmbrăcați în funcție de tipul corpului dumneavoastră. Fiecare corp este diferit, deci ceea ce este bun pentru o persoană nu se spune că este bun pentru o altă persoană. Evaluarea este esențială pentru a vă simți încrezător și a fi convinși de stilul tău.
 • Triunghi / corp de pere: bustul și talia sunt subțiri, în timp ce șoldurile și picioarele sunt modelate. Utilizați culori luminoase, îmbrăcăminte stratificată și accesorii accesorii în zona trunchiului pentru a distrage atenția de la șolduri. Purtați pantaloni de slăbire și prelungire, cum ar fi blugi subțire sau pantaloni tăiați în culori închise. În acest fel veți crea echilibru.
 • Fizica Apple: aveți picioare și umerii subțiri, în timp ce zona centrală a corpului este mai proeminentă. Îmbrăcarea în straturi vă poate întări optic. În schimb, acesta vizează un efect de slăbire prin crearea de unghiuri și linii pe întregul corp folosind rochii de portofel sau talpi asimetrici. De asemenea, ar trebui să încercați rochiile modelului imperial cu volane în zona centrală pentru a vă ascunde burta și a crea un corp de clepsidră. Purtați pantaloni de țigară sau un model de încălțăminte și tocuri înalte pentru a vă arăta picioarele.
 • Functia din sticla: aveti sani curbi si solduri, in timp ce talia este subtire. Îmbunătățită cu pulovere și pantaloni potriviți. Purtați centuri subțiri pentru a evidenția viața, nu exagerați cu straturi și draperii. Pantalonii cu pantaloni de model și fusta cu creion vor fi deosebit de bune pentru dvs., de fapt, ele sporesc acest tip de corp.
 • Atmosferă atletică: aveți un corp de atlet, mai tuns decât curve. Cu hainele greșite poate părea puțin armonios, deci alegeți țesături și modele delicate și feminine pentru a vă lărgi. De exemplu, purtați blaturi cu curele subțiri, țesături ușoare precum mătase și dantelă, pantaloni cu talie înaltă sau pantaloni cu picioare largi.
 • Față de triunghi inversă: aveți umerii largi, talia și șoldurile subțiri, picioarele frumoase. Măriți optic partea inferioară a corpului pentru a echilibra umerii: puteți crea acest echilibru cu pantaloni largi sau picioare lungi. Puloverii simpli și moi fac imediat bustul mai feminin.
 • Bărbații de modă oferă, de asemenea, diferite alternative pentru diferite tipuri de fizicieni. Ca și femeile, este vorba despre echilibru. De exemplu, dacă aveți un bust mic, puneți îmbrăcăminte folosind pulovere sau jachete.
 • Imaginea intitulă Dress with Style Step 13
  4
  Cumpărați duplicate. Identificați culorile și modelele care vă îmbunătățesc, cumpărați chiar și duplicate! Nu va trebui să vă întrebați dacă un anumit element este potrivit pentru dvs. sau nu, va trebui pur și simplu să-l cumpărați pentru că deja știți că va fi bine pentru dumneavoastră. De exemplu, dacă vă place o anumită rochie, cumpărați-o în diferite culori. Dacă ați găsit perechea perfectă de blugi, cumpărați altele.
 • Imaginea intitulată Dress with Style Step 14
  5
  Rochie pentru vârsta ta. Nu există orientări specifice, dar anumite stiluri sunt mai potrivite pentru anumite vârste.
 • Cei 20 de ani sunt dedicați auto-descoperirii. Indiferent dacă aveți un spirit de petrecere, antreprenorial sau gratuit, este important să experimentați cu moda pentru a afla ce stil vă îmbunătățește. Acesta este momentul potrivit pentru a încerca rochii scurte, bijuterii pentru costume sau bijuterii speciale, legături pline colorate și blugi ripți.
 • La 30 de ani, viata in sfarsit incepe sa ia o directie. Învățați să vă simțiți confortabil și nu sunteți interesat să urmați cele mai recente tendințe. Este timpul potrivit pentru a adăuga o notă de sofisticare pentru hainele clasice și esențiale pe care le aveți în garderobă. Ar trebui să aveți costume sau rochii elegante și să le puteți spori cu manșete pentru cămăși sau décolleté.
 • La 40 de ani, este posibil să începeți să vă răsturnați. Bucurați-vă de o rochie de seară sau de un pulover de cașmir. Lăsați garderoba să urmeze calea proprie de maturizare.
 • La 50 de ani poți da o notă de excentricitate stilului tău. Tu ai trăit, ai învățat, acum e timpul să-ți faci stralucirea de sine. Căutați confort cu haine practice, în timp ce pentru accesorii alegeți ochelari de soare îndrăgiți și bijuterii de costume.
 • În cursul vieții tale, ai experimentat cu moda, așa că la 60 de ani știi ce-ți place. A sosit momentul să arătați cele mai prețioase haine și accesorii de care aveți, cum ar fi blănurile, pungile de designer și diamantele.
 • Partea 4
  Elementele esențiale ale modei

  Imagine intitulată Dress with Style Step 15
  1
  Decideți care pantofi nu pot lipsi în garderobă. Indiferent dacă preferați décolleté de culoare neagră, dansatoare simple sau adidași, un pantof esențial pe care vă puteți baza întotdeauna trebuie să fie bine făcut, versatil și nesfârșit. Ar trebui să se potrivească aproape cu totul, întotdeauna să vă dea un sentiment de confort și securitate.
 • Imaginea intitulata Dress with Style Step 16
  2
  Decideți ce ruj nu-i puteți pierde în colecția de machiaj. Sunt lucrurile mici care fac un stil unic. Nu trebuie să o utilizați zilnic, dar o culoare care vă caracterizează este perfectă pentru a vă îmbogăți stilul. Căutați una potrivită pentru dvs. și folosiți-o adesea când trucați.
 • Imaginea intitulată Dress with Style Step 17
  3
  Cumpărați o pungă care vă va caracteriza. Investește într-un model care este confortabil cu totul, dar nu iese niciodată în stil. Evident, este frumos să ai pungi diferite pentru diferite ocazii, dar este preferabil să ai un stil perfect pentru stilul tău, lucru imposibil de renunțat. Dacă sunteți bărbat, căutați un ceas sau un portofel care are aceeași valoare.
 • Imaginea intitulă Dress with Style Step 18
  4
  Adăugați acea atingere suplimentară. Accesoriile completează un meci, indiferent de dimensiune. Fie că este o brățară cu farmecele care nu sau nu te iau o pereche de cercei cu diamante care atrag întotdeauna atenția, accesoriile potrivite vă va permite să faci o impresie bună, mai ales în ocazii speciale.
 • Nu exagerați accesoriile. Subliniați piesele unice și sofisticate pe care le-ați ales, este inutil să încărcați lucrurile.
 • Colierul drept poate transforma o rochie simplă și poate face imediat o combinație mai sofisticată. Pălăria perfectă va reînvia un look clasic de blugi și cămăși.
 • Imaginea intitulată Dress with Style Step 19
  5
  Alege un parfum personal. Dacă nu aveți obiceiul să-l utilizați, aplicați o cremă sau o apă parfumată pe care o iubiți. Dacă sunteți bărbat, alegeți un deodorant sau un aftershave care vă va caracteriza. Se va părea nesemnificativ, dar un miros bun îi ajută să rămână plăcut gravat în memoria celorlalți.
 • Imaginea intitulă Rochie cu stil Pas 20
  6
  Amintiți-vă că negrul este întotdeauna la modă. Tendințele vin și se duc, dar rochia neagră clasică nu va dispărea niciodată. Când aveți îndoieli cu privire la culori, modele și / sau printuri, focalizați pe negru. Este bine pentru oricine, dar puteți oricând să o personalizați.
 • Sfaturi

  • Căutați tovarăși de modă. Schimbul de idei cu prietenii în timp ce faceți cumpărături sau dressing vă va ajuta să găsiți stilul.
  • Căutați un croitor bun. Modificările sunt destul de ieftine și îți vor permite să ai haine care te potrivesc.
  • Stilul nu este sinonim cu banii. Puteți găsi haine frumoase peste tot, este sentimentul tău de modă de a da clasă unui îmbrăcăminte.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit