gtemata.com

Cum de a imbraca vintage modern

Stilul modern de epocă este cel al lui Kate Moss, Sienna Miller, Peaches Geldof - un amestec de îmbrăcăminte de epocă și urbană (foarte popular în Statele Unite). Mai jos veți găsi un articol despre cum să creați un stil modern de epocă, numit și vintage inspirate sau pur și simplu de epocă.

conținut

paşi

Imagine cu titlul Îmbracă Modern Vintage Pasul 1
1
Alegeți un stil de epocă. Vrei să arăți ca o fată emancipată din anii 1920? Vrei să ai ceva care îți amintește de anii 50 sau 30? Sau poate preferați un stil victorian?
 • Imaginea intitulă Dress Modern Vintage Step 2
  2
  Aduceți părul fie foarte lung, fie foarte scurt: Depinde de timpul pe care l-ai ales. Dacă ați optat pentru anii `20, rețineți că căștile erau foarte la modă. Dar, în loc să le tăiați complet, lăsați câteva fire mai lungi pentru a mișca totul. Este în regulă chiar dacă doriți să păstrați părul lung. Parul luminos este o coafură grozavă pentru părul lung, care este foarte confortabil cu hainele de epocă moderne. Dar nu vă fie teamă să încercați ceva nou! Vintage este un stil unic și întotdeauna diferit.
 • Imagine cu titlul Îmbracă Modern Vintage Pasul 3
  3
  Purtați haine cumpărate în magazinele de epocă sau în magazine. Magazinele vintage sunt mai scumpe, dar este mai ușor să găsești elementele pe care le cauți. Magazinele second-hand sunt mai ieftine, dar au o selecție largă de haine și este dificil să găsiți exact ceea ce doriți. Purtarea unor rochii florale ușor mari este o idee bună, dar ele nu ar trebui să fie prea scurte (ar trebui să fie la genunchi sau chiar mai puțin, dar întotdeauna sub vârful picioarelor). De asemenea, puteți cumpăra haine de producție noi, inspirată de stilul de epocă. În mod obișnuit, articole de îmbrăcăminte noi copiază stiluri din trecut, cum ar fi rochii cu fuste lungi, rochii inspirate de tricouri, rochii încrucișate în spatele lor sau rochii cu flăcări. Hainele noi de epocă sunt disponibile în mai multe dimensiuni și la prețuri mai accesibile decât hainele de epocă.
 • Imagine cu titlul Îmbracă Modern Vintage Pasul 4
  4
  Cumpara jachete de epocă sau bomboane lungi de lână. Mai presus de toate acestea sunt mari și foarte confortabile. Jachetele de piele sau imitațiile de piele sunt o necesitate în orice dulap. Chiar și puloverele largi sunt foarte populare, mai ales dacă încercați să obțineți un stil mai neobișnuit inspirat de trecut. Mai mult decât atât, ele sunt fantastice să se combine cu alte piese similare.
 • Imagine cu titlul Dress Modern Vintage Pasul 5
  5
  El poartă coliere cu un gust străvechi. Coliere perla (perlele reale costă foarte mult, dar puteți cumpăra și perle false), medalioane de aur sau chiar mai multe coliere suprapuse în partea de sus sunt exemple excelente. Pentru a obține mai multe idei "bijuterii de costume de epocă" pe Google.


 • Imaginea intitulă Dress Modern Vintage Step 6
  6
  Alegeți pantofii. Pantofii trebuie să fie moderni: încercați tocuri înalte, pantofi cu șireturi sau șireturi. Oxford este o alegere excelentă, și merg bine cu multe stiluri de îmbrăcăminte - defectul este că, în general, costă mai mult.
 • Imaginea titlului Dress Modern Vintage Pasul 7
  7
  Purtați articolele de plastic. Fripturile sunt într-adevăr foarte vintage. Asigurați-vă că cel pe care alegeți să îl purtați se potrivește corpului și vă face să vă simțiți confortabil! Combinați un pulover lung și o jachetă de piele și purtați cizme sau amfibieni. Dacă este prea fierbinte pentru a purta cizme, purtați Oxford sau modele similare.
 • Imaginea intitulă Dress Modern Vintage Step 8
  8
  Poarta fuste cu talie mare. Ele sunt cu adevărat formidabile: ele sunt foarte populare în îmbrăcămintea de epocă și sunt întotdeauna vândute în jur. Se adaptează bine corpului și se combină cu multe vârfuri, așa că obțineți o mulțime de ele!
 • Imagine cu titlul Îmbracă Modern Vintage Pasul 9
  9
  Adăugați șosete și legume. Împărțiți-le cu rochii lungi și pulovere, sau purtați-le sub pantaloni scurți pentru a obține un aspect mai special. Nu contează culoarea sau țesătura, ci încercați mereu să le potriviți cu hainele. Cumpărați-le în materiale care merg bine atât pentru perioade calde, cât și pentru frig, astfel încât să le purtați pe tot parcursul anului.
 • Imagine cu titlul Îmbracă Modern Vintage Pasul 10
  10
  Încercați rochii maxi și cămăși maxi (lungi până la gleznă sau picioare). Ele sunt foarte populare și sunt o alegere excelentă pentru vară. Împreună cu jachete speciale, sandale și benzi de păr pentru un fantastic stil de vară de epocă!
 • Sfaturi

  • Cumpărarea în magazinele second-hand vă permite să găsiți prețuri mai mici și, de asemenea, vă ajută să protejați mediul.
  • Simțiți-vă liber să amestecați haine și accesorii de la stiluri de epoci diferite și chiar moderne. Fii stilistul tău personal!
  • Găsiți haine de epocă și accesorii de la părinții sau bunicii dvs.: există multe de descoperit în hainele pe care le-au iubit în trecut și care sunt acum rafatate în garderobă!
  • Slăbiciunile blugi sunt esențiale. Ele reprezintă fundalul modern pe care se pot combina tricouri și accesorii de epocă mai elaborate.
  • Puteți fi inspirat de idolul dvs., dar păstrați atingeri personale: adăugați detalii pe care le iubești și care te fac să te simți special.
  • Uită-te la fotografii vechi pentru a te inspira. Vedeți cum oamenii se îmbracă în fotografii și își iau elementele din haine - fie că este vorba de o cămașă fluturată, de o cămașă pentru a fi folosită pentru îmbrăcăminte sau chiar de bomboane. Doar asigurați-vă că nu le copiați complet: totuși, căutați un răsucire modernă, la urma urmei.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit