gtemata.com

Cum sa te imbraci bine (baieti)

Îmbrăcând bine, un băiat transmite stima de sine, un farmec și un comportament care îi convinge pe orice companie să-l angajeze pe el și pe orice femeie să-l asiste. Privirea unei persoane este primul lucru care este observat de alții și, știți, prima impresie este cea care contează. Urmând acești pași simpli, puteți impresiona, de asemenea, în fiecare zi, datorită meciurilor dvs.

paşi

Imagine cu titlul Îmbracă bine ca un tip 1
1
Haine în funcție de diferitele activități pe care le dedicați și de imaginea pe care doriți să o proiectați. Următoarele tendințe pot fi distractive, dar dacă o anumită bucată de îmbrăcăminte nu se potrivește cu ceea ce faci în orice moment, te va face să te uiți în afara locului.
 • Întotdeauna adu-ți aminte de modul tău de a fi și de activitățile pe care le-ai dedicat de fapt. Dacă nu ați făcut niciodată sport în viața dvs., nu este nevoie să arătați ca cineva care tocmai a ieșit dintr-un teren de baschet.
 • Când vă îmbraciți pentru a merge la serviciu sau la școală, respectați regulile acestui mediu. Asigurați-vă că proiectați un aer profesional și competent, bine conștient de locul în care vă aflați.
 • Dacă trebuie să mergeți la un interviu de muncă, întrebați persoana cu care vă aflați în legătură cu hainele de obicei purtate de candidați. Aflați mai multe despre stil. Afaceri casual sau oficial? Pentru un interviu, este preferabil să îmbrăcați mai mult decât este necesar cu un aspect inadecvat.
 • Pentru evenimente de networking profesionale, târguri industriale sau mese festive, investiți într-un costum de calitate. Preferați culorile întunecate și clasice pentru o versatilitate mai mare: gri, albastru închis și negru sunt alegeri excelente.
 • Pentru petrecerea timpului liber, puteți purta tricoul unei benzi vă place sau să poarte un cap de camuflaj (în cazul în care reflecta stilul tau), dar întotdeauna adegualo la restul tinuta, asa ca nu pare a fi de loc.
 • Pentru ocazii oficiale, nu credeți că puteți să vă îndepărtați, prezentându-vă în mod necorespunzător. Respectați organizatorii evenimentului și participanții, prezentați gata atât intern cât și extern. Îmbrăcați-vă bine vă va face să vă simțiți confortabil, accesibil și sigur.
 • Imagine cu titlul Îmbracă bine ca un tip 2
  2
  Atunci când alegeți haine, luați în considerare personalitatea voastră. Nu trebuie să te faci diferit, și este important ca articolele de îmbrăcăminte să accentueze adevăratul tău caracter. Asigurați-vă că nu sunt absolut inadecvate sau că proiectează o imagine care nu vă face dreptate.
 • Dorind să te îmbraci bine nu înseamnă că dintr-o dată trebuie să acordi atenție religioasă modă sau să fii conștient de toate tendințele.
 • Îmbrăcarea bine nu înseamnă că trebuie să urmați o mulțime de reguli despre cum să purtați haine și ce ar trebui să aveți absolut "la modă băiat". Nu vă faceți griji doar pentru că nu aveți zeci de cămăși clasice în dulap.
 • Dacă aveți o personalitate relaxată și practică, este perfect acceptabil să aveți un dulap simplu, constând dintr-un articol de bază bine făcut.
 • Dacă aveți o personalitate exuberantă și observați, reflectarea în îmbrăcăminte este bine. Tot ce aveți nevoie este un pic de moderare pentru a vă asigura că nu exagerați.
 • Imagine cu titlul Îmbracă bine ca un tip 3
  3
  Alegeți cu atenție ce doriți să comunicați cu îmbrăcămintea. Îmbrăcarea cu grijă înseamnă a arăta că te simți confortabil în pielea ta, nu te ascunde în spatele ceea ce spun hainele.
 • Puteți purta haine care reflectă interesele dvs., dar evitați să fiți o publicitate live pentru un sport, o echipă sau un muzician.
 • Evitați tricourile cu amprente ofensive sau sarcastice. Veți fi mai fermecător dacă transmiteți o imagine pozitivă lumii.
 • Încercați să nu dați ideea de a purta un costum sau o uniformă. Dacă nu trebuie să vânați și nu aparțineți armatei, nu vă îmbrăcați într-un stil complet camuflat.
 • Dacă admirați o celebritate, puteți lua cu siguranță un indiciu, cel mai important este să țineți cont de obiceiurile zilnice și de corpul dumneavoastră.
 • Imagine cu denumirea Dress bine ca un guy Pasul 4
  1
  Încercați să înțelegeți ce îmbrăcăminte vă îmbunătățește. Nu trebuie să ai un corp perfect pentru a fi vindecat. Hainele pot aduce o mare diferență imaginii pe care o transmiteți și puteți da iluzia de a fi mai înalt sau mai subțire decât sunteți.
  • Imaginați-vă că îmbrăcarea este ca și cum ați crea o iluzie optică. Uitați-vă la liniile și formele pe care le fac hainele pe corpul dvs., încercați să le combinați pentru a crea proporții optime.
  • Proporțiile ideale de sex masculin? Un bărbat ar trebui să fie înalt, cu umeri largi și șolduri înguste. Uită-te sincer la corpul tău pentru a înțelege cât de departe este de la acest ideal și căutați haine care ascund defecte și evidențiază cele mai bune părți.
  • Nu este o problemă să jucați puțin cu aceste proporții, dar întotdeauna bazate pe contextul și grupul social la care vă aparțineți. Mai întâi trebuie să fiți conștienți de aspectul pe care hainele îl dau corpului dvs. și să vă gândiți cum să găsiți un compromis între proporții bune și stil de îmbrăcăminte.
  • Chipurile de stil hip-hop, de exemplu, tind să fie libere și pot face ca partea inferioară a corpului să pară mai largă. haine de stil hipster ele vă pot face să arătați mai subțiri. Pentru timpul liber, alegeți imaginea pe care doriți să o proiectați și hainele corespunzătoare, în timp ce pentru evenimente formale sau pentru a merge la lucru, trebuie să urmați reguli mai precise.
 • Imagine cu titlul Îmbracă-te bine ca un tip de pas 5
  2
  Nu este suficient să știți dimensiunea pe care o purtați: trebuie să observi și cum este o rochie. Firmele de îmbrăcăminte folosesc măsuri medii pentru a determina dimensiunile și căderile de țesături în încercarea de a satisface o clientelă mare. Cu toate acestea, fiecare persoană are în general un corp ușor diferit.
 • Căderea țesăturii este unul dintre aspectele cele mai importante pentru orice articol de îmbrăcăminte. Un stil poate fi la fel de misto cum vrei tu, dar dacă nu e bine pentru tine, nu-l purta.
 • Când încercați o rochie, uitați-vă la efectul pe care-l dă corpul și încercați să fiți flexibili în ceea ce privește dimensiunile. Pentru un brand, poate aduce un mediu în timp ce se află într-un alt magazin mare.
 • Amintiți-vă că hainele de bumbac se micșorează ușor după prima spălare (și prima uscare cu uscătorul). Dacă intenționați să utilizați uscătorul, alegeți o dimensiune care este puțin mai mare, astfel încât reducerea materialului nu va fi o problemă. Sunteți haine pe care le veți curăța? Nu vă faceți griji cu privire la îngustare.
 • Căutați mărci care se potrivesc corpului dvs. Probabil ați observat că unele branduri și magazine vând haine care vă prețuiesc mai mult decât altele, deci este mai bine să faceți cumpărături în special la aceste magazine.
 • Găsește un croitor bun. Adesea, hainele comercianților cu amănuntul mari nu sunt bune pentru nimeni, dar puteți face schimbări pentru remediere. Multe magazine de calitate oferă acest serviciu la un preț redus dacă cumpărați de la ei.
 • În ceea ce privește cămășile, cusatura de la începutul manșetei ar trebui să se potrivească exact unde se termină umerii. Lungimea trebuie să se extindă dincolo de șolduri, dar să nu depășească fesele.
 • Cusătura pe partea de sus a unui tricou bun aderă la curba umerilor, și manșeta se termină chiar înainte de începutul curbei de mână (punctul în care o parte este conectat la încheietura mâinii).
 • În ceea ce privește pantalonii, alegeți cei care au o viață clasică, împachetând corpul fără a strânge. Piciorul trebuie să se extindă până la partea superioară a pantofului, fără a atinge podeaua.
 • Întorcându-se la pantaloni scurți, alegeți o pereche cu un picior ușor mai larg decât pantalonii clasici. Ar trebui să se oprească în orice punct de la jumătatea distanței dintre vârf și centrul genunchiului.
 • Cămășile europene tăiate sunt ușor diferite de cele americane. Tăierea europeană este mai aderentă și are o formă laterală, în timp ce cea americană este mai largă, astfel că lasă mai mult spațiu.
 • Imagine cu titlul Îmbracă-te bine ca un tip 6
  3


  Alegeți culorile care vă oferă mai mult. Culorile hainelor se reflectă pe piele, ochi și păr. Pe baza acestor caracteristici deosebite, unele nuanțe vă îmbunătățesc mai mult decât altele. Culorile, printre altele, au puterea de a îmbunătăți starea de spirit, iar cele mai trendy vă pot ajuta să aveți un aspect la modă.
 • Experimentați cu culori diferite și găsiți cele care vă oferă mai mult. O culoare buna ar trebui sa faca pielea sa arate sanatoasa (nu palida, colorata sau bolnava), ochii luminosi si treji (nu injectati cu sange sau obositi).
 • Dacă aveți ochi albastru sau negru, încercați să purtați o cămașă albastră sau cravată pentru a le face să iasă în evidență. Amintiți-vă că anumite nuanțe de roșu sau brun ar putea face culoarea ochilor mai puțin intensă și vă va face să vă uitați obosiți.
 • Dacă aveți părul drept și întunecat, încercați să purtați haine care accentuează acest contrast. Aducerea de îmbrăcăminte de culoare bej sau kaki vă poate da un aspect umezit.
 • Culorile pe care le purtați trebuie să vă facă să vă simțiți bine și să vă simțiți confortabil. Acordați atenție senzațiilor transmise de hainele pe care le purtați. Dacă nu vă vedeți cu o anumită culoare, evitați-o, indiferent cât de la modă este ea sau cea a echipei tale preferate.
 • Cineva iubește să poarte culori strălucitoare, cum ar fi galben și portocaliu, dar există, de asemenea, oameni care se simt confortabil în acest fel.
 • Când mergeți la cumpărături, vă dați seama, în general, că unele culori, cum ar fi neon sau galben muștar, sunt deosebit de trendy în anumite sezoane. Puteți avea cu siguranță haine la modă în dulap, dar întotdeauna preferați culorile care vă fac să vă simțiți și să vă simțiți bine, indiferent de tendințe.
 • Unele culori sunt considerate clasice adevărate și nu ies din stil. Vorbim despre maro, negru, kaki, gri și albastru închis. Le puteți folosi oricând, dar, chiar și în acest caz, luați în considerare tenul și sentimentele care vă transmit.
 • Aceste culori sunt ideale pentru hainele pe care le purtați zilnic și pentru cele scumpe. În acest fel, acestea vor fi versatile și le veți putea lua mult timp.
 • Deși acestea sunt culori neutre, amintiți-vă că nu-i prețuiesc în mod necesar pe toți. Poate că niște nuanțe nu te dau. De exemplu, negrul întărește caracteristicile anumitor persoane.
 • Imagine cu titlul Îmbracă bine ca un tip 7
  4
  Purtați haine de cea mai înaltă calitate pe care le puteți permite. Preferați țesături de bună calitate, cusături solide. Acest lucru este valabil mai ales pentru piesele clasice (cum ar fi pantalonii) și cele mai formale, cele pe care le doriți sunt de lungă durată.
 • Nu trebuie neapărat să cheltuiți o mulțime de bani cumpărați haine, dar mereu căutați o calitate. Răsplătește-te să investești puțin mai mult pentru piesele importante, și mai puțin pentru cele care sunt la modă sau care se schimbă adesea, cum ar fi tricourile.
 • Magazinele second-hand reprezintă o sursă excelentă pentru găsirea de articole de înaltă calitate. Printre altele, cumpărarea de haine de designer nu vă garantează neapărat o calitate excelentă. Atunci când alegeți o rochie, utilizați bunul simț oriunde mergeți la cumpărături.
 • Imagine cu titlul Îmbracă bine ca un tip 8
  5
  Nu schimbați accesoriile, în special pantofii. Adesea, diferența dintre un aspect bine făcut și unul evident sărac este în detaliu. Accesoriile de înaltă calitate vă permit să faceți o impresie excelentă chiar și pe cele mai simple haine.
 • Acesta va părea un lucru pur feminin, dar având o mare varietate de pantofi vă va ajuta să vă îmbrăcați bine în mai multe ocazii. Alternarea lor zilnică vă permite să aveți un aspect proaspăt și apoi vor dura mai mult.
 • Adidașii sunt inevitabili pentru aspectul casual și sportiv. În orice caz, nu este cazul să le purtați mereu, altfel veți arăta ca un adolescent.
 • Pantofii negri eleganți sunt esențiale pentru ocazii mai formale. Ele sunt scumpe, dar este o investiție de făcut, mai ales dacă aveți grijă de ea. Încercați să evitați pantofii formali cu un vârf pătat sau prea ascuțit: nu sunt clasici și nu ies întotdeauna din modă.
 • Căștile de desert și pantofii chukka sunt la jumătatea distanței dintre casual și formal și sunt perfecte pentru acele seara în care doriți să vă îmbraciți, dar nu o exagerați. Alegeți o culoare neutră, cum ar fi bej, maro sau gri.
 • Dacă pantofii arată slab sau sunt incomod, pot deteriora întregul echipament. Pantofii îngust sau larg pot afecta negativ postura și starea de spirit, ceea ce vă împiedică în mod evident să faceți o impresie bună.
 • În ocazii oficiale, încercați să purtați întotdeauna o cravată de calitate. Poate da o nota de stil foarte buna unei intregi comune.
 • În ceea ce privește pălăriile și capacele, asigurați-vă că sunt bine făcute și adecvate. Un capac răsturnat nu este niciodată elegant. De asemenea, dacă vă dați jos pălăria, amintiți-vă că trebuie să vă fixați părul.
 • Nu exagerați cu bijuterii sau bijuterii de costume. Cu siguranță nu vrei să arăți ca domnul T sau să aduci mai multe accesorii decât fetele pe care le întâlnești pe stradă. Doar un ceas frumos sau o pereche de butoni pentru un aspect rafinat.
 • Partea 3
  Uită-te la tine

  Imagine cu titlul Îmbracă-te bine ca pe un tip 9
  1
  Utilizați moda pentru a vă simți confortabil, dar nu arătați neîngrijit. Dacă nu ești bine, oamenii o vor observa și farmecul tău va cădea. Cu toate acestea, dacă, pe de o parte, este confortabil să vă îmbrăcați întotdeauna cu sweatpants, tricouri largi și adidași, acest aspect vă va face să vă simțiți leneși și neglijați.
  • Există multe articole de îmbrăcăminte confortabile, dar de prezentat. Combinarea stilului și a confortului în alegerea hainelor este absolut posibilă.
  • Puneți cămașa în pantaloni, dar nu o faceți cu tricourile. Poate că te urăsc acest aspect, dar o cămașă înăbușită în pantalonii tăi te face să înțelegi că te uiți în detaliu. Nu încercați să lăsați-o afară pentru a vă ascunde stomacul: de fapt, o cămașă pusă în pantalonii dvs. vă face să arătați mai subțiri.
  • Dacă hainele dvs. sunt dintr-o țesătură moale, dar le găsiți oricum neplăcute, poate aveți o problemă cu dimensiunea sau căderea dvs.
  • Întotdeauna gândiți-vă la condițiile meteorologice. Dacă transpirați sau scuturați, cu siguranță nu veți arăta bine.
 • Imagine cu titlul Îmbracă-te bine ca un pas tip 10
  2
  Amintiți-vă că o igienă personală slabă sau o postură înțepenită poate ruina chiar și cea mai bună echipă. Asigurați-vă întotdeauna că sunteți curat și bine îngrijit, stați drept.
 • Încercați să implementați o rutină zilnică bună. Având un miros rău, arătând murdar sau picurând cu sudoare, cu siguranță nu este fascinant.
 • Nu exagerați parfumul. O singură atingere este suficientă, altfel este greață.
 • Alegeți o coafură care vă oferă și este la modă. Coafura potrivita trebuie sa se adapteze formei fetei. Un bun coafor sau frizer vă va ajuta să alegeți unul potrivit pentru dvs.
 • Asigurați-vă că hainele sunt curate, călcate (dacă este necesar) și în stare bună.
 • Nu vă grăbiți, nu agitați în mod continuu și nu acordați atenție modului în care vă plimbați, nu faceți mișcări ciudate. Hainele vor fi mai bine dacă vă puteți mișca și exuda calm și stima de sine.
 • Imagine cu titlul Îmbracă-te bine ca un pas tip 11
  3
  Ieșind din casă conștient de bine îmbrăcat trebuie să fie o prioritate. Nu știi niciodată cine te-ar putea vedea și ar trebui să muncești din greu pentru a face o impresie grozavă.
 • Îmbrăcămintea unei persoane este primul lucru pe care ceilalți îl observă și prima impresie este importantă.
 • Cine știe, poate veni peste femeia visurilor tale, un angajator potențial sau un jurnalist care vrea să te intervieveze pentru a ști ce crezi despre niște știri.
 • Sfaturi

  • Alegeți o coafură care vă oferă și este la modă. Ar trebui să se adapteze la forma feței pentru a vă îmbunătăți. Contactați un coafor bun pentru a vă ajuta să alegeți.
  • Hainele trebuie spălate proaspăt, călcate (dacă este cazul) și în stare bună.
  • Dacă aveți câteva kilograme în plus, stratul exterior al îmbrăcămintei nu ar trebui să fie strâns, altfel excesul de greutate va fi și mai evident. Alegeți articole de îmbrăcăminte bine confecționate pentru a crea primul strat și, mai presus de toate, optați pentru articole mai moi.
  • Nu exagerați parfumul. O stropire este suficientă, nu mai mult.
  • Nu vă grăbiți, nu vă mișcați nervos, nu vă plimbați fără griji. Hainele vor fi cu siguranță mai bune dacă mișcările vor transmite seninătate și siguranță.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit