gtemata.com

Cum sa te imbraci cu cateva lire

Știind cum să te îmbraci în funcție de fizicitatea ta este foarte importantă. Puteți obține această capacitate în timp ce aveți câteva kilograme în plus. Învățați să vă îmbunătățiți punctele forte și să vă simțiți mai confortabil cu ceea ce purtați.

paşi

Partea 1
Alege hainele potrivite

Imaginea intitulată Rochie când ești grăsime Pasul 1
1
Recunoașteți stilul potrivit pentru dvs. Evitați dungile orizontale și modelele prea puternice, care ar putea atrage din greșeală atenția asupra dvs. Dacă doriți să arătați mai subțire, mergeți pe partea sigură, alegând culori solide.
 • De regulă, negrul slims foarte mult. A prefera culorile întunecate este întotdeauna alegerea potrivită, deoarece culorile luminoase sau luminoase atrag atenția și sunt mai puțin eficiente în a deghiza părțile puțin mai problematice ale corpului.
 • Dacă alegeți o fantezie, aceasta este verticală. Dungile sau orice alt motiv vertical vor urma lungimea corpului și vor prelungi figura, mai degrabă decât să o taie ca liniile orizontale.
 • Imaginea intitulată Rochie când ești grăsime Pasul 2
  2
  Purtați sutiene de dimensiunea potrivită. Potrivit statisticilor, femeile poartă un sutien de dimensiune greșită în fiecare zi. Mergeți la un magazin intim și contactați personalul specializat: acesta va recomanda cu siguranță dimensiunea potrivită pentru dvs. Păllile prea mici cântăresc partea superioară a corpului, în timp ce cele prea mari îi conferă aspectul nedorit.
 • Un sutien de mărime potrivită poate, de asemenea, să reducă senzația de greutate pe care o simt unele femei în partea superioară a corpului.
 • Imaginea intitulată Rochie când ești grăsime Pasul 3
  3
  Cumpărați niște lenjerie de model. Modelul de lenjerie de corp ajută la perfecționarea figurii, la alinierea formularelor și la asumarea unei poziții mai corecte. Toate acestea vor îmbunătăți purtarea hainei dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Rochie când ești grăsime Pasul 4
  4
  Alegeți accesoriile potrivite. Dacă zona dvs. critică este abdomenul, o centură mare vă va ajuta să o ascundeți. Căștile strălucitoare sau o bandă excentrică de păr vor îndepărta atenția din punct de vedere fizic, îndreptându-se privirea în altă parte.
 • Imaginea intitulată Rochie când ești grăsime Pasul 5
  5
  Îmbunătățită cu încălțămintea potrivită. În general, pantofii care se opresc la gleznă sau au o curea scurtează figura și fac picioarele să pară mai scurte. Încercați în schimb cu cizme, balerine sau tocuri înalte, care fac orice picior minunat.
 • Partea 2
  Nu ascundeți formularele

  Imaginea intitulă Rochie când ești grăsime Pasul 6
  1
  Evitați îmbrăcămintea largă sau trapez. Este obișnuit să credem că hainele foarte mari ascund forme, dar pun în evidență punctele critice. Purtarea de haine care sunt prea mari nu face altceva decât să pună accent pe încercarea de a ascunde corpul, penalizând și silueta. În acest fel, cifra dvs. va suferi mai mult.
 • Imaginea intitulată Rochie când ești grăsime Pasul 7
  2
  Alegeți pantaloni care se îmbracă bine. Mulți cred că pantalonii largi se îmbracă mai bine decât cei prea strânși și că astfel se poate evita multă temere "cârnați". În realitate, nici unul sau celălalt nu este capabil să îmbunătățească fizicul. Pantalonii prea mari ascund formele și accentuează corpul. Cumpărați în loc de blugi drăguți de mărime potrivită pentru dvs. - dacă nu le găsiți, puteți să le faceți personalizate. Pantalonii care se îmbracă ca o perie pot fi de mare ajutor.
 • Preziceți pantalonii înfloriți. Acest model de pantaloni, ușor mai lată în partea de jos, face ca acesta să arate șolduri și coapse mai proporționale.
 • Imaginea intitulată Rochie când ești grăsime Pasul 8
  3


  Alege o fusta. Fustele drepte sunt ideale pentru fete curbați, pentru că ei urmează curbura naturală a corpului: un pic „ca blugi evazate, acest tip de împachetări fusta in locurile potrivite, echilibrarea dimensiunea soldurilor si coapselor.
 • Imaginea intitulată Rochie când ești grăsime Pasul 9
  4
  El poartă rochii de stil trapez sau empire. Aceste modele accentuează curbele și, în același timp, ascund abdomenul, coapsele și partea inferioară a spatelui. Cu fundul lor fluturător, aceste rochii se îmbracă mult mai bine decât cele mai rigide care evidențiază orice rotunjime sau imperfecțiune.
 • Un stil care se adaptează la orice tip de corp este robul.
 • Imaginea intitulată Rochie când ești grăsime Pasul 10
  5
  Evidențiați linia taliei. Indiferent de mărimea dvs., este întotdeauna mai bine să arătați forme decât să le ascundeți. Alegeți hainele care evidențiază linia taliei. Fiecare femeie, chiar și cea mai curbată, are propriile curbe și este important să le arătați cu mândrie. Deci este întotdeauna preferabil să purtați haine care să accentueze fizicul, mai degrabă decât să încercați să-l ascundeți sau să îl acoperiți. Utilizați culorile și modelele potrivite pentru a vă atrage atenția asupra taliei. Încercați cu dungi verticale sau o centură specială.
 • Partea 3
  Imbracaminte pentru barbati

  Imaginea intitulată Rochie când ești grăsime Pasul 11
  1
  Purtați mărimea potrivită. Oamenii mai puternici au tendința de a crede că ascunderea în interiorul hainei îi face să pară mai subțiri, dar nu. Hainele de dimensiunea potrivită sunt mai bune și sunt mai confortabile decât cele prea mari. Hainele libere transmit un sentiment de neglijare și nu sunt foarte atrăgătoare.
  • În același mod, hainele prea strânse nu vor face decât să evidențieze excesul de greutate. Așa că purtarea hainelor potrivite este foarte importantă.
 • Imaginea intitului Rochie când ești grăsime Pasul 12
  2
  Evitați țesături groase. Materialele grele încarcă cifra. Cămăși și pulovere voluminoase vă pot face să arătați mai corporale decât atunci când sunteți cu adevărat. În plus, ele pot contribui la creșterea transpirației, care este destul de comună printre bărbații supraponderali.
 • Imaginea intitulată Rochie când ești grăsime Pasul 13
  3
  Evitați uzura casuală. În general, hainele casual nu sunt potrivite pentru bărbați cu câteva kilograme în plus. Hainele subțiri sau tricourile subțiri nu îmbunătățesc în nici un fel fizicienii mai subțiri. Ei dau o pereche de pantaloni strâmți, cu o jachetă peste ele, mai degrabă decât blugi combinați cu o cămașă. Încercați să alegeți haine mai puțin obișnuite pentru uzura zilnică: acestea sunt mai bune și se potrivesc mai bine.
 • Imaginea intitulă Rochie când ești grăsime Pasul 14
  4
  Ea are drept scop simplitatea. Rochii cu fantezii excesive nu fac decât să accentueze formele, atrăgând atenția asupra lor. Încercați în schimb cu amprente solide sau cu un motiv mic: silueta va beneficia, fără a atrage aspectul.
 • Imaginea intitulată Rochie când ești grăsime Pasul 15
  5
  Respectați proporțiile normale ale corpului. Alegeți hainele care nu modifică proporțiile corpului. De exemplu, în cazul în care fața dvs. slabă este abdomenul, asigurați-vă că pantalonii nu ajung direct sub burtă: în acest fel veți evita să pari mai evident și mai pronunțat. Mai degrabă purtați pantalonii în mod normal, cu centura așezată pe talie. În acest fel, veți putea masca dimensiunea abdomenului și să vă mențineți proporțiile normale ale corpului.
 • Dacă nu vă puteți păstra pantalonii cu talie înaltă, încercați chingile în locul centurii. Deci, puteți rezolva problema cu stil!
 • Sfaturi

  • Purtați culori care vă plac și vă dau.
  • Aveți o atitudine pozitivă și fiți voi înșivă.
  • Ignorați comentariile negative ale oamenilor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit