gtemata.com

Cum sa te imbraci ca James Dean

Acest ghid a fost scris pentru a ajuta pe domnul care întotdeauna a vrut să se comporte ca un James Dean modern.

paşi

Imaginea intitulata Dress Like James Dean Pasul 1
1
Înțelegeți în primul rând semnificația îmbrăcămintei lui James Dean. Actorul din „Rebel fără cauză“, de fapt, îmbrăcat într-un simplu și practic, hainele pe care le purtau erau simbolul vremurilor în care a trăit și a reflectat cultura de tineret. Și totuși, chiar și în simplitatea sa, James Dean a reușit să creeze o imagine iconică a Americii în anii 1950, cu jacheta și blugi din piele. De fapt, Lee blugi 101 piloti care au purtat simbolizat nașterea culturii adolescent, această alegere a articolelor de îmbrăcăminte ca un simbol al răzvrătirii giovanile.Al contrast cu epocile anterioare, în care cele mai multe dintre hainele au fost concepute pentru a reflecta statutul social al caracterului , îmbrăcămintea a devenit brusc un lucru de modă. Pentru a pune-l aproximativ, apoi, să se îmbrace ca James Dean, trebuie să te îmbraci cu ușurință și comodità- la urma urmei, James Dean nu a fost niciodată un mare adept al modei, mai degrabă decât a construi propriul drum în lume, în felul său, amintind tuturor că a fi conformist a devenit destul de plictisitor. James Dean nu ar fi privit niciodată în mod favorabil pe cineva care a încercat să-și copieze privirea cu prețul de a se distorsiona și a arăta ca un nebun. Prin urmare, nu urmați acești pași decât dacă sunteți sigur că vă sunt indicați 100%.
 • Amintiți-vă că James Dean a trăit într-o epocă în care hainele erau destul de confortabile și au urmat formele corpului uman. Deci, dacă vrei să te uiți la James Dean, nu ar trebui să poarte nimic larg.
 • Imaginea intitulata Dress Like James Dean Pasul 2
  2
  Mai intai, incepeti prin a cumpara o pereche de blugi normali de tigara normala. Jeansul trebuie să fie în stare perfectă, fără lacrimi sau spălare în fabrică sau nu. Jeans trebuie sa se imbrace confortabil, fara a fi larg sau umflat, si absolut nu ar trebui sa fie purtat talie joasa.
 • Dacă doriți să obțineți un aspect cu adevărat autentic, faceți marginea pantalonilor dvs. sau purtați-vă picioarele. Dacă nu vă place podeaua, asigurați-vă că pantalonii nu sunt purtați sau rupți.
 • Majoritatea blugi purtați de James Dean erau de culoare albastru-închis, poate că au fost ușor îmbrăcați, dar nu au fost rupți.
 • Purtați o curea cu o cataramă mare pentru a completa întregul.
 • Imaginea intitulata Dress Like James Dean Pasul 3
  3
  Alegeți tricourile lui James Dean. Din nou, stați pe simplu. Cele mai comune alegeri ale lui James Dean pentru tricouri sale includ:
 • Tricouri de culoare albă: nu doare niciodată să ai o tricotă albă în dulap, întotdeauna curată și bine călită, gata să poarte. În plus, tricoul alb este foarte versatil și este confortabil atât singur, cât și sub jachetă, mai ales dacă este piele.
 • Mănuși cu mâneci scurte: evident, concepute pentru a arăta mușchii și pentru a arăta rebeli.
 • Imagine cu titlul Dress Like James Dean Pasul 4
  4
  Urmăriți filmele sale pentru a obține alte idei. Dacă vă place James Dean și doriți să vă roșiți ca el, cea mai bună sursă de inspirație sunt filmele lui. Desigur, el a avut designerii care au lucrat pentru el și l-au găsit hainele potrivite, dar nici un fel aceste haine nu au minte la Dean și, probabil, le-a purtat chiar de pe set. Iată câteva dintre hainele care pot fi văzute în filmele sale:
 • Dacă ați ales filmul, merită să vă uitați la "Gioventù Bruciata" și "A Est Eden". De fapt, aceste două filme se pot lăuda cu cea mai bună alegere estetică cu privire la îmbrăcămintea lui James Dean.
 • în Burnt Youth actorul a purtat un sacou de bumbac de culoare roșie, care pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al lui James Dean, un tricou alb, cu mâneci scurte, cu V-gât, blugi negri uzate, cu cele mai simple negrii cizme.
 • în Est de Eden în schimb el și-a arătat aspectul ca pe un băiat bun. Actorul purta un pulover kaki de gât cu pantofi maro și gri, Chuck Taylor.
 • Imaginea titlului Dress Like James Dean Pasul 5
  5
  Alege pantofi și cizme care reflectă stilul lui James Dean. Opțiunile pentru aceste articole de îmbrăcăminte sunt destul de ușoare:
 • Bocanci de lucru: cizme negre foarte simple, fără decorațiuni, pentru a se potrivi cu o pereche de șosete albe. Mult mai bine cu călcâiul.
 • Converse pantofi simplă sau similară, combinată cu o pereche de șosete normale.


 • Imaginea intitulata Dress Like James Dean Pasul 6
  6
  Ia o jachetă de piele neagră. Acesta este, probabil, costumul James Dean cel mai ușor recunoscut de publicul larg. La fel ca și tricoul alb și blugi, este o rochie simplă care poate fi ușor combinată cu multe alte articole de îmbrăcăminte.
 • Când purtați jacheta, ridicați gulerul. Când vă scoateți jacheta, puneți-o pe umăr.
 • Așa cum am menționat deja, în "Gioventù Bruciata", Dean a purtat de asemenea o jachetă roșie rebelă, care ar putea dona varietate dulapului tău.
 • Imagine cu titlul Dress Like James Dean Pasul 7
  7
  Încercați să obțineți părul ca James Dean. James Dean a făcut o coafură numită "pompadour". Aceasta este singura coafura purtata vreodata de James Dean. Dacă vă place, o puteți imita. Oricum, ar fi o idee bună să vorbim despre asta cu frizerul tău și să ceri o opinie despre aspectul final, pentru a evita surprize neplăcute după ce ți-ai tăiat părul.
 • Tufa poate avea diferite dimensiuni. Permiteți frizerului să vă ajute să alegeți tipul de țipăt care vă convine cel mai bine.
 • Dacă aveți deja pompadour, aduceți întotdeauna un pieptene cu tine - cu o coafură frumoasă vă simțiți mult mai bine și atunci când treceți lângă o fată frumoasă, piepteneți părul în lateral. În anii `50 bărbații obișnuiau să-și comunice atracția față de femei, pieptandu-și părul în fața lor.
 • Imaginea intitulata Dress Like James Dean Pasul 8
  8
  Rochie elegantă. În ceea ce privește hainele elegante, aici și James Dean se menține simplu. Când purta costumul, purta un tuxedo alb, cu o cravată neagră, și pantofi strălucitori de piele neagră.
 • În ocazii informale elegante, purtând o jachetă de lână de sport, maro sau kaki, cămașă albă și pereți de culoare crem end și o pereche de pantofi rochie maro - nu purta pantofi pătrat-degete, mereu rotund.
 • Chiar și haina lungă purtată în această imagine este o bucată tipică de îmbrăcăminte asociată cu James Dean. În plus, acest îmbrăcăminte este minunat pentru adăpost de vremea de iarnă.
 • Imaginea intitulata Dress Like James Dean Pasul 9
  9
  Răspundeți în consecință. În cele din urmă, chiar dacă îmbrăcămintea te face să arați interesant, este personalitatea ta care chiar interesează oamenii. Atitudinea față de decan, cu femei, constă în a flirta cu educația, niciodată vulgar, să fie mereu plăcută și să ajute femeile. În timp ce pentru bărbați, contrariul este adevărat.
 • Scoate-ți rudeness-ul celorlalți. Nu merită să călcați complimente sau să confirmați opinia negativă pe care ați văzut-o în celălalt an în legătură cu scăderea dvs. la nivelul dvs.
 • Apără-te. James Dean nu-i plăcea violența - a fost greu, dar nu rău. Folosește-ți personalitatea pentru a scăpa de provocările personajelor violente pe care le întâlnești și nu fii bully.
 • Sfaturi

  • Când purtați o curea cu o cataramă mare, poti sa te uiti mai sexy pune mâinile pe catarama, sau pune degetele în centura lui când se repoziționează pune mâinile în acest fel, este întotdeauna foarte atractiv pentru doamne.
  • Aveți grijă de igiena personală. În ceea ce privește barba, purtarea aceasta poate fi bine dacă ești tânăr, să se uite stră- deși nu esagerare- o barbă de lumină 17 este întotdeauna bun.
  • Dacă sunteți de gândire de a cumpara o mașină de epocă, pentru a primi un Mercury convertibil, 1950 sau 1952 sau un Cadillac Coupe de Ville din 1953-1955. O mașină de epocă vă va face să vă răcori cu siguranță. În orice caz, nu masinile vechi esagerare- necesită multă grijă și va consuma o mare parte din economii, care, pentru un rebel cere multe sacrificii.
  • Încercați să cumpărați hainele pe piețele de purici. Nu cheltuiți mai mult de 15-30 de euro pentru fiecare rochie - pe aceste piețe veți găsi haine care, deși utilizate, merită într-adevăr să fie purtate.

  Avertismente

  • Chiar dacă James Dean a fumat, acest lucru nu este altceva decât un obicei prost de vremurile sale, care sa arătat în timp ca să fie extrem de dăunător pentru sănătate, iar acum nu este chiar mai rece. Nu începe fumatul să-l imite pe James Dean.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit