gtemata.com

Cum se utilizează un spray de machiaj pentru fixare

Când vă angajați și faceți un machiaj impecabil, evident că doriți să dureze mult timp. Indiferent dacă vă pregătiți pentru o zi lungă la serviciu sau o noapte la disco, durata machiajului va fi pusă la încercare. Guru-ii de frumusete și artiștii de make-up susțin importanța primeriilor, dar fixarea spray-urilor poate fi la fel de utilă și indispensabilă. Aplicându-le la machiaj finalizat, ele vă ajută să păstrați totul în loc. Frumusețea este că acestea sunt foarte ușor de folosit, deci nu va fi o problemă de a le integra în propria dvs. rutină.

paşi

Partea 1
Alegeți un spray de fixare

Imaginea intitulată Utilizați Spray Setare Makeup Pasul 1
1
Alegeți spray-ul potrivit pentru tipul de piele. Ca și în cazul majorității produselor faciale, eficacitatea unui cosmetic variază în funcție de tipul de piele. Dacă este uscat, evitați produsele care conțin alcool, altfel va deveni și mai arid. În schimb, preferați un spray fără alcool cu ​​proprietăți emoliente și hidratante. Dacă este grăsime, căutați un spray de fixare fără ulei.
 • Ai pielea mixtă? Puteți încerca spray-uri diferite până când veți găsi unul potrivit. Multe produse sunt proiectate pentru toate tipurile de piele, astfel încât acestea pot fi un loc bun pentru a începe.
 • Imaginea intitulată Folosiți Spray Setare Makeup Pasul 2
  2
  Luați în considerare climatul. În zilele fierbinți și umede, machiajul tinde să se topească. Căutați un spray de fixare revigorant care rezistă transpirației. În zilele reci sau pline ale iernii, încercați un spray de hidratare care vă protejează pielea de aerul uscat și gheață.
 • Imaginea intitulată Folosiți Spray Setarea machiajului Pasul 3
  3
  Alegeți un spray care vă va oferi rezultatul dorit. E vorba de nevoi personale. Există oameni care preferă un machiaj perfect opac fără luciditate, alții iubesc trucuri strălucitoare. Luați în considerare preferințele dvs. atunci când alegeți un produs. Unii au un efect de maturizare, alții luminători.
 • Imaginea intitulată Folosiți spray-ul de stabilire a machiajului Pasul 4
  4
  În zilele însorite, utilizați un spray cu SPF. Desigur, ați făcut un machiaj perfect, dar protejarea pielii de soare este cel mai bun secret de frumusețe. Dacă trebuie să exportați, căutați un spray de fixare cu factor de protecție solară. Puneți-l înainte de a pleca și repetați cererea mai târziu în cursul zilei. Nu numai că vă va ajuta să vă mențineți machiajul intact, ci vă va proteja de arsuri și de alte consecințe care rezultă din expunerea la soare.
 • Partea 2
  Optimizați aplicarea machiajului

  Imaginea intitulată Folosiți spray-ul de stabilire a machiajului Pasul 5
  1
  Utilizați spray-ul pentru a umezi buretele de fundație. Mulți oameni folosesc Blender de frumusețe sau o versiune generică a acestui burete de machiaj cunoscut pentru a aplica fundație lichidă. Pentru ao folosi corect, este recomandabil să-l umezi înainte de a continua aplicarea cosmeticelor. În acest scop puteți utiliza un spray de fixare în loc de apă.
  • Dacă buretele este umed, fundația poate fi netezită într-un mod ușor și omogen.
  • De asemenea, spray-ul de fixare ajută la prevenirea scurgerii machiajului într-o zi lungă.
 • Imaginea intitulată Folosiți spray-ul de stabilire a machiajului Pasul 6


  2
  Spray spray pe perie umbra ochiului. Multe pudră de pudră pulbere sunt slab pigmentate, deci trebuie să faceți mai multe treceri pentru a obține culoarea dorită. Spray-ul fixativ vă poate ajuta să rezolvați problema. Luați peria și ridicați fardul de pulbere pe care doriți să-l utilizați. În acest moment, pulverizați spray-ul de fixare și aplicați-l pe pleoapă. Culoarea va fi mai opacă și mai intensă.
 • Fardul de ochi va fi umed la momentul aplicării, dar se va usca imediat.
 • Sprayul de fixare va prelungi durata de viață a fardului de ochi, fără smoală sau pliuri.
 • Imaginea intitulată Folosiți spray-ul de stabilire a machiajului Pasul 7
  3
  Aplicați spray-ul pe peria de corecție. Pentru a acoperi cercurile întunecate și pentru a aprinde ochii, aplicați agentul concealer atingând-l cu degetul inelului, apoi pulverizați spray-ul pe o perie specială pentru a amesteca produsul.
 • Umplerea pensulei cu pulverizator, va fi mai ușor de amestecat agentul de corecție.
 • Sprayul de fixare hidratează pielea din zona perioculară, care este foarte delicată. În plus, rezultatul final va fi omogen și impecabil, fără pete sau pliuri.
 • Partea 3
  Fixați machiajul

  Imaginea intitulată Utilizați Spray Setare Makeup Pasul 8
  1
  Agitați sticla. Fiecare pulverizare conține ingrediente speciale, multe dintre ele putând fi așezate pe fundul ambalajului. Pentru a vă asigura că profitați la maxim de produs, agitați ușor. Nu este necesar să o faceți energic, lucru important este că toate ingredientele se amestecă bine.
 • Imaginea intitulată Utilizați spray-ul de stabilire a machiajului Pasul 9
  2
  Când machiajul este terminat, pulverizați-l pe toată fața. Plasați sticla la o distanță de 15-20 cm față de față. Obiectivul dvs. este să îl pulverizați omogen pe față, așa că nu-l pulverizați cu atenție. Repetați aplicația de două sau trei ori, asigurându-vă că obțineți un rezultat uniform.
 • Pentru a obține un rezultat uniform, pulverizați sprayul prin tragerea unui X pe față, apoi continuați desenarea unui T.
 • Imaginea intitulată Utilizați Spray Setarea Makeup Pasul 10
  3
  Lăsați-o să se usuce. Odată ce aplicația este completă, lăsați fața să se usuce la aer. Pielea va absorbi produsul într-un timp scurt. Nu frecați și nu frecați-l, altfel riscați să vă distrugeți machiajul.
 • Imaginea intitulată Utilizați Spray Setarea Makeup Pasul 11
  4
  Repetați aplicația mai târziu în cursul zilei. Păstrați spray-ul în pungă pentru ao folosi oriunde doriți. În funcție de ingredientele active pe care le conține, vă poate reîmprospăta, vă opacifică machiajul și rehidratați pielea în timpul zilei.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit