gtemata.com

Cum să utilizați un Blender de frumusețe

Aplicați fundația cu o perie sau degetele pot lăsa dungi și pete pe piele. Invenționată de artistul de machiaj Rea Ann Silva, cosmeticele Blender garantează o acoperire omogenă și naturală. Este un burete fuchsie eficient pentru a aplica fundație, fard de obraz cremă, hidratant colorat și alte produse cosmetice, obținând un rezultat impecabil. De asemenea, vă poate ajuta să aplicați produse de îngrijire a pielii, cum ar fi hidratant, agent de protecție solară și auto-tancăr: aflați cum să-l pregătiți și să obțineți cea mai potrivită tehnică pentru efectul dorit.

paşi

Partea 1
Pregătiți Blender-ul de frumusețe

Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 1
1
Umple buretele. Cea mai mare greseala pe care o poti face cu Beauty Blender? Utilizați-l uscat pentru a aplica machiaj și produse de îngrijire a pielii. Înainte de utilizare, asigurați-vă că o umeziți cu apă de la robinet până când este udată uniform. Acest lucru va face să se extindă, astfel încât să poată absorbi produsele cât mai mult posibil.
 • Blenderul de frumusețe poate fi umezit cu apă fierbinte sau rece, chiar dacă aplicația poate fi mai revigorantă cu cea de-a doua.
 • Dacă nu aveți acces la o chiuvetă atunci când o utilizați, puteți să o umeziți cu apă îmbuteliată sau cu agentul dumneavoastră fixativ de pulverizare preferat.
 • Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 2
  2
  Strângeți-o pentru a îndepărta excesul de apă. Deși ar trebui să fie umed în momentul utilizării, acesta nu ar trebui să picure nici măcar. Înainte de a aplica un machiaj sau alt produs, lăsați-l ușor pentru a îndepărta excesul de apă.
 • Fiind delicat, nu-l răsuciți pentru a elimina excesul de apă, în caz contrar riscați să-l rupeți sau sfâșiat.
 • Înainte de al răsuci, este recomandat să o înfășurați cu un prosop curat sau un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de apă.
 • Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 3
  3
  Repetați procesul, dacă este necesar. Dacă trebuie să faceți toată fața, este posibil ca buretele să se usuce în timpul aplicării. Pentru rezultate perfecte de la primul pas până la ultimul pas, păstrați o sticlă cu apă plină, cu un spray sau un fixativ pentru apă termală, pentru a umezi ușor, dacă este necesar.
 • Marca în sine a cosmeticelor Blender produce un spray de rehidratare pentru reactivare care vă permite să umeziți buretele în cazul în care începe să se usuce în timpul utilizării.
 • Partea 2
  Asigurați-vă cu un Blender de frumusețe

  Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 4
  1
  Pentru ao folosi pentru a aplica fundație, concealer, blush, iluminant, pulbere sau orice alt produs pentru față, apăsați buretele umezit pe produs. Apăsați delicat, altfel riscați să luați prea mult.
  • În ceea ce privește produsele cum ar fi fundație, cremă colorată, cremă BB sau concealer, este mai bine să turnați puțin pe partea din spate a mâinii și să atingeți buretele. Pentru cele mai bune rezultate, nu aplicați produsele direct pe Blender de frumusețe.
  • În ceea ce privește produsele compacte, cum ar fi crema sau blushul luminos, este posibil să-l atingeți direct în ambalaj.
  • În ceea ce privește trucurile de pulbere, cum ar fi praful de fixare, agitați ușor borcanul de pe capac pentru a turna un produs mic și atingeți buretele din interior.
  • În ceea ce privește produsele care urmează să fie aplicate pe suprafețe mari ale feței, cum ar fi fundația sau fardul de cremă, atingeți capătul rotunjit al buretelui din cosmetice.
  • În ceea ce privește produsele a căror aplicare ar trebui să fie concentrată pe suprafețe mici, cum ar fi anticorozivul pentru cercurile întunecate sau iluminatul pentru obrajii, atingeți capătul ascuțit al buretelui din interiorul produsului.
 • Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 5
  2
  Tamponează Blender-ul de frumusețe pe fața ta. Scoateți produsul, atingeți capătul rotunjit al buretelui de pe piele pentru al aplica. Nu trageți-o pe față: dați-l pentru a puncta sau apăsați ușor pigmenții de pe epidermă pentru a obține un rezultat impecabil.
 • Îndepărtați buretele de pe piele până când se obține un rezultat omogen. Este posibil să trebuiască să o faceți de câteva ori în aceeași zonă pentru a amesteca bine produsul.
 • Nu este necesar să-l apăsați greu pe piele pentru a amesteca machiajul. Tamponala ușor: va fi burete însuși să facă restul lucrării.
 • Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 6
  3
  Înșelăciți zonele mai puțin extinse cu capătul ascuțit. Pentru a aplica corectorul sau fundația pe cercuri întunecate, în jurul nasului, de-a lungul buzelor sau în alte zone joase, apăsați capătul ascuțit al Blenderului de frumusețe pe piele. Trebuie să exercitați o presiune mai mică decât marginea rotunjită, așa că asigurați-vă că amestecați bine machiajul.
 • Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 7
  4
  Spălați-l după fiecare utilizare. Deoarece Blender de frumusețe are proprietăți de absorbție, este predispus la o proliferare bacteriană mai mare. Deoarece trebuie curățat pentru o utilizare ulterioară, încercați să vă obișnuiți să o spălați după fiecare utilizare, pentru a vă asigura că este întotdeauna gata atunci când este necesar.
 • Marca Beauty Blender oferă un detergent lichid sau solid proiectat special pentru spălarea buretelui.
 • Dacă nu puteți să-l cumpărați, puteți să-l spălați cu un săpun antibacterian și fără parfum. Un baston de săpun antibacterian va fi, de asemenea, bine.
 • Spălați-o, umeziți-o cu apă călduță și masați săpunul sau detergentul pe întreaga suprafață a buretei până când se formează o spumă plină. Apoi clătiți-o până când apa curgă.
 • Dacă nu puteți scăpa de o pată, lăsați-o să se înmoaie peste noapte într-o soluție de săpun lichid și apă caldă. În cazul în care chiar și acest remediu nu ar trebui să fie eficient, încercați să tratați zona afectată cu un ulei diluat, cum ar fi pentru copii, înainte de spălare. Uleiul poate ajuta la descompunerea resturilor de machiaj blocate în interiorul acestuia.
 • Lăsați-o să se usuce în aer după ce a spălat-o.
 • Partea 3
  Combinați-vă cu Blender-ul de frumusețe

  Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 8
  1
  Atingeți machiajul de pe fața creând puncte. Este dificil să se înmoaie Blender de frumusețe în anumite produse cosmetice, cum ar fi corectorii de tuburi cu o pensulă sau un roșu crem. În aceste cazuri, atingeți produsul direct în zona afectată.
  • Începeți prin aplicarea unei cantități mici de produs, adăugând mai mult dacă este necesar. Buretele se va răspândi și se va șterge foarte mult, astfel încât să puteți obține rezultate bune cu o cantitate mică.
 • Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 9


  2
  Dot Blender-ul de frumusete pe machiaj. Creați puncte pe piele, dați buretele umezit pe produs pentru al amesteca ușor. Dacă vă este frică să vă extindeți prea mult, folosiți sfârșitul ascuțit.
 • Deoarece buretele va absorbi produsul în timpul procedurii, încercați să nu îl apăsați pe alte zone ale feței, în caz contrar le puteți pata.
 • Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 10
  3
  Rotiți buretele în zona afectată pentru a obține un efect bine lustruit. După aplicarea machiajului dot, machiajul final poate fi ușor neregulat după trecerea Blender-ului de frumusețe. Pentru a avea un efect impecabil și uniform, rotiți buretele în zona afectată, pentru a elimina orice dungi sau patch-uri.
 • Rolarea părții laterale a Blender-ului de frumusețe de-a lungul feței dvs. este un pas final ideal pentru a termina trucul, indiferent de modul în care îl aplicați. Permite obținerea unui rezultat bine omogen, fără margini ascuțite sau dungi.
 • La fel ca atunci când utilizați make-up, asigurați-vă că ați spălat-o după ce ați terminat de estompare, deci este gata pentru utilizare ulterioară.
 • Partea 4
  Remediați erorile cu un Blender de frumusețe

  Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 11
  1
  Mai întâi asigurați-vă că buretele este uscat și curat. Deși întotdeauna trebuie să-l umeziți pentru a alcătui sau aplica produse de îngrijire a pielii, nu trebuie să faceți acest lucru pentru a corecta greșelile. În schimb, înainte de a începe, asigurați-vă că este curată, dar complet uscată.
  • Este mai bine să aveți un alt Blender de frumusețe, pentru a folosi un machiaj umed și unul uscat în cazul în care este necesară corectarea unei erori.
 • Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 12
  2
  Trageți Blender-ul de frumusețe în zone care sunt prea pigmentate. Dacă ați exagerat cu fardul sau bronzul, treceți buretele pe aceste zone pentru a înmuia culoarea. Deoarece este uscat, acesta va absorbi mai multe cantitati de produs si va permite obtinerea unui rezultat mai natural.
 • Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 13
  3
  Rotiți-l peste zonele în care a fost creat un efect de mascare neatractiv. Dacă ați aplicat prea mult fundație, concealer sau pulbere, puteți folosi buretele uscat pentru a îndepărta un produs mic. Rotiți-l peste zona afectată pentru a elimina excesele.
 • Puteți utiliza aceeași tehnică pentru a remedia dungile sau liniile lăsate de fundația din jurul feței.
 • Partea 5
  Utilizați versiunile speciale ale Blender de frumusețe

  Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 14
  1
  Aplicați produsele de îngrijire a pielii cu un Blender de frumusețe alb. Buretele este, de asemenea, perfect pentru a exercita o presiune care promovează absorbția optimă a produselor de îngrijire a pielii. Cu toate acestea, pentru cele mai bune rezultate, utilizați Pure Beauty Blender: este alb, nu conține coloranți care ar putea irita pielea.
  • Asigurați-vă că o umeziți înainte de a aplica hidratante, seruri, produse de protecție solară sau alte produse, așa cum sa recomandat în cazul machiajului. În acest fel, nu veți pierde niciun fel de cosmetice, deoarece buretele nu va absorbi cantități mari.
 • Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 15
  2
  Utilizați blender-ul de frumusețe neagră pentru a aplica auto-tanner. Este dificil să se răspândească acest produs omogen și fără pete folosind doar mâinile sau mănușile. Buretele ajută să-l atingeți pe piele pentru a obține o culoare uniformă. Alegeți totuși Blenderul de corp: fiind negru, nu va fi pătat de către auto-tanar.
 • Black Beauty Blender este perfect pentru aplicarea bronzanta întuneric și fundația de durată lungă, care au tendința de a lăsa pete dificil de a elimina Beauty Blender clasic.
 • Imaginea intitulată Utilizați un Blender de frumusețe Pasul 16
  3
  Pentru a efectua o lucrare detaliată, utilizați Micro Mini Beauty Blender. Deși capătul ascuțit al buretei este suficient de mic pentru a ajunge la cele mai dificile colțuri, nu oferă întotdeauna precizia corectă. Micro Mini Beauty Blender este preferabil deoarece dimensiunile sale sunt echivalente cu ¼ din cele originale. Utilizați-l pentru a aplica anticearcan sub ochi, pentru a fixa corectorul pe cercurile intunecate cu pulbere sau de a face conturare facială și evidențierea.
 • Micro Mini Blender de frumusețe poate fi folosit și pentru a aplica pe pleoapa mobilă creme de ochi cremă.
 • Sfaturi

  • Ar trebui să aveți cel puțin două Beauty Blender: una pentru produsele de aceeași culoare a pielii ca fundație și anticearcan, și un altul pentru produse cosmetice, cum ar fi pigmentate fard de obraz crema si bronzer.
  • Nu-l depozitați într-un container etanș, deoarece acesta poate fi deteriorat de mucegai și bacterii. Puneți-o într-o pungă netă, care va favoriza o schimbare bună a aerului.
  • Deși Blender de frumusețe este rezistent la utilizarea de zi cu zi, ar trebui să fie înlocuit la fiecare trei luni sau cam asa ceva. Ținând-o prea mult timp, ar putea fi distrusă de bacterii și devine mai predispusă la rupere sau la rupere.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Frumusețe Blender bureți
  • Produse de machiaj sau de îngrijire a pielii, cum ar fi fundație, concealer, fard de obraz cremă, hidratant și ser
  • apă
  • Săpun sau detergent delicat pentru Blender de frumusețe
  • Un prosop curat sau un prosop de hârtie
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit