gtemata.com

Cum să câștigi la alegerile liceului școlar

Hei, câștigarea lecțiilor școlare în liceu pare distractiv! Dar amintiți-vă, este nevoie de mult curaj, savoir-faire și o doză de ingeniozitate de modă veche! Încă mai sună ca un lucru distractiv? Excelent! Începeți campania, atunci!

paşi

Imaginea intitulată Câștigați alegeri liceale Pasul 1
1
Trebuie să aveți motive întemeiate pentru a dori să participați la alegeri. Este pentru că vrei să fii popular? Faci asta pentru a fi observat de adulți? Principalul motiv ar trebui să fie acela de a vă ajuta școala să ofere cele mai bune rezultate.
 • Imaginea intitulată Câștigați alegeri liceale Pasul 2
  2
  Rochie bine și să fie ordonat. Nimeni nu va dori ca un președinte să reprezinte școala care se învârte cu haine murdare, pătate sau sfâșiate!
 • Imaginea intitulată Alegerea alegerilor pentru liceu Pasul 3
  3
  Producem suveniruri. Încercați cu creioane, pini, postere, chiar și deserturi care reprezintă valorile dvs.! În plus, creați un slogan atrăgător și original!
 • Imagine intitulată Alegerea alegerilor pentru liceu Pasul 4
  4
  Interacționați cu toți elevii. Amintiți-vă numele și interesele și încurajați-i să-și urmărească visele fără să-și piardă speranța! Întotdeauna încearcă să rămâi în grațiile profesorilor tăi! Aceștia sunt cei care vor număra voturile!


 • Imaginea intitulată Alegerea alegerilor pentru liceu Pasul 5
  5
  Faceți o listă de promisiuni electorale pe care să le păstrați! Când finalizați al patrulea pas, întrebați elevii ce ar dori să faceți pentru a îmbunătăți școala. Nu este suficient să încerci să-i mulțumești doar pe copiii cunoscuți, dar pe toți studenții în general. Întotdeauna încercați să vă ascultați inima!
 • Imagine intitulată Alegerea alegerilor pentru liceu Pasul 6
  6
  El participă la oamenii potriviți. Dacă grupul dvs. de prieteni are o reputație proastă, elevii vor fi reticenți în a vota pentru dvs.
 • Imagine intitulată Alegerea alegerilor pentru liceu Pasul 7
  7
  Inspirat de politicienii de astăzi și de ieri. Ce le-a făcut oamenii autoritari care au devenit? Luați-le spiritul și valorile lor, de exemplu, pentru a încerca să fie cel mai bun președinte al corpului elevilor pe care ați putea deveni!
 • Sfaturi

  • Oferiți-vă voluntarului să-i ajutați pe ceilalți și să intrați în legătură cu lumea reală. Arătați că vă pasă!
  • Nu fi fals! Oamenii ar observa!

  Avertismente

  • Nu lăsa asta să te ducă la cap! Doar pentru că ați câștigat aceste alegeri nu înseamnă că într-o bună zi veți fi ales prim-ministru!
  • Dacă nu puteți câștiga, încercați să vă faceți prieteni cu câștigătorul, astfel încât să puteți profita de sfaturi și trucuri care vă vor ajuta să câștigați data viitoare!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit