gtemata.com

Cum sa faci rochie ca Stonem

Dacă vă place spectacolul Skins, deja știți Effy Stonem: este "fata rea", rebelul care îi atrage pe toți băieții, adolescentul care dăunează tuturor și, de asemenea, și ei însuși. Pentru a face acest lucru, utilizați aspectul ei sexy și misterios, pe lângă personalitatea ei. Continuați să citiți pentru a înțelege cum să o imitați.

paşi

Imaginea intitulată Dress and Look Like Effy Stonem Pasul 1
1
Grijă de părul tău. Effy are păr brun de lungime medie. Deseori îi poartă în libertate, în fire gratuite, chiar dacă uneori le netezește. Puteți face acest lucru și dacă vă place acest stil, sau dacă alegeți aspectul clasic Effy, utilizați mousse pe părul umed pentru a le face să arate natural în relief. Alternativ, utilizați un fir de curling și desfaceți imediat buclele cu degetele. Cu toate acestea, părul Effy este, în general, strălucitor și strălucitor, deci utilizați un șampon și un balsam care va da acest efect, aplicând în același timp și alte produse specifice, dacă este necesar. Asigurați-vă întotdeauna că părul este voluminos și are un aspect natural.
 • Imaginea intitulată Dress and Look Like Effy Stonem Pasul 2
  2
  E rândul trucului. Effy în practică are trei stiluri de machiaj. Săpun și apă, ochi negri și ochi foarte întunecați.
 • Căutați apă și săpun: utilizați o bază deschisă, în conformitate cu culoarea pielii. Utilizați un blush de culoare foarte deschisă pe obraji. Puneți niște rimel negru pe genele superioare. Aplicați în sfârșit o mică umbra de ochi albe pe pleoape.
 • Ochii negri: Folosirea farmecului negru pe pleoapele inferioare. Puneți o nuanță de gri de la mijloc până la exteriorul ochiului. Utilizați umbra ochiului negru în partea finală a pleoapelor și dilatați-o puțin pe creasta ochiului. Aplică o roșie de lumină roz la vârfurile obrajilor. În cele din urmă, puneți pe buze un ruj roz.
 • Ochii foarte întunecați: utilizați un pleoapă neagră pe pleoape, pentru a vă alătura pe colțuri. Puneți umbra ochiului negru pe pleoapa superioară, lărgindu-l în sus și pe pleoapa inferioară. Aplică rimel pe genele. Lăsați-vă buzele naturale sau folosiți luciu de buze.
 • Imaginea intitulată Dress and Look Like Effy Stonem Pasul 3
  3
  Încercați să obțineți forma proprie a corpului, dacă doriți și dacă puteți. Effy este foarte subțire. Amintiți-vă că actrița care o interpretează este un model în viața reală. Dacă deja sunteți subțire, bine. Dacă doriți să scăpați puțin, faceți ceva sport și mâncați sănătoși, dar, în general, este bine să vă apreciați curburile așa cum sunt, și nu încercați să deveniți mai slabe ca Effy, deoarece ar putea fi periculoase. Fii sănătoasă și se potrivește și vei fi sexy ca Effy.
 • Imaginea intitulată Dress and Look Like Effy Stonem Pasul 4


  4
  Încredere-te. Din punct de vedere tehnic, acest lucru nu are nimic de-a face cu aspectul fizic, dar dacă te simți încrezător și frumos, o vei observa. Mergeți drept, zâmbiți, fii mândră de tine și conștient de frumusețea ta și vei deveni mult mai atrăgător.
 • Imaginea intitulată Dress and Look Like Effy Stonem Pasul 5
  5
  Amintiți-vă să rămâneți puțin misterios. Vorbește mai puțin, dar face fiecare cuvânt puternic și semnificativ. Efectele glumelor au întotdeauna un înțeles profund.
 • Amintiți-vă că Effy are probleme emoționale care provoacă acest comportament rezervat, dar nesigur. Mai târziu, în spectacol, aflați că este deprimat, dar vă aduceți aminte. Nu-i pasă de nimic. Dacă sunteți genul de persoană cu puțină îngrijorare, care poate să scape de tot, atunci puteți fi perfectul Effy. Îți pasă doar să te distrezi.
 • Imaginea intitulată Dress and Look Like Effy Stonem Pasul 6
  6
  El imită îmbrăcămintea lui Effy. Effy are un stil foarte grunge, semi-gotic, ca o fată rocker. El folosește multe culori închise, rochii foarte scurte, cămăși ciudate, jachete de piele și miniskirts. Uita-te la spectacol pentru a găsi inspirație. Orice lucru scurt, negru sau gri, și o mică alternativă ar trebui să fie perfecte. Cu toate acestea, în Seria 4 Effy începe să folosească mai multe culori, așa că nu vă fie teamă să o faceți și dumneavoastră dacă vă place. Căutați magazine care au haine în acest stil și mergi pe piețele de purici pentru a găsi ceva unic. Effy nu utilizează niciodată fuste sau rochii care merg sub genunchi. În cele din urmă, Effy îi place să folosească tricouri ciudate, topuri largi, cămăși, rochii, blugi strânși, legături, jachete din piele și pulovere foarte largi.
 • Denimul este principala caracteristică a lui Effy: la urma urmei, este o fată de grunge! Evident, el nu poartă niciodată haine noi, prea luminoase sau prea "o bucată": în adevăratul sens al cuvântului, totul este rupt. Blugi prieten, pantaloni scurți de blugi și jachete personalizate cu patch-uri, scrierile și ghici ce ... lacrimi! Eliberați imaginația că există pentru toată lumea!
 • Eficiența lui Effy este să se arunce pe primul lucru pe care îl găsește că este adesea ceva de genul asta sau asta, sau un simplu tricou cu o pereche de pantaloni scurți. De aceea folosește întotdeauna ceva ca să-l arunce ca o jachetă de denim, o bluză sau preferată: cămăși căptușite. Evident supradimensionat!
 • Fie că poartă pantaloni scurți sau un tricou de frate care îl îmbracă, probabil că poartă o pereche de ciorapi pe pescărie sau o pereche de jambiere rupte în dreptul lui Effy. Noi transmitem în punk imaginar atenția aici!
 • Milioane de amfibieni sau Converse All Stars ca și cum ar ploua! Effy nu poartă niciodată tocuri, ceea ce este destul de evident, deoarece este doar un adolescent în spectacol. Este o adolescentă puțin toxică pentru a fi precisă și nu știi niciodată dacă va veni acasă sau va dormi pe o bancă, așa că pantofii de luptă! Da pentru amfibieni și cizme motociclist și adidași ca toate stelele (sau poate un amestec de cele două, ce spui?)
 • Chiar și accesoriile sunt foarte importante. Coliere mari, diverse lanțuri, pandantive încrucișate, perle, pandantive lungi, cercei - de fapt, totul este bine! Șosete, pantofi, cizme, curele și pungi completează stilul: te uiți în jur și găsește ceva care te va lovi. De asemenea, în acest caz, își propune culori închise, indie și stil alternativ și amprente exagerate.
 • Avertismente

  • Fii tu! Poți fi sexy ca Effy și stai pe tine însuți. De exemplu, dacă sunteți o persoană extrovertită, nu deveniți frig și detașați doar pentru a imita natura misterioasă a lui Effy - de fapt, ea nu este o persoană foarte drăguță, iar celor apropiați de dvs. este posibil ca schimbarea să nu vă fie plăcută.
  • În același mod, dacă sunteți blondă, nu vă culcați părul! Dacă aveți piele mai închisă, nu încercați să deveniți mai palidă. Profitați de ceea ce aveți.
  • Chiar dacă alegeți să o imitați, nu exagerați. Rămâi în siguranță și distrează-te!
  • Nu începeți să fumați, să beți sau să utilizați medicamente pentru a imita Effy. Amintiți-vă că este doar o personalitate TV!

  Lucruri de care ai nevoie

  • Încredere-te
  • Ochelari pentru stil
  • machiaj
  • Curl păr / placă, și produse de îngrijire a părului
  • accesorii
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit