gtemata.com

Cum să te îmbraci ca un student Howgarts

Studenții din Hogwarts, la fel ca mulți alți studenți, au o uniformă școlară pe care trebuie să o poarte tot timpul - cu excepția zilelor libere. Dacă vrei să pari unul dintre ei, acest articol este pentru tine.

paşi

Imaginea intitulată Dress Like a Hogwarts Student Pasul 1
1
Selectați o casă. Alegeți una care vă place sau faceți un test online. Fiecare elev are o casă care aparține complexului Hogwarts, deci mai întâi asigurați-vă că alegeți unul. Fiecare casă are propriile sale culori, care reflectă culorile uniformelor. Culorile Gryffindor sunt roșii și aurii, cele de Slizolin sunt verzi și argint, iar cele ale lui Hufflepuff sunt negre și galbene. Culorile lui Ravenclaw diferă între carte și film: în carte sunt albastru și bronz, în timp ce în film sunt albastru și argint. Deși poate fi o tentă, nu încercați să alegeți o casă bazată exclusiv pe combinația de culori. Alți fani ai Harry Potter ar putea judeca alegerea casei pe baza culorilor pe care le doriți pentru uniforma. În cărți studenții nu au uniforme diferite: toți poartă haine negre lungi și utilizarea de haine de mai jos pare opțională. Dacă urmați această alternativă, va trebui să găsiți o haină și o pălărie, dar va fi mai dificil să vă recunoașteți ca pe un elev din Hogwarts.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Hogwarts Student Pasul 2
  2
  Ia hainele obișnuite. Hogwarts uniformă are multe elemente separate, astfel încât toate detaliile mici sunt opționale, deoarece ar fi foarte greu să le observați dacă acestea lipsesc. Prin urmare, atenția acordată detaliilor depinde de modul în care doriți să vă prezentați. Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea unor astfel de articole în magazine, amintiți-vă că Google vă poate ajuta. În general, în magazinele de îmbrăcăminte puteți găsi:
 • O cămașă albă simplă cu buton.
 • Un pulover de gât tricou închis la culoare, tricotat, un cardigan sau un pulover fără mâneci (cu culori opționale la manșete și talie).
 • Pantaloni gri cenușii sau o fustă pentru genunchi.
 • Pantyhose sau șosete neagră (cu fustă).
 • Pantofi negri.
 • Sosete din gri închis.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Hogwarts Student Pasul 3


  3
  Ia rochia. Cea mai ușoară modalitate de a găsi o rochie în stil Hogwarts este de a căuta pe internet. Dacă doriți o greutate destul de mare, ar putea fi costisitoare, dar puteți obține o calitate inferioară pentru câteva zeci de euro. Dacă preferați să aveți un aspect mai profesionist în locul unui costum de Halloween, dar nu intenționați să cheltuiți o sută de euro, probabil că va fi mai bine să cumpărați o haină neagră care nu are nicio legătură cu Harry Potter și apoi să o modificați. Puteți chiar să cumpărați patch-urile casei pentru a coase pe rochie. De asemenea, luați în considerare faptul că ați făcut-o de la zero dacă sunteți capabil să coaseți și să aveți răbdare.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Hogwarts Student Pasul 4
  4
  Obțineți accesoriile. Acum că aveți piesele principale ale costumului, este timpul să cumpărați accesorii. Încă o dată, va fi util să faceți o căutare online.
 • Primul lucru de care ai nevoie este cravata casei. Puteți să-l cumpărați (dungi roșii și aurii, verde și argintiu, galben și negru sau albastru și bronz / argint, în funcție de casa pe care ați ales-o) alegând la prețuri diferite de la 10 la 100 €. Utilizați bunul simț, vedeți ce gândesc ceilalți despre produs și încercați să nu utilizați toți banii doar pentru a cumpăra o cravată. Amintiți-vă că numai partea din apropierea gâtului va fi vizibilă, deoarece restul va merge sub rochie.
 • Al doilea accesoriu necesar este pălăria neagră. Din fericire, pălăriile nu au culori deosebite și este foarte ușor să găsești o pălărie ieftină de vrăjitoare neagră în magazine care vând articole pentru Halloween și Carnaval sau online în alte perioade ale anului.
 • Cel de-al treilea lucru este bagheta. Desigur, bagheta nu va trebui să facă vrăji reale, dar poate da această impresie! Există două moduri de a vă face o baghetă. Primul este să-l cumperi, în timp ce al doilea este să-l realizi cu mâinile tale. Această ultimă alternativă este mai dificilă, dar este și cea mai amuzantă (și cea mai puțin costisitoare).
 • Sfaturi

  • Dacă un mușchet vă cere să-i arătați magia, spuneți-i: "Îmi pare rău, dar nu ni se permite să folosim magie în afara Hogwarts".
  • Dacă aveți o baghetă, încercați să învățați câteva vrăji pe care le puteți face "utilizare" în glumă despre alte persoane.
  • Cu excepția cazului în care trebuie să participați la unele jocuri cosplay sau ceva de genul asta, nu aveți nevoie de fiecare bucată de îmbrăcăminte enumerate în acest articol. Ceea ce a fost descris este doar o listă completă a tuturor lucrurilor care ar putea să vă fie de folos. Cel mai important este că te bucuri de tine.
  • Dacă preferați, încercați să vorbiți cu un accent britanic pentru a profita la maximum de acest lucru.

  Avertismente

  • Când construiți bagheta, aveți grijă dacă vă sculptați cu un cuțit sau lucrați cu un pistol cald. Asigurați-vă că citiți cu atenție instrucțiunile și avertismentele de pe articol.
  • Nu-i detesta pe alti fanii lui Harry Potter pentru alegerea lor de acasa. Toată lumea are personalitatea sa. Diversitatea este un lucru minunat! Suntem uniți de pasiunea pentru universul imaginar. Și acest lucru este cu adevărat fantastic.
  • Când puneți bagheta în jur, asigurați-vă că o țineți departe de alți oameni pentru a nu le răni accidental. Nu este magic, dar poate încă să doară.
  • Aveți grijă dacă vă decideți să coaseți sau să schimbați rochia (sau alte articole de îmbrăcăminte). Nu cred că trebuie să spunem asta, dar acele sunt îndreptate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit