gtemata.com

Cum sa te imbraci ca un hipster

Te simți neputincios când intri în anumite locații? Nu știi cum să te îmbraci să arăți ca un hipster? Visezi să cunoști destinațiile finale de hipster (cum ar fi Portland)? Sau te-ai plictisit de stilul tău și vrei să te schimbi puțin? Fiind un hipster înseamnă, de asemenea, (dar nu numai) alegerea îmbrăcămintei potrivite. Acest articol se concentrează pe stilul de subcultură, în timp ce pentru a aprofunda celelalte aspecte vă sfătuiesc să citiți Cum să devii un hipster

.

paşi

Metoda 1
Femeia Uite

Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 1
1
Fură dulapul mamei tale pentru a găsi tricouri de epocă. O altă posibilitate este să mergeți la magazinele care caută tricouri originale. Evitați cumpărăturile la magazine considerate mainstream (cum ar fi H&M, Zara și așa mai departe). N-ai observat că acum poți găsi pulovere pseudo-vintage peste tot? În consecință, faceți cumpărături în magazinele antice autentice sau cumpărați produse la mâna a doua. Adresați-vă rudelor să vă dea haine vechi. Faceți o căutări online (chiar și pe site-uri străine care transportă în Italia). Cu un pic de efort și noroc, veți găsi bunuri reale în jurul valorii.
 • Un tricou trebuie să fie foarte mic (tăiați baza pentru a crea o cultura superioară, apoi purtați-l pe un rezervor pe care îl urăști) sau foarte mare (alunecă-l într-o pereche de pantaloni cu talie înaltă, poate fi luată pe o piață de purici). În ceea ce privește cămășile de epocă găsite în dulapul mătușii tale, le poți purta fără a face schimbări. Veți vedea că va merita, pentru că veți avea un stil unic.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 2
  2
  O eșarfă sau o eșarfă vă va ajuta să vă mențineți gâtul cald și să arătați mai mult șold ca niciodată. Vestea bună? Aceste accesorii merg cu totul, dar totul. Ai purtat un top? Se potrivește cu o eșarfă. Purtați o rochie pentru o nuntă? Știți deja răspunsul. Este afurisit fierbinte afară? Idem.
 • Învață cel puțin o duzină tehnici pentru purtarea de eșarfe și eșarfe. Când sunteți îndoieli, tot ce trebuie să faceți este să vă întoarceți în jurul gâtului cu o nerabdare. Nu vă faceți griji în legătură cu aspectul. Îți place confortul acestui accesoriu, nu-i așa? Și apoi hipsterul nu-i pasă de opiniile altora!
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 3
  3
  Uită-te pentru rochii de imprimare florale, mai ales atunci când este fierbinte în afara. Hainele sunt adesea mult mai confortabile decât alte articole de îmbrăcăminte. La fel ca tricourile, ar trebui să evocieze alte ere. Veți fi în siguranță cu rochii de flori, de epocă și de cincizeci de ani. Cu cât sunt mai florale, cu atât mai bine.
 • Ați găsit rochia perfectă într-o piață de purici, dar este un pic "prea mare. Sau poate ați găsit o rochie care a fost puțin prea tradițională și ar trebui scurtată. Efectuați toate modificările necesare și apoi adăugați accesorii fluo. Încercați și nu veți regreta.
 • Ce să purtați în timpul iernii? Cu siguranță nu trebuie să renunți la aceste haine. Trebuie doar să alegeți șosete din lână grele, mai ales dacă au o geometrie sau sunt fluorescente. Problema rezolvată! Puteți pune, de asemenea, o pereche de șosete pe șosete complet negre.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 4
  4
  Aruncați toate bluzele în formă de clopot sau în clopot. Cu siguranta aveti cateva dintre ele. Probabil că le-ați purtat de când aveați 10 ani și nu v-ați oprit niciodată, cu excepția unei perioade scurte de timp în 2006, când cei slabi au luat mâna și totul sa schimbat în dulap. Apoi poate ai avut gânduri secundare și te-ai întors la dragi blugi bătrâni arșiți. Mulți s-au întâmplat să fi răsturnat subțirele, uitate într-un colț cu fundul clopotului. Acum este momentul pentru o schimbare. Oferiți spațiu numai blugi, nimic altceva. Ele trebuie să fie în mod special aderente.
 • Ai blugi în garderoba ta care nu te conving? Transformați-i într-o pereche de pantaloni scurți. Cu cât sunt mai tari și mai de modă, cu atât mai bine. Și când spunem pantaloni scurți, ne referim la pantaloni scurți foarte scurți. Arătați-vă picioarele! Mai bine să alegi cei răniți, de spălare clară sau sfâșiată. Lucrul important este că ei sunt denim pentru a arăta un stil hipster autentic.
 • Imaginea intitulă Dress Like a Hipster Pasul 5
  5
  Încărcături de accesorii. La propriu. Alege-ți hainele și purta-le. Nu vă faceți griji dacă par prea multe. Bunica ta ți-a dat un colier de rubin? Ți-au dat o brățară de lemn tribal și un efect de tatuaj? Excelent! Totul face supă. De asemenea, încercați să îndrăzniți prin combinarea accesoriilor de diferite stiluri.
 • Ceea ce pare excesiv pentru ceilalți este probabil normal pentru voi. Puneți o floare uriașă în păr? De ce nu? O clapă fluorescentă galbenă pe care o vezi de mile? Și cine te interzice?
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 6
  6
  Amestecați aspectul pe care l-ați purtat în trecut. Și voi aveați 12 ani și voi ați trecut prin faza Hello Kitty, trupa băiat de serviciu, emo, preppy, rock, grunge și așa mai departe. Acum, luați o bucată de la fiecare aspect și amestecați-le împreună: veți obține un aspect hipster într-o secundă. Nimic nu ar fi mai ușor.
 • Nu glumim. Dacă vrem cu adevărat să eticheteze moda hipster, putem spune că, în principiu, se bazează pe discrepanța dintre stiluri și ciocniri între culturi, fără a le da prea multă semnificație. Mulți oameni neo-hipsteri fac greșeala de a da prea multă greutate perechilor. Alegerea de haine la întâmplare din dulap, veți avea un aspect autentic hipster.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 7
  7
  În ceea ce privește încălțămintea, purtați tot ce vă doriți, cu excepția pantofilor și a tocurilor înalte. Aceasta este singura regulă pentru încălțăminte. Pariați pe mocasini, cizme de cowboy, adidași și dansatori (care ar fi crezut că sunt perfecți pentru hipsteri?).
 • Amintiți-vă, de asemenea, că nu ar trebui să arate în mod deosebit. Dacă mergeți să cumpărați o pereche de Converse, încercați să le folosiți cât mai mult posibil și poate să le personalizați. Ei trebuie să fie experimentați înainte de a fi considerați hipster.
 • Metoda 2
  Uite masculin

  Imaginea intitulată Dress Like a Hipster Step 8
  1
  Adu-ți blugi surorii tale (dacă te potrivesc). Nu, nu glumim. Cu cât sunt mai slabi, cu atât mai bine. Ei trebuie să fie aderenți de la cal la glezne. Și nu vă faceți griji cu privire la modul în care vor fi. Ideea, în parte, este doar asta. Nu este perfect pentru voi, în mod paradoxal, veți fi bine și veți crea un aspect hipster. Pe scurt, nu acordați atenție celor ce vor gândi ceilalți. Moda Hipster merge adesea impotriva modei.
 • 2
  Jeansul ar trebui să fie strâns de la talie până la picioare. Trebuie să fie strâns, așa că poartă și pantalonii potriviți.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 9
  3
  Deveniți nostalgic. Tot ceea ce te face să te gândești când aveai cinci ani trebuie să devii absolut o parte integrantă a dulapului tău. Puteți, de asemenea, să vă inspirați din ceea ce vă amintește de perioada în care tatăl dvs. avea cinci ani. Hainele clasice sunt ideale pentru acest stil. Singurele logo-uri pe care le puteți arăta sunt cele ale mărcilor sau companiilor care nu mai există, exclusiv articolele americane.
 • Hainele nu trebuie purtate cu o perie. Vom vorbi mai detaliat mai târziu, pentru că acum amintiți-vă că pot fi mai înguste sau mai largi decât de obicei. Dimensiunea este ultimul lucru pe care trebuie să vă gândiți.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Hipster Step 10
  4
  Pretindeți că aveți probleme de vedere. Dacă doriți radarul hipster (hipsdar?) de celelalte blitz-uri, poartă o pereche de ochelari cu un cadru gros negru. Dacă, în schimb, vrețihipsdar dintre semenii vostri, el ajunge la decibeli care sunt auziti doar de caini, el opteaza pentru un astfel de montaj, dar fara lentile. Utilitatea acestui accesoriu? Nu! În cel mai bun mod vă ajută să vă amintiți că urechile dvs. sunt încă acolo. Dar acest lucru nu este punctul.
 • Cu toate acestea, trebuie să spunem că acest cadru este acum umflat. Pentru a obține o notă de unicitate, optează pentru un stil de vintage diferit sau o pereche de Ray-Ban deosebit de colorat. Nu veți reuși să faceți acest lucru prin alegerea acestui brand.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 11
  5
  Se amestecă stilurile formale și informale. Dacă ați citit secțiunea dedicată fetelor, ați realizat că combinarea tendințelor foarte diferite este o parte integrantă a aspectului hipster. În plus față de stilurile de amestecare din epoci diferite, puteți, de asemenea, să amestecați haine casual și elegant. Ea poartă un tricou de Ninja Turtles sub blazerul lui Armani, adăugând o eșarfă tricotată, blugi subțiri și mocasine vechi și uzate. Esti pe cale să te duci la un interviu? Să cumperi o cutie de bere pe o bicicletă? Nimeni nu o va cunoaște vreodată.
 • Nu vă fie frică să purtați tipărite extravagante. Tartan, verificat, șah, model de paisley. Totul este perfect, ceea ce ar face un cititor feroce să moară cosmopolit. Aveți o jachetă de tweed și o cămașă de cowboy? Evident, trebuie să le potriviți.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Hipster Step 12


  6
  Încearcă să îmbracă ceapa. Permițând timpul, straturile vă permit să amestecați diferite stiluri, așa cum am explicat mai devreme. Pentru înregistrare, cardiganii merg cu totul. Mai jos, adăugați un tricou sau o cămașă cu mâneci lungi, cu o imprimare ironică. Sau puteți combina o eșarfă, un tricou și un strat de șanț. Faceți cât mai multe încercări pe cât doriți.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Hipster Step 13
  7
  Și pantofii? Cu Converse mergeți mereu pe partea sigură, dar trebuie să respectați anumite condiții. De fapt, trebuie să recunoaștem că oricine are cel puțin un cuplu, de la vecin la bunărit. De aceea, trebuie să le personalizați și să le consumați. Adu o pereche nouă de All Stars ceea ce spune el despre tine? Că te-ai dus în mod special la un magazin pentru a cheltui 55 de euro, în timp ce ideea că trebuie să comunici nu înseamnă să dai prea multă greutate imaginii tale. Pe scurt, mai bine că ei au câțiva ani și s-au adaptat la forma piciorului, în caz contrar încercați să le folosiți cât mai mult posibil pentru a avea un aspect uzat. Nu-ți place Converse? Încearcă și alte încălțăminte.
 • Dr. Martens este un loc bun pentru a începe. Cizmele de cowboy, vechea școală Reebok, Keds și mocasinele de epocă sunt, de asemenea, bune. Cel mai important este să spui nu la jafuri.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 14
  8
  Utilizați o geantă de umăr. Căutați rapid pe Google scriind "pungi hipster" și vei deschide o lume pentru tine. Obișnuită: dacă se numește hipster (desigur, nu este maximum de originalitate, dar așa este), este pentru că ele sunt perfecte pentru acest stil. Evident că nu trebuie să le folosiți, dar va trebui să vă purtați confortabil.
 • Poate vei întâlni pe cineva care te va distra de tine pentru că tu poți purta o pungă masculină. Și ce? Ce spui ce vrei? Amintiți-vă că cureaua de umăr lasă mâinile libere, astfel încât să puteți (și subliniem tu, nu recurge la violență) să-l facă un ochi negru fără probleme. El merită că este atât de închis!
 • Metoda 3
  Sfaturi de stil pentru ambele sexe

  Imaginea intitulată Dress Like a Hipster Pasul 15
  1
  Evitați tot ceea ce este mainstream. Aceasta înseamnă să lăsăm mărcile de haine pierdute purtate de toată lumea, de la H&M în Zadar. Este important din două motive: vă permite să vă subliniați individualitatea și vă arată că sunteți împotriva multinaționale. Pentru a cumpăra haine, mergeți la magazinele second-hand sau căutați vintage pe internet. Nu vrei să mergi la mâna a doua? Alegeți obiecte de îmbrăcăminte care arată uzate sau vintage. De asemenea, preferați companii care nu exploatează lucrători (cum ar fi Apparel American).
  • Locuiesti intr-un oras foarte mic si nu exista nici macar un magazin second-hand? Puteți cumpăra întotdeauna online. În orice caz, nu trebuie să evitați punctele de vânzare frecventate de toată lumea: dacă doriți, faceți o excursie la centrul comercial. Nu e cel mai bun, dar cu siguranță nu vei fi singurul hipster acolo.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Step 16
  2
  Cumpărați tricouri care sunt bune pentru dvs. Amintiți-vă că stilul potrivit pentru un hipster nu este comparabil cu cel al altora. Puloverele bărbaților ar trebui să fie strânse, cu mâneci mai scurte decât tricourile obișnuite. Puloverii de la femei, pe de altă parte, dau adesea un aspect tomboy. Fetele nu sunt forțate să cumpere în departamentul de bărbați, dar pot investi în unele tricouri de câteva mărimi mai mari decât de obicei.
 • Nu trebuie să ai o privire sexy. Fetele, în special, ar trebui să țină departe de haine atât de strans încât să împiedice respirația (blugi subțire sunt excepția de la regulă, de fapt ei ar trebui să fie foarte aderenți). Îmbrăcăminte loose și moi sunt ideale și ar trebui să fie preferate. Stilul hipster este ironic, nu serveste prea mult pentru a spori silueta.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 17
  3
  Denim nu poate rata, dar mai bine pentru a evita fuste. Blugii strâmți sunt inevitabili atât în ​​dulapurile pentru bărbați, cât și pentru femei. Pantalonii pot fi de orice culoare, geometrii bizare, imprimate florale și nuanțe fluorescente incluse. Nu vă plac pantalonii lungi? Puteți alege întotdeauna o pereche de pantaloni scurți. În timp ce fetele pot purta, de asemenea, pantaloni scurți foarte scurți, băieții ar trebui să aleagă pe cei care ajung în genunchi.
 • Fetele pot purta, de asemenea, blugi taiate de iubit. Dacă sunt prea lungi, faceți una sau două răsuciri.
 • Jachetele și cămășile denim sunt o altă investiție bună pentru un dulap hipster. Nu vă fie frică să ne dați o tăietură. Vestele de blugi sunt la fel de cool (și poate chiar mai mult!).
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 18
  4
  Utilizați bluze deschise cu glugă. Dacă vă place un stil chic hipster, probabil că aveți două sau trei bluze în dulap. Se potrivesc cu totul, cu orice îmbrăcăminte. Pe scurt, sunt aliați loiali pentru a crea truse.
 • Punctele bonus vă permit să potriviți o jachetă cu un borsalino, o blazer sau o rochie tipărită și feminină.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 19
  5
  Eu reciclez haine vechi. Este inutil să devii un ecologist și un vegetarian dacă nu-ți poți respecta idealurile chiar și prin modă. Când aveți dubii, gândiți-vă dacă puteți reutiliza o bucată de îmbrăcăminte înainte de ao arunca. Cum ai putut să o transformi și să începi să o iei din nou?
 • Nu trebuie să reluați purtarea fără modificări! Un pulover poate fi transformat într-o pereche de mănuși (sau un abajur, o copertă pentru o carte, o pernă). Vrei să fii original? DIY este răspunsul pentru a deveni unul.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 20
  6
  Pregătește-te pentru iarnă. Grosimea jachetelor sau straturilor depinde de locul în care locuiți, dar este important să le alegeți cu atenție, fără a vă distruge eforturile depuse până acum. Iată câteva idei:
 • Cumpărați o cămașă de flanel. Cele largi sunt perfecte pentru crearea oricărui costum hipster, indiferent de culoare. Mai bine că nu sunt combinate cu alte haine.
 • Investește într-o pereche de cardigan. Le puteți găsi oriunde, chiar și la mall. Alegeți unul dintre butoanele V-neck și the showy. Dacă este posibil, cumpărați una sau două dimensiuni mai mari.
 • Cumpărați o bluză cremneck cu o imprimare drăguță sau un pulover. Căutați pe cei cu o geometrie "de la bunicuță", cum ar fi flori, pisoi sau pomi de Crăciun. Alternativ, alegeți motive deosebit de urâte (important este să le aduceți cu ironie, așa că veți arăta ca un adevărat hipster).
 • Păstrați-vă capul cald, cu un capac gri gri. De asemenea, puteți alege un portocaliu neon.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 21
  7
  Utilizați multe culori. Deoarece sunteți absolut liberi să faceți o grămadă de stiluri, puteți arăta cu ușurință un pachet Smarties. Cele mai multe culori ale curcubeului pe care le arăți, cu atât mai bine. Dacă ei sunt plini de viață și au geometrii, atât de mult mai bine: să ia posibilitatea de a face fotografii cu un aparat de fotografiat analogic, probabil, într-un mediu de hipster (cum ar fi Brooklyn, dacă se întâmplă să viziteze New York).
 • Sfoggia bine haine fluorescente și accesorii: pantaloni, pantofi, bucăți de bijuterii, Ray-Ban. Doar pentru că nu ești la modă, puteți atrage în continuare atenția tuturor. Culorile clasice pot fi combinate fără probleme (așa spune roata de culoare), dar scopul tau este de a anima aspectul cu capete de îmbrăcăminte neon și forme bizare. Trebuie să creați contraste.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Hipster Pasul 22
  8
  Adăugați accesoriile. Chiar și în acest caz, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la combinarea lor. Pune tot ce ai. Aduceți cele mai disparate bucăți: fine, groase, plastic sau metalice. Utilizați pandantive care descriu ceva neobișnuit (cum ar fi bufnițele sau caracatițe), benzi de păr cu arcuri-prinderea flori care stau în spatele o ureche, cercei mari și orice lucru care atrage atentia. De asemenea, puteți alege accesorii cu pene.
 • Chiar și accesorii din piele artificială, cum ar fi genți de umăr, rucsaci, veste și centuri, sunt foarte bune.
 • Investește în bumbac sau în lenjerie de pat, pentru a fi folosit pentru orice echipament. Mai bine cei care au un motiv. Kefiah este cu siguranță populară, deși controversată pentru o gamă largă de implicații religioase. Puteți juca în siguranță cu o geometrie discretă.
 • Decorează-ți capul. Dacă este prea fierbinte pentru un capac, borsalino (chiar cele de paie) cu o pene sunt ideale. Pălăria pune întotdeauna cireasa pe tort la crearea unui aspect hipster.
 • Imagine cu denumirea Dress Like a Hipster Pasul 23
  9
  Inspirați de stilurile altor hipsteri. Acum, că știți ce sunt hainele și accesoriile tipice ale acestei subcultură, veți putea să vedeți un kilometru distanțat. În cazul în care nu ați observat, le puteți vedea peste tot (și unii nu știu nici măcar că sunt). Sunt puține în orașul tău? Iată câteva valori culturale valide pentru a vă inspira:
 • Pinterest.com și lookbook.nu sunt doar două exemple de site-uri utile pentru a vă arăta aspectul și pentru a vă inspira de alții. Poate că veți inspira utilizatorii și veți fi primii care vă vor oferi un anumit aspect.
 • Urmăriți telefilmul fete, Plictisit de moarte sau Portlandia pentru a te inspira. Vedeți și meciurile muzicienilor preferați.
 • Căutați imagini pe Google tastând "haine de hipster". Veți găsi idei utile pentru îmbrăcăminte.
 • Sfaturi

  • Nu încercați să potriviți totul, într-adevăr. Dacă, pe de o parte, există îndrumări pentru îmbrăcare ca un hipster, având un aspect ca asta înseamnă, de asemenea, purtarea ceva ce se întâmplă. Cu alte cuvinte, ar trebui să dați ideea de a purta primul lucru găsit în dulap.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit