gtemata.com

Cum să te ascunzi de la școală fără a fi descoperit

Nu este o sarcină ușoară să furi din școală fără a fi descoperită. Cel mai important lucru este să știți bine planul de construcție și cele mai bune momente pentru a scăpa nevăzute. Cu toate acestea, asigurați-vă că merită. Dacă intenționați să finalizați planul, știți că ați putea avea probleme cu părinții și conducerea școlii.

paşi

Partea 1
Planificați Escape

Imaginea intitulată Alegeți o școală 11
1
Studiați mediul. Dacă intenționați să vă furiți din școală, trebuie să cunoașteți bine structura. În acest fel, puteți crea un plan de evadare pentru a nu risca să fiți descoperit.
 • Fiți atenți la camerele de luat vederi. Multe instituții de învățământ au camere de securitate instalate în jurul clădirii, în special în apropierea intrărilor și ieșirilor. Apoi, identificați locurile în care sunt localizate și aflați cel mai bun mod de a evita reluarea. De exemplu, dacă observați o cameră de supraveghere lângă ieșirea din față, puteți folosi copaci și alte arbuști pentru a evita să fiți prinși.
 • Aflați toate ieșirile posibile ale clădirii. Ei puteau rămâne în locurile cele mai de neconceput, ca în vestiar sau în subsol. Trovane puțin frecventat. Este mai puțin probabil să întâlniți un profesor sau un alt student, dacă nu mai aveți acces la un serviciu mai puțin ocupat.
 • Fiți atenți la ferestre. Trebuie să știți unde sunt situate toate ferestrele școlii. Este inutil să vă apropiați de camere dacă sunteți văzuți de un profesor în timp ce urcați o fereastră.
 • Imaginea intitulată Opriți alergarea la sfârșitul etapei 11
  2
  Găsiți momentul potrivit. Lora este la fel de importantă ca și traseul de evacuare. Prin urmare, încercați să înțelegeți care este cel mai bun timp pentru a sărbartartela.
 • Notă când ieșirile sunt, de obicei, mai ocupate. De exemplu, dacă există o sală de gimnastică, probabil că nu ar trebui să o utilizați atunci când o clasă termină clasa de educație fizică. Cu toate acestea, vă puteți furișa mai ușor în timp ce băieții fac gimnastică, când ușile sunt închise și este puțin probabil să vă văd.
 • Dacă li se permite să iasă din clădiri pentru prânz, dar încă mai aveți încă doi ani, s-ar putea să vă furiți în confundarea cu copiii mai mari. Nimeni nu va ști că ați plecat sau vă va aștepta atunci când pauza de prânz este terminată.
 • În anumite circumstanțe, poate fi mai ușor să ieșiți. Dacă vă aflați în bibliotecă și nici un profesor nu este deosebit de atent, puteți să furiți în această situație fără ca cineva să vă observe.
 • Imaginea intitulată Sneak Around at Night Step 5
  3
  Stabiliți calea de urmat când sunteți pe drum. Odată ce ați plecat, misiunea dvs. nu sa încheiat. Trebuie să alegeți un traseu care să vă permită să disparați complet. Alternativ, puteți merge într-o direcție foarte ocupată. În acest fel, dacă vă vede cineva, el nu vă va recunoaște sau nu vă dați seama că nu ar trebui să vă aflați în acel loc.
 • S-ar putea să te furișezi când o clasă schimbă clasa. În acest fel, veți putea să vă confundați printre băieți.
 • Puteți, de asemenea, să faceți o călătorie mai puțin aglomerată până când sunteți lângă școală. De exemplu, dacă clădirea se află lângă o pădure, puteți merge în această direcție.
 • Partea 2
  Svignartela

  Imaginea intitulată Data în școala medie Pasul 1
  1
  Păstrați calm. Dacă vă faceți panică în timp ce ieșiți din școală, puteți uita câteva detalii. Deci, în ciuda tensiunii, mențineți-vă răceala pentru a evita descoperirea.
  • Aflați cum să "pune pilotul automat". Dacă acordați o atenție deosebită mișcărilor atunci când sunteți nervos, riscați să aruncați în aer planul vostru. Deci, faceți o multiplicare în minte sau cântați câteva cântece pe măsură ce vă plimbați prin clădire. În acest fel, veți evita declanșarea sau mersul în mod nenatural, riscând atragerea atenției.
  • Respirați în mod normal. Atunci când oamenii sunt excitați, se luptă să respire sau să aibă probleme. Dacă aveți aceste reacții, cineva ar putea deveni suspicios și crede că ascundeți ceva. Deci, respirați în mod normal. Dacă observați că aveți dificultăți, opriți-vă pentru o clipă pentru a vă liniști.
  • Încercați să ignorați semnele de panică sau să găsiți un alt mod de a le interpreta. Gândiți-vă că mâinile transpirați și tahicardia nu vă vor împiedica să vă îndepliniți misiunea, ci că vă asumați un risc și că sunteți interesat de ceva distractiv și interesant.
 • Imaginea intitulată
  2
  A fost trimis pe jos, dar nu fugi. După ce părăsiți profesorii din spatele tău, continuă. Ar trebui să procedați rapid și liniștit, în loc să vă grăbiți rapid din clădire. Mergeți puțin mai repede decât în ​​mod normal, fără a vă grăbi sau a face ceva care ar putea atrage atenția. Fiți pregătit să faceți o intrare sau o scară goală dacă aveți impresia că cineva intră pe coridor. Asigurați-vă că nu mergeți într-o zonă unde există camere.
 • Imaginea intitulată Evitați oamenii Pasul 6


  3
  Fiți atenți chiar și atunci când sunteți afară. Odată ce nu mai aveți școală, continuați să fiți precaut până veți pleca. Acordați atenție ferestrelor, camerelor, profesorilor și colegilor de clasă. Urmați ruta de evacuare pe care ați studiat-o, pentru a nu risca lucruri rele.
 • Imaginea intitulată Construiți mușchiul (pentru copii) Pasul 1
  4
  Gândește-te unde să te duci când ești afară. Odată ce sunteți departe de școală, nu aruncați prudență. Încercați să nu vă prindeți ochii pentru restul zilei. Nu vă lăsați văzuți de părinți, de prietenii dvs. și de orice funcționar școlar care se bucură de o pauză sau de o zi liberă.
 • Partea 3
  Gestionați situația după scăpare

  Imagine intitulată Sneak Around at Night Pasul 15
  1
  Luați măsuri de precauție dacă decideți să vă întoarceți la școală. Dacă doriți să scăpați doar câteva ore, aveți grijă și atunci când vă întoarceți. Încercați să creați un traseu care să vă permită evitarea camerelor și utilizarea intrărilor mai puțin ocupate. Dacă ați condus cu succes evadarea, nu trebuie să vă descoperiți în timp ce vă întoarceți.
 • Imaginea intitulată Fake Sick to a Teacher Pasul 2
  2
  Inventați o scuză. Majoritatea școlilor înregistrează prezența elevilor. Dacă părăsiți în secret și ieșirea dvs. nu este înregistrată, părinții dvs. pot fi avertizați. Deci, găsiți o scuză pentru absența dvs. temporară.
 • Încercați să efectuați un apel telefonic fals. Puteți apela școala de la o cabină telefonică sau de la un telefon mobil și vă prefaceți că sunteți tatăl sau mama ta. Cu toate acestea, aveți grijă. Cei care vă răspund pot să vă pună câteva întrebări pentru a vă asigura identitatea apelantului sau pentru a recunoaște că sunteți un băiat cu un ton de voce.
 • De asemenea, puteți trimite un e-mail la școală simulând că a fost scris de părinți. Deschideți o adresă de e-mail utilizând numele și prenumele tatălui sau mamei dvs. Cu toate acestea, această metodă nu este considerată a fi eficientă. Școala poate suna acasă pentru a verifica veridicitatea comunicării pe care a primit-o. Deci, este mai bine să includeți: "Sunt la serviciu în timpul zilei, deci este mai bine să sunați la acest număr". Apoi, scrieți numărul dvs. de telefon mobil.
 • Imagine intitulată Fast for Christ Step 13
  3
  Nu te lăuda de scăparea ta. Ați putea fi tentat dacă ați reușit să scăpați de nevinovat. Cu toate acestea, este mai bine să evitați, altfel există riscul ca un profesor sau un funcționar școlar să vă audă. De asemenea, dacă îi spui prietenilor tăi că ai părăsit clădirea fără a fi observat, ei pot să o raporteze altor persoane în absența ta.
 • Imagine cu denumirea 42802 9
  4
  Pregătiți-vă să acceptați consecințele dacă vi se descoperă. Nici o modalitate de a te furișa din școală nu este sigură. Chiar dacă luați măsurile de precauție necesare, întotdeauna riscați să fiți recunoscuți. Prin urmare, fiți conștienți de pericolele cu care vă confruntați atât în ​​ceea ce privește măsurile disciplinare, cât și în ceea ce privește reacția părinților dumneavoastră. Asigurați-vă că merită riscul înainte de a decide să vă furișați din școală.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit