gtemata.com

Cum să vizualizați întâlniri viitoare pe site-ul UFC

Amatorii de arte marțiale mixte urmează, de obicei, Campionatul UFC sau Ultimate Fighter. UFC este marca principală în artele marțiale mixte și păstrează în viață pasiunea celor care o urmează, cu multe întâlniri gratuite și spectaculoase, Pay per View. Cele mai multe dintre anunțurile pe care le veți vedea în cadrul întâlnirilor promovează cele două evenimente principale. Acesta este un motiv bun pentru a vizita site-ul și pentru a vedea întregul card de eveniment, pentru a verifica dacă unul dintre luptătorii dvs. favoriți are o întâlnire ne-anunțată. Puteți consulta cu ușurință întâlnirile și evenimentele viitoare pe site-ul UFC.

paşi

Partea 1
Consultați Cardurile de evenimente viitoare

Imaginea intitulată Afișați luptele viitoare pe site-ul UFC Pasul 1
1
Du-te la UFC.com. Nu va trebui să vă conectați pentru a vedea întâlniri viitoare și anterioare.
 • Imaginea intitulată Afișați luptele viitoare pe site-ul UFC Pasul 2
  2
  Continuă "program". Pe pagina principală a site-ului, va trebui să puneți mouse-ul pe butonul bannerului negru pe care îl veți găsi în partea superioară. Programul este primul element din stânga.
 • Imaginea intitulată Afișați luptele viitoare pe site-ul UFC Pasul 3
  3
  Alegeți cardul pentru un eveniment. Va apărea un meniu derulant. Veți vedea toate evenimentele viitoare sub carte "Lupte viitoare", și pur și simplu selectați cardul pe care doriți să îl vizualizați.
 • O fereastră nouă se va deschide când alegeți o cartelă și veți vedea întreaga listă de luptători din partea dreaptă a ecranului. Selectați întâlnirea la care doriți mai multe informații.
 • Imaginea intitulată Afișați luptele viitoare pe site-ul Web UFC Pasul 4
  4
  Observați statisticile. După selectarea unui meci, statisticile pentru cei doi luptători vor apărea în partea stângă, împreună cu imaginile (dacă sunt disponibile). Veți vedea victorii și înfrângeri, greutate și apărare împotriva depunerilor. Puteți repeta operațiunea pentru toate cardurile viitoare de evenimente.
 • Partea 2
  Verificați cărțile de eveniment pe care le-ați pierdut  Imaginea intitulată Afișați luptele viitoare pe site-ul UFC Pasul 5
  1
  Du-te la UFC.com în browserul dvs.
 • Imaginea intitulată Afișați luptele viitoare pe site-ul UFC Pasul 6
  2
  Faceți clic pe butonul Program. Acesta este primul element din stânga din bannerul neagră din partea de sus a ferestrei.
 • Imagine intitulată Afișați luptele viitoare pe site-ul UFC Pasul 7
  3
  Selectați un eveniment. Va apărea o nouă fereastră, unde puteți vedea cele mai recente cărți de evenimente făcând clic pe linkurile de sub titlu "Rezultate".
 • Dacă ultimul eveniment nu este ceea ce doriți să verificați, puteți face clic pe "Evenimente trecute" în panoul central al meniului drop-down.
 • Lista tuturor întâlnirilor recente, în ordine cronologică, va fi încărcată. Selectați cardul pentru care doriți să verificați rezultatele.
 • Imaginea intitulată Vezi luptele viitoare pe site-ul UFC Step 8
  4
  Verificați câștigătorii. Se va deschide o nouă fereastră care va arăta toate întâlnirile care au avut loc în acel eveniment. Veți vedea cine a câștigat datorită pictogramei roșii mici "VICTORIE" alături de numele luptătorului.
 • 5
  Consultați detaliile întâlnirii. Dacă selectați un meci, statisticile luptătorilor și meciurile vor apărea în partea dreaptă a ecranului. Veți putea vedea toate statisticile, inclusiv numele câștigătorului și cum să câștigați.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit