gtemata.com

Cum să zburați în visurile tale

Flying într-un vis oferă un sentiment de libertate, ușurință și putere care este dificil de reprodus atunci când este treaz. Flying într-un vis vă poate da impresia că puteți face lucruri imposibil: cu o mică practică în arta lui a face vise lucide

puteți învăța să zburați într-un vis pe comandă.

paşi

Partea 1
Antreneaza-te de la Trezeste-te

Imagine cu denumirea Fall Back Sleep Step 1
1
Vezi actul zborului. Înconjurați-vă cu imagini care reprezintă actul de zbor. Uita-te la filme cu scene care reprezintă diferite subiecte în zbor: super-eroi, păsări și oameni care zboară cu ajutorul echipamentului. Urmăriți câteva imagini de fotografii de sus și fantastice pentru a zbura în aer deasupra lor. Uită-te la imaginile spațiului și fantezii despre trecerea golului total în zbor, fără efort.
 • Închideți ochii și imaginați-vă în timp ce sunteți cărți deasupra peisajului de dedesubt -
 • Petreceți câteva minute pe zi imaginându-vă că vă simțiți sentimente legate de zbor. Imaginați-vă că bateți pe o trambulină, făcând o curbă ascendentă la viteză maximă pe roller coaster sau scufundând de pe o trambulină.
 • Jucați cu jocuri video în care personajul dvs. este capabil să zboare. Redarea jocurilor video vă poate ajuta să vă creați vise lucide și, în orice caz, grafica vă poate oferi idei pentru visele dvs. de zbor.
 • Imaginea intitulată
  2
  Scrieți-vă visele într-un jurnal. Efectuarea unui efort de a vă aminti visele vă ajută să creșteți gradul de conștientizare, ceea ce, la rândul său, vă ajută să le controlați. Imediat după trezire, luați câteva minute pentru a încerca să vă amintiți visul și să îl transcrieți. Ocazional citiți jurnalul și luați notă de elementele constante.
 • Când vă imaginați în actul de zbor, încercați să vă concentrați asupra scenariilor pe care le visați frecvent.
 • Începeți dintr-o poziție în care vă aflați adesea într-un vis și imaginați-vă că rulați în aer sau săriți.
 • Imaginea intitulată
  3
  Verificați dacă visezi sau nu. În timpul zilei, ori de câte ori simțiți nevoia, verificați să fiți complet treaz. Ar putea părea evident că sunteți, dar obișnuința de a face acest control treaz poate face mai ușor să o faceți în timpul somnului. Singura modalitate de a face acest tip de vis este să fii complet lucid. Pentru a verifica, încercați să răsuciți în aer sau să zburați.
 • O altă modalitate de a verifica este să te uiți de două ori într-un minut. Dacă visezi, este dificil pentru ceas să marcheze același timp de ambele vremuri.
 • Dacă nu ați reușit încă să vă răsuciți în aer, încercați să efectuați o altă acțiune fizică imposibilă, cum ar fi lipirea degetelor în interiorul pernei.
 • Partea 2
  A adormit cu un obiectiv

  Imaginea intitulată Folosiți puterile superioare într-un pas Lucid 6
  1
  Dă-ți un scop. După antrenament pentru o vreme, pentru a vedea, amintiți-vă visele și verificați dacă sunteți treaz sau dacă visezi, puteți începe să vă concentrați asupra unui anumit tip de zbor. Puteți încerca să reproduceți acest tip de zbor, dacă este prima dată când încercați să zburați într-un vis. Ai reușit să zbori în aer ca și cum ai fi vultur? Să plutești ca un balon? Să înotați în eter? Imaginați-vă felul și contextul în care veți zbura.
  • Nu vă acordați un termen limită. Ar putea dura câteva zile sau luni înainte de a putea face primul vis lucid. Odată ce încercările au început, procedați calm și încercați o metodă odată.
 • Imagine cu denumirea Fall Back Sleep Step 10
  2
  Definiți obiectivul înainte de a adormi. Oricare ar fi (circulând în aer, zboară sau zboară în aer), reamintește-te imediat după ce te-ai culcat. Repetați-vă: "Voi zbura într-un vis", sau "Când visez, o să observ, când o voi vedea eu voi zbura". Recită-ți scopul între tine și tine, calm și ferm. Schimbați această practică cu vizionarea.
 • Imaginea intitulată Utilizați puterile superioare într-un pas Lucid 5
  3
  Fantastic despre visul pe care doriți să-l faceți. Imaginați-vă că ați adormit și ați avut un vis. Vizualizați-vă în actul de a realiza că nu visezi, probabil verificând dacă ești treaz sau observi ceva ciudat în peisaj. În cele din urmă, imaginați-vă pe măsură ce zburați și observați toate detaliile scenei.
 • În timp ce prefigurați-vă visul lucid și repetați-vă scopul către voi, încercați să mergeți înainte și înapoi.
 • Dacă faceți asta, adormiți, creșteți șansele de a avea un vis lucid.
 • Partea 3
  Flying în timpul unui vis lucid

  Imaginea intitulată Utilizați puterile superioare într-un pas visibil Lucru 13
  1
  Revedeți că dormiți. Priviți în jur mai multe semnale legate de lumea viselor decât de realitate. Verificați dacă sunteți treaz sau dacă dormiți, vă uitați la timp sau încercați să vă răsuciți în aer. Visezi? Dacă observați că nu sunteți treaz de control, spuneți-vă că visezi. Nu fi agitat, sau vă puteți trezi.
  • Prima dată când se întâmplă să rămâi lucid într-un vis, probabil că te vei trezi imediat. Antrenează-te să rămâi în vis concentrându-te pe acțiunile pe care le faci în visul însuși, cum ar fi înotul sau zborul.
 • Imaginea intitulată Folosiți puterile superioare într-un pas de lucid 2
  2


  Rămâi în vis, cu picioarele pe pământ. Observați unde sunteți și încercați să vă mișcați. A face ceva practic este o modalitate bună de a vă spori claritatea când observați sentimentele pe care le simțiți. Încercați să interacționați cu mediul. Mergeți cu bicicleta, alergați, încercați să mirosi, să atingeți sau să mutați ceva.
 • Imagine cu titlul Pretend to Sleepwalk Pasul 4
  3
  Trenuiți-vă în aer. Stați afară și vedeți dacă puteți să vă mișcați în aer. Puteți încerca să sari de sus și să zboare. În timp ce circulați în aer, încercați să vă deplasați spre stânga și spre dreapta, luând diferite poziții. Trucul trebuie să fie convins că funcționează. În timpul primelor tale vise lucide, te vei strădui să crezi în a ta "capacitate" pentru a zbura.
 • Se poate întâmpla, de asemenea, să zboare pentru o vreme și apoi să cadă. Un colaps de încredere în tine este comun dacă nu ești complet lucid.
 • Repetați-vă că este doar un vis și că puteți zbura pentru că este visul vostru.
 • Nu vă descurajați dacă vă treziți din cauza efortului de a rămâne lucid. Un prim vis lucid este un semnal izbitoare pe care alții îl vor urma.
 • Imaginea intitulată Folosiți puterile superioare într-un pas visibil Lucru 8
  4
  Fly. Când sunteți complet lucid (sigur de faptul că visezi, capabil să interacționezi cu mediul înconjurător și convins de abilitatea ta de a zbura), poți zbura când și când vrei. Păstrați teren pe teren sau faceți o alergare. Dacă vă aflați într-o cameră, fluturați în interiorul camerei și apoi ieșiți din fereastră. Dacă vă simțiți nebuni, mergeți la cucerirea spațiului.
 • S-ar putea să întâlniți obstacole de mai multe ori, cum ar fi copaci sau linii de înaltă tensiune. Ori de câte ori se întâmplă cu tine, antrenează-te pentru a le prinde în zbor sau pur și simplu pentru a le traversa.
 • Dacă începeți să cădeți, amintiți-vă că sunteți în stare să zburați într-un vis.
 • Amintiți-vă: vă puteți trezi, de asemenea, dar nu vă puteți răni singur. Este doar un vis.
 • Imaginea intitulată Folosiți puterile superioare într-un pas de vis lucid 1
  5
  Rămâi în vis. Pentru a rămâne lucid, concentrați-vă asupra zborului și asupra mediului înconjurător. Dacă îți lași mintea să rătăcească, chiar și visul tău o va face. Ține-ți ochii pe pământ sau în marea de mai jos sau pe stelele care te înconjoară. Încercați să vă provocați, încercând să observați toate detaliile zborului: ce senzații vă simțiți, ce este temperatura, care este culoarea dominantă a peisajului, cum este să treceți printr-un nor.
 • Partea 4
  Flying în timpul unui vis WILD

  Imaginea intitulată
  1
  Învață să intri direct în vis. Dacă ați experimentat deja vise lucide, vă puteți aminti de vise și puteți înțelege dacă visați sau sunteți treaz, este posibil să puteți practica un anumit tip de vis lucid numit vis WILD (Visul lucid a început de treaz, de la engleză "Wake-Initiated Lucid Dream"), care apare când adormiți cu intenția de a intra direct într-un vis lucid. Când te duci direct într-un vis lucid, poți să încerci să menții o stare de relaxare și concentrare care să-ți permită să fii conștient de actul de a adormi.
  • Acțiunea de zbor este caracteristică tuturor viselor lucide, dar este chiar mai mult decât visurile WILD, care sunt adesea comparate cu experiențele extracorporale.
 • Imaginea intitulată Studiu fără a se plictisi Pasul 5
  2
  Treziți-vă devreme și întoarceți-vă la somn pentru un pui de somn. Puneți ceasul deșteptător o oră și jumătate înainte de timpul normal de trezire. Du-te la culcare la ora obișnuită și trezește-te când sună alarma. Dacă ați avut un vis, scrieți-l jos. Stai treaz pentru o oră și jumătate și apoi întoarce-te la culcare. Dacă doriți, în timp ce sunteți treaz, puteți citi jurnalul de vis sau alte texte despre visurile lucide.
 • Când sunteți în pat, luați o poziție confortabilă și relaxată cu respirații lente și profunde.
 • Repetați-vă obiectivul: "Voi merge direct în vis" sau ceva de genul asta.
 • Imaginați-vă repetând un vis pe care l-ați făcut recent. Dacă, atunci când v-ați trezit visați, încercați să vă întoarceți la vis.
 • Nodurile făcute în dimineața timpului sunt cele mai potrivite pentru a induce visele WILD.
 • Imaginea intitulată
  3
  Fiți atenți la sentimentele pe care le simțiți în timp ce vă întoarceți la culcare. Concentrați-vă pe toate detaliile situației, dar nu încercați să grăbiți lucrurile sau să le controlați. Țineți ochii ușor închise. Observați fiecare dintre scene care apar și, dacă este posibil, interacționați. Simțiți membrele grele și bătăile inimii care încetinesc.
 • Imagine cu titlul Aveți o experiență în afara corpului Pasul 14
  4
  Fly din paralizia somnului. Este un stat care apare atunci când corpul începe să adoarmă și te face să te simți treaz în pat, dar nu poți să te miști. Încercați să identificați primele semne de paralizie a somnului, pentru a evita sperii atunci când se întâmplă. Paralizia somnului poate fi neplăcută, dar este o barieră bună spre vise lucide, dacă este folosită corect.
 • În timpul unei paralizii a somnului, s-ar putea să visezi de o prezență îngrijorătoare care intră în camera ta. Amintește-ți că doar visezi și trimite-l.
 • Dacă doriți să ieșiți dintr-o stare de paralizie a somnului, mișcați insistent degetele și degetele de la picioare.
 • Ieșiți din corpul vostru plutiți. Dacă puteți intra într-un vis WILD dintr-o stare de paralizie a somnului, puteți zbura în jurul camerei.
 • Imaginea intitulată Folosiți puterile superioare într-un pas visibil Lucru 7
  5
  Pleacă imediat. Puteți intra într-un vis WILD, chiar dacă vă uitați la imaginile care curg sub pleoape. În timp ce vă minți uitându-vă la imaginile produse de mintea voastră, începeți să vă concentrați asupra detaliilor. Dacă vedeți o scenă, alăturați-vă. Începeți zborul sau mersul pe jos, atingeți obiecte și continuați să vă spuneți că visezi.
 • Dacă începi să te trezești, îți spui că poți continua să zbori. E visul tău.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit