gtemata.com

Cum să trăiești cu cel mai bun prieten al tău

A trăi cu cel mai bun prieten al tău poate aduce multe beneficii: nu numai că poți împărți costurile chiriei, dar și te poți bucura de compania ta 24 de ore pe zi, în fiecare zi a săptămânii. Cu toate acestea, nu este întotdeauna la fel de ușor ca și sembra- trăi cu cel mai bun prieten poate face mai mult rău decât bine, deoarece va testa prietenia ta și de a începe să vedeți laturile caracterului său pe care nu credeai ca exista. Mai întâi de toate, fi prietenul pe care doriți să-l aveți.

paşi

Imagine intitulată Live cu cel mai bun prieten Pasul 1
1
Vorbește despre mutarea împreună. Nu vă limitați la ridicarea subiectului: asigurați-vă că discutați cu gânduri, idei și opinii cu atenție. Găsiți timpul să vă așezați împreună cu cel mai bun prieten și să vedeți dacă puteți fi de acord cu privire la faptul că ați putea și ar trebui să trăiți împreună sau nu. Va trebui să luați în considerare subiecte cum ar fi plata chiriei, "regulile casei" și achizițiile care vor aduce beneficii pentru bunăstarea vieții în comun și pentru casa în sine. Subiecte utile de discuție ar putea fi, de exemplu, destinația camerelor, atunci când puteți și când nu puteți avea oaspeți în jur și nici un comportament cultural și religios. Asigurați-vă că vă înțelegeți reciproc intim și că sunteți în măsură să ajungeți la un acord în primul rând de a face cu adevărat pasul mare de mișcare împreună: ceea ce pare a fi o mică problemă poate duce la consecințe enorme.
 • Imagine intitulată Live cu cel mai bun prieten Pasul 2
  2
  Începe să faci planuri. Când amândoi sunteți sigur de a vrea să meargă și să trăiască împreună, atunci când începe de fapt, de planificare să faci și alte lucruri, cum ar fi distribuirea de mobilier, decoratiuni si / sau de destinație din camere. Poate doriți o cameră pentru oaspeți pentru a vă întâmpina prietenii și familia, dar poate că cel mai bun prieten ar dori să folosească acea cameră ca studiu - asigurați-vă că sunteți de acord și cu planificarea. Dacă nu intenționați să vă mutați în casa celui mai bun prieten sau invers, ar trebui să începeți să căutați cazare.
 • Imagine intitulată Live cu cel mai bun prieten Pasul 3
  3
  Mutați împreună. După ce totul a fost organizat și sunteți amândoi fericiți, puteți începe cu mutarea reală. Ajutați-vă reciproc cu elementele dvs. personale și fiți sigur că doriți să o faceți.
 • Condiții de viață împreună

  Imagine intitulată Live cu cel mai bun prieten Pasul 4
  1
  Demonstrați respectul. A trăi cu cel mai bun prieten al tău, sunt multe lucruri pe care trebuie să le iei în considerare, iar unul dintre acestea este că trebuie să-ți arați respectul. Nu numai respectându-l (ceea ce probabil că faceți deja), ci și respectarea proprietăților sale personale și a spațiului său personal. Nu-i folosești lucrurile fără să-l întrebi mai întâi: chiar dacă spune "Ceea ce este a mea este a ta", s-ar putea încă să vă supărat și să ridicați o discuție. Trecerea de-a lungul vremea este bună, dar atunci când prietenul tău este ocupat cu ceva sau cineva și nu doresc să fie deranjat, respectă acest lucru și să-l lase în pace până când este gratuit. De asemenea, trebuie să luăm în considerare respectarea convingerilor dvs. personale, iar problemele care le privesc ar putea fi evitate dacă ați vorbit despre ele înainte de a vă deplasa împreună. Cu toate acestea, în cazul în care, de exemplu, ați uitat să vă spun de la început că acasă trebuie să fie nici carne de porc din cauza convingerilor sale, și a început o discuție după ce ați gătit bacon, ne cerem scuze sincer și asigurați-vă că nu turberai din nou același motiv.
 • Imagine intitulată Live cu cel mai bun prieten Pasul 5


  2
  Păstrați curățenia. Un bun comportament de toaletă nu este întotdeauna o problemă potențială care traversează mintea cuiva atunci când aveți de gând să trăiești cu prietenul lor, pentru că asta e ceea ce încă mai așteaptă de la el. Cu toate acestea, s-ar putea să fiți surprinși să aflați că nu este o persoană curată așa cum ați crezut că este. Același lucru este valabil și pentru el - ceea ce ar părea acceptabil pentru dvs., pentru el ar putea fi lipsit de respect și nepoliticos. Lăsați feluri de mâncare în jurul murdare, lenjerie murdare, cutii de băuturi, aparate de ras de unică folosință utilizate recipiente pentru mese la pachet și alte obiecte periculoase pentru sănătate și siguranță ar putea obține unele nedorite și oaspeții chiar potențial dăunătoare pentru tine și prieten. Fiți atenți și gândiți-vă de două ori înainte de a pune în bucătărie articolele murdare înapoi în sertar sau de a nu spăla cada de baie după ce ați folosit. Invită-te unii pe alții să-ți sortezi propria mizerie și poate uneori să vorbești despre câteva lucruri neigienice din interiorul casei pentru a-ți da un sfat. Dacă nu te deranjează prea mult, curat, ocazional, după el, dar nu lăsa să fie să profite, deoarece ar putea deveni un obicei, dacă nu este deja. Dacă lucrurile nu merg prea bine și Prietenul se dovedește un sudicione, vei fi la fel de acord cu el, fără să rănească sentimentele ei - sunt oameni care pur și simplu nu știu cum să facă fac.
 • Imagine intitulată Live cu cel mai bun prieten Pasul 6
  3
  Respectați nevoile și obiceiurile alimentare ale fiecărei persoane. Deoarece ați vorbit deja despre posibilele obiceiuri alimentare ca urmare a credințelor dvs. personale și / sau a condițiilor de sănătate, asigurați-vă că respectați comportamentele pe care le-ați convenit. Daca prietenul tau este intoleranta la lactoza nu văd de ce ar trebui să fie nici o problemă dacă vă păstrați lapte în casă, dar nu vrea ca exista nici un fel de carne, va trebui să-și îndeplinească promisiunea pe care a făcut la început. Puteți încerca să raționați împreună cu el pentru a vedea dacă îl puteți schimba, însă problemele legate de alergii trebuie luate în serios - mai ales intoleranța la nuci. Prietenul tău poate să nu aprecieze că gătești și mănânci anumite alimente (cu sau fără motive religioase, culturale sau de sănătate) atunci când este prezent, deci respectați și acest lucru. Un alt lucru de luat în considerare este să vă asigurați că nu mâncați totul în casă. Dacă credeți că este vorba, faceți-o cu ușurință, pentru că ar putea suferi de o tulburare de alimente care nu ți-a vorbit niciodată. De asemenea, aveți grijă să nu mâncați lucruri pe care le-a cumpărat. Având în vedere faptul că locuiesc împreună, ar trebui să fie în măsură să împartă alimente între voi, fără probleme apar la oameni imaturi, dar dacă el a spus clar că pentru el nu merge bine deloc, a acționat în consecință. Asigurați-vă că știe cum să vă respecte cererile.
 • Imagine intitulată Live cu cel mai bun prieten Pasul 7
  4
  Fii atent "fixări mici". Avem toate trucurile care ne trimit într-o fiară, cele pe care, uneori, nu avem de gând să le menționăm decât dacă vedem sau auzim pe altcineva care o face. Asigurați-vă că vă ocupați reciproc în mod corespunzător atunci când managerul face unul și încercați să nu luați în considerare lucrurile din context. Dacă oamenii lăsați deschide tubul de pastă de dinți te face furios, încercând să fie rezonabil, atunci când exprimi sentimentele despre el: altfel prietenul tau s-ar putea găsi este greu să te ia prea în serios, și respingerea acestuia ca o glumă și apoi să continue să facă acest lucru, infastidendoti .
 • Imagine intitulată Live cu cel mai bun prieten Pasul 8
  5
  În ceea ce privește intoleranța. Este nevoie de un echilibru bun între a fi considerat și tolerant, dacă doriți ca cel mai bun prieten să rămână astfel în timpul coabitarei. Puteți decide să tolereze ca prietenul tău juca la tobe în noapte, dar el ar trebui să fie conștienți de faptul că ar trebui să arate un pic „despre: doar pentru că nu spui nimic, asta nu înseamnă că ar trebui să obțineți ideea ar putea să scape cu o fac în mod continuu. Chiar și în acest caz, dacă există ceva care te deranjează și pare nepotrivit, vorbește cu prietenul tău în modul potrivit. Dacă nu sunteți de acord, puteți tolera lucrurile mai mici, dar și reconsiderați ideea de a trăi împreună, dacă vă aflați nevoiți să îndurați aproape totul.
 • Sfaturi

  • Nu uitați: "respect și considerație, toleranță și acceptare", și ai putea deveni un coleg de cameră mai bun.

  Avertismente

  • Dacă cel mai bun prieten este ocupat acasă cu activități ilegale sau anormale care nu te fac să te simți confortabil, gândește-te la transfer dacă nu.
  • Este ușor să crezi că știi multe despre cineva, mai ales dacă e cel mai bun prieten al tău, dar durează o săptămână sau două de conviețuire ca să-l vezi ca pe o persoană complet diferită. Acest lucru nu ar trebui să vă ruineze prietenia cu cel mai bun prieten al dvs., dar puteți descoperi lucruri pe care probabil că nu ați vrea să le cunoașteți la început sau că nu ați simțit nevoia de a ști.
  • Din când în când, veți discuta și este posibil să nu fie foarte util dacă unul dintre voi doi sau ambii sunteți polemici.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit