gtemata.com

Cum să trăiești fără un prieten

A avea un prieten nu este cel mai important lucru în viață. Familia și prietenii sunt la fel de importanți, dacă nu mai importanți. Uneori, totuși, pare contrariul, mai ales când vă vedeți prietenii cu prietenii lor. Citiți primul pas pentru a afla cum să vă bucurați de viață fără un băiat.

paşi

Imagine intitulată Live fără un prieten Pasul 1
1
Concentrează-te pentru prieteni, familie și școală pentru o vreme. Voi mergeți la școală pentru câțiva ani și apoi va trebui să lucrați timp de patruzeci sau cincizeci de ani! Implicați-vă acum și veți descoperi că câștigarea unei poziții va fi mai ușoară, deoarece puteți obține o treabă bună și o carieră, datorită angajamentului dumneavoastră. (Lucrați inteligent, nu greu, domnule - muncește din greu când ești suficient de tânăr să o faci cu energie și viața îți va oferi multe oportunități în viitor).
 • Imagine intitulată Live fără un prieten Pasul 2
  2
  Reflectați pe motivul real pentru care doriți să aveți un prieten. De cele mai multe ori nu este pentru că ai sentimente despre cineva, ci pentru că ai nevoie de ceva pentru a umple o deficiență afectivă sau pur și simplu pentru a-ți satisface ego-ul. Dacă ești fata care se îndrăgostește de un tip cunoscut pentru câteva minute, deși nu a spus nimic interesant, încearcă să-ți examinezi motivațiile. Întrebați-vă dacă doriți să fiți tratat ca un obiect de către un tip care vrea doar să îi arate prietenilor că își poate permite să aibă toate fetele pe care le doreste. Nu trebuie să te gândești prea mult la asta, dacă ești o fată care îi place să fie respectată. Pune-te în pantofi. Nici măcar nu se gândise la asta.
 • Imagine intitulată Live fără un prieten Pasul 3
  3


  Continuați ocupat! Să te distragă de gândurile băieților, dedicate unui hobby sau să-ți încerci mâna la lucruri noi! Ai putea găsi ceva care îți place foarte mult.
 • Imagine intitulată Live fără un prieten Pasul 4
  4
  Faceți voluntari la parohie sau la unitatea de sănătate. A fi în legătură cu cei care se confruntă cu probleme mai grave decât a nu avea un prieten, te-ar putea ajuta să apreciezi lucrurile frumoase din viața ta.
 • Sfaturi

  • Dedicat unui hobby - hobby-ul fotografiei cu o cameră digitală este distractiv și nu scump. Un frumos Nikon Coolpix, Canon sau Sony Cybershot sunt alegeri excelente. Află cum să faci poze fantastice și vei fi gata pentru următorul prieten - și va fi unul, trebuie doar să te relaxezi și să aștepți. Încercați să faceți scufundări, dacă sunteți sportivi și trăiți într-un loc la mare! Sau karate, kick box sau yoga! Luați în considerare pictura în ulei sau pictura în ulei acuarele, mai ales dacă nu ați încercat niciodată sau credeți că nu aveți talentul unui artist. Dulceata, e vorba doar de tine, nimeni nu te va urmari, si s-ar putea sa fii surprins de ceea ce poti face.
  • Amintiți-vă că există cineva pentru toată lumea - într-o zi veți întâlni persoana potrivită pentru dvs., chiar dacă este nevoie de timp.
  • Petreceți mult timp cu prietenii și familia. Du-te la cinema, la parc, cina în afara sau o cafea.
  • Toate cele anterioare sunt sisteme excelente pentru a întâlni oameni noi. Ridică-te și ieși. Șederea și deprimarea nu vă va face viața mai bună și nici nu vă va permite să întâlniți pe cineva cu care să vă împărtășiți.
  • Vizitați muzeele pentru a admira operele de artă și statui. Este bun pentru sufletul tău, iar arta este mai frumoasă când te uiți la ea în pace, fără a avea un prieten care să nu poată aștepta să vină acasă să joace jocuri video.
  • Perioadele în care sunteți liberi pot fi cele mai pline de satisfacții ale vieții voastre. Utilizați-le pentru a vă înțelege mai bine pe voi înșivă, pentru a vă face ceea ce doriți, pentru a merge acolo unde doriți, fără a mai vorbi mai întâi cu cineva și pentru a dormi când doriți!
  • Citiți literatura clasică. Veți fi surprinși să vedeți cum veți arăta mai interesant pentru ceilalți, dacă aveți o cultură mai largă.

  Avertismente

  • Nu fi acru față de băieți. Prietenii tăi nu merită să fie tratați cu răceală, tocmai pentru că sunteți încurcați pentru că nu aveți un prieten. Nu este corect să întoarceți fiecare tip pe care îl întâlniți în sacul dvs. de perforare, pentru a vă scufunda frustrările care rezultă din simțul dvs. de inadecvare. Amăgirea nu ajută să ducă o viață fericită.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un prieten care nu încearcă
  • Poate o cameră frumoasă
  • Echipamente pentru desen
  • Un card de bibliotecă
  • Bilete de cinema!
  • familie
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit