gtemata.com

Cum sa te imbraci sa faci o lovitura la prima intalnire

Într-o primă zi, cu siguranță veți dori să faceți o impresie bună. Deciderea a ceea ce se poate pune poate fi dificilă, deoarece nu sunteți sigur ce va face cel mai bine pentru dvs., dacă sunteți suficient de confortabil, fierbinte sau răcoros și dacă se simte bine.

Alegerea unor haine care te fac să te simți mai bine, sigur de tine, fericit și confortabil este primul lucru pe care trebuie să-l ții minte. Dacă vă simțiți încrezători în sine, vă veți simți și în afara și va fi un avantaj dublu dacă vă simțiți confortabil!

paşi

Imaginea intitulă Rochie pentru a impresiona pe o primă dată Pasul 1
1
Evitați să vă îmbraciți prea mult sau prea puțin. Studiați mai întâi unde veți fi, așa că știți ce fel de îmbrăcăminte este potrivit. De exemplu, dacă te duci în jurul valorii de a mânca ceva pe drum, blugi și un tricou colorat sau pulover va fi bine, dar dacă te duci la un restaurant de lux, atunci veți avea nevoie de o uzură elegantă de seară.
 • Rețineți că hainele trimit semnale. Care sunt semnele pe care le va trimite hainele tale ar trebui să fie ceea ce ține minte în timp ce alegeți ce să purtați.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru a impresiona pe o primă dată Pasul 2
  2
  Purtați o culoare care vă convine, în loc de cea pe care o preferați. Poate că ele sunt același lucru, dar dacă nu este, alegeți o culoare care vă îmbunătățește.
 • Imagine intitulată Rochie pentru a impresiona pe o primă dată Pasul 3
  3
  Aveți grijă să urmați numai sfaturile care funcționează pentru dvs. Este distractiv să vă apelați la un prieten pentru a vă ajuta să alegeți ce să purtați, dar vă poate face și confuz dacă nu aveți propriul stil. S-ar putea să termini să te îmbraci într-un mod care nu reflectă ființa ta sau să proiectezi o imagine a modului în care crezi că ar trebui să apară.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru a impresiona într-o primă dată Pasul 4
  4
  Evitați să vă considerați prea seducătoare sau provocatoare la o primă întâlnire. Încă nu vă cunoașteți atât de bine și dacă ați fi seducătoare sau provocatoare la prima întâlnire este cu siguranță greșită. Mai rău, arătând prea provocator, ați putea da celeilalte persoane o idee de a fi un hit și de a alerga, în loc să luați în considerare o relație de durată. Va fi timp sa va aratam in toate aspectele voastre in viitor si daca numirea nu functioneaza, atunci inseamna ca nu meriti sa vezi mai mult! Hainele pe care trebuie să le eviți într-o primă întâlnire, printre altele, sunt:
 • Orice prea scurt sau prea nelegat. Dacă purtați un vârf redus, nu-l combinați cu o miniskirt și invers. Doar o bucată de îmbrăcăminte care vă permite să aruncați o privire la ceva este de ajuns - nu ruinați totul făcându-l un spectacol.
 • Bunicul tău iese din blugi. Deocamdată, nu este nevoie să vă vedeți pantalonii, indiferent de mărimea lor.
 • Sucul se rostogolește pe blugi. Este neplăcut și cu greu va stimula interesul, indiferent cât de mult crezi că e dreptul tău să te îmbraci așa. Păstrați-l pentru alte ocazii.
 • Rochii scurte și strânse. Cu cât este mai scurtă, cu atât mai puțin va fi potrivită pentru prima dată.
 • Dantela de sus, corsaje care îți strâng pieptul, orice îmbrăcăminte transparentă.
 • Imaginea intitulă Rochie pentru a impresiona într-o primă dată Pasul 5


  5
  Încearcă ce-i bine pentru tine. Dacă nu știți, întrebați-vă pe mama sau pe cineva apropiat de dvs., care este cinstit în a vă spune ce haine sunt cele mai bune pentru dvs. Tu ești cel care îi poruncește atunci când este vorba de a alege cum să te prezinți altora, și în acest sens este important să știi ce evidențiază calitățile tale în avantajul tău.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru a impresiona într-o primă etapă Pasul 6
  6
  Utilizați o cantitate modestă de parfum. Nu doriți să sufocați persoana pe care o ieșiți cu aroma voastră, până la punctul de al face să devină leșin. În schimb, el folosește suficient parfum pentru a-și mângâia și a seduce simțurile subtil.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru a impresiona într-o primă etapă Pasul 7
  7
  Purtați ce este bun pentru dvs., nu ceea ce purtați modelele de modă. Poți purta pantofii cu toc înalt numai dacă poți merge. Încălțămintea cu toc înalt vă va face să arătați mai înalt, să vă dați o poziție bună și să vă faceți picioarele mai lungi. Dar dacă nu sunteți obișnuiți să vă plimbați în tocuri înalte, atunci nu le puneți la prima întâlnire. Te-ar putea face să te uiți nesigur, să te plimbi într-un mod amuzant și ai putea chiar să-ți rănești gleznele - nu e cea mai bună perspectivă pentru o întâlnire. Faceți alegerea potrivită.
 • Există, de asemenea, pantofi cu călcâi redus care vă pot oferi un aspect seducător.
 • Nu găsiți un pantof adecvat și aveți puțini bani? Deci, care sunt prietenii tăi? Uitați-vă la pantofii lor. Poate că au ceea ce ai nevoie.
 • Asigurați-vă că încălțămintea este confortabilă și confortabilă Pentru Cinderella a lucrat pentru a pierde un pantof, dar pentru tine ar putea însemna ruinarea numirii și o mare jena.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru a impresiona pe o primă dată Pasul 8
  8
  Pettinate cât mai mult posibil, așa cum obișnuiți să faceți. Este bine să încerci să arăți mai frumos, atâta timp cât nu dai o impresie greșită despre tine sau nu te face să miroasă ca un vas de lac. Pentru prima întâlnire păstrați-vă simplu și sincer, și același lucru este valabil și pentru truc.
 • Coafurile elaborate care vă provoacă durere în timpul întâlnirii vă vor face să vă concentrați mai mult pe cum să o depășiți mai degrabă decât pe persoana pe care o vedeți. Uitați tot ce vă îndoiți și trageți părul în moduri noi și absurde și purtați părul într-un mod care te face să te simți confortabil.
 • Sfaturi

  • Dacă vreți cu adevărat, dar purtați cu adevărat o cămașă transparentă, puneți-o sub tavan. A avea cealaltă persoană care vă urmărește sutienul în timpul întregii întâlniri nu este cea mai bună și trimite cu siguranță semnal greșit.
  • Îmbrăcămintea din piele este o sabie cu două tăișuri. O jachetă de piele simplă poate fi bine, precum și o fustă pentru genunchi. Dar o fustă scurtă din piele neagră, din piele, cu un dantelă de sus este cu siguranță prea mult pentru prima dată!

  Avertismente

  • Nu te îmbraci să impresionezi. Îmbrăcați-vă pentru a arăta celeilalte persoane adevăratul dvs., pentru a vă simți bine și pentru a vă bucura de acest moment. Fii cinstit, distreaza-te, invata despre cealalta persoana si lasa-o sa te cunoasca. Și dacă nu vă apreciați pentru ceea ce sunteți, nu vă faceți griji: altcineva va.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit