gtemata.com

Cum sa iesi cu o persoana bisexuala

Veniți cu o persoană bisexuală vă pot intimida puțin. El este în mod constant atras oricine

? Va va lasa odata ce intelege ce vrea cu adevarat? Ei bine, pentru început, răspunsurile sunt "nu" și "nu". A ieși cu o persoană bisexuală este ca și cum ai ieși cu un catolic, un șofer de mașină sau o fată brunetă. Toate detaliile care nu sunt atât de importante. Continuați să citiți pentru a vă risipi grijile și a vă bucura pe deplin de relația voastră.

paşi

Partea 1
Înțelegerea partenerului

Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 1
1
Știți că cei mai bisexuali nu preferă un sex sau altul. Mulți, chiar și cei căsătoriți, trec indiferent de la un sex la altul după sentimentele lor. Dacă începeți să vă întâlniți cu o persoană bisexuală, fiți pregătit să acceptați faptul că puteți fi atras atît de bărbat, cît și de femeie. Și amintiți-vă că te-a ales pentru modul tău de a fi.
 • Deși este adevărat că o persoană bisexuală este atrasă de ambele sexe, acest lucru nu înseamnă că vreți pe nimeni. Aveți limitele și standardele sale, ca și ceilalți. Deci, nu întrebați partenerul dvs. dacă "preferă sexul cu un bărbat sau o femeie." Dacă aveți o relație cu dvs., trebuie să vă convingeți că preferați să fiți cu tu. „“

 • Imaginea intitulată
  2
  Respectați bisexualitatea partenerului dvs. ca parte a identității sale, care rămâne neschimbată, indiferent de sexul persoanei cu care pleacă. De fapt, este important să nu afirmați că el este hetero, numai dacă are o relație cu o persoană de sex opus sau că este homosexual dacă este cu o persoană de același sex. În acest din urmă caz, nu ar trebui să fii deplasat de faptul că te simți atras de cineva de sex opus.
 • Din acest motiv, nu vă întrebați de fiecare dată când întâlniți o persoană de același sex sau sexul opus dacă ar putea fi atras de tine. În schimb, acceptați partenerul dvs. ca și dacă doriți să mențineți relația.
 • Mulți oameni își diferențiază orientarea de comportamentul lor. Orientarea sexuală este "bi", dar comportamentul poate fi "drept" sau "gay". Este complet normal și face parte din spectrul larg al personalității umane / orientării / comportamentului sexual.
 • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 3
  3
  Știți că oamenii bisexuali nu sunt "în tranziție." Nu cu mult timp în urmă, faptul că a fost homosexual a fost considerată inacceptabilă de societate. Ca rezultat, mulți homosexuali "au înmulțit" ieșirea lor prin a se declara bisexuali, o modalitate de a cerceta pământul. Acest comportament a provocat cu seriozitate pe cei care erau într-adevăr bisexuali, transformând bisexualitatea în imaginarul colectiv ca o tranziție spre homosexualitate. Nu există nici nega faptul că mulți oameni care trăiesc o sexualitatea lor, intelegerea procesului poate experimenta o fază de „bi“ și apoi încet își dau seama că sunt homosexuali, dar mulți alții știu cine sunt și ce sunt atrași și sunt bisexuale fără îndoială.
 • Este normal să vă temeți de partenerul dvs. "să conștientizezi" a fi homosexual sau heterosexual. Deși este posibil, nu credeți că este posibil - în orice moment, în acest moment, este cu voi și asta este tot ce contează.
 • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 4
  4
  Amintiți-vă că bisexualii nu sunt promiscuți. Sau, mai degrabă, nu mai este promiscuă de restul omenirii. Comunitatea LGBT (din care fac parte bisexualii) are reputația proastă de a fi libertină. Și parțial este adevărat că există mulți homosexuali, lesbiene și bisexuali care au sute de relații sexuale ocazionale. Dar sunt la fel de mulți heterosexuali care fac același lucru. Este o întrebare care nu are prea mult de-a face cu orientarea sexuală și mai mult cu personalitatea individului.
 • Când homosexualitatea nu a fost aprobată de societate, în unele cazuri, odată ce au ieșit afară, homosexualii au încercat să recupereze timpul pierdut. La urma urmei, sa deschis o nouă lume, de ce să nu profiți de ea? Dar (mulțumesc lui Dumnezeu) lumea se schimbă. Oamenii devin, în general, mai toleranți. Astfel, deși promiscuitatea nu are nimic de-a face cu orientarea sexuală, stereotipul inițial se dizolvă rapid.
 • Dacă partenerul dvs. este un trădător, acesta este indiferent de preferințele sale sexuale. O persoană onestă, bisexuală sau nu, nu trădează.
 • Imaginea intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 5
  5
  Amintiți-vă că bisexualii nu sunt indeciși, nesigure sau confuze. Mulți cred că bisexualii doresc o bătaie completă și o soție beată, care nu sunt conștienți de ei înșiși sau care sunt imaturi și egoiști, oameni pe care nu se bazează. Nimic nu poate fi mai fals. Bisexualii fac aceleași alegeri ca heterosexualii. Nimic mai mult și nimic mai puțin.
 • Conceptul că orientarea sexuală determină caracterul unei persoane este cu siguranță arhaică. Deși mulți homosexuali tind să-și folosească sexualitatea pentru a-și identifica și dezvolta personalitatea, este mai mult o influență tristă a societății decât o condiție a naturii sexualității. Faptul că vă plac femeile, bărbații sau ambii este parte din dvs., la fel de mult ca și părul brun sau două brațe. Corect?
 • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 6
  6
  Știți că oamenii bisexuali iubesc de asemenea că sunt monogame. Fără îndoială, ele sunt atrase atât de bărbați, cât și de femei, dar asta nu înseamnă că simt nevoia de a menține o relație cu un bărbat și o femeie în același timp. Ca aproape toți oamenii (hetero sau homosexuali), cei mai mulți dintre ei bărbați și femei bisexualii doresc să trăiască unul relație monogamă. Când decide să se căsătorească, o persoană bisexuală o poate face atât cu un bărbat, cât și cu o femeie.
 • Dacă o femeie se căsătorește cu un bărbat, nu înseamnă că e drept, ca o căsătorie cu o altă femeie nu-i o lesbiană face. Persoana pe care o bisexuală decide să se căsătorească este persoana care iubește și nu are nimic de-a face cu genul său.
 • Partea 2
  Întăriți relația

  Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 7
  1


  O relație cu o persoană bisexuală nu are nimic diferit de ceea ce ai avea cu o persoană preferată de sex. Încearcă să înțelegi că faptul că te simți atras de ambele sexe nu înseamnă că te "trăiești". Înțelegerea faptului că partenerul tău se simte atras de tine pentru ceea ce ești va face relația mai puternică.
  • Amintiți-vă că într-o relație serioasă, cealaltă persoană nu este doar iubitul dvs., ea este, de asemenea, cea mai bună prietenă. Dacă nu puteți accepta modul său de a fi, el evită direct începerea relației. Realizați că situația nu este diferită de, de exemplu, o relație cu o persoană heterosexuală, care va fi întotdeauna atrasă de sexul opus, rămânând în același timp cu tine.
 • Imaginea intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 8
  2
  Nu permiteți gelozia să devină o problemă. Este adevărat că toată lumea ar putea fi interesantă atunci când vine vorba despre sex. Din fericire însă nu este așa, având în vedere că toți oamenii, chiar și bisexualii, au standarde. Fiind "bi" înseamnă a fi în continuare mai mult selectiv în alegerea femeii sau a bărbatului care vă place și sunteți printre cei norocoși aleși!
 • De asemenea, nu permiteți modificarea acesteia întru totul percepția pe care o ai despre tine. Nu trebuie să încercați să mai fiți "macho" sau mai feminin. Ați atras partenerul dvs. așa cum sunteți, tocmai pentru că el / ea este atras de ambele sexe, nu înseamnă că le doriți în același timp.
 • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 9
  3
  Nu lăsați paranoia să ruineze potențialul relației tale. Dacă ești direct și ieși cu o persoană bisexuală, nu mai gândi că partenerul tău nu a înțeles încă sexualitatea ei și e pe punctul de a deveni gay. De asemenea, dacă sunteți homosexual și ieșiți cu un bisexual, nu credeți că treceți doar printr-o fază. Ambele fețe ale monedei pot fi greșite. Nu există nici un motiv să fii paranoic, această persoană a ales să iasă cu tine.
 • Uneori, dacă cauți necazuri, îi găsiți. Dacă nu puteți avea încredere în persoana pe care o întâlniți, încercați să fiți sinceră și să discutați despre aceasta. În caz contrar, puteți ruina o relație potențial perfectă doar pentru lucrurile care vă aparțin. Relaxați-vă! Orice paranoia este doar o parte a imaginației tale.
 • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 10
  4
  Mențineți o relație sănătoasă cu partenerul dvs., așa cum ați face cu orice persoană care vă place sau chiar dragoste. Fii sincer și deschis și împărtăși-ți gândurile și emoțiile. Dacă cealaltă persoană a făcut o greșeală, iartă-o și, când vorbiți, încercați întotdeauna să spuneți adevărul. Învățați să apreciați partenerul și să evitați criticile acestuia într-un mod neconstructiv. Ajutați-vă reciproc și comunicați deschis cu privire la toate subiectele cu care trebuie să vă confruntați.
 • Dacă partenerul tău nu face nimic pentru a nu-ți da nici un motiv să fie gelos, el nu o face pentru că este bisexual, ci pentru că nu ține cont de sentimentele tale. Dacă aveți senzația de a fi mereu îngrijorați și "alertați", este recomandabil să discutați cu partenerul dvs. Dacă nu vă liniștește, este posibil să întrerupeți relația.
 • Imaginea intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 11
  5
  Puneți întrebări. Este normal ca îngrijorările și îndoielile dvs. să fie eliminate. Aveți nevoie de orientarea sexuală a partenerului dvs. pentru a fi clară și există o șansă bună ca el să vă fie fericit să vă explice, la urma urmei este o întrebare care vă privește și dumneavoastră! fă-o. Deplasați-vă la un nivel superior de încredere în relație, partenerul dvs. este cu dvs.
 • Întrebarea: "Vrei o relație cu un bărbat / o femeie?" Este foarte diferit de: "Sunteți atras sexual de bărbați / femei?". Unii bisexualilor recunosc în mod liber pentru a participa la ambele sexe, dar nu pot spune dacă următoarea persoană vă întâlni va fi doar o fantezie fierbinte sau într-o relație stabilă. În conversațiile dvs., încercați să fiți clar și să exprimați conceptele în mod univoc. Cunoștințele vă vor ajuta să vă relaxați și să vă liniștiți în legătură cu emoțiile și relația dvs.
 • Imagine intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 12
  6
  Încercați să aveți o minte deschisă. Pentru unii oameni, bisexualitatea este greșită. Cu toate acestea, nu este altceva decât o altă manifestare a diversității sexuale umane. Nu trebuie să faceți discriminări împotriva nimănui, prin rasă sau religie, deci de ce ar trebui să fie diferit în acest caz?
 • Alte persoane pot avea dreptul să pună întrebări despre relația dvs. cu o persoană bisexuală. Ei puteau exprima în mod clar scepticismul legat de relația dvs. sau arătau un nivel total inadecvat de pesimism și de necredință. Acești oameni au concepții retrograde despre afacerile de dragoste și nu merită atenția dumneavoastră. Dacă sunteți fericiți, nu mai este nimic de discutat. Totul contează.
 • Imaginea intitulată Data unei persoane bisexuale Pasul 13
  7
  Luați o examinare a conștiinței. Dacă sunteți încă îngrijorat de participarea la o persoană bisexuală, ar trebui să faceți mai mult decât să vă gândiți la aceasta. Există o problemă profundă de încredere? S-ar putea să vă fie teamă că nu vă veți lăsa nu pentru că este "bi", ci pentru că aveți probleme cu stima de sine și totul este confuz în mintea voastră. Încercați să vă simțiți confortabil, partenerul dvs. este acolo cu voi.
 • Gândiți-vă așa: ați fost aleși dintre toți oamenii de pe planetă. Acest gând nu te face să te simți bine? Trebuie să aveți cu siguranță o mare valoare!
 • Sfaturi

  • Persoanele bisexuale care stabilesc o relație cu heterosexualii au nevoie de partener pentru a-și înțelege sexualitatea. Nu-l ignorați și nu vă simțiți amenințați.
  • Încercați să nu fiți prea precaut atunci când interacționați cu o persoană bisexuală, sau o veți face să se simtă nesigur sau să o enerveze. Tratați-o așa cum ați trata orice altă persoană și nu evitați anumite subiecte doar pentru că sunt bisexuale.
  • Pentru un bisexual, sexul unei persoane are aceeași valoare ca și culoarea părului în raport cu atracția și dorința. Faptul că poate fi atras atât bărbaților, cât și femeilor nu este străin față de faptul că vă puteți simți atras atât de părul blond cât și de cel negru.
  • O mare parte din comunitatea bisexuală este considerată integrată în cea a homosexualilor, transsexualilor și lesbienelor, dar în același timp "aparține" la oricare dintre cele trei grupuri, percepând, de fapt, un grup de sine stătătoare. Unii bisexuali se simt vulnerabili deoarece nu se identifică pe deplin cu un anumit grup al comunității. Feriți-vă, totuși! Oamenii bisexuali nu sunt "confuz" față de identitatea lor sexuală, ci față de comunitatea în care ar trebui, teoretic, "reintra".
  • Dacă ieșiți împreună cu o persoană bisexuală este doar o fantezie pentru dvs., informați-vă potențialul partener înainte ca relația să înceapă să se dezvolte.
  • O persoană bisexuală s-ar putea simți puțin confuză în legătură cu a ta incapacitate pentru a încerca atracția pentru ambele sexe. Dar asta nu înseamnă că îi trimiți vibrație homosexuali sau heterosexuali.
  • Nu considerăm că bisexualii aleg mereu cea mai ușoară opțiune sau nu înțeleg cât de greu este să fii homosexual sau lesbian într-o societate heterosexuală, poate că nu ești pregătit pentru o relație de durată cu o persoană de sex opus. Bisexualii nu pot alege să fie drepți și nici nu negau să fie homosexuali - au doar șanse mult mai mari să întâlnească o persoană cu care sunt atrași și că se îndrăgostesc.
  • O persoană bisexuală poate dori o anumită persoană natură de relație cu un sex și cu un alt tip de relație cu altul. De exemplu, o relație pe termen lung, inclusiv copii, cu un singur sex și o relație pur pe termen scurt cu alta. Această alegere nu are nimic de-a face cu atracția pe care o simte.

  Avertismente

  • Nu spuneți unei persoane bisexuale care trece printr-o fază și care, mai devreme sau mai târziu, își va găsi orientarea sexuală. El își cunoaște perfect sexualitatea, mult mai bine decât știi și singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să accepți această persoană așa cum este.
  • Nu porniți de la ipoteza și nici nu credeți că oamenii bisexuali sunt mai interesați de ménage à trois și voyeurism decât de alții. Fiind bisexual nu înseamnă să fii omnivor sexual sau să fii promiscuu. Înseamnă a fi atras unele bărbați și da mai mulți femei.
  • Unii bisexuali apreciază anumite trăsături numai într-un singur sex. De exemplu, curbele la femei și mușchii la bărbați. Nu încerca să se adapteze la ceea ce găsește atrăgător în celălalt sex fără a cere (cum să facă totul să arate bine proporționat daca esti un barbat sau musculos daca esti o femeie). Fiecare persoană, bisexuală sau nu, este diferită. Și partenerul tău te va dori așa cum ești. Cu toate acestea, dacă doriți să vă schimbați aspectul pentru dorința sau beneficiile dvs., este bine - fiecare relație trebuie să fie echitabilă și echilibrată și nu trebuie să simțiți taxă să schimbați sau să rămâneți la fel, doar pentru partenerul dvs.
  • Nu te distra de cineva doar pentru că sunt bisexuali. Persoana în cauză ne-a râs de noi, dar, la urma urmei, ne simțim răniți sau nesiguri. Astfel, dacă celălalt nu să vă spun care nu are nici o problemă dacă glumiți despre sexualitatea voastră, evitați-o.
  • Nu gândiți că o persoană bisexuală poate fi mai mult sau mai puțin atrasă de un alt transsexual. Persoanele transsexuale se identifică adesea doar într-un singur sex (cu care se îndreaptă) și nu ca și cum ar fi aceștia "mai bine decât fiecare jumătate a cerului". Afirmând că partenerul dvs. poate fi mai interesat de transsexuali vă face să păreați nesigur și ar putea fi în detrimentul relației dvs.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit