gtemata.com

Cum să ies cu un băiat britanic

Ești o fată italiană care se întâlnește cu un băiat britanic? Uneori lucrurile se pot complica, dar acest ghid (sperăm) vă va ajuta să vă găsiți calea spre a fi fericit în stil englezesc.

paşi

Imagine intitulată Data la un băiat britanic Pasul 1
1
Nu încerca să fii "mai mult britanic". El sa îndrăgostit de tine, chiar dacă aparține unui popor de poeți, sfinți și navigatori - așa că nu încercați să vă schimbați pentru a vă place. În plus față de a fi mereu singur, trebuie remarcat faptul că mulți italieni îmi pare rău că încerc să imită britanicii.
 • Imagine intitulată Data la un băiat britanic Pasul 2
  2
  Păstrați-vă simțul umorului în minte. Englezii au un simț al umorului complet diferit de cel al italienilor - deci nu te jignii dacă nu râde de glumele tale și nu te surprinde dacă nu-l poți înțelege. Băieții britanici sunt, de cele mai multe ori, înțepați și sarcastici, iar o parte a patrimoniului lor cultural constă în distracția altor popoare, însă nu există nimic personal. Ține minte că te iubește și asta e doar modul lui de a fi. Glumetele despre italieni sunt încă distractive, deoarece în ele există adesea un adevăr.
 • Imagine intitulată Data la un băiat britanic Pasul 3
  3
  Încercați să învățați misterele limbii voastre. În Italia, limba engleză pe care o studiem este limba care vorbește în Statele Unite. Multe cuvinte au o semnificație diferită în străinătate. Având un dicționar de engleza britanică la îndemână ar fi un mare ajutor. De exemplu, luați cuvântul "pantaloni". În Anglia, "pantaloni" sunt utilizați pentru lenjerii de corp bărbați, în timp ce în America poate însemna orice pereche de pantaloni. "Jeans" sau "pantaloni" sunt folosite în Anglia pentru a indica pantalonii. Din acest motiv, dacă prietenul tău ar cumpăra un portofel nou sau ceva de genul ăsta, nu ar trebui să-ți sugerați niciodată să-l pui în "pantaloni". L-ai face să-l rușinezi și să urmezi o tăcere jenantă. De asemenea, dacă te va invita la a "fantezie petrecere rochie", nu trebuie să purtați o rochie de seară sau o rochie de bal. Încercați ceva de genul unei pălării cu urechi de iepure sau un costum de clovn, deoarece cu "petrecere de fantezie", spre deosebire de americani, englezii spun o petrecere de costume.


 • Imagine intitulată Data la un băiat britanic Pasul 4
  4
  Interesat de cultura sa. Pentru un motiv sau altul, britanicii au încă o regină și prinți, beau ceai, scriu "preferat" în loc de "preferat" și numesc cookie-uri "biscuiți" în loc de "cookie-uri". Aceste lucruri pot părea puțin ciudate, dar nu uitați că Anglia a existat mult înainte de Statele Unite - încercați să vă interesați de obiceiurile lor. Ai putea descoperi aspecte ale culturii pe care nu ți-ai imaginat că le-ai creat.
 • Imagine intitulată Data la un băiat britanic Pasul 5
  5
  Este perfect normal să existe o mică divergență de opinie. Hei! La urma urmei, vin din două lumi diferite. Relația ta va fi complicată, dar ține minte că, deși există diferențe, există ceva care te unește pentru că te iubești unul pe celălalt.
 • Sfaturi

  • Mulți oameni englezi iubesc să bea ceai. Dacă nu vă place, este bine, dar dacă vă place și sunteți bine pregătiți-l, l-ați putea impresiona făcându-i o ceașcă de ceai. Este mult mai ușor decât să pregătești un sandviș.
  • Muzica este o limbă universală - folosește-o pentru a lega cu el. Există o mulțime de trupe în Anglia, despre care probabil că nu ați auzit niciodată și viceversa. Creați CD-uri unul pentru altul sau mergeți la cumpărături pentru magazine. S-ar putea să știți că vă plac aceleași genuri.
  • Nu comentați accentul dvs. În final, îl vei deranja.

  Avertismente

  • Prietenii lui englezi ar putea să se distreze de tine. Încercați să le ignorați. Nu ignora complet prietenii lui, ci încercați să-i dovediți că nu sunteți o "fată mediteraneană proastă care poartă moda și crede deasupra lumii".
  • Nu menționați politicienii italieni când rămâneți cu el. Englezii nu au o părere bună despre ei.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit