gtemata.com

Cum să câștigi concursurile de premii

"Felicitări! Tocmai ați câștigat zece milioane de euro!" Nu ar fi frumos să aud asta? Și ce zici: "Felicitări! Tocmai ai câștigat o pereche de șosete!" Ei bine, nu este chiar același lucru, chiar dacă câștigarea este mereu drăguță. Dacă doriți să obțineți ceva pentru nimic (și cine nu ar vrea?) Poate că merită încercat cu concursuri de premiere. Evident, câștigătorii sunt aleși la întâmplare ca cei ai loteriei, astfel că nu există nicio modalitate de a vă mări șansele. Sau poate da?

paşi

Imagine cu denumirea Câștigătorii câștigători Pasul 1
1
Găsiți un concurs. Nu este dificil. Puteți încerca una de la supermarket, la bancă, în timpul strangere de fonduri, sau în sus Internet. Puteți găsi chiar și bilete în poștă. Probabil vreau să încerc majoritatea competițiilor, dar dacă vrei cu adevărat să câștigi, trebuie să căutați cele mai bune.
 • Citiți ziarele și selectați cu atenție corespondența.
 • Luați un notebook și un stilou pentru a scrie detaliile concursurilor pe care le vedeți publicate la televizor sau pentru a asculta radioul.
 • Căutați pe Internet. Există baze de date online, unele gratuite și altele pentru o taxă care vă poate oferi sfaturi despre sute de tombole.
 • Imagine cu denumirea Win Sweepstakes Pasul 2
  2
  Alegeți la ce să participați. Nu toate sunt la fel. De exemplu, dacă trebuie să cumpărați ceva, uitați-vă. Dacă trebuie să finalizați un fel de program (care de obicei presupune cumpărarea) pentru a participa - de exemplu bannerele enervante pentru un iPod gratuit - lăsați-l singur (dacă nu vă puteți înscrie și faceți totul gratuit) - amintiți-vă că multe dintre acestea oportunitățile servesc de fapt pentru a găsi informații personale pentru a vă putea acoperi cu roboți publici. Există multe șanse de a câștiga fără a fi prinși sau cheltuiți bani. În afară de asta, decizia ta ar trebui să se bazeze pe preferințele tale. Iată câteva lucruri de luat în considerare.
 • Ce puteți câștiga? Premiile cu sume mari de bani merită întotdeauna pentru că sunt o mulțime de bani. Cei cu premii mai mici merg la fel de bine pentru că vă oferă o șansă mai realistă de a câștiga. Cu toate acestea, nu pierdeți timp cu cei care au recompense pe care nu le pasă sau nu ați putea revinde pentru un profit.
 • Este protejată confidențialitatea dvs.? Din păcate, răspunsul este aproape întotdeauna "nu". Întreabă-te: o viață de junk mail, spam-, sau chiar vânzări prin telefon, merită să câștigi un premiu? Probabil că nu. Concursurile diferite oferă diferite grade de intimitate și ar trebui să explice clar ce vor face cu informațiile dvs. personale. Citiți lucrurile scrise în mici și dacă nu vă simțiți convinși, nu participați. Amintiți-vă că chiar și companiile care pretind că protejează datele sensibile, probabil le vând - acest tip de fraudă, chiar dacă ilegal, este foarte comună și dificil de combătut. Este o problemă agresivă, în special în cazul concursurilor online, care de multe ori vând e-mail-urile spammerilor, care vă vor bombarda cu junk mail. Acestea fiind spuse, amintiți-vă că nu puteți primi ceva din cer și uneori va trebui să decideți dacă merită să fie dezvăluit informațiile dvs. personale.
 • Imagine cu denumirea Win Sweepstakes Pasul 3
  3
  Verificați șansele de câștig. De obicei, probabilitățile sigure nu sunt cunoscute deoarece depind de numărul de participanți. Cu toate acestea, le puteți estima. Dacă primiți o invitație de a participa la un concurs cu un premiu foarte mare, evident că numărul celor care participă va fi exorbitant. Dacă vedeți un vas într-un restaurant local care oferă o cină gratuită, cu toate acestea, șansele dvs. de a câștiga vor fi mai mari - s-ar putea să știți câți oameni participă pur și simplu prin vizionarea potului.
 • Numărul de participanți depinde de obicei de premiu, de publicul țintă (competițiile locale sunt, de obicei, mai bune decât cele naționale), durata (o remiză săptămânală este mai bună decât o lună) și cât de bine este anunțată concurența.
 • De asemenea, va trebui să vă gândiți la câte premii există pentru a fi luate. Un concurs care primește sute de mii de cărți poștale, dar oferă doar o sută de premii vă va oferi o singură șansă. Aceasta înseamnă că va trebui să trimiteți sute de cărți poștale pentru a câștiga un premiu.
 • Deci, nu ar trebui să participați la mari concursuri? Nu într-adevăr: cu excepția cazului în care oferă multe premii sau chiar spectaculoase.
 • Imagine cu denumirea Win Sweepstakes Pasul 4
  4
  Citiți regulile cu atenție și urmați-le la scrisoare. Nu vă puteți aștepta să câștigați dacă nu respectați regulile. Treceți printr-o lupă. Unele sunt simple, altele nu. Dacă nu le respectați perfect, puteți fi descalificat. Vestea bună este că mulți nu le urmează, ceea ce crește șansele de a câștiga. O regulă obișnuită pentru toate competițiile este data de expirare a exploatațiilor. Trebuie să vă reintrați la data stabilită sau nu veți putea câștiga.
 • Imagine cu denumirea Win Sweepstakes Pasul 5
  5
  Scrieți lizibil. Asigurați-vă că caligrafia este clară dacă completați o carte poștală pentru o competiție, în special pentru a vă contacta. Dacă aveți picioarele clasice, scrieți-le dacă regulile o permit. Altfel, cereți altcuiva care scrie mai bine decât tine.


 • Imagine cu denumirea Win Sweepstakes Pasul 6
  6
  Da răspunsul corect. Anumite concursuri necesită un răspuns exact. Nu trebuie să participați dacă faceți o greșeală, așa că verificați bine înainte de a trimite.
 • Imagine cu denumirea Win Sweepstakes Pasul 7
  7
  Alăturați-vă de mai multe ori dacă este posibil. Cu cât încerci mai mult și cu atât crește șansele tale. E simplu. Înainte de a trimite un milion de cărți poștale, asigurați-vă că știți dacă regulamentul prevede un plafon. Dacă trimiteți prea multe, este posibil să fiți descalificați. În plus, regulamentul poate fi scris "o singură participare pe zi" sau "o carte poștală pe plic." Dacă trebuie să plătiți o ștampilă pentru fiecare expediere, gândiți-vă la buget și nu vă duceți în seamă, mai ales dacă premiul nu merită atât de mult.
 • Luați forma sau cartea poștală acasă pentru a participa. Dacă puteți pune un container special, luați niște cărți poștale și le duceți acasă pentru a le putea finaliza fără grabă.
 • Acesta variază. Dacă numărul de exploatații este limitat de reguli sau de dvs. buget, nu trimiteți și nu trimiteți toate cărțile poștale simultan. Așteptați câteva zile sau săptămâni (în funcție de concurență) între o carte poștală și cealaltă, astfel încât atunci când acestea sunt amestecate, veți fi mai probabil să fiți atrași.
 • Imagine cu denumirea Win Sweepstakes Pasul 8
  8
  Distingeți cartea dvs. poștală. Nu există multe lucruri care să poată fi făcute pentru participările online, dar pentru publicațiile pe suport de hârtie nu se face rău pentru a fi puțin competitiv.
 • Utilizați un plic larg. Multe competiții cu expediții au plicurile colectate într-un coș mare, apoi cineva ia unul. Un plic mai mare are mai multe șanse de a fi desenat. Cu toate acestea, multe concursuri au reguli privind dimensiunea plicului sau a cărții poștale, astfel încât acest truc nu va fi întotdeauna valabil.
 • Decoreaza-ti cartea postala. Uneori, cei care aleg sunt legați cu ochii, dar de cele mai multe ori ne vedem foarte bine. Distingeți cartea dvs. poștală folosind un plic colorat, aplicând autocolante sau altul pentru ao decora (dacă regulile permit acest lucru, desigur), astfel încât acesta va lovi ochiul.
 • Pliați cartea dvs. poștală într-un mod unic. Pentru acele competiții cu containerul, pliați fiecare carte poștală astfel încât să fie groasă și atractivă. Accordion, de exemplu, sau unul simplu origami ei pot face cartea dvs. poștală mai tentantă și, prin urmare, vă oferă mai multe șanse de a fi aleși.
 • Imagine cu denumirea Win Sweepstakes Pasul 9
  9
  Urmați instrucțiunile pentru a primi premiul. Odată ce ați câștigat, trebuie să fiți sigur că vă vor da premiul și de obicei aceasta implică completarea unei declarații declarative, eventual în fața unui notar sau completarea unor carduri într-o anumită perioadă de timp. Urmați instrucțiunile pentru a primi premiul și verificați întotdeauna termenele limită. Aveți grijă de înșelătorii (vedeți secțiunea Avertismente).
 • Poate că va trebui să fii fotografiat în timp ce colectezi premiul și fotografia ta poate fi publicată online sau într-un ziar. Dacă nu doriți, citiți mai întâi toate regulile.
 • Sfaturi

  • Competiția este mai dificilă, mai puțini participanți calificați vor fi acolo. Dacă trebuie să răspundeți corect la o întrebare dificilă sau la o sută de prieteni spam, probabilitatea este mai bună. Concurentele dificile sunt aurul pur, dar separați-l de cel dificil de cel nerealizabil (adică dacă trebuie să spamați 100 de prieteni și ei, la rândul lor, trebuie să introducă adresa lor de e-mail pe un site).
  • Dacă participați la multe tombole, este posibil să aveți unele probleme în a vă aminti fiecare termen limită. Este o idee bună să faceți liste prioritare sau una Fișa Excel așa că nu uitați nimic. Faceți un plan. Nu trebuie să plătiți suplimentar pentru o livrare a doua zi.
  • Concursurile, care oferă premii bazate pe un fel de merit, au întotdeauna șanse mai mari de a câștiga decât competiții cu premii similare, deoarece necesită abilități și timp. Acest articol nu se aplică competițiilor, dar multe dintre aceleași reguli sunt încă valabile.
  • Dacă concursul necesită un anumit format de carte poștală (de obicei, poștală) atunci utilizați asta! Nu o schimbați deoarece veți fi exclus automat din extracție.
  • Nu solicitați o listă de câștigători. Dacă o obțineți, o veți ști, dacă nu schimbați adresa fără a lăsa urme.
  • Dacă vă uitați la un anumit buget, utilizați cărți poștale regulate, dacă regulamentul permite acest lucru. Ele costă mai puțin decât un plic și puteți trimite mai mult.
  • Nu e-mail expres, nu merită cheltuiala. Cum să participi la acele competiții care necesită o achiziție, plătiți pentru o livrare mai rapidă este o cheltuială inutilă, bani pe care ați putea să-l investiți în ștampile pentru competiții ulterioare. Dacă participați la o cursă (bazată mai degrabă pe calificare decât pe noroc), puteți decide că este mai bine să utilizați în schimb corespondența prioritară pentru cererea dvs.
  • Dacă participați online, gândiți-vă să faceți un cont separat de cel normal, pentru a fi utilizat doar pentru acest lucru. Veți împiedica spamul inevitabil să înfunde în cutia poștală principală.

  Avertismente

  • Atent la înșelătorii. Există multe concursuri de tombole, care necesită cheltuieli sau achiziții pentru a participa, dar sunt și cele în care vă vor spune că ați câștigat un premiu, dar trebuie să plătiți o mică taxă sau să dați numărul contului pentru a putea primesc. Nu intră în aceste trucuri. Concursurile legitime nu necesită plăți sau informații financiare.
  • Sunteți pregătiți pentru faptul că numele și fotografia dvs. vor apărea în toate ziarele și știrile, în anunțurile viitoare ale aceleiași competiții în care ați participat? Gândește-te cât de multe altele noi "prieteni", publicitate nedorită și impozite veți obține mai mult, câștigând.
  • Faceți o analiză a costurilor. Poștalul poate deveni greu dacă participi la multe competiții, precum și timpul petrecut în căutarea și completarea cărților poștale. Gândiți-vă cât de mult timp și bani trebuie să cheltuiți în hobby-ul dvs.
  • Când participați la un concurs de premii, aveți riscul ca informațiile dvs. personale să fie vândute către diferite liste de corespondență. Acest lucru se poate întâmpla chiar dacă concurența pretinde că vă respectă confidențialitatea, deoarece informațiile sensibile nu sunt întotdeauna luate în considerare "privat" cum ar fi numărul contului bancar. Din păcate, adevărul este că nu este nimic liber atunci când vine vorba de competiții. În acest caz, plătiți un premiu "gratuit" cu informațiile dvs. și faptul că alții generează profituri din publicitatea cu dvs. Aceste competiții sunt spațiul de joacă pentru spammeri și șansele de a câștiga sunt întotdeauna la distanță. Chiar și în cazurile în care ar trebui garantată confidențialitatea datelor dvs., informațiile personale pot fi vândute celor care colectează liste de discuții. Atunci când participați la o tombolare, așteptați un volum înfricoșător de e-mail în cutie. Pe lângă crearea adresei pentru spam, se gândește și la o adresă de e-mail dacă participați la cei care au o carte poștală. Cu toate acestea, rețineți că multe concursuri online recunosc astăzi cele mai multe adrese fără trafic și le pot dezactiva. Pentru a obține acest lucru, puteți să vă creați propriul domeniu și să utilizați o adresă care poate fi ușor filtrată. Anumite concursuri nu doresc cutiile poștale deoarece nu sunt ușor de urmărit.
  • Da, concursurile sunt un hobby, nu un loc de muncă. Trebuie să vă puteți mări șansele de a câștiga și dacă participați la suficiente concursuri, mai devreme sau mai târziu veți câștiga ceva, dar șansele sunt încă limitate la astronomie. Participați numai pentru binele dvs., dar nu încercați să-l transformați în sursa principală de venit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit