gtemata.com

Cum de a câștiga jucând ONE

Întotdeauna te pierzi când joci ONE? Este un joc de cărți distractiv de a face cu familia sau prietenii dvs., dar pierderea nu este niciodată plăcută. Cu o strategie mică, puteți îmbunătăți tehnica de joc și puteți impresiona adversarii.

paşi

Metoda 1
Aflați regulile de bază

Imagine intitulată Câștigați redarea UNO Pasul 1
1
Începeți să jucați. Numărul de jucători poate varia de la 2 la 10. Jocul este potrivit pentru toate persoanele cu vârsta de 7 ani și peste. Distribuiți 7 cărți cu fața în jos la fiecare jucător. Cărțile rămase trebuie plasate în centrul mesei de joc, iar ultima trebuie să fie așezată cu susul în jos, astfel încât să formeze grămada de aruncare. Fiecare jucător se uită la cărțile sale, având grijă să nu le arate altora.
 • Există câteva variante în care sunt distribuite mai multe cărți. În rest, jocul continuă normal.
 • Imagine intitulată Câștigați redarea UNO Pasul 2
  2
  Joacă-ți mâna. Jucătorul care începe jocul trebuie să se potrivească cu una dintre cărțile pe care le are în mână, cu cea de pe vârful aruncaturii. Puteți juca unul care se potrivește culorii sau numărului de pe masa de joc. De exemplu, dacă cartela de pe masă este verde 7, puteți juca orice carte verde sau o culoare de 7 ori. Puteți juca, de asemenea, o carte de acțiune, care este una dintre cele care nu sunt numerotate. Săriți un tur, schimbați bara și desenați Două cărți trebuie să fie potrivite cu culoarea cărții din partea superioară a grămadei aruncate. Puteți juca oricând un schimbător de culori sau o tragere în patru cărți. După ce un jucător a jucat, este rândul jucătorului următor.
 • Dacă nu aveți o carte pe care să o jucați, trebuie să o desenați. Dacă desenați una pe care o puteți folosi, puteți să o jucați imediat. Dacă nu puteți juca cardul pe care l-ați desenat, mâna trece la următorul jucător.
 • Imagine intitulată Câștigați redarea UNO Pasul 3
  3
  Termină jocul. Jocul continuă până când unul dintre jucători a folosit toate cărțile mâinii. De îndată ce rămâi cu un card în mână, trebuie să-i spui ONE. Dacă unul dintre ceilalți jucători descoperă că ai rămas cu o carte, dar nu ai spus-o, trebuie să desenezi încă două. Când unul dintre jucători a folosit toate cărțile pe care le deține, ceilalți le-au înmânat pe câștigători și au adăugat toate punctele. Valoarea cardurilor numerotate corespunde numărului lor - cărțile Skip a Round, Change Lap și Draw Two Cards sunt în valoare de 20 de puncte, iar cele Schimbare culoare și Desenează patru cărți sunt în valoare de 50.
 • Jocul se termină atunci când un jucător ajunge la 500 de puncte și este declarat câștigător.
 • Metoda 2
  Utilizați numere și culori

  Imagine intitulată Câștigați redarea UNO Pasul 4
  1
  Redați mai întâi cartele cu cel mai mare număr. Când este momentul să înscrieți, punctele pe care le dați câștigătorului mâinii se vor baza pe cărțile pe care le-ați lăsat. Cardurile numerotate sunt numărate în funcție de numărul lor, astfel încât un 9 este în valoare de 9 puncte, un 8 este în valoare de 8 și așa mai departe. Deci, să nu stați cu multe puncte în mână pentru a da câștigătorului este cel mai bine să jucați mai întâi cărțile cu cea mai mare valoare. În acest fel, veți avea mai puține puncte în mână dacă cineva câștigă.
  • În cazul în care aveți cărți cu un număr mare de culori diferite de cea în joc, încercați să schimbați culoarea potrivind un număr mai mic, dar aceeași culoare ca și cărțile dvs. înalte.
  • Singura excepție este hârtia cu numărul 0. Există doar patru cărți de acest tip într-o grămadă, așa că, dacă sunteți în căutarea pentru a evita alte modificări de culoare adversarului joacă un 0 pentru a face mai dificil de a juca același număr de alte culori.
 • Imaginea intitulată Câștigați redarea UNO Pasul 5
  2
  Finalizați culorile. Dacă aveți mai multe cărți de aceeași culoare, încercați să jucați cât mai multe cărți înainte ca culoarea să se schimbe. Este de preferat să nu ajungeți la sfârșitul jocului cu patru cărți cu culori diferite: în acest fel veți fi mai greu să câștigați jocul.
 • Amintiți-vă că puteți întotdeauna să restabiliți culoarea căreia aveți mai multe cărți care corespund unui număr egal de culori diferite.


 • Imagine intitulată Câștigați redarea UNO Pasul 6
  3
  Fiți atenți la adversarii voștri. Dacă unul dintre ei a jucat mai multe cărți de aceeași culoare, este mai bine să le schimbați pentru a micșora probabilitatea ca un alt card să se joace. Puteți face acest lucru jucând o carte cu același număr, dar cu o culoare diferită. Pe de altă parte, dacă ați observat că în ultimele runde un alt jucător a trebuit să tragă pentru că nu are culoarea în joc, face tot ce este mai bun pentru a-l păstra. Acest lucru îl va forța să atragă mai multe cărți și să sporească șansele de a câștiga.
 • Metoda 3
  Utilizați cardurile de acțiune

  Imagine intitulată Câștigați jocul UNO Pasul 7
  1
  Utilizați cartea Skip a Tour. Această carte forțează jucătorul după ce ați pierdut turnul: este foarte util să împiedicați jucatorii să se joace cu o singură carte în mâinile lor. Joacă-l, în cazul în care adversarul după ce ai doar o singură carte, astfel încât să poată sări peste un rând și să treacă mâna jucătorului după el. În acest fel, veți avea și o altă rundă de joc. Când jocul se întoarce la dvs., experimentați cu o altă strategie sau asigurați-vă că ați aruncat cardul cu cea mai mare valoare.
  • Aveți grijă să nu păstrați prea multe cărți. Omiteți un Giro: una sau două pot fi utile, dar prea mult vă va face să aveți prea multe puncte la sfârșitul jocului. Fiecare dintre ele este în valoare de 20 de puncte.
  • Dacă sunteți unul dintre ultimii doi jucători rămași în joc, puteți utiliza cărțile Skip One Round unul după celălalt, deoarece acestea vă raportează automat rândul. Fiți atenți să încheiați cu o carte Găsiți un Giro care vă oferă posibilitatea de a combina un alt card: este de preferat să evitați să pescuiți pentru că nu puteți potrivi culoarea.
 • Imagine intitulată Câștigați redarea UNO Pasul 8
  2
  Utilizați cardul Change Lap, care inversează direcția jocului. Dacă încercați să manevrați jocul, poate fi foarte util să îl utilizați pentru a elimina jucătorul care are mai puține cărți în mână, șansa de a juca. Utilizați-l, în cazul în care jucătorul după ce aveți doar câteva cărți în mână. În acest fel, îl veți împiedica să-și joace rândul și să-i dea altora ocazia să-l forțeze să atragă mai multe cărți.
 • În cazul în care sunteți doar doi jucători, cardul Change Lap funcționează la fel ca și cartea Skip a Tour. În acest caz, puteți folosi ambele atunci când doriți: este o modalitate excelentă de a reduce rapid numărul de cărți din mâna dvs.
 • De asemenea, aveți grijă să nu păstrați prea multe carduri Change Lap. Acestea sunt utile, dar merită fiecare câte 20 de puncte, în cazul în care încă le-ați avut la sfârșitul jocului.
 • Imaginea intitulată Câștiga jocul UNO Pasul 9
  3
  Utilizați cardul Modificare culoare pentru a schimba culoarea mâinii. Poate fi foarte util în cazul în care jucătorul de lângă tine a jucat o serie de cărți de aceeași culoare și este lăsat cu câteva cărți în mână. Utilizați-l pentru a alege o culoare pe care nu o dețineți sau optează pentru cea pe majoritatea cardurilor dvs. Vă va ajuta să renunțați la diferite și să câștigați jocul.
 • Nu acumulați prea multe. Acestea sunt în valoare de 50 de puncte, în cazul în care încă le-ați avut în mână la sfârșitul jocului.
 • Imaginea intitulată Câștigați jocul UNO Pasul 10
  4
  Redați un carton Peach Two (2+) și un card Four Papers (4+). Primul este o modalitate foarte bună de a întări mâna celor apropiați de dvs. și asigurați-vă că nu câștigă jocul. În cazul în care jucătorul după ce are doar câteva cărți în mână, jucați unul dintre acestea pentru al forța să deseneze două. În acest fel veți prelua conducerea, deoarece va trebui să pescuiți și să pierdeți ocazia de a juca un card. Cardul de patru cărți de desen funcționează la fel, dar puteți să-l utilizați în avantajul dvs. pentru a schimba culoarea și a alege unul care se potrivește cu cardurile dvs. În acest fel, persoana după tine va trebui să pescuiască și vei avea ocazia să joci mai multe cărți în mâna ta.
 • Dacă ați observat că jucătorul din fața dvs. are doar câteva cărți în mână, utilizați o cartelă Change Lap și apoi o Draw Two Cards sau Desenați patru cărți. Chiar dacă are șansa de a juca un card, atunci va trebui să atragă mai multe cărți în următoarea rundă, completând astfel mâna, astfel încât să vă apropiați de victorie.
 • Dacă intenționați să acumulați câteva dintre ele pentru utilizare la momentul potrivit, încercați să păstrați cele două cărți Peach Two, mai degrabă decât cele patru cărți Peach. În cazul în care totuși le-ați avut la îndemână la sfârșitul jocului, acestea din urmă sunt în valoare de 50 de puncte, în timp ce cele dintâi sunt în valoare de doar 20 de puncte.
 • Sfaturi

  • Planificați strategia pe baza cardurilor din mâna dvs. Aceasta înseamnă că va trebui să o schimbați la fiecare rând, dar vă va asigura, de asemenea, obținerea unor rezultate mai bune.
  • Puteți utiliza o combinație de strategii diferite pentru a vă îmbunătăți abilitățile de joc în ansamblu.
  • Finalizați jocul cu un card Change Color.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit