gtemata.com

Cum să vindeți fotografii

Nu toată lumea dorește să cumpere o capodoperă fotografică. Cei mai mulți oameni doresc pur și simplu să vadă pe cei dragi cu expresii fericite. Nu este dificil să faci asta dacă știi "Trei principii clasice" pentru a produce portrete de revânzare.

conținut

În loc să vă petreceți o grămadă de timp frecventând cursuri și studiind arta fotografică în toate detaliile fine, puteți învăța tehnicile de bază pentru a începe să faceți niște bani în afacerea foto.

paşi

1
Aflați importanța iluminării.
 • Fotografiați oameni fericiți a căror față vă vedeți bine. Nu vă vor spune niciodată la un curs, un atelier sau un seminar de fotografie, dar asta este ceea ce oamenii doresc să cumpere.
 • Utilizați iluminare moale, cum ar fi cea obținută cu ajutorul umbrelei de difuzor de bliț sau luminii apus de soare. Asigurați-vă că există suficientă lumină pentru a elimina orice umbre și pentru a produce o fotografie clară. Nu veți câștiga premii și concursuri în fotografie făcând-o, dar dacă luminați fețele bine veți produce amprente de revânzare.
 • Asigurați-vă că fețele sunt vizibile în condiții de lumină scăzută folosind un bliț. Setați intensitatea blițului la o singură oprire mai mică decât cea recomandată pentru condițiile de lumină prezente. Făcând acest lucru vă va permite să eliminați umbrele de pe fața dvs. fără a vă supraexpune subiectul.
Imaginea intitulată Înțelegerea importanței iluminării Pasul 1
 • 2
  Puneți subiecții în poziție.
 • Evitați să fotografiați subiecții din față. O excepție de la această regulă se va face pentru familii și grupuri mari, din motive de poziționare. Mai puțin spațiu va fi ocupat de corp, plus față va atrage atenția. Indiferent dacă subiecții tăi stau, stau sau stau pe podea, observați unghiul corpului, mâinilor și picioarelor.
 • Puneți-vă mâinile laterale împreună cu degetele, astfel încât acestea să fie mai puțin vizibile. De asemenea, puteți decide să o ascundeți complet în spatele altcuiva, dacă este posibil.
 • Asigurați-vă că picioarele sunt văzute cât mai puțin posibil, solicitându-le subiectului să le traverseze pe glezne, pentru a le strânge și a le strânge. Dacă subiectul este în picioare, cere-le pentru a pune picioarele în fața celuilalt, astfel încât picioarele ocupă zona mai mici și mai bine definită, se deplasează greutatea corpului pe piciorul din spate (amintiți-vă că unghiul corpului trebuie fiți în jur de 3/4), aducând piciorul frontal înainte și îndoind-o puțin în afară spre cameră.
 • Cereți subiectului să-și încline ușor capul. O femeie fotografiată singură ar trebui să-și îndoaie ușor capul spre dreapta sau spre stânga, în timp ce bărbații trebuie să stea în poziție verticală sau să-și îndoaie capul ușor în direcția opusă față de umărul care iese în față.

  Imaginea intitulată Aranjați poziționarea corpului Pasul 2
 • 3
  Dezvoltați un ochi bun pentru compoziție.
 • Așezați subiecții astfel încât fețele lor să aibă diferite înălțimi. În unele cazuri, veți realiza că nu este posibil, dar dacă o puteți face, fotografiile dvs. vor apărea mai profesioniste.
 • Aranjează niște subiecți în picioare, așezați pe scaune, pe cotierele scaunelor sau pe podea, iar alții îngenuncheați, aplecați sau chiar culcați pe podea.
 • Pentru a fotografia grupuri de familii, aranjați subiecții astfel încât fețele lor să fie întoarse ușor unul către celălalt (pentru a da ideea de unitate) și observați faptul că bărbații sunt de obicei poziționați mai sus decât femeile. Credeți sau nu, imaginile în care mama se așează mai sus decât tatăl nu vinde același lucru.
  Imaginea intitulată Dezvoltați un ochi bun pentru compoziție Pasul 3
 • Sfaturi

  • Observați ce elemente ale fotografiilor dvs. le fac interesante pentru ceilalți. Întrebați-i ce le face să cumpere unele amprente, mai degrabă decât altele. Cele mai multe informații pe care le puteți aduna despre munca dvs. și despre gusturile clienților dvs., cu atât va fi mai ușor să vă distrați și să experimentați, producând întotdeauna imprimări de revânzare.
  • Căutați clienți și începeți să lucrați pentru ei. Aflați de la greșelile dvs. și dezvoltați afacerea dvs.
  • Nu credeți că trebuie să cunoașteți toate detaliile despre cum să realizați fotografii perfecte înainte de a începe chiar să începeți. Mulți fotografi amatori efectua această eroare gravă, și, prin urmare, nu iau afacerea lor până când cred că au o tehnică „perfectă“, nu într-adevăr necesar să se vândă portrete la un client mediu.
  • Dacă știți un cuplu dragut, fotografiați-i pe amândoi și să-i vindeți fotografiile într-un format pe care îl puteți păstra în portofel!
  • În plus față de crearea site-ului sau a portofoliului dvs., puteți utiliza, de asemenea, site-uri web Cutcaster, Fotolia sau iStockphoto care vă permit să vă vindeți fotografiile la comisie (nu direct pe baza drepturilor de autor) către un public foarte larg.
  • "Salable" este un termen cu care fiecare fotograf devine în curând familiarizat. Acesta este utilizat în industria fotografică pentru a distinge între necesitatea de a câștiga un trai în fiecare zi, iar procesul de creație necesară pentru a produce expoziții de artă plastică sau concursuri fotografice (arta care nu de obicei nu aduce câștiguri mari).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit