gtemata.com

Cum să vindeți fotografii pe Internet

Aflați cum să vindeți fotografii pe Internet pentru fotografi profesioniști este o modalitate de a vă extinde cariera, în timp ce pentru alți fotografi este o modalitate de a transforma un hobby într-o profesie profitabilă. Piața de fotografie poate fi foarte profitabilă, dar fotografiile de vânzare trebuie să fie de cea mai bună calitate. Odată ce ați învățat cum să vindeți imagini online, fotografii pot să-și revadă fotografiile și apoi să le ia pe noi în viitor, cu câteva linii directoare în minte.

conținut

paşi

Imagine intitulată Vindem fotografii online Pasul 1
1
Luați niște fotografii frumoase. Un fotograf amator face fotografii care captează momentele speciale ale unei vacanțe sau locurile exotice ale unei călătorii. Aceste fotografii sunt minunate pentru albumele de familie, dar dacă doriți să le vindeți pe Internet sau în altă parte, acestea trebuie să fie de o calitate excelentă, astfel încât editorii, designerii și editorii sunt dispuși să le cumpere.
 • Faceți o căutare pentru a afla ce tipuri de imagini sunt în prezent cele mai vândute online. Examinați-vă fotografiile, având în vedere rezultatele acestei cercetări și planificați noi călătorii pentru a lua cele mai solicitate fotografii ale momentului.
Imagine intitulată Vindem fotografii online Pasul 1Bullet1
 • Imagine intitulată Vindem fotografiile online Pasul 2
  2
  Creați un spațiu pe Internet, unde mulți fotografi își vând imaginile zilnic. Un fotograf calificat în utilizarea calculatorului va ști cum să găsească programe sau instrucțiuni pentru a crea un site unde să-și arate fotografiile, precum și instrumentele necesare pentru a primi plăți. Fotografii care nu sunt la fel de practici, totuși, pot angaja profesioniști pentru a obține un site de internet.
 • Imagine intitulată Vindem fotografii online Pasul 3
  3
  Studiați politicile diferitelor agenții de fotografie pentru a decide care dintre ele să se adreseze. Apoi, urmați procedurile de trimitere a fotografiilor și trimiteți-le la selecție. Agențiile stabilite sunt recunoscute de cei care cumpără în prezent imagini online, astfel încât fotografiile dvs. vor avea o vizibilitate excelentă dacă sunt acceptate. Agențiile acționează ca intermediari pentru fotografi. Personalul agenției lucrează în contact cu clienții, astfel încât fotograful să se poată concentra asupra muncii sale, adică să facă fotografii noi.
 • Luați fotografii noi care respectă standardele agenției în cazul în care primele pe care le-ați trimis au fost respinse.

  Imagine intitulată Vindem fotografii online Step 3Bullet1
 • Încrederea agenției să negocieze drepturile pe care fiecare fotograf le vinde clienților. Experiența agenției va facilita plasarea corespunzătoare a fotografiilor cu cumpărătorii. Fotografii nu doresc să renunțe la drepturile fotografiilor, iar apoi le dau terților permisiunea să le folosească și să le publice, fără a primi în schimb compensații adecvate.
  Imagine cu titlul Vindem fotografii online Step 3Bullet2
 • Imagine intitulată Vindem fotografii online Pasul 4
  4
  Înregistrați-vă la o agenție mică pentru a obține acces instantaneu la vânzarea fotografiilor online. Aceste agenții acceptă imagini de la fotografi amatori și sunt o alegere bună pentru a începe o carieră profesională. Deși unele agenții mici aplică o taxă de înregistrare, există și alte persoane care oferă serviciile lor complet gratuit.
 • Începeți cu o agenție mică pentru a obține experiență. Alegeți unul care oferă un ghid bun pentru fotografii novice.
  Imagine intitulată Vindem fotografii online Step 4Bullet1
 • Imagine intitulată Vindem fotografii online Pasul 5
  5
  Continuați să faceți fotografii în timp ce le trimiteți pe site-urile corespunzătoare. Practica și experiența vă vor recompensa cu fotografii mai bune. Dezvoltați arta și tehnica pe calea de a deveni un expert expert.
 • Sfaturi

  • Luați în considerare lucrul în calitate de intern cu un fotograf profesionist. Plata este scăzută sau chiar inexistentă, dar experiența este neprețuită.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit