gtemata.com

Cum se utilizează o echipă de construcție triunghiulară

Echipa de construcție triunghiulară a fost inițial proiectată în 1925 de către Albert J. Swanson. Este o metodă rapidă și precisă pentru măsurarea grinzilor de acoperiș. Astăzi acest instrument este utilizat pe scară largă de dulgheri în proiectele lor, mici sau mari. Echipa triunghiulară are gradări marcate în grade și ajută la simplificarea organizării materialului și tăierea lemnului. Acest instrument este foarte util și economisește mult timp pentru cei care îl folosesc, deoarece vă permite să detectați datele de care aveți nevoie fără a trebui să luați măsuri și să efectuați calcule complicate. Utilizați această echipă pentru a desena linii drepte și pentru a marca colțurile în lucrările de construcție.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați un pas de viteză Pasul 1
1
Desenează linii drepte. Utilizați pătratul pentru a marca linii cu unghiuri precise de 90 ° pe lemn. Țineți instrumentul pe masă. Marginea va facilita alinierea. Utilizați laturile pentru a marca liniile de pe lemn. Folosiți patratele pentru a localiza și marcați unghiile, îmbinările podelei și pentru a poziționa bolțurile stea.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pas de viteză Pasul 2
  2
  Reglați lemnul la unghiul exact. Dacă construiți dulapuri, cutii sau alte tipuri de mobilier similar, păstrați echipa pe lemn pentru a măsura colțurile înainte de a tăia sau a adăuga alte piese.
 • Imaginea intitulată Utilizați o piatră de viteză Pasul 3
  3
  Desenați o linie de 45 °. Puneți echipa pe tablă și marcați poziția marginii diagonale pentru a crea o linie de 45 °. Ca într-un triunghi isoscel, unghiul diagonalei este exact 45 °.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pas de viteză Pasul 4


  4
  Citiți și marcați colțurile. Căutați punctul de rotație din colțul echipei. Fiecare linie de-a lungul diagonalei reprezintă 1 grad și trece de la 0 la 90. Țineți punctul de rotație în fața plăcii și plasați echipa în sus pentru a alinia gradarea cu marginea plăcii. Utilizați un creion pentru a desena o linie de-a lungul echipei.
 • Imaginea intitulată Utilizați o piatră de viteză Pasul 5
  5
  Faceți o linie paralelă. Țineți echipa pe marginea pădurii și puneți vârful creionului în gaură pentru a măsura numărul de cm necesar. Glisați echipa de-a lungul lemnului cu creionul din gaură. Veți desena o linie dreaptă paralelă cu marginea lemnului.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pas de viteză Pasul 6
  6
  Conduceți un fierăstrău circular portabil. Plasați echipa pe masă pentru a fi tăiată. Glisați baza de ferăstrău împotriva echipei și tăiați-o. Ferăstrăul va tăia uniform și precis, deoarece echipa este mai groasă decât un metal sau o echipă combinată.
 • Sfaturi

  • Acest instrument este disponibil în două dimensiuni: un buzunar de 18 cm pe care îl puteți purta cu ușurință și cu o lungime mai mare de 30 cm, care este adesea folosit pentru lucrări staționare.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Lemn sau plăci
  • creion
  • Ferăstrău circular
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit