gtemata.com

Cum se utilizează o bric brichetă

Pornirea unui brichetă Bic cu o eliberare rapidă este destul de simplă odată ce ați învățat execuția corectă. Utilizați degetul mare pentru a roti rapid roata dințată în jos în direcția butonului roșu, apoi țineți-o în jos pentru a elibera gazul. Când declanșezi roata, primești o mulțime de scântei care, în contact cu combustibilul, declanșează flacăra. Se dorește ca flacăra să aibă instantaneu o mișcare rapidă și fluidă, deci țineți butonul apăsat pentru ao menține.

paşi

Partea 1
Efectuați fotografia

Imaginea intitulată Flick a Bic Bride Step 1
1
Țineți bricheta cu mâna principală, ținând-o vertical. Îndoiți degetele din jurul arborelui, strângeți-l bine - apoi puneți degetul pe butonul roșu astfel încât vârful degetului să atingă roata metalică. Este posibil să trebuiască să încercați diferite unghiuri ale degetului mare înainte de a găsi cel mai optim.
 • Butonul roșu este comanda care comandă evacuarea gazului din rezervor.
 • Țineți bricheta puțin mai mult de un centimetru sub partea metalică: aceasta va deveni foarte caldă când flacăra este aprinsă și dacă degetul este foarte aproape, vă puteți arde.
 • 2
  Rotiți roata rapid în jos, deplasând degetul în direcția butonului de alimentare. Utilizați degetul mare și aplicați o forță pe roată în timp ce îl mișcați, creând scânteia. Dacă faceți o mișcare destul de rapidă și decisivă, veți auzi zgomotele caracteristice ale focului, iar flacăra se va materializa în partea de sus a brichetei.
 • Scânteile nu sunt întotdeauna vizibile, deoarece sunt generate în interiorul cuștii metalice.
 • Imaginea intitulată Flick a Bic Bride Step 3
  3
  Țineți apăsat butonul de gaz pentru a menține flacăra aprinsă. După ce ați rupt volanul, degetul mare ar trebui să se odihnească în siguranță pe butonul roșu. Continuând să o apăsați, veți menține un flux continuu de gaze din rezervor către exterior, alimentând arderea și provocând apariția brichetei. În momentul în care o eliberați, flacăra va înceta să ardă instantaneu.
 • Nu păstrați activ flacăra pentru mai mult de 30 de secunde de blocuri fila- fluxul de gaz imediat ce ați terminat de iluminat obiectul dorit: cușca de metal se încălzește foarte repede si riscati provoca arsuri.
 • Dacă doriți să optimizați durata de viață a încărcăturii mai ușoare, ar trebui să evitați menținerea focului mai mult decât este necesar. Aproape toate au un brichete cu piatră și făcute să fie mai durabile de gaz în timpul utilizării normale, așa că ar fi mai bine pentru a opri și pe bricheta, mai degrabă decât să continue să-l ardă mai între utilizări consecutive (de exemplu, atunci când trebuie să activați mai multe lumânări). Este greu ca piatra să se oprească producerea de scântei înainte de golirea rezervorului de gaz. Odată ce încărcătura de combustibil este epuizată, bricheta devine inutilizabilă (dacă nu este un model reîncărcabil).
 • Partea 2
  Înțelegerea mecanismului

  Imaginea intitulată Flick a Bic Bride Step 4
  1
  Localizați roata metalică. Această parte este responsabil pentru crearea flăcării: atunci când se rotesc cu o mișcare rapidă a actelor degetul mare pe o bucată de cremene, generatoare de scântei care cauzează arderea gazului și aprinderea flăcării.
 • Imaginea intitulată Flick a Bic Bride Step 5
  2
  Înțelegeți funcția butonului de alimentare. Butonul roșu, atunci când este folosit, deschide supapa de control al debitului de gaz. Pentru a aprinde flacăra, va trebui să rotiți roata, provocând scântei și mențineți simultan butonul apăsat.
 • Imaginea intitulată Flick a Bic Bride Step 6


  3
  Vedeți funcționarea brichetei. Când mutați roata, provoacă o scânteie, în timp ce apăsând butonul roșu cauzează scăparea combustibilului. Făcând simultan ambele acțiuni, scânteile vor aprinde gazul, provocând o flacără care se formează din gaura din partea superioară a brichetei - aceasta continuă să se ardă până când butonul de aprindere este eliberat.
 • Partea 3
  Depanarea

  1
  Continuă să încerci. Dacă utilizați o brichetă proaspăt cumpărată (sau nu a fost folosită de mult), problema este probabil în tehnica dvs. și nu într-o anumită funcționare defectuoasă a obiectului. Verificați poziția degetelor - asigurați-vă că acționați pe roată cu suficientă forță și viteză pentru a genera scântei - evitați eliberarea prea devreme a butonului roșu, menținându-l bine apăsat.
  • Bricheta Bic ar trebui să funcționeze chiar și în vânt sau ploaie ușoară. În cazul în care, în aceste cazuri, aveți încă probleme pentru a transforma rapid pot proteja obiectul piegandovi de sus în jurul valorii de mâna liberă (sau într-un alt mod similar) pentru a repara de rafale de vânt, astfel încât să se prevină flacăra se stinge .
 • Imaginea intitulată Flick a Bic Bride Step 8
  2
  Evaluați dacă este cazul eliminați banda de securitate. În acest fel, bricheta nu va mai fi pentru copii, dar va fi mai ușor de utilizat, deoarece nu veți avea nevoie de prea multă forță pentru a crea suficiente scântei puternice. Mulți oameni au obiceiul de a schimba imediat obiectul achiziționat.
 • Imaginea intitulată Flick a Bic Bride Step 9
  3
  Verificați nivelul gazului. Dacă nu puteți dezvolta flacăra în nici un fel, verificați dacă există suficient combustibil în rezervor. În cazul unei brichete transparente, nu veți avea probleme, în timp ce modelele opace trebuie amplasate în fața unei surse de lumină destul de puternice. O metodă alternativă, care este utilă în special pentru negru sau culori foarte inchise mai deschise, este de a verifica dacă ați auzi zgomotul gazelor de ieșire: să păstreze partea de sus brichetă o distanță scurtă într-o ureche și premii, uneori, pur și simplu pe butonul roșu , fiind atenți să nu atingeți roata pentru a evita arderea părului. Dacă bricheta este descărcată, nu ar trebui să auziți niciun zgomot, iar dacă aveți încă suficient gaz, veți crea un fluier destul de recunoscut.
 • Dacă rezervorul este descărcat, aruncați bricheta - modelele de unică folosință nu sunt făcute pentru a fi reîncărcate.
 • Un Bic de mărime standard ar trebui să garanteze până la 3000 de aprinderi înainte de descărcare.
 • Imaginea intitulată Flick a Bic Bride Step 10
  4
  Verificați condițiile mecanismului de aprindere. În cazul în care are mai ușoare încă suficient de gaz, dar încă nu prezintă nici un căldură, poate exista o problemă cu cremenea: cele mai ieftine exemple sau modele folosite destul de intens lupta pentru a porni, deoarece scânteile nu sunt suficient de viguroase pentru a aprinde gaz instantaneu.
 • Dacă puteți produce încă scântei, puteți încerca să împingeți roata greu și să o întoarceți încet, răzuindu-vă niște pietre. Când atunci va acționa la viteză maximă pentru a aprinde frecarea de flacără trebuie să facă incandescente, de asemenea, aceste piese deja erodat, creșterea puterii scânteii și provocând începerea arderii. Dar fii atent: fragmente de silex ar putea zbura din cușcă și să ajungă la tine pe mine, pe haine sau piele-șansele de a arde sau deteriora hainele sunt foarte mici, dar pentru a păstra în minte.
 • Dacă nu se poate produce scântei, dar rezervorul este încă încărcat, puteți profita de o a doua brichetă (poate unul de evacuare): se apropie de partea de sus a celor două obiecte, face ca gazul să scape din prima și exploatează cealaltă roată pentru a crea scântei, care va lumina flacăra primului.
 • Sfaturi

  • Protejați bricheta de rafalele de aer: Bicul nu este eficace împotriva vântului. Pentru un singur lucru se întâmplă în cazul în care este vorba de vânt, folosind, de exemplu, vârful unui deget umezit cu salivă și expunerea all`aria- făcut ceea ce sa dovedit, astfel încât să dea cu spatele la direcția vântului, sau să acopere vârful obiectului cu o mână.
  • Așezați obiectele care trebuie aprinse în contact cu partea superioară a flacarii: pentru combustie este necesară prezența oxigenului, absent în centru.
  • Asigurați-vă că sunteți suficient de bătrân pentru a cumpăra o brichetă. Puteți să le cumpărați la magazinele de tutun, supermarketuri și alte magazine generale, dar, în funcție de țara în care vă aflați, este posibil să aveți nevoie de cel puțin 16 sau 18 ani.
  • Odată ce ați ajuns la o bună încredere în procedura de pornire rapidă pentru aceste brichete, puteți face și câteva trucuri frumoase. Căutați YouTube pentru a învăța videoclipuri, dar fiți foarte atenți: jocul cu focul este întotdeauna periculos.

  Avertismente

  • Fii atent "numerele" pe care decideți să o faceți: nu toți cei de pe YouTube sunt prezentați ca "sigur" Sunt cu adevărat, ia în considerare cu atenție sfaturile din diverse videoclipuri.
  • Nu țineți niciodată o brichetă prin cușca metalică după ce ați folosit-o: puteți arde degetele.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit