gtemata.com

Cum de a câștiga o cauză pentru vătămare corporală

Atunci când încercați să stabiliți o valoare economică pentru vătămările corporale, trebuie luați în considerare mai mulți factori. Rambursarea trebuie să acopere cheltuielile medicale inițiale ale părții vătămate, cele în timpul tratamentului, activele deteriorate și pierderea venitului în timpul convalescenței. De asemenea, instanțele judecătorești recunosc de asemenea despăgubiri pentru prejudiciile la care este mai dificil să repartizeze valoarea monetară, cum ar fi durerea și suferința, pierderea experiențelor sociale și educaționale, stresul emoțional și tensiunile familiale. Pentru a câștiga un proces pentru vătămare corporală, fie împotriva unei societăți de asigurări, fie împotriva unei persoane, trebuie mai întâi să determinați dacă puteți proceda singur sau dacă trebuie să angajați un avocat.

paşi

Metoda 1
Rezolvarea cauzei fără avocat

Imaginea intitulată Câștigați revendicarea vătămării personale Pasul 1
1
Verificați procedura de pornire a cazului în compania de asigurări.
 • Majoritatea cererilor de despăgubire din cauza vătămărilor corporale provin din accidente rutiere. Dacă ați fost implicat într-un accident de mașină, compania de asigurări are probabil un protocol de urmat când apar accidente. Studiați procedura, pentru a fi un participant conștient și activ când vine timpul să rezolvați cauza. De obicei, cei care conduc companiile de asigurări nu au pregătire legală, deci nu ezitați să puneți întrebări despre procesul companiei și să nu așteptați răspunsuri într-un jargon legal care creează confuzie.
 • Revendicările pentru vătămări corporale generate de accidentele casnice pot fi deseori rezolvate fără angajarea unui avocat. Când trimiteți cererea, solicitați informații de la compania de asigurări cu privire la modul de solicitare a unei rambursări, astfel încât să știți ce să vă așteptați.
 • Imagine intitulată Câștigați revendicarea vătămării personale Pasul 2
  2
  Trebuie să aveți răbdare atunci când vă ocupați de procedurile de reclamație.
 • Angajatul poate avea nevoie de timp pentru a examina toate informațiile referitoare la incident și pentru a primi rapoarte medicale. Păstrați legătura cu scrisorile și apelurile telefonice amabile.
 • Imaginea intitulată Câștigați revendicarea vătămării personale Pasul 3
  3
  Contract pentru a obține o rambursare pe care credeți că este corectă, dar considerați că agenții au de obicei o anumită flexibilitate atunci când oferă sumele de lichidare.
 • Dacă nu puteți ajunge la un acord, va trebui să angajați un avocat civil. Rambursarea finală poate fi mai mică decât oferta inițială, după ce ați plătit taxele legale, așa că asigurați-vă că suma pe care ați fost oferită nu acoperă cu adevărat daunele.
 • Metoda 2
  Găsiți un avocat civil

  Imaginea intitulată Câștigați revendicarea vătămării personale Pasul 4
  1
  Adresați-vă prietenilor și cunoștințelor dacă pot recomanda un avocat.
  • Cunoașterea personală este adesea cea mai bună modalitate de a găsi un avocat bun.
 • Imaginea intitulată Câștigați revendicarea vătămării personale Pasul 5


  2
  Programați întâlniri cu diverși profesioniști pentru o consultare inițială.
 • Cele mai multe dintre ele oferă o consultare gratuită. Aceasta este șansa dvs. de a pune întrebări și de a evalua dacă aveți avocatul potrivit pentru dvs. Gândiți-vă la această întâlnire ca la un interviu de angajare. Închiriați avocatul pentru a efectua un serviciu, așa că trebuie să ai încredere în abilitățile tale.
 • Imaginea intitulată Câștigă-ți revendicarea pentru vătămarea corporală Pasul 6
  3
  Comparați taxele și experiența diferiților avocați.
 • Funcția dvs. de avocat este să vă câștigați cererea, dar este de datoria dumneavoastră să vă asigurați că primiți o compensație adecvată după ce vă plătiți cheltuielile. Înainte de ao lua, asigurați-vă că studiul dvs. a reușit deja să gestioneze cazuri similare. Avocatul ideal va fi cel care va oferi tarife competitive, cu un procent bun de succese în cazuri precum a ta.
 • Metoda 3
  Mergeți la proces sau rezolvați cauza

  Imagine intitulată Câștigați revendicarea vătămării personale Pasul 7
  1
  Determinați dacă plângerea poate fi soluționată în afara instanței.
  • Majoritatea cazurilor de vătămare corporală sunt puțin probabile în fața unui judecător. În cazul în care societatea de asigurare sau persoana oferă o soluție decentă, este în general în interesul dumneavoastră să o acceptați, mai degrabă decât să mergeți în instanță, mai ales dacă plătiți taxe legale.
 • Imaginea intitulată Câștigați revendicarea pentru vătămarea corporală Pasul 8
  2
  Mergeți la judecată dacă nu puteți ajunge la un acord.
 • Dacă cele două părți nu reușesc să ajungă la o soluție acceptabilă, un judecător sau un juriu va decide cât de mult va trebui să fie compensată. Rețineți că această sumă poate fi mai mică decât ceea ce v-ați oferit inițial.
 • Imaginea intitulată Câștigați revendicarea pentru vătămarea corporală Pasul 9
  3
  Scutește administratorul.
 • Dacă acceptați un acord, vi se va cere să semnați documentația pentru a elibera managerul de orice altă imputare. Fiți conștienți de ceea ce semnați. Odată ce acceptați acordul cu compania de asigurări sau cu subiectul, nu veți mai putea primi bani, chiar dacă mai târziu găsiți complicații care rezultă din accident.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit