gtemata.com

Cum sa imbraci o familie mare fara a cheltui prea mult

Familiile mari au adesea bugete limitate pentru îmbrăcăminte. Niciunul dintre părinți nu dorește să-și trimită copiii în jurul lor purtând haine care se destramă, dar dacă nu sunteți sigur ce să faceți, cumpărarea de haine pentru o familie mare cu puține fonduri poate părea imposibilă. Știind unde și când să cumperi poate, totuși, să reducă semnificativ costurile generale, iar gospodăriile cu posibilități economice deosebit de limitate ar putea dori să ia în considerare alternativele de cumpărături pentru a reduce în continuare suma cheltuită.

paşi

Metoda 1
Alternative la achiziții

Imagine cu titlul Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pasul 1
1
Utilizați metoda de îmbrăcăminte second-hand. Unul dintre avantajele unei familii mari? În general, copiii mai mici pot purta haine care nu mai sunt cele care au crescut.
 • Asigurați-vă că hainele pe care le mutați de la un copil la altul sunt în stare bună, fără pete sau găuri.
 • Împingeți această practică în timp ce copiii dvs. sunt încă mici. Adolescenții și băieții mai în vârstă se răsucesc în general în ideea de a purta hainele altcuiva, în loc să le aibă pe cont propriu. Crescând cu acest obicei, ei vor fi mai tolerabili.
 • Imaginea intitulată Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pasul 2
  2
  Adresați-vă prietenilor și familiei pentru a vă oferi haine vechi. Un prieten care are un fiu mai vechi decât primul vostru poate fi dispus să vă dea niște haine pe care nu mai aveți nevoie. De asemenea, dacă sunteți o femeie și aveți aceeași soră vârstă care vă poartă dimensiunea, poate vă va da niște haine pe care le-a lăsat la o parte după golirea dulapului.
 • Imaginea intitulată Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pasul 3
  3
  Participați la un schimb de haine. Este un eveniment deseori organizat de o singură persoană sau de o familie. Cu această ocazie, părinții pot oferi haine în stare bună copiilor lor și le pot schimba cu cele ale altora în funcție de nevoile lor. Faceți o căutare pe internet sau în ziare pentru a ști dacă în zona dvs. este o practică obișnuită sau vă gândiți să faceți una singură.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin Pasul 4
  4
  Dă viață nouă unei rochii vechi, decorând-o. Dacă copiii tăi nu intenționează să renunțe la împrumuturi, convinge-i prin decorarea hainelor în funcție de gusturile lor. Schimbați butoanele unei cămăși sau schimbați o pereche de blugi cu un colorant pentru țesături sau pete drăguțe pentru a fi fixate cu un fier.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin Pasul 5
  5
  Reparați hainele care au imperfecțiuni minore. Un buton liber, o margine uzată sau o lacrimă pot fi reparate chiar dacă nu aveți abilități de croitorie excelente. Este posibil să puteți acoperi lacrimile și petele mari cu plasturi decorativi sau coloranți pentru țesături, dar folosiți bunul simț. Asigurați-vă că copiii dvs. sunt în continuare vârsta potrivită - la un moment dat, patch-urile nu se mai răcesc și devin jenante.
 • Imaginea intitulată Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pasul 6
  6
  Creați-vă propriile haine. Dacă puteți să faceți cu mașina de cusut și să vă credeți în potențialul dvs., încercați să faceți haine pentru dvs. și pentru familia dvs. Țesăturile și modelele sunt mai ieftine decât produsul finit. Nu crezi că ai suficiente abilități sartorial? Încercați să investiți într-o clasă de cusut pentru a vă îmbunătăți abilitățile și pentru a avea această opțiune.
 • Metoda 2
  Ce să cumpere

  Imagine cu titlul Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pasul 7
  1
  Luați un inventar al hainei familiei tale.
  • În fiecare an, dulapuri și sertare goale pentru a înțelege cine are nevoie de ce.
  • Cereți-le copiilor să-și încerce hainele pentru a determina care dintre ele sunt bune și care nu sunt.
  • Faceți o listă cu toate hainele pe care le are fiecare copil și o listă cu tot ce are nevoie. De asemenea, repetați procesul pentru dvs. și soția dumneavoastră.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pasul 8
  2
  Determinați un buget. Stabiliți un plafon pentru cheltuielile generale pentru copii. Copiii care au nevoie de mai multe haine ar trebui să cheltuiască mai mulți bani decât cei care au aproape tot ce au nevoie.
 • Imaginea intitulată Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pasul 9
  3
  Obțineți elementele esențiale. Asigurați-vă că fiecare copil are o pereche de pijamale, mai multe seturi de haine frumoase și diverse haine pentru a se juca și se pot murdări.
 • Imaginea intitulată Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pasul 10
  4
  Obțineți haine de bază pentru dulap. Căutați piese clasice, cum ar fi blugi, tricouri simple și haine elegante. Petreceți cea mai mare parte a bugetului pe aceste articole de îmbrăcăminte.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pas 11
  5
  Limitați hainele la modă. Pozițiile fosforescentă din portocaliu pot fi bune pentru un sezon, dar nu ar trebui să ne concentrăm pe trecerea de modă. Hainele obișnuite ajung să devină date și rușine să le poarte, deci va fi dificil să le transmiteți altora. Consuma articolele de îmbrăcăminte până la capăt, limitând cât mai mult posibil modul de trecere.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pas 12
  6
  Ignorați etichetele. Pantofii și blugi de designer sunt cu siguranță inutili, la fel cum fiica dvs. adolescentă afirmă altfel.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pas 13
  7
  Ai grijă de tine. Copiii sunt importanți, dar asta nu înseamnă că tu și soția ta trebuie să-ți neglijezi garderoba. Încercați să fiți rezonabili și cumpărați doar ceea ce aveți cu adevărat nevoie. Pe de altă parte, nu vă simțiți vinovați atunci când renunțați și cumpărați o nouă pereche de blugi sau o cămașă frumoasă care lipsește în dulap.


 • Metoda 3
  În cazul în care să cumpere

  Imagine cu titlul Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pas 14
  1
  Încercați magazinele second-hand și second-hand. Este posibil să fie nevoie să analizați rafturile pentru a găsi ceea ce aveți nevoie, dar odată ce găsiți piesele potrivite, sunteți pe drum. Acestea vă vor costa o mică parte din prețul pe care îl veți plăti pentru haine noi.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin Pasul 15
  2
  Uitați-vă la piețele privitoare la purici. Aceste opțiuni pot fi în cantități reduse în lunile de iarnă, dar odată ce vremea se îmbunătățește, puteți profita de ea mai ușor. Citiți ziarul local pentru a căuta anunțuri despre piețele de purici și păstrați-vă privirea pentru o vânzare privată.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pas 16
  3
  Luați în considerare un magazin sau o magazie cu discount. Aceste puncte de desfacere oferă adesea haine reduse, cu imperfecțiuni minime. Ca urmare, ele sunt deosebit de utile pentru găsirea de haine care rămân "ascunse", cum ar fi șosetele și lenjeria de corp. Ele nu sunt întotdeauna ideale pentru pulovere și pantaloni, cu toate acestea, deoarece unele piese au defecte destul de evidente.
 • Imaginea intitulată Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pasul 17
  4
  Magazin on-line. Site-urile de licitații web, comercianții en gros de îmbrăcăminte și magazinele de internet vin deseori haine decente la prețuri mai mici decât magazinele. Cumpărați numai de la vânzătorii de renume și acordați atenție costurilor de expediere. În unele cazuri, acestea pot determina creșterea prețului, făcându-vă să vă plătiți ca într-un magazin fizic, dacă nu mai mult.
 • Imaginea intitulată Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pas 18
  5
  Comparați prețurile magazinelor și magazinelor low-cost. În general, aceste puncte de vânzare tind să fie puțin mai scumpe decât cele anterioare și este mai dificil să se permită bunurile în cazul unei familii mari. Unii, totuși, au articole de îmbrăcăminte mai puțin costisitoare decât altele. Înainte de a le arunca pe toate, obțineți o idee generală despre prețurile tipice ale fiecărui magazin.
 • Imaginea intitulată Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pas 19
  6
  Luați în considerare magazinele care oferă adesea beneficii clienților. Cu puțină atenție, promoțiile vă pot salva foarte mult. Multe magazine trimit oferte prin e-mail, oferă carduri de loialitate sau beneficii similare fără să mai facă altceva. Aceste opțiuni vă garantează, de obicei, cupoane și avansuri de vânzări, în timp ce colecțiile de puncte vă permit să economisiți bani odată ce atingeți un anumit prag.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pas 20
  7
  Dacă vă decideți să coaseți singuri hainele, mergeți la magazinele de țesături. Punctele de vânzare cu vânzare de produse de artizanat și de cusut oferă o gamă largă de țesături pentru o varietate de lentile. Urmăriți lichidările și secțiunile cu bunuri în vânzare înainte de a cumpăra produse la prețul total.
 • Metoda 4
  Când să faceți cumpărături

  Imaginea intitulată Îmbrăcați o familie mare pentru un pas mai mic
  1
  Magazin pentru reduceri. Păzește magazinele la care te duci să știi când ții jos și vinzi. Verificați site-urile lor web pentru cele mai recente știri. De asemenea, citiți e-mailurile spam și anunțurile ziarelor pentru a găsi vânzări valoroase.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pas 22
  2
  Magazinul din afara sezonului. Odată cu sosirea căldurii, hainele de iarnă sunt reduse. În mod similar, când începe să se răcească, costumele și alte haine de vară sunt lichidate. Magazin la sfârșitul fiecărui sezon pentru a obține elemente care vor veni la îndemână în anul următor.
 • Imaginea intitulată Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțină treaptă 23
  3
  În timpul vânzării, faceți inventar de pânză. Stofele ușoare sunt de obicei vândute în timpul iernii, în timp ce țesăturile grele sunt în primăvară.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pasul 24
  4
  Încercați să anticipați bine nevoile familiei în avans. Poate fi dificil cu copiii să crească vizibil, dar încercați să vă imaginați ce ar putea fi util și planificați în consecință. În loc să aștepți până în ultima clipă pentru a cumpăra o bluză nouă pentru fiica ta, ea începe să caute acest îmbrăcăminte înainte de a avea nevoie cu disperare. Începeți să cumpărați haine când vechile sunt purtate, dar pot fi purtate.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați o familie mare pentru mai puțin pas 25
  5
  Cumpărați când aveți nevoie. Uneori, anticiparea nevoilor în avans sau așteptarea balanțelor nu este o opțiune fezabilă. Dacă dvs., soția și copiii dvs. aveți nevoie imediat de o bucată de îmbrăcăminte, faceți tot ce puteți pentru a găsi cea mai bună ofertă posibilă. Nu-i așa? Strângeți dinții și plătiți prețul integral și amintiți-vă că va trebui să ajustați bugetul pentru a vă întoarce conturile mai târziu.
 • Sfaturi

  • Cumpărați numai hainele pe care familia le va purta. Dacă fiul tău protestează vehement că nu poartă o anumită îmbrăcăminte pentru că nu-i place aspectul sau textura, probabil că nu o va purta chiar dacă a fost cumpărat pe balanță.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Unelte pentru cusut
  • Carduri de loialitate
  • Haine vechi
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit