gtemata.com

Cum sa vinzi produse de frumusete Mary Kay

A deveni consultant de frumusețe Mary Kay este destul de ușor, dar învățând cum să vinzi produsele Mary Kay necesită puțin timp și efort. Cu o anumită constanță, cu toate acestea, puteți câștiga o sumă echitabilă de bani făcând acest loc de muncă.

paşi

Partea 1
Deveniți consultant în domeniul frumuseții

Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 1
1
Găsiți un consultant care lucrează pentru Mary Kay. Dacă deja cunoști un consultant Mary Kay, poți să te duci la ea pentru ajutor. Cu toate acestea, dacă nu cunoașteți niciunul dintre acestea, puteți să le căutați în zona dvs. utilizând site-ul Mary Kay.
 • Consultanții de frumusețe Mary Kay primesc beneficii atunci când recrutează oameni noi, astfel încât majoritatea celor existenți vor fi mai mult decât fericiți să vă ajute să deveniți consultant.
 • Această companie nu se vinde oficial în Italia, ci trecând prin web puteți găsi mulți consultanți Mary Kay împrăștiați în jurul portbagajului.
 • De exemplu, puteți obține unele informații dând clic pe acest lucru pagină și în sus cealaltă.
 • Dacă, totuși, nu locuiți în Italia, continuați website de Mary Kay, introduceți codul poștal în casetă "Nou pentru Mary Kay?" și faceți clic pe "căutare". Alegeți un consultant din listă pentru a-i vedea profilul. Simțiți-vă liber să alegeți dintre toate rezultatele care apar până când veți găsi un consultant cu care vă simțiți confortabil.
 • Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 2
  2
  Vorbiți cu consultantul dvs. Dacă aveți deja o relație cu un consultant, contactați-l direct folosind metodele de contact cu care vă obișnuiți. Dacă nu știți încă, puteți contacta consultanții prin profilul personal pe care îl au pe site-ul web al lui Mary Kay.
 • Din profilul consultantului, faceți clic pe link "Aflați cum să deveniți consultant în domeniul frumuseții".
 • Derulați în partea de jos a paginii până când citiți "Să începem povestea de succes azi". Dacă faceți clic pe acest link, veți fi trimis înapoi la o pagină de mesagerie.
 • Utilizați formularul pentru a trimite un mesaj consultantului dvs. Spune-i că și tu vrei să devii unul. De obicei, cei mai mulți vor răspunde în termen de o zi sau două cu informațiile necesare.
 • Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 3
  3
  Cumpărați un kit de pornire. Prețul standard al unui kit de pornire Mary Kay este de 100 USD, plus transportul și taxele, dar există vânzări ocazionale și oferte speciale pe care le puteți profita. Începând cu anul 2014, veți găsi materiale în valoare de 400 USD în setul de pornire.
 • Veți avea nevoie să achiziționați setul de pornire prin intermediul consultantului de frumusețe Mary Kay.
 • Fiecare kit de pornire conține produse de vânzare cu amănuntul care vor fi utilizate în scopuri demonstrative, eșantioane care vor fi distribuite clienților potențiali, broșuri și DVD-uri informative.
 • Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 4
  4
  Studiați kitul. Luați tot timpul necesar pentru a comanda instrucțiunile și ghidurile furnizate în setul de pornire. Veți găsi mai multe DVD-uri și CD-uri împreună cu broșuri și broșuri cu sfaturi utile de vânzări.
 • Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 5
  5
  Participați la o întâlnire de instruire. Fiecare consultant Mary Kay face parte dintr-o unitate. Pentru a vă ajuta să vindeți, vă recomandăm să mergeți la o întâlnire de formare cu directorul unității.
 • Rețineți că puteți alege să participați la mai multe întâlniri săptămânale înainte de a vă vinde. Pe lângă predarea unor bune tehnici antreprenoriale, aceste întâlniri au scopul de a încuraja consilierii aparținând unei unități să aibă atitudini pozitive, prietenie și sprijin reciproc. Formarea nu este niciodată obligatorie în compania Mary Kay, dar este foarte recomandat să se obțină succesul și să se câștige încrederea în realizarea acestei activități. Puteți, de asemenea, să beneficiați de formare online printr-o sursă excelentă de conținut vizual promovat de Mary Kay Inc., pe site marykayintouch.com (trebuie să fiți consultant pentru a utiliza această resursă).
 • Dacă directorul dvs. este în afara orașului sau altfel nu vă poate ajuta, ar trebui să vă poată direcționa către un director "adoptiv" cu care, în schimb, veți avea șansa de a lucra.
 • Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 6
  6
  Du-te la muncă. Odată ce ați finalizat toți pașii descriși, veți fi consultant de frumusețe Mary Kay cu produse și formarea corectă. Următorul lucru pe care trebuie să-l faceți este să începeți vânzarea.
 • Ați putea fi încurajați să obțineți provizii la scurt timp după ce ați intrat în Mary Kay. Stocurile nu sunt NICIODATĂ o obligație în Mary Kay, ci un privilegiu. E ca un magazin alimentar care surse și categorisește produsele de pe rafturi înainte de deschidere, prin care clienții pot lua acasă ceea ce doresc să cumpere astăzi astăzi, mai degrabă decât să aștepte o săptămână pentru a comanda produsul in companie. Companiile de vânzări directe permit rareori consilierilor să păstreze acțiunile, dar Mary Kay oferă acest privilegiu. Luați-vă timpul când trebuie să decideți și să începeți cu inteligență, cumpărați numai ce vă vindeți în orele în care lucrați. Cereți recrutorului sau managerului să vă arate statistici despre modul cel mai inteligent de obținere a stocurilor, pe baza numărului de ore săptămânale sau lunare pe care doriți să le cheltuiți pentru această activitate. Cu cât petreceți mai mult pe afacerea dvs., cu atât vindeți mai mult și cu cât mai multe stocuri doriți să aveți disponibile. Compania oferă bonusuri de produse gratuite la prima achiziție de acțiuni, așa că asigurați-vă că întrebați recrutorul dvs., astfel încât să nu regretați că ați pierdut bonusuri gratuite pentru produse. Mary Kay oferă o garanție de un an pentru a răscumpăra 90% din materii prime stocurilor achiziționate, dar ai grija ca nu poti fi un consultant Mary Kay în cazul în care compania de retrimitere (NB: acest lucru nu este% satisfacție de garanție de 100. Mary Kay stă în spatele tuturor produselor sale și le înlocuiește gratuit și întotdeauna, dacă consultantul sau clientul nu este mulțumit).
 • Partea 2
  Strategii fundamentale de vânzări

  Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 7
  1
  Distribuiți mostrele. Kitul de pornire vine cu mostre pe care le puteți da altora și cu produse de vânzare cu amănuntul pe care le puteți utiliza pentru demonstrații. În plus, puteți cumpăra mai multe mostre și produse demonstrative atunci când aveți nevoie de ele.
  • Probele permit clienților potențiali să încerce produse înainte de a le cumpăra. Arătând cumpărătorului caracterul extraordinar al unui produs, îl veți putea convinge să-l cumpere.
  • Fii generos, dar inteligent. Acordarea de mostre gratuite la persoane aleatorii este o modalitate foarte bună de a scăpa de produse, dar nu și pentru a obține mai mulți clienți. Când puteți, angajați mai întâi un potențial client într-o conversație. Dacă pare interesat, dați-i o mostră. În caz contrar, mulțumiți-i pentru timpul acordat și continuați.
 • Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 8
  2
  Organizați întâlniri și sesiuni. Un tratament facial Mary Kay înseamnă învățarea îngrijirii pielii. În același timp, puteți să distribuiți produse (vânzare) și, dacă doriți, să deveniți parte a companiei Mary Kay (recrutare). Tratamentul facial pentru 5 femei este la fel de ușor ca și pentru unul, așa că invită-ți prietenii și familia la o mică întâlnire sau o sesiune de îngrijire a pielii și a încuraja alte cunoștințe. Mai târziu, puteți solicita una sau mai multe dintre ele pentru a găzdui o reuniune prin invitarea prietenilor lor și care deține un partid casă mică, după care vă va oferi unele omagiu doamnei ei (produse sau reduceri de multe ori gratuite) mulțumesc.
 • Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 9
  3
  Faceți cunoștință cu clienții potențiali personal. Este recomandabil să urmați fiecare persoană care a participat la întâlnire pentru a răspunde nevoilor lor specifice și pentru a construi o relație mai bună cu ea. Dacă îți inviți prietenii la întâlnire la domiciliu, poți oferi fiecăruia dintre cadouri pentru proprietar.
 • Înainte de fiecare tratament facial sau de sesiune, contactați fiecare oaspete pentru a discuta nevoile de frumusețe și cele mai bune tehnici de machiaj care trebuie utilizate pe baza tonului pielii, a formei feței și a altor caracteristici.
 • Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 10


  4
  Gestionați-vă prezența online. Prin intermediul Mary Kay puteți solicita deschiderea unui site web personalizat pentru a vă promova afacerea consultantului de frumusețe pentru doar 30 de dolari în primul an și 60 de dolari pentru anul următor. Acesta este pe deplin gestionat de Mary Kay și arată aproape exact ca site-ul oficial al companiei la marykay.com. Site-ul dvs. personal vă va permite clienților să vă facă achizițiile direct online prin profilul dvs. Pentru a păstra imaginea profesională a lui Mary Kay, nu vi se permite să creați un site personal în afara celui oferit de Mary Kay. Cu toate acestea, puteți face publicitate pe rețelele sociale dacă urmați cu atenție instrucțiunile pentru a proteja imaginea companiei.
 • Prin site-ul dvs. puteți de asemenea să faceți oferte limitate, să publicați cataloage digitale prin intermediul rețelelor sociale și să trimiteți buletine de știri clienților care s-au alăturat.
 • Site-ul dvs. vă oferă, de asemenea, acces la informațiile personale (ziua de naștere, istoricul comenzilor etc.). Puteți utiliza aceste informații pentru a vă oferi sfaturi personalizate și pentru a vă oferi oferte speciale, dar rețineți că este ilegal să vindeți aceste informații.
 • Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 11
  5
  Distribuiți catalogul. Lăsați cataloagele de produse clienților potențiali. Puteți, de asemenea, să vă adresați coaforului permisiunea de a lăsa unul în magazinul său. Asigurați-vă că fiecare catalog pe care îl lăsați conține informații de contact, astfel încât oricine care dorește să facă o achiziție știe cum să vă contacteze.
 • În plus față de cataloage puteți beneficia de cărți poștale, pliante, broșuri și cărți de vizită. Acest material trebuie de asemenea să fie cumpărat de companie sau de o altă companie care o promovează, pentru a proteja imaginea profesională a lui Mary Kay.
 • Partea 3
  Alte trucuri ale ambarcațiunii

  Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 12
  1
  Faceți cunoștință cu vecinii. Odată ce începeți să vindeți, faceți cuvântul din gură printre vecini. Vorbiți cu cei care vă cunosc deja și vă prezentați pe alții noi.
  • Când cineva se mută în cartierul tău, dă-i o geantă de bun venit cu niște mostre de Mary Kay și cartea de vizită.
  • De asemenea, atunci când cineva se stabilește într-un cartier nou, prezentați-i și dați-i un eșantion gratuit și o carte de vizită.
 • Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 13
  2
  Utilizați nasul lui Mary Kay: Mary Kay Ash a spus consultanților companiei "Dă-i, nu luați". Fiți amabili și amabili și urmați întotdeauna această regulă de aur. Nu uitați să împărtășiți ceea ce vă place, să nu vindeți ceea ce intenționați să scăpați. De obicei, un consultant vinde ceea ce iubește, așa că utilizează toate produsele Mary Kay pe care le adorați și nu vă fie frică să încercați altele noi. Aveți grijă ca vânzătorii de stradă: arătați bine, aveți un gust bun, respectați principiile de îngrijire a pielii oferite de Mary Kay, utilizați cosmeticele și parfumurile. Orice comentariu pe care îl primiți este o șansă pentru dvs. de a împărtăși produsele pe care le iubiți. Oferiți-vă să programați un tratament facial dacă oamenii sunt interesați.
 • 3
  Nu este legal să faceți publicitate afacerii dvs., făcând-o pe Mary Kay să pară o companie săracă. Scrieți în frigider, pe profilul dvs. sau în orice alt loc care nu este profesional "vinde-i pe Mary Kay". Produsele Mary Kay sunt de o calitate excelentă și prețul de vânzare cu amănuntul practicat de companie este acum doar o fracțiune din prețul de magazin branduri, astfel încât face publicitate reduceri trebuie să fie un lucru destul de rar.
 • Organizați vânzările de ziua de naștere. De exemplu, oferiți o reducere de 10-30% pentru clienții care plasează comenzi în timpul lunii de naștere.
 • Luați în considerare oferirea de împachetare gratuită pentru produsele achiziționate în timpul unei ocazii speciale, cum ar fi Ziua Mamei sau Crăciunul. Pentru a crește vânzările și pentru a evita simțul opresiv, specificați că clientul trebuie să cumpere o anumită sumă pentru a obține oferta.
  Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 14
 • Când sunteți consultant, puteți cumpăra orice doriți pentru uz personal, chiar și cu o reducere de 50%. În același mod puteți face cadouri de Crăciun, ziua de naștere etc., dincolo de stocurile pe care le cumpărați de la Mary Kay. În acest fel, veți oferi prietenilor și familiei posibilitatea de a utiliza și exploata produsele Mary Kay, care vor putea cumpăra în cele din urmă de la dvs., dacă doresc.
 • Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 15
  4
  Întoarceți fiecare ocazie într-o petrecere Mary Kay. Furt de scena nu este atât de plăcut un lucru de făcut, dar asta nu înseamnă că nu se poate bucura de o adunare de oameni să se răspândească rapid cuvântul despre produsele pe care aceștia le vând. Puteți distribui la întâmplare cât de mult vă place un produs (aduceți-l cu dvs. în geantă și îl puteți încerca).
 • Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 16
  5
  Folosește-ți creativitatea când dai materialul publicitar. Lăsați cataloage, pliante și cărți de vizită în orice loc posibil. Este corect să profitați de orice spațiu public pentru a face publicitate.
 • Buletinele de asociere sunt de asemenea puncte în care puteți lăsa pliante și cărți de vizită.
 • Lăsați cataloagele în baruri, săli de sport sau în saloanele de înfrumusețare. Asigurați-vă că aveți permisiunea proprietarului magazinului.
 • Când reciclați vechile cataloage Mary Kay, lipiți un autocolant care citește: "Pentru un catalog mai recent, vă rog să mă suni la ...".
 • El se lipeste pliantele sub ștergătoarele de parbriz de automobile din magazine și restaurante din zona dvs., dar asigurați-vă că nu pare un gest plin de ură sau de a da imagine proastă.
 • Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 17
  6
  Da ceva. O modalitate foarte bună de a face o impresie mare este să lași ceva special celor care nu se așteaptă. Asigurați-vă că toate eșantioanele pe care le dați sunt însoțite de cartea dvs. de vizită, astfel încât destinatarul să știe cum să vă contacteze dacă îi place ceea ce a primit și încă mai dorește.
 • Când sfatuiți o chelneriță, atașați o mostră gratuită și o carte de vizită. De asemenea, încercați să-i dați un sfat frumos, dar nu îl înlocuiți niciodată cu un produs Mary Kay.
 • pregăti "coșuri spa" sau "coșuri pentru pauze de cafea" și să le dați companiilor din zona dvs. Acestea ar trebui să conțină eșantioane, cataloage și cărți de vizită, împreună cu alte bunuri interesante, cum ar fi brioșe sau pachete de cafea instant.
 • Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 18
  7
  Răsplătește clienții atunci când vă recomandă altor persoane. Permiteți clienților actuali să știe că sunteți dispuși să le oferiți ceva suplimentar dacă vă vor recomanda altor cumpărători potențiali. În acest fel îi veți încuraja să vă extindeți rețeaua de cunoștințe.
 • O modalitate de a oferi o recompensă pentru trimitere este creditarea unei serii de bonusuri unice în ordinele ulterioare. Puteți oferi un bonus cu o sumă, de exemplu 0,50 € sau 1 €, sau un procent, cum ar fi 5% sau cam asa ceva.
  Imagine cu titlul Vindem Mary Kay Pasul 19
 • Avertismente

  • Știți cu ce vă implicați. Există o serie de beneficii asociate vânzării produselor Mary Kay. Puteți să vă stabiliți propriile programe, să lucrați acasă și multe altele. Cu toate acestea, activitatea în sine nu este la fel de ușoară ca și cum ați fi fost convinși să credeți. Dacă vă dedicați din când în când, în cel mai bun caz, de așteptat, de fapt, să câștigați bani din când în când. Numai dacă considerați această posibilitate ca fiind un lucru serios, vă veți mări veniturile.
  • Cunoaște jocul. Puteți face bani pur și simplu prin vânzarea produselor Mary Kay, dar dacă doriți să vă faceți o carieră în companie, va trebui să recrutați alți consultanți. Dacă doriți să devină un manager de vânzări sau pentru a obține șansa de a închiria o Mary Kay roz Cadillac, atunci va fi capabil de a angaja o impresionanta echipa de consultanți.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit