gtemata.com

Cum să vindeți produse de acasă

Afacerile la domiciliu permit antreprenorilor să câștige venituri, economisind în același timp costurile de călătorie și îngrijirea copiilor. Dacă există o cerere mare pentru un produs, vânzarea lui de acasă poate fi profitabilă. Unii vânzători creează bunuri la domiciliu, în timp ce alții vând en-gros produse folosite sau cumpărate. Produsul potrivit, combinat cu o organizare eficientă și o bună capacitate de a gestiona timpul, vă poate ajuta să reușiți prin vânzarea de acasă.

paşi

Partea 1
Implementați strategii și cumpărați materii prime

Imagine intitulată Vindem produse de la prima etapă 1
1
Gândiți-vă bine la tipurile de produse pe care le cunoașteți în profunzime și pe care le puteți vinde cu succes de la domiciliu. Ce îți place să faci? Aproape toată lumea îi place să lucreze la proiecte pentru care ei cred că au abilități bune. La ce te simți bine?
 • Dacă puteți crea obiecte de artizanat, de coasere sau de gătit, puteți decide să produceți și să vindeți mobilier, accesorii, bijuterii și produse comestibile.
 • Dacă aveți un ochi pentru oferte bune, puteți cumpăra și revinde antichități sau alte elemente.
 • Dacă doriți să lucrați cu o rețea de întreprinzători și să interacționați în mod social cu clienții, puteți deveni consultant pentru o companie existentă care se vinde direct de la domiciliu.
 • Imagine cu titlul Vindem produse de la pasul de acasă 2
  2
  Definiți avantajul competitiv al produselor dvs. Pentru a lucra eficient de acasă, trebuie să vă asigurați că nu vindeți un produs umflat sau nereușit. Trebuie să oferiți active interesante: convenabil, practic și economic de a produce:
 • Iată factorii care dau un avantaj competitiv unui produs vândut de acasă:
 • Comoditate. Produsul facilitează viața clienților.
 • Functionalitate. Produsul poate fi livrat cu ușurință. De obicei, aceasta înseamnă, de asemenea, că este mai ușor de produs.
 • Costuri. Producerea lui nu necesită un ochi al capului. Încercați să obțineți zei marjele de profit care sunt în jur de 50% sau mai mari.
 • Iată factorii care nu permit unui produs să reușească:
 • Produsul este prea mecanic sau necesită multe responsabilități. Dacă aceasta necesită standarde deosebit de înalte de calitate sau este o povară, evitați acest lucru. Nu trebuie să fie o piedică din punct de vedere practic.
 • Produsul este oferit de marile lanțuri de magazine. Dacă bunul pe care îl căutați să îl vindeți de la domiciliu este disponibil de la Carrefour, nu vă așteptați la venituri mari.
 • Mărci comerciale înregistrate. Dacă nu doriți să vă aflați în situația în care vă cheltuiți toate profiturile pentru a lupta împotriva bătăilor legale cu marile corporații, nu vă abțineți de la articolele protejate de mărcile înregistrate.
 • Imagine cu titlul Vindem produse de la domiciliu
  3
  Determinați dimensiunea și competitivitatea pieței. Sigur, v-ați decis să vindeți meșteșuguri miniatură, cum ar fi scaunele colectorilor de păpuși. Întrebarea spontană este: din punct de vedere al afacerii, este profitabilă? Veți fi, de asemenea, meșterul specializat în obiecte miniatură mai bun decât universul, dar acest lucru nu va avea prea multă greutate dacă nimeni nu ar cumpăra produsul dvs. sau dacă această piață este deja saturată, cu marje foarte scăzute.
 • Mărimea pieței reprezintă, în esență, suma banilor pe care oamenii îl cheltuiesc în prezent pentru a cumpăra produsul pe care îl veți vinde. De obicei, puteți efectua o cercetare de piață online, consultând studiile, revistele și rapoartele publicate de guvern. Cu cât dimensiunea pieței este mai mare, cu atât mai mari vor fi oportunitățile de vânzare.
 • Înainte de a accesa o anumită piață, este important să țineți cont de competitivitatea acesteia. Dacă sunt implicate atât de multe companii și profiturile sunt scăzute, munca care trebuie abordată va fi foarte dificilă. Dacă nu sunt implicate atât de multe companii, veți avea oportunitatea de a obține mai multe venituri.
 • Imagine cu titlul Vindem produse de la Acasă Pasul 4
  4
  Dacă puteți, stocați pe produs cumpărare en-gros. Achiziționarea en-gros înseamnă obținerea unui produs sau a materiilor prime necesare pentru ao face direct de la producător. Prin urmare, evitați suprataxele făcute de intermediari. Dacă puteți cumpăra tot ce aveți nevoie pentru producție fără intermediere, marjele de profit vor fi mult mai mari.
 • Veți obține cele mai bune prețuri en-gros numai după ce ați fost bine informați. Contactați mai mulți furnizori (prin e-mail, personal sau telefonic) și solicitați un eșantion de produs pe care doriți să îl comandați. Eșantionul de testare vă va permite să determinați calitatea produsului pe care doriți să îl cumpărați.
 • De asemenea, fiți informați cu privire la comanda minimă pe care o puteți face. Dacă trebuie să cumpărați 1000 de seturi de canale de scurgere pentru a finaliza tranzacția la un cost competitiv, este posibil să nu fie o investiție mare, mai ales dacă începeți.
 • Dacă vă înscrieți într-o companie de vânzări directe, înregistrați-vă pe site-ul său sau prin intermediul unui consultant și comandați setul inițial cu bunurile care urmează să fie vândute.
 • Partea 2
  Construirea unui produs și a unei afaceri

  Imagine cu titlul Vindem produse de la domiciliu
  1
  Începeți să creați produsul. Foarte puțini comercianți cu amănuntul cumpără cu succes cu ridicata și apoi revinde produsele achiziționate fără a le schimba într-un mod mai mult sau mai puțin semnificativ. Veți găsi probabil că vă cumpărați materii prime de la un vânzător sau de la o serie de furnizori și apoi petreceți timp și muncă pentru a obține produsul pe care îl veți vinde.
 • Imagine cu titlul Vindem produse de la pasul principal 6
  2
  Faceți numeroase teste. Poate credeți că aveți un produs absolut fiabil în mâinile dvs., dar nimeni nu îl poate înțelege mai bine decât clienții. Consumatorul folosește produsul, uneori în fiecare zi, uneori într-un mod greșit. Utilizatorul se întreabă în mod constant următoarea întrebare: "Este produsul în valoare de banii cheltuiți?". Testați bine între focus grup, prieteni sau chiar (mai ales) străini vă permite să obțineți o idee despre cum să o îmbunătățiți.
 • De exemplu, ați cumpărat 100 de legume cu coajă. V-ați scris numele pe pachet și le-ați revândut cu o marjă de profit de 100%. Dacă puteți efectua vânzări rapide, nu este neapărat o idee proastă. Cu toate acestea, cum te-ai comporta dacă cojile de legume au fost dizolvate sub apă fierbinte? Ce ați face dacă, după o singură săptămână de la începutul aventurii dvs. comerciale, ați întâlnit cu zeci de clienți furioși, deoarece produsul a ruinat mașina de spălat vasele? Dacă testați un element, asigurați-vă că acesta este valabil. Dacă nu, ar trebui să compensați clienții, astfel încât să pierdeți bani, iar marca dvs. nu ar avea o bună reputație.
 • Imagine cu titlul Vindem produse de la Pasul Acasă 7
  3
  Solicitați numărul TVA. Trebuie să contactați Inland Revenue pentru a obține acest lucru, astfel încât să puteți vinde de acasă într-o manieră legală, iar venitul dvs. va fi supus unei taxe directe. De asemenea, să fii bine informat cu privire la toate legile avute în vedere pentru comerțul electronic sau metoda de vânzare selectată.
 • Imagine cu titlul Vindem produse de la domiciliu 8
  4
  Deschideți un cont bancar nou pentru a separa veniturile afacerii dvs. de venitul din restul familiei. În acest fel, este mai ușor să urmăriți profiturile și cheltuielile - în plus, odată ce o tranzacție are succes și ați actualizat înregistrările, puteți transfera câștigurile în contul dvs. personal.
 • Această metodă facilitează, de asemenea, foarte mult plata impozitelor, deoarece trebuie să fii precis cu privire la cheltuielile plătite și la încasările.
 • Conectați un cont pe PayPal la un cont bancar pentru a face tranzacțiile online mai eficiente.
 • Imagine cu titlul Vindem produse de la domiciliu 9
  5
  Cumpărați software pentru a gestiona afacerea cu un computer desktop sau laptop. Acest program vă va ajuta să organizați o bază de date inventar, facturi și contabilitate. Va părea plictisitor, dar este mai bine să vă deranjez decât să plătiți amenzi sau să ajungeți în închisoare în caz de nereguli.
 • Puteți decide să angajați un contabil sau un contabil pentru a vă ocupa de acest loc de muncă pentru dvs.
 • Partea 3
  Reclamați eficient și vindeți rapid

  Imagine intitulată Vindem produse de la pasul principal 10
  1
  Reclamați noua dvs. companie și produsele pe care le oferiți. Un bun este de obicei vândut în unul dintre următoarele moduri: achiziții repetate (aceasta înseamnă că clientul a apreciat-o prima dată și dorește să-l cumpere înapoi), cuvânt din gură (recenzii entuziaste de la oameni influenți și de încredere) și publicitate. Dacă calitatea și utilitatea produsului sunt deja ridicate, nu puteți face prea multe pentru a afecta repetarea achiziției și a cuvântului oral. Și aici promovează publicitatea. Această promoție servește la creșterea interesului pentru un bun prin vânzarea unui vis, a unui ideal sau a unui statut legat de utilizarea acestuia.
  • Comandați cărțile de vizită și distribuiți-le tuturor persoanelor pe care le cunoașteți sau le întâlniți.
  • Creați pagini de afaceri în rețelele sociale, convingeți prietenii și familia să vă urmeze. Încurajați-i să invite alte persoane și să-și actualizeze frecvent statutul pentru a atrage constant atenția adepților lor.
  • Dacă v-ați înscris la o companie de vânzări directe, examinați produsele pentru a găsi idei promoționale personalizate pentru marcă.
 • Imagine intitulată Vindem produse de la domiciliu 11
  2


  Experimentați cu PPC (dar nu vă bazați numai pe această metodă). PPC înseamnă plata pe clic. În practică,agent de publicitate (care ar fi tu) plătiți site-ul (numit editor) pe care apare anunțul dvs. de fiecare dată când un client face clic pe link. Cu toate acestea, din ce în ce mai mulți oameni găsesc dificil să genereze potențiali clienți potențiali cu PPC. Chiar și rețelele sociale, cum ar fi Facebook și Twitter, oferă conținut promoțional și publicitar. Rețelele sociale de acest tip pot fi utile pentru construi un brand, dar acest lucru nu se traduce neapărat în vânzări rapide. Încercați ambele metode să vă promovați, dar nu vă concentrați bugetul publicitar exclusiv asupra acestor strategii.
 • Imagine cu titlul Vindem produse de la pasul acasă 12
  3
  Organizat pentru a permite clienților să aibă acces la produsele dvs. și să le cumpere. Dacă nu doriți să le vindeți fizic în casa dvs. (nu este recomandată), de obicei trebuie să le vindeți online. Există mai multe avantaje și dezavantaje privind această metodă:
 • Pro:
 • Costuri reduse de pornire. Costul unui domeniu online nu costă la fel de mult ca un magazin de vânzare cu amănuntul. Postarea pe eBay este relativ ieftină.
 • Vizibilitate mai mare. În timp ce locuiți în Italia, puteți ajunge la clienți din întreaga lume.
 • Immediație în vânzări și practică. Dacă vindeți produse online, clienții le pot cumpăra cu un clic direct de pe canapeaua de acasă.
 • Contra:
 • Probleme de securitate. Cardurile de credit și conturile online pot fi hackate, provocând mânia clienților.
 • Dificultăți și vremuri asociate livrării de bunuri. De exemplu, transportul unui produs către Tanzania poate fi complicat și poate dura săptămâni.
 • Imagine intitulată Vindem produse de la domiciliu 13
  4
  Luați în considerare crearea unui site propriu. Dacă intenționați să vindeți online, deschideți o pagină web de la care clienții pot cumpăra. Conectează-ți contul PayPal la site. Asigurați-vă că structura și designul paginii sunt intuitive pentru clienți, astfel încât vânzarea să fie ușoară. Oamenii familiarizați cu aspectul produsului și site-ului le găsesc adesea mai ușor de înțeles decât cei care nu le cunosc.
 • Este mai ușor și mai ușor să creați un canal de vânzări personalizat online. Astăzi există multe servicii pe Internet, cum ar fi Shopify, care vă permit să plătiți pe altcineva pentru a avea grijă de construirea și întreținerea instrumentelor de vânzare. Mai puțin comision pe care trebuie să-l plătiți pentru eBay pentru fiecare tranzacție, cu atât mai mulți bani veți avea în buzunar.
 • Imagine intitulată Vindem produse de la domiciliu 14
  5
  Vând produsele dvs. pe eBay. Există mai mulți factori pentru a face o listare pe eBay cel mai mare site de licitații online, acolo. În principiu, ideea de bază este destul de simplă: creați un anunț, decideți cum să vindeți și apoi, odată ce cineva a cumpărat bunul, îl puteți trimite acestuia. Iată câteva variabile pe care trebuie să le țineți minte:
 • Fotografiile sunt importante. Luați imagini atractive, utile și clare. Dacă utilizatorii pot vedea produsele bine, veți vinde mai mult.
 • Decideți dacă să licitați o licitație sau să utilizați formatul prețului fix. Metoda de licitație funcționează cel mai bine pentru articolele rare, deoarece oamenii sunt susceptibili să se lupte pentru a le obține, în timp ce prețul fix este preferabil pentru mai multe articole obișnuite, în cazul în care oferta depășește cererea.
 • Fiți amabili și politicoși pentru toată lumea, chiar și pentru cei răi, pentru a păstra un scor mare. Dacă concursul oferă un articol ca al dvs. la același preț, va fi reputația dvs. să vă oferim un avantaj competitiv.
 • Imagine cu titlul Vindem produse de la Pasul Acasă 15
  6
  Vinde pe Amazon. Operațiunea Amazon este destul de similară cu cea a eBay, cu excepția lipsei modului de licitație. Pentru a vinde pe Amazon, tot ce trebuie să faceți este să creați un profil, să postați o listă de articole (adăugând descrieri, condiție și preț) și apoi să o trimiteți la vânzare. La fel ca pe eBay, acordați atenție scorului și feedback-ului.
 • Dacă doriți să începeți vânzarea unei game largi de produse pe Amazon, puteți deschide un magazin propriu pe site, personalizat pentru marca dvs. și permiteți clienților să facă o căutare ușoară pentru a găsi diferite articole la un moment dat.
 • Imagine cu titlul Vindem produse de la domiciliu 16
  7
  Vindem produsele pe Etsy. Este o piață digitală destinată vânzării de creații artizanale. Spre deosebire de vânzătorii eBay și Amazon, care oferă un pic de tot, vânzătorii lui Etsy prezintă articole de casă cu o notă personală. Deci, dacă aveți talent în crearea obiectelor, cum ar fi țesăturile de țesături, bijuteriile de platină sau arta populară, Etsy este locul potrivit pentru dvs.
 • Imagine cu titlul Vindem produse de la Pasul Acasă 17
  8
  Dacă aveți spiritul de aventură, ați putea vinde obiecte de la ușă la ușă. Indiferent dacă doriți să rotunjiți venitul online sau să finalizați o tranzacție prin valorificarea farmecului personal, vânzarea de la domiciliu la ușă este o metodă viabilă. Desigur, nu este ușor și nu este pentru cei slabi de inimă, dar cu puțină cunoaștere și multă determinare, poate crește profiturile.
 • Partea 4
  Asigurați-vă un succes de durată

  Imagine intitulată Vindem produse de la prima etapă 18
  1
  Trimiteți imediat produsele. Dacă doriți să faceți o impresie bună asupra clienților, împachetați produsul cu eleganță (și în mod solid, pentru a vă asigura că nu se rupe în transport), mergeți la un oficiu poștal și trimiteți-l: nimic mai simplu.
 • Imagine cu titlul Vindem produse de la domiciliu 19
  2
  Oferiți rambursări și înlocuiri. Din păcate, uneori clientul nu va aprecia ce a cumpărat. Clarificați politica de rambursare / înlocuire, dar nu ardeți poduri refuzând să compensați pe nimeni. Învățarea de a face față costurilor de rambursare este o bună practică de afaceri, iar acest lucru ar trebui să păstreze reputația dvs. înaltă pe Amazon, eBay sau Etsy.
 • Luați în considerare comentariile pe care le primiți pentru a îmbunătăți în continuare produsele. Remediați desenele practice, interacțiunile negative sau defectele produsului.
 • Amintiți-vă că clientul are întotdeauna dreptate, chiar și atunci când greșește. Este una dintre cele mai mari dificultăți pentru cei care conduc o afacere, dar este, de asemenea, una dintre cele mai vechi reguli. Dacă tratați clienții cu o atitudine de superioritate, ei o vor percepe. Poate veți fi mulțumit după ce i-ați spus celor patru un cumpărător neplăcut, dar cu siguranță nu va fi bine pentru portofelul dvs.
 • Imagine cu titlul Vindem produse de la domiciliu 20
  3
  După ceva timp, extindeți oferta comercială. La început, concentrarea pe câteva produse poate fi o strategie bună, deoarece aceasta vă permite să vă familiarizați cu procesul și să nu pierdeți prea mult timp încercând să jonglezi imagini, descrieri, demografice și așa mai departe. După ce și-a dezvoltat o poziție bună pe piață și a câștigat securitate pe o platformă de comerț electronic (cum ar fi eBay), ar putea fi profitabil să începeți vânzarea de produse diferite, dar legate de cele pe care le oferiți deja.
 • Imagine cu titlul Vindem produse de la faza de start 21
  4
  Treptat, începe să crească volumul și calitatea vânzărilor. Dacă doriți să faceți bani buni, trebuie să analizați tranzacțiile după câteva luni și să aflați cum să le măriți. Iată câteva idei de inspirație:
 • Negocierea unor prețuri mai bune de la vânzătorii angro. Deoarece cumperi mai mult en-gros, puterea ta de negociere crește. Nu vă fie frică să o utilizați! Rețineți că acești vânzători doresc să facă afaceri cu dvs.
 • Căutați surse recurente de venituri. Gândiți-vă la metodele care vă vor ajuta să reveniți. Poți să te întorci cu e-mail-uri, scrisori trimise prin poștă, abonament sau alte tactici creative?
 • Cereți ajutor sau externalizați. Puteți angaja alte persoane pentru a vă ajuta să faceți mai multe livrări și să creșteți vânzările? Mai ales dacă vindeți doar cu jumătate de normă, călătoria constantă la oficiul poștal și timpul necesar pentru a cheltui pentru procesarea plăților ar putea afecta rentabilitatea.
 • Sfaturi

  • Dacă aveți copii, organizați pentru a vă ajuta, chiar și cu jumătate de normă. În acest fel, puteți lucra în mod continuu pe tot parcursul zilei.
  • Dacă vindeți un produs acasă, organizați o zonă deschisă clienților. Veți livra bunurile în casa dvs.? Găsiți un spațiu pentru stocarea stocurilor și pregătirea comenzilor pentru clienți.

  Avertismente

  • Fiecare tip de produs necesită reguli diferite privind licențele și alte legi. În plus, regulile depind de locul în care locuiți. Luați legătura cu Inland Revenue sau cu un alt organism specializat pentru a vă asigura că aveți tot ce aveți nevoie pentru a produce și a vinde de acasă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit