gtemata.com

Cum să vindeți produse afiliate online

Nu doriți să lucrați pentru cineva, dar doriți să creați un venit la domiciliu prin vânzarea de produse cu comisioane ridicate? L `marketing afiliat

este pentru tine. Există multe modalități de a face marketing afiliat. Trebuie să fii creativă.

paşi

Imaginea intitulată
1
Încercați să cunoașteți produsul, să îl utilizați și să vedeți alții care arată. Alocați un vot la cea de-a zecea scară și decideți dacă alte persoane ar putea să o vrea.
 • Imaginea intitulată
  2
  Obțineți un domeniu și căutați un serviciu de găzduire web pentru a putea comercializa produsul.
 • Imaginea intitulată
  3
  Utilizați pagini web unice pentru a promova fiecare produs pe care îl comercializați separat. Nu amestecați totul în mod confuz, doar pentru a economisi niște bani de la gazduire web. Este mai bine să ai un site care să se concentreze asupra fiecărui produs și nimic altceva.
 • Imaginea intitulată
  4
  Pe site-ul dvs. întotdeauna includeți recenzii despre produse, astfel încât vizitatorii au o idee inițială despre ce poate servi produsul. De asemenea, includeți mărturiile utilizatorilor care au încercat deja acest lucru. Asigurați-vă că acești clienți sunt disponibili pentru a permite utilizarea numelor și fotografiilor acestora: acestea vor fi postate pe site-ul produsului specific pe care doriți să îl vindeți.
 • De asemenea, puteți scrie articole care evidențiază utilizările produsului și le puteți insera într-o pagină suplimentară de pe site. Faceți paginile interesante și convingătoare și, printre informații, includeți așa-numitele "solicită acțiuni". Fiecare titlu ar trebui să atragă cititorii pentru a încerca să afle mai multe, chiar să vă contacteze. Evidențiați punctele tari. Acest lucru vă va ajuta pe cititorii dvs. să înțeleagă ce este pagina și doriți să aflați mai multe.
 • Imaginea intitulată
  5
  Abonați-vă la diverse programe pe care le-ați evalua 9/10 și începeți marketingul lor online: începeți să creați pagini web și să utilizați Google AdWords pentru a vă promova site-ul.
 • Imaginea intitulată
  6
  Scrieți articole care sunt convingătoare, succinte și asigurați-vă că clientul dvs. gândește: "Trebuie să am asta!"
 • Imaginea intitulată
  7
  Promovați, promovați, promovați! Continuați să vă promovați site-ul până când aveți o mare de trafic.
 • Imaginea intitulată
  8
  Monitorizați rezultatele în fiecare zi, testați-le. Urmăriți fiecare cuvânt cheie.
 • Imaginea intitulată


  9
  Oferiți resurse gratuite cititorilor dvs. Dacă este posibil, plasați-le în partea de sus a paginii pentru a le putea vedea bine și nu le pierdeți. Încercați să creați mesaje de răspuns automate care vor fi trimise celor care introduc informațiile lor personale în caseta de introducere. Potrivit cercetării de marketing, o vânzare de obicei se încheie la cel de-al șaptelea contact cu un potențial client.
 • Imaginea intitulată
  10
  Doar două lucruri se pot întâmpla având numai pagina web: închideți vânzarea sau lăsați pagina să nu se mai întoarcă niciodată. Prin trimiterea de informații utile în căsuța poștală a potențialilor clienți, probabil la anumite intervale, le veți reaminti de produsul pe care ei l-au gândit să îl cumpere mai târziu și vor afla cum să încheie vânzarea. Asigurați-vă că conținutul este direcționat către motive specifice pentru cumpărarea produsului. Nu arătați ca un discurs care să facă pe oameni să vândă.
 • Imaginea intitulată
  11
  Concentrați-vă pe motivele importante pentru care produsul poate face viața și lucrurile mai ușoare și mai plăcute. Includeți o propoziție convingătoare în subiectul mesajului de e-mail. Evitați să utilizați cuvântul cât mai mult posibil "gratuit"deoarece există încă filtre de spam vechi care atacă acest tip de conținut în coșul de gunoi în amonte, chiar înainte ca cineva să fi citit e-mailul. Convingeți-i pe cei care ți-au cerut materiale gratuite că le va lipsi ceva esențial dacă nu utilizează produsele și serviciile tale.
 • Imagine intitulată Produse afiliate pe piață online Pasul 12
  12
  Încercați să obțineți un tip de trafic orientat către produsul dvs. Este suficient să credeți că dacă persoana care a vizitat site-ul dvs. nu manifestă niciun interes în ceea ce oferiți, va fi printre cei care continuă și nu se vor întoarce în picioare. Scrie articole care urmează să fie publicate în reviste online. În acest fel, puteți identifica publicațiile adresate clienților dvs. țintă, iar ceea ce le-ați pus ar putea să le capteze interesul.
 • Imaginea intitulată Produse afiliate pe piață online Pasul 13
  13
  Încercați să scrieți cel puțin 2 articole pe săptămână, cel puțin 300-600 de cuvinte. Prin scrierea continuă și păstrarea acestor articole de bună calitate, puteți genera peste 100 de cititori direcționați către site-ul dvs. într-o singură zi.
 • Imaginea intitulată
  14
  Trebuie să vă amintiți mereu că numai 1 din 100 de persoane va cumpăra probabil produsul dvs. sau va solicita serviciile dvs. Dacă puteți genera mai mult de 1.000 vizite vizate pe site-ul dvs. într-o zi, înseamnă că puteți efectua 10 vânzări pe baza mediei statistice.
 • Imaginea intitulată Produse afiliate pe piață online Pasul 15
  15
  Tactica menționată mai sus nu este atât de dificil de realizat, dacă te gândești la asta. Ei iau doar puțin timp și un plan de acțiune de la tine.
 • Imaginea intitulată Produse afiliate pe piață online Pasul 16
  16
  Încercați să utilizați aceste sfaturi cu diferite programe de marketing afiliat. S-ar putea să reușești să strângi o sursă bună de venit și să supraviețuiești cu această afacere, pe care nu toți vânzătorii o pot face.
 • Sfaturi

  • Când vă promovați serviciile, încercați să faceți publicitate pe un site cu mulți vizitatori. Încercați să vă atrageți atenția prin cuvinte sau cuvinte care vă fac diferite de altele, într-un fel sau altul: fonturi mari, litere mari - dar nu exagerați, deoarece oamenii ar putea să își piardă interesul pentru site-ul dvs. - sau, dacă este disponibil, text colorat.
  • Un alt mod de a conduce traficul pe site-ul dvs. este via PPC (Pay Per Click). Tot ce trebuie să faceți este să găsiți o rețea bună de PPC-uri și să începeți să trimiteți trafic pe site-ul dvs. cu 5 cenți pe clic. Dacă utilizați motoare PPC, puteți monitoriza îndeaproape ceea ce cheltuiți.
  • Scrieți articole care revizuiesc produsul și apoi deturnați cititorul în pagina dvs. Web.
  • Conducerea traficului către site-ul dvs. afiliat este la fel ca orice alt site. Faceți publicitate site-ului dvs., asigurați-vă că acesta este optimizat pentru motoarele de căutare cu cuvinte cheie specifice și păstrați-l actualizat. Când vizitați, site-ul dvs. va primi din ce în ce mai mult lovit care o va conduce la nivel înalt în clasamentul motorului de căutare.

  Avertismente

  • Este posibil să trebuiască să cheltuiți niște bani pentru a face acest tip de marketing. Nu depășiți limitele și nu vă cheltuiți toate veniturile pe acest proiect: poate că NU funcționează.
  • Încearcă să găsești o pregătire gratuită și resurse gratuite pentru primul început, deci nu riscă să-ți piardă toți banii înainte de a-ți face un profit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit