gtemata.com

Cum se verifică compatibilitatea semnelor zodiacale

Te-ai intrebat vreodata cum sentimental este personalitatea ta compatibila cu cea a partenerului tau sau a persoanei care iti place? În antichitate, astrologii credeau că există un mod neechivoc de a evalua potențialul unei relații: de a analiza semnele zodiacale ale celor doi iubiți. Semnele zodiacale pot prezice în mod misterios cele mai comune comportamente și probleme personale. Astfel, studiind compatibilitatea dintre diferite semne, puteți afla cât de mult poate fi o persoană potrivită pentru dvs.

paşi

Partea 1
Identificați compatibilitatea între diferitele semne

Imaginea intitulată Verificați compatibilitatea semnelor zodiacale Pasul 1
1
Familiarizați-vă cu semnele zodiacului. Pentru a înțelege afinitățile tânărului, trebuie să cunoașteți mai întâi semnele zodiacale și semnificația lor. Cele douăsprezece semne sunt: ​​Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Vărsător și Pesti. Fiecare dintre ele provine din aranjamentul anumitor corpuri astral, care este considerat capabil să exercite o anumită influență asupra caracteristicilor oamenilor născuți în momentul în care aceste corpuri predomină în ceruri.
 • Imaginea intitulată Verificați compatibilitatea semnelor zodiacale Pasul 2
  2
  Aflați clasificările în care semnele sunt împărțite. În plus față de structura constelației, fiecare semn este caracterizat de un anumit sens care variază în funcție de elementul natural de care aparține. Elementele sunt patru: foc (Berbec, Leu, Sagetator), aer (Varsator, Gemeni, Balanta), apa (Rac, Scorpion, Pesti) si pamant (Capricorn, Taur, Fecioara). Elementul fiecărui semn derivă din energia pe care acesta o exercită în ordinea naturală.
 • Clasificarea cuaternară bazată pe elemente naturale reunește o calitate serioasă: semnele de foc tind să fie curioase, pasionate, optimiste - semnele de apă sunt credincioase, înțelese și determinate - semnele pământului sunt cunoscute pentru a fi raționale, pragmatice și stabile - în cele din urmă, semnele de aer sunt afectuoase, sociabile și expansive.
 • Imaginea intitulată Verificați compatibilitatea semnelor zodiacale Pasul 3
  3
  Verificați compatibilitatea semnelor. Ca regulă generală, semnele zodiacale care se încadrează în domeniul focului sunt considerate compatibile cu cele ale aerului, în timp ce semnele de apă și de pământ se pot interpenetra mai bine datorită calităților lor respective. Există, de asemenea, și alte compatibilități care depășesc cele bazate pe apartenența la elemente naturale. Ele se referă în principal la caracteristicile secundare, preferințele și modelele emoționale ale fiecărui semn.
 • De exemplu, există o puternică compatibilitate zodiacală între Pesti și Capricorn, Sagetator și Vărsător, și chiar Fecioara și Fecioara - adesea există o anumită afinitate între oamenii care aparțin aceluiași semn.
 • Luați notă de semnele compatibile cu dvs. și fiți atenți atunci când căutați un partener.
 • Imaginea intitulată Verificați compatibilitatea semnelor zodiacale Pasul 4
  4
  Aflați ce semne au o compatibilitate slabă între ele. Nici un semn zodiacal nu este într-adevăr incompatibil cu altul: există diferite nivele de afinitate, dintre care cea mai mare este reprezentată de combinații tradiționale bazate pe elemente naturale. Cu toate acestea, două semne aparținând a două elemente diferite sunt mai puțin susceptibile de a poseda atributele necesare pentru a construi o relație puternică și durabilă.
 • Adesea incompatibilitatea este cauzată de trăsături opuse care generează dezacorduri și complică comunicarea.
 • Uneori, un semn ar putea avea o caracteristică particulară care să influențeze sensibilitățile altui, chiar dacă acestea sunt compatibile din punct de vedere tehnic. Prin urmare, ar fi oportună testarea compatibilității astrologice în viața reală, având în vedere simbolul semnelor ca ghid.
 • Partea 2
  Utilizați resursele astrologice disponibile pe net

  Imaginea intitulată Verificați compatibilitatea semnelor zodiacale Pasul 5
  1
  Consultați un site serios și sigur de astrologie. Există sute de site-uri pe tema astrologiei pe Internet și cele mai multe dintre ele conțin aceleași informații de bază. Ei vă spun despre semnele și semnificațiile lor, compatibilitatea ideală, cele mai renumite cărți scrise pe această temă și interacțiunile corpurilor astrale.
  • Acordați atenție site-urilor care încearcă să vă facă să cumpărați sau să vă abonați la ceva. De obicei, cei care le administrează încearcă să vândă produse "special" care conțin aceleași informații pe care le puteți obține gratuit prin alte resurse online.
 • Imaginea intitulată Verificați compatibilitatea semnelor zodiacale Pasul 6
  2
  Aflați despre fiecare semn. Cele mai multe site-uri astrologice conțin descrieri lungi ale celor mai comune caracteristici ale fiecărui semn zodiacal. Găsiți semnul dvs. și informați-vă, făcând același lucru cu cel al persoanei care vă interesează. Reflectați asupra a ceea ce ați găsit și ce nu corespunde realității. Prin studierea zodiacului, puteți obține o idee mai clară despre trăsăturile personalității voastre, pe care nu le cunoașteți sau care să confirme ceea ce deja știți.
 • Există o infinită cantitate de informații despre influențele pe care le exercită stelele asupra personalității oamenilor. Citiți tot ce puteți despre felul în care semnul dvs. și cel al persoanei care vă place reacționează în diferite situații, pentru a înțelege mai bine modul în care o relație ar putea fi între dvs.
 • Imaginea intitulată Verificați compatibilitatea semnelor zodiacale Pasul 7
  3
  Efectuați un test de compatibilitate. Găsiți un test de compatibilitate pe Internet și completați-l. Pentru a simplifica lucrurile, cele mai multe site-uri astrologice oferă formulare scurte pentru a completa sau chestionare pentru care apăsați doar câteva butoane pentru a genera instantaneu meciul ideal. Pur și simplu introduceți data și ora la care v-ați născut pentru a identifica semnul dvs. astrologic și pentru a primi o listă a semnelor cu care ați putea fi compatibile.
 • Testele de compatibilitate online nu fac altceva decât să sortezi rapid datele furnizate, oferindu-ți o imagine de ansamblu asupra personalităților zodiacale care se potrivesc cel mai bine cu a ta.


 • Imaginea intitulată Verificați compatibilitatea Zodiac Sign Step 8
  4
  Înțelegeți punctele forte și punctele slabe ale relațiilor. Corpurile astralului nu influențează în mod direct caracterul unei persoane, dar utilitatea semnelor zodiacale constă în faptul că ei pot indica ce tip de personalitate este cel mai bine combinat sau mai rău cu a voastră. Acordați o atenție deosebită articolelor și descrierilor referitoare la modul în care semnele se raportează unul la celălalt și luați în considerare aceste informații când cunoașteți o persoană cu alt semn.
 • Semnele zodiacale vă oferă o idee despre ceea ce vă puteți aștepta de la cineva: ei nu vă spun dacă trebuie să încercați sau să nu construiți o relație cu el sau să condiționați relația însăși.
 • Partea 3
  Consultați un astrolog

  Imaginea intitulată Verificați compatibilitatea semnelor zodiacale Pasul 9
  1
  Faceți o programare la un astrolog profesionist. Căutați rapid pe Internet sau verificați agenda telefonică pentru a vedea dacă există un specialist în astrologie lângă dvs. Astrologii sunt specializați în interpretarea stelelor și sunt cei mai calificați oameni care oferă consiliere cu privire la zodiac, afinitatea cuplului și alte aspecte legate de viața iubirii.
  • Nu toți profesioniștii din această categorie au o activitate independentă. Unii pot avea un alt loc de muncă sau pot efectua evaluări astrologice în cadrul unei căi terapeutice holistice. Cea mai bună alegere este să utilizați Internetul pentru a găsi o persoană specializată în astrologie în vecinătatea dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată
  2
  Furnizați astrologului informațiile dvs. astrologice. Veți avea nevoie să cunoașteți data și ora la care v-ați născut, dar și alte aspecte ale vieții dumneavoastră. Veți avea probabil o discuție care vă va permite să înțelegeți dacă vă este confortabil să vorbiți despre dvs. și despre problemele personale înainte de a vă da părerea.
 • Imaginea intitulată Verificați compatibilitatea Zodiac Sign Compatibilitate Pasul 11
  3
  Ascultați-i în timp ce vă explică semnul zodiacal. Astrologul vă va oferi o descriere a personalității dvs. pe baza trăsăturilor care apar de obicei persoanelor fizice născute sub semnul zodiacal. În plus, va analiza afinitățile cuplului, vă va oferi sugestii pentru a vă proteja munca și condițiile financiare, dar vă va avertiza și pentru a evita capcanele în viața personală. Ascultați-o în timp ce explicați aceste lucruri și gândiți-vă dacă corespund realității.
 • Informațiile despre semnul zodiacal furnizate de un profesionist vă pot determina să înțelegeți aspectele despre care nu ați realizat niciodată.
 • Imaginea intitulată Verificați compatibilitatea Zodiac Sign Step 12
  4
  Cereți o analiză personalizată a afinității cuplului. Un alt serviciu pe care un astrolog profesionist îl poate oferi este analiza afinității cuplului. Dacă știți semnul zodiacului și data nașterii persoanei în care sunteți interesat sau participați, astrologul ar putea crea o diagramă de compatibilitate care să îi permită să evidențieze anumiți factori, cum ar fi alinierea astrală și modul în care acestea sunt integrate semnele aparținând anumitor elemente naturale și, în final, o predicție a potențialului unei posibile relații. Opinia unui astrolog vă poate da un impuls pozitiv pentru a face față afacerilor inimii.
 • Consultați un astrolog pentru a afla ce caracteristici aveți în comun cu partenerul dvs. potențial și întrebați-l cum sunteți diferit. Datorită acestor informații, toată lumea va avea ocazia să-și dea liber pasiunea și să se pregătească pentru a gestiona în mod eficient dezacordurile care ar putea să vă surprindă în viitor.
 • Când două semne par deosebit de incompatibile, un astrolog expert folosește calea Lunii în semnele zodiacului și alinierea lui Venus și Marte și apoi sfătuiește modul în care cuplul poate construi o relație fructuoasă în ciuda aparițiilor inițiale.
 • Imaginea intitulată Verificați compatibilitatea semnelor zodiacale Pasul 13
  5
  Clarificați toate îndoielile. Unul dintre avantajele întâlnirii unui astrolog este oportunitatea de a pune întrebări și de a primi răspunsuri imediate. Reflectați la întrebările care se referă la semnul zodiacal, la relația dvs. sau la cel mai bun mod de a găsi echilibrul interior. În locul misticismului și a semnificațiilor criptice, astrologia modernă ar trebui să servească la aprofundarea analizei personalității pe baza unei investigații care a durat de mii de ani.
 • În plus față de criteriile de compatibilitate, întreabă astrologul ce caracteristici trebuie să aibă un partener pentru a se integra cu a ta. Chiar și în cadrul semnelor care aparțin aceluiași element natural, există afinități mai puternice și mai slabe.
 • Sfaturi

  • Dacă sunteți un fan al astrologiei, verificați zilnic horoscopul pentru a găsi sfaturi și avertismente cu privire la modul în care semnul dvs. ar trebui să se ocupe de afacerile dvs. personale.
  • Dacă poziția soarelui în semnul dvs. (semnul zodiacal standard) și în cel al potențialului dvs. partener implică o compatibilitate slabă, aflați care este poziția lunii în ambele semne. Uneori, atunci când este același lucru, este posibil să se construiască relații solide, în ciuda incompatibilității aparente.
  • Amintiți-vă că semnele zodiacale sunt considerate utile pentru a descrie și a prezice personalitățile oamenilor, dar oamenii nu pot fi reduși la acest lucru. Dacă nu dați o șansă unei persoane pentru că nu au un semn complementar față de dvs. (sau aveți așteptări prea mari pentru cei care au), riscați să distrugeți o relație înainte ca aceasta să înceapă.
  • Nu acordați prea multă importanță semnelor zodiacale, considerând că ele pot indica în mod clar caracterul poporului. S-ar putea să fiți dezamăgiți sau surprinși. Din moment ce astrologia nu este o știință, există multe motive pentru care o personalitate nu corespunde unui semn zodiacal.

  Avertismente

  • Fiți atenți la escrocii. Deoarece eficacitatea astrologiei nu este susținută de studii științifice, ea este considerată în principiu un sistem de credință. Există oameni care pur și simplu vor să profite de grijile altora pentru a face bani simpli. Dacă intenționați să utilizați un serviciu profesional de astrologie, citiți mărturiile și asigurați-vă că investiți banii în sfaturi de viață utilă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit