gtemata.com

Cum să vezi Aura

Ceea ce ați putea vedea, observând aura unei persoane este infinit. De asemenea, învățarea de a citi și de a vă proteja propria aurea poate fi importantă pentru sănătatea fizică, emoțională și spirituală. Nu trebuie să fii mistic pentru a citi aura. De fapt, există o credință larg răspândită că fiecare dintre noi are capacitatea de a citi o aură și că în primii ani de viață această abilitate a fost practicată cu ușurință. Citiți articolul și urmați pașii pentru a vă trezi abilitățile.

paşi

Metoda 1
Înțelegerea Aurei

Imaginea intitulă Vezi Auras Pasul 1
1
Fii clar cu privire la definiție. În timp ce, în general, cineva se gândește la aura ca o atmosferă specială în jurul unei persoane, este important să înțelegem că există ceva mult mai specific. Unii oameni privesc aura ca setul de vibrații electrophotonice generate ca răspuns la o anumită stimulare externă. Ceea ce este important de înțeles este că aura conține informații despre esența persoanei sau obiectul care o înconjoară.
 • Imaginea intitulă Vezi Auras Pasul 2
  2
  Înțelege știința. Aura unei ființe umane este parțial compusă din radiații electromagnetice (EM) care include microunde și radiații infraroșii (IR) de joasă frecvență și lumină UV de înaltă frecvență. Lumina UV este mai mult legată de activitatea noastră conștientă (gândire, creativitate, intenții, simț al umorului și emoțiilor) și este partea vizibilă cu ochiul liber.
 • Energiile electromagnetice ale aurii înconjoară corpul într-un câmp de formă ovală. acest "ou auric" se extinde pentru aproximativ 60-90 cm pe fiecare parte a corpului. Se extinde deasupra capului și în sol, sub picioare.
  Imaginea intitulă Vezi Aura Step 2Bullet1
 • Imaginea intitulă Vezi Auras Pasul 3
  3
  Cunoașteți nivelurile. Aura este alcătuită din șapte niveluri (numite și straturi sau corpuri aurice) corespunzătoare celor șapte chakre ale corpului. Fiecare nivel are propria frecventa caracteristica si este direct legata de altii si in mod activ. În consecință, dacă unul dintre niveluri este dezechilibrat, poate provoca un dezechilibru și în celelalte.
 • Nivelul fizic. În acest nivel, sunt necesare bunăstarea fizică, plăcerea și sănătatea.
  Imaginea intitulată Vezi Aura Step 3Bullet1
 • Nivelul eteric. În acest nivel, iubirea pentru sine și acceptarea de sine sunt necesare.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 3Bullet2
 • Nivelul vital. La acest nivel, vă aflați dispus să înțelegeți situațiile într-un mod clar, liniar și rațional.
  Imagine cu denumirea Auras Step 3Bullet3
 • Nivelul astral. În acest nivel, căutați o interacțiune emoțională cu familia și prietenii.
  Imaginea intitulă Vezi Aura Step 3Bullet4
 • Nivel inferior mental. La acest nivel, cereți alinierea voinței voastre divine și angajamentul de a exprima și de a urmări adevărul.
  Imaginea intitulă Vezi Aura Step 3Bullet5
 • Nivel mental superior. La acest nivel, trebuie să aveți dragoste divină și extaz spiritual.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 3Bullet6
 • Nivel spiritual (intuitiv). La acest nivel, cereți o legătură cu mintea divină și o înțelegere a marelui plan universal.
  Imagine cu denumirea Auras Step 3Bullet7
 • Imaginea intitulă Vezi Auras Pasul 4
  4
  El apreciază beneficiile de a vedea aura. Învățând să vedeți aura altcuiva vă va oferi ocazia de a primi informații despre caracterul său și despre persoana sa. Învățând să vă vedeți aurea vă va inspira cu schimbări care vor îmbunătăți semnalele pe care le emanați.
 • Găsiți un mincinos. Aura nu poate fi falsificată. Dacă cineva este necinstit față de tine, o vei putea observa "ascultare" gândurile sale prin aura lui.
  Imagine cu denumirea Auras Step 4Bullet1
 • Obțineți indicii despre natura altora. O aură curată și luminată este un semn al unei persoane bune și avansate spiritual. O aură gri sau întunecată dezvăluie intenții neclare. O persoană care se prezintă ca profesor spiritual, profesor, guru sau ghid spiritual trebuie să aibă un halo galben auriu clar definit în jurul capului.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 4Bullet2
 • Diagnosticarea bolilor. Citirea aurii vă va oferi ocazia de a observa o problemă fizică înainte ca simptomele să apară.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 4Bullet3
 • Îmbunătățiți creșterea personală. Citirea aurii poate ridica starea dvs. de conștiință, poate ajuta dezvoltarea voastră spirituală și vă va întări conștiința asupra lumii naturale.
 • Imaginea intitulă Vezi Auras Pasul 5
  5
  Cunoașteți culorile aurii și semnificațiile lor. În aura există mai multe varietăți de culori care pot transmite diferite mesaje despre persoana sau obiectul care le înconjoară. Există nenumărate variante, fiecare conținând un mesaj specific, dar acestea sunt culorile de bază:
 • Roșu. Roșul este despre inimă, circulație și corpul fizic. Văzută într-o conotație pozitivă, ea poate indica un ego sănătos - pe partea negativă se poate referi la furie, anxietate și o natură inflexibilă.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 5Bullet1
 • Orange. Orange se referă la organele și emoțiile reproductive. Văzută într-o conotație pozitivă, aceasta indică energia, stamina, creativitatea, productivitatea, simțul aventurii, curajul sau natura extrovertită. În opinia negativă, poate fi legată de stresul actual, în legătură cu dependențele și deficiențele.
  Imaginea intitulată Vezi Auras Step 5Bullet2
 • Galben. Galbenul se referă la splină și la energia vitală. Este culoarea trezirii, a inspirației, a inteligenței, a împărtășirii, a creativității, a jocului, a optimismului și a naturii libere și tolerante. Dimpotrivă, o culoare galben strălucitoare poate indica și teama de a pierde controlul, prestigiul, respectul sau puterea.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 5Bullet3
 • Green. Verdele este legat de inimă și plămâni. Dacă este văzută în aură, ea reprezintă, de obicei, creștere și echilibru și, mai presus de toate, schimbare. Se referă la iubirea pentru oameni, pentru natură și pentru animale. O aură verde, închisă la culoare, indică gelozie, resentimente, victimizare, nesiguranță și stima de sine scăzută.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 5Bullet4
 • Blu. Albastrul este conectat la gât și tiroidă. Asociațiile sale pozitive includ o natură iubitoare și grijuliu, precum și o intuiție și o sensibilitate. Nuantele întunecate de albastru indică frica de viitor, de exprimare sau de confruntare sau de exprimare a adevărului.
  Imagine cu denumirea Auras Step 5Bullet5
 • Viola. Violul este legat de cap, glanda pineală și sistemul nervos. Este considerată cea mai sensibilă și cea mai înțeleaptă dintre culori. În aura este culoarea intuiției și dezvăluie puterea psihică a reglării automate.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 5Bullet6
 • Silver. Argintul este culoarea abundenței spirituale și fizice.
  Imagine cu denumirea Auras Step 5Bullet7
 • Oro. Aurul înseamnă iluminare și protecție divină. O persoană dotată cu o aură de culoare aurie este condusă de cea mai înaltă bunătate a sa.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 5Bullet8
 • Negru. Negrul extrage energie și se transformă. De obicei, aceasta indică o incapacitate îndelungată de iertare sau de dureri reținute și nu eliberate și poate duce la probleme de sănătate.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 5Bullet9
 • Alb. Albul este o stare de lumină pură și reprezintă puritatea și adevărul. Poate indica apropierea îngerilor sau că o femeie va fi în curând însărcinată.

  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 5Bullet10
 • Metoda 2
  Vezi Aura

  Imaginea intitulă Vezi Auras Pasul 6
  1
  El începe să perceapă. O modalitate bună de a începe să vedeți aura este de a practica percepția. Aceasta înseamnă a acorda atenție sentimentelor voastre în prezența unei alte persoane. Respirați adânc, expirați și concentrați-vă asupra senzațiilor fizice ale corpului și asupra reacțiilor instinctive. Întrebați-vă cum vă face să vă simțiți că sunteți lângă o anumită persoană? Clar? Nervos? Agitat? Gândiți-vă la culoarea pe care o veți combina cu această persoană. Când abilitățile tale se îmbunătățesc, simt și încep să se uite, aura va deveni mai ușoară.
 • Imaginea intitulă Vezi Auras Pasul 7
  2
  Dezvoltați-vă viziunea periferică. Viziunea noastră periferică este mai puțin afectată decât partea centrală a retinei noastre și are celule fotosensibile mai sănătoase. De asemenea, după ce am învățat de ani de zile viziunea noastră centrală de a vedea într-un anumit fel, ar putea fi complicat să-i facă să dobândească noi obiceiuri despre aură. Începeți cu exerciții simple, de exemplu, focalizând pe un punct pentru 30-60 de secunde. Această practică va crește sensibilitatea la lumină.
 • Imagine cu denumirea Auras Step 8
  3
  Tuneți în culori. Antrenează-te cu culorile primare și luminoase pentru a-ți îmbunătăți capacitatea de a vedea aura. Acoperiți o carte cu hârtie roșie sau albastră și așezați-o pe o masă într-o poziție verticală, la câțiva centimetri distanță de dvs. Zidul din spatele mesei trebuie să fie alb sau neutru, iar lumina din cameră să fie moale, dar nu slabă. Închideți ochii, respirați adânc, relaxați-vă și redeschideți-vă ochii în căutarea cărții. Nu vă concentrați asupra cărții, ci pe o parte și pe spațiul dincolo de ea. După ceva timp veți vedea o aură palidă și îngustă venită din carte, în timp ce aceasta din urmă va schimba culoarea devenind un galben sau un verde luminos.
 • Când ați făcut puțină practică cu o singură carte, puteți acoperi diferite cărți cu culori diferite și apoi le puteți urmări. Când te simți gata, poți începe practica observând plante, animale și oameni.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 8Bullet1
 • În timpul acestui exercițiu este posibil să bateți ochii în mod normal și rapid. Procedând astfel, aura poate dispărea pentru câteva secunde, dar va reapărea rapid dacă rămâneți relaxat și concentrat.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 8Bullet2
 • Practicați-vă să învățați cum să păstrați focul cu ochii. Nu-i obosiți și nu întindeți ochii și frunțile.
 • Imaginea intitulă Vezi Auras Pasul 9
  4
  Învățați să vedeți. Cereți sprijinul unui prieten și plasați-l la o jumătate de hectar distanță de dvs., în fața unui perete alb într-o cameră care nu este prea luminată. Uită-te la peretele din spatele lui plasându-ți privirea de câțiva centimetri (aproximativ 5) din corpul lui. Nu te uita la persoana sau vei pierde imaginea aurei. Încercați să priviți dincolo de locul în care se află persoana respectivă și să încercați să observați modificările de culoare pe peretele din spate. O zonă ar trebui să apară mai ușoară decât celelalte. Încercați să identificați nuanța - întrebați-vă ce culoare ați folosi pentru a descrie acea zonă.
 • După identificarea culorii, puteți cere persoanei să se rotească de la o parte la alta. Câmpul energetic ar trebui să se miște în consecință.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 9Bullet1
 • Dacă vedeți culori diferite în diferite zone ale aurei persoanei nu înseamnă neapărat că ochii tăi sunteți aura ingannando- pot avea culori diferite pentru a se potrivi cu diferite condiții ale corpului.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 9Bullet2
 • Practicați-vă fără a vă supune pe voi înșivă și pe ochii dumneavoastră la stres excesiv. Fiecare individ dezvoltă aceste abilități la o rată diferită.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 9Bullet3
 • Stralucirea aurii unei persoane este strâns legată de sentimentele sale. Dacă o persoană se simte fericită și plină de viață, aura sa va fi puternică, lată și luminată. Încercați să-i faceți pe partenerul dvs. să asculte muzica favorită pentru al ajuta să-i energizeze aura făcându-l mai ușor vizibil.
  Imaginea intitulă Vezi Aura Step 9Bullet4
 • Imaginea intitulă Vezi Auras Pasul 10
  5
  Practicați-vă. Stați într-o cameră slab luminată și relaxată. Luați câteva respirații profunde. Vizualizați în mintea dvs. obiectivul dvs. de a vă vedea aura și concentrați-vă asupra acesteia. Este important să credeți că acesta este un obiectiv realizabil. Alăturați-vă indicele mâinilor, frecați-le și apăsați-le unul împotriva celuilalt. Aura este "lipicioasă" și când este un deget "atac" la celălalt, energia va rămâne suspendată între cele două degete. Acum, concentrați-vă privirea asupra zonei dintre cele două degete pe măsură ce continuați să le frecați. După ceva timp, împărțiți degetele, lăsând un centimetru de spațiu între cele două. Focalizați spațiul dintre ele în căutarea unei fumători sau a unui fum colorat.
 • Cu o pregătire constantă, aura va deveni mai clară și mai ușor de văzut. În acest moment, repetați exercițiul cu mâinile, frecându-i împreună și apoi separându-i în căutarea aurei.
 • Metoda 3
  Curăță-ți aura

  Imaginea intitulă Vezi Auras Pasul 11
  1
  Recunoașteți momentul în care trebuie să vă curățați aura. Colectăm energiile celorlalți fără să-l realizăm. Atunci când aceste energii sunt negative, ele afectează negativ aura noastră. S-ar putea să ai o experiență de genul asta: ești într-o stare bună și plănuiești să-ți petreci timpul cu un prieten. Te bucuri de seara, dar la un moment dat realizezi ca te simti anxios si iritabil. La întoarcerea acasă, aveți o stare proastă, fără să știți de ce. O situație similară indică nevoia de a vă curăța aura. Chiar dacă nu pare a fi în afara echilibrului, este încă o idee bună să o curățați periodic pentru a elibera orice energie negativă.
 • Imagine cu denumirea Auras Step 12
  2
  Curățați-vă aura. Concentrați-vă pe chakra rădăcinii, situată la baza coloanei vertebrale și asociată cu culoarea roșie. Imaginați-vă că este ancorată pe pământ printr-o lumină roșie care se extinde mai jos. Apoi imaginați-vă înfășurat într-o ploaie strălucitoare de lumină de aur radiată de soare. Lăsați lumina să pătrundă în corpul tău și în aura ta. Păstrați această imagine pentru ceva timp. Apoi afișați o lumină violetă care se extinde de la plantele picioarelor tale până la vârful capului. Simțiți-o și vedeți-o ca o pătură caldă și protectoare și credeți că are capacitatea de a vindeca și proteja orice găuri din aura ta. În acest moment, procesul de curățare și de vindecare este în curs de desfășurare, și ar trebui să simți devin tot mai puternice, iar energiile negative se eliberează și să dobândească un nou sentiment de pace. Meditează pentru un moment aceste sentimente. Când vă simțiți gata, imaginați-vă o lumină albă care înconjoară aura curată, oferindu-vă protecție suplimentară.
 • 3
  Protejați-vă aura. Puteți urmări alți pași pentru a vă proteja și întări aura - inclusiv masaje, screening, tăierea cordului (eliberarea energiei negative care ne leagă de o altă persoană) și intervenția cerească. Căutați mai multe informații pe web.

 • Încercați să vă restaurați energiile cu Reiki. Această terapie cu atingere ușoară îmbunătățește fluxul de energie prin promovarea îndepărtării particulelor stagnante sau blocate. Un practicant Reiki actioneaza ca un mediu pentru a primi energia divina si canalizeaza-l in campul vostru energetic, eliminând cele blocate și prevenirea tulburărilor mentale, mai emoționale, fizice sau spirituale.
  Imaginea intitulă Vezi Auras Step 13Bullet1
 • Creați un scut. Vedeți în jurul vostru un balon alb și iubitor de lumină care vă înconjoară. Acest câmp de protecție poate respinge gândurile și sentimentele negative, precum și alte atacuri psihice îndreptate împotriva voastră, împiedicând vampirii energetici să extragă energia de la dvs.
  Imagine cu denumirea Auras Step 13Bullet2
 • Tăiați cordonul. Cordoanele de energie invizibile te pot ține legat de alte persoane, de alte locuri sau de obiecte și situații. În timp ce șirurile de dragoste pozitive nu pot fi rupte, cordonul eteric bazat pe frică poate fi tăiat pentru a preveni pierderile și ieșirile de energie. Cereți intervenția arhanghelului Mihail să-și folosească sabia pentru a tăia corzile negative sau pentru a vizualiza un fascicul laser provenind de la un cristal în timp ce le tăia.
 • Cereți îngerilor pentru sprijin. Sunați îngerii pentru ajutor - ei sunt întotdeauna la dispoziție pentru a vă ajuta, dar trebuie să fie invitați să intervină. Vă rugăm să contactați Arhanghelul Mihail pentru a tăia corzile negativ, Arhanghelul Rafael pentru a umple golurile de energie cu lumina verde de vindecare și all`Archangelo Metatron pentru a curăța chakrele.
 • Sfaturi

  • Relaxați-vă, respirați adânc și concentrat.
  • Nu vă supuneți ochii la tensiune și nu le întindeți.
  • Fii discret când te uiți la aura oamenilor, altfel se vor simți observate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit