gtemata.com

Cum să te îmbraci după sarcină

După ce bucuria inițială și emoția nașterii au trecut, multe femei se confruntă cu sarcina teribilă de a decide ce haine să poarte. Poate deveni o sarcină foarte dificilă de a găsi haine care să se potrivească corpului dumneavoastră în mod corespunzător în lunile următoare nașterii bebelușului. Hainele pe care le purtai înainte de a fi gravide probabil că nu te mai potrivesc și hainele de maternitate pe care le purtai în timpul sarcinii sunt probabil prea mari pentru mărimea ta acum. Deci, ce poți să faci? Din fericire, există câteva sfaturi bune pe care o nouă mamă să le poată urma pentru a găsi haine care se potrivesc bine și sunt bine.

paşi

Metoda 1
Asigurați-vă că ați cumpărat niște haine esențiale post-sarcină

Există câteva elemente esențiale de îmbrăcăminte pe care fiecare mama nouă ar trebui să le aibă în dulapul ei pentru ao ajuta să se simtă confortabilă în noul corp post-sarcină.

Imaginea intitulă Rochie după sarcină Pasul 1
1
Cumpărați o pereche de blugi care se potrivesc momentului actual. Chiar dacă doriți să vă întoarceți la acele blugi pe care le-ați purtat înainte de a rămâne gravidă, este important să știți că ați putea reveni și să aduceți mărimea înainte de sarcină. Corpul tău sa schimbat dramatic în ultimele nouă luni și va continua să se schimbe foarte mult în lunile următoare. Trebuie să înțelegeți că blugii sunt unul dintre cele mai dificile articole de îmbrăcăminte pentru a se adapta din nou. Fă-ți o favoare și cumperi un cuplu sau două care se potrivesc chiar acum, așa că te vei simți confortabil când le poți purta. Încercarea de a vă zdrobi în blugi prea mici va fi incomod și descurajator.
 • Imaginea intitulată Rochie după sarcină Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că achiziționați niște cămăși care accentuează atributele fizice pozitive. Puteți să cumpărați tricouri cu puțină lățime în zona stomacului, cum ar fi tricourile și puloverele. De asemenea, puteți cumpăra tricouri care se înfășoară. Aceste cămăși lucrează foarte mult pentru a ascunde problema zonei abdominale din cauza sarcinii, accentuând alte părți ale corpului, cum ar fi gâtul, sânul sau gatul. Ele pot acționa și ca cămăși mari pe care le poți purta în timpul alăptării.
 • Imaginea intitulă Rochie după sarcină Pasul 3
  3
  Amintiți-vă să nu neglijeze hainele negre. Fiecare femeie știe că mica rochie neagră este o îmbrăcăminte de bază esențială, care este o necesitate pe care fiecare femeie trebuie să o păstreze în garderoba ei. Din acest motiv, această sugestie nu poate afecta prea mult portofelul, deoarece este posibil ca unele haine negre să fie deja în dulap. Deși majoritatea femeilor iubesc să poarte o culoare de culoare, îmbrăcămintea în negru slims cifra. Dacă aveți absolut o culoare, încercați kit-ul cu unele bijuterii sau accesorii colorate. Puneți o eșarfă sau o curea colorată cu pantaloni negri, fustă sau rochie.
 • Imaginea intitulă Rochie după sarcină Pasul 4
  4
  Purtați o centură largă. Este un accesoriu captivant care poate fi purtat cu multe haine diferite. Alegeți o centură care are o culoare neutră și puneți-o pe pulovere sau rochii lungi, pentru o modalitate eficientă și la modă de a ascunde burta de sarcină.
 • Imaginea intitulă Rochie după sarcină Pasul 5


  5
  Luați în considerare achiziționarea unei pungi moderne de scutec. O pungă de scutec este foarte utilă pentru o mamă nouă, deoarece va trebui să fie luată oriunde și va deveni practic punga ei nouă. Cumpărați o pungă de scutece care este cu adevărat atractivă și funcțională. Aceasta poate fi o sarcină dificilă, deoarece o mulțime de pungi de scutec sunt frumoase, dar nu îndeplinesc toate nevoile de care aveți nevoie. O opțiune este să cheltuiți niște bani în plus pentru a avea o geantă frumoasă, cu o mulțime de buzunare și spațiu pentru a ține de ceea ce aveți nevoie. O altă opțiune, care vă va costa puțin mai puțin, este să utilizați numai o pungă mare sau punga pe care o dețineți deja sau să cumpărați o pungă nouă pentru dvs. și care să funcționeze și ca o pungă de scutec.
 • Dacă vă decideți să cumpărați o pungă de scutec sau o pungă nouă cu multe buzunare pentru a ține tot ce aveți nevoie, asigurați-vă că vă potrivește personalității și stilului personal. Alegeți amprentele și culorile care se potrivesc stilului dvs. sau care pot fi purtate și cu cele mai multe dintre hainele dvs. Încă o dată, amintiți-vă că va trebui să o luați oriunde mergeți, așa că trebuie să vă asigurați că vă simțiți bine și confortabil când sunteți afară.
 • Metoda 2
  Familiarizați-vă cu corpul dvs. de sarcină postală și cu noua puritate de haine

  Să recunoaștem. Corpul pe care îl ai, după naștere, nu este același lucru ca înainte de a fi însărcinată. Pentru a înțelege cum să vă îmbrăcați, trebuie să înțelegeți mai întâi tipul noului corp.

  Imaginea intitulă Rochie după sarcină Pasul 6
  1
  Învață să te simți cu un stomac mai mare și abdomen. Există șanse mari de a pierde în greutate când copilul se naște, dar trebuie să înțelegeți că nu se va întâmpla peste noapte. Datorită excesului de greutate și a mușchilor abdominali alungiți, aveți o burtă mai mare decât cea la care ați fost obișnuit. Dacă alăptați, sânii vor fi și mai mari. Câteva modalități bune de a face față acestor schimbări noi în organism poartă cămăși lungi sau jachete și poartă tricouri care accentuează umerii. Accentuarea umerilor va avea un aspect mai armonios.
 • Imaginea intitulă Rochie după sarcină Pasul 7
  2
  Purtați pantaloni și fuste care vă fac fundul mai mic. Uneori, aceste kilograme în plus în timpul sarcinii vă pot face o spate puțin mai mare decât ați dori să aveți. Cu toate acestea, puteți păstra totuși bine pantalonii care se încadrează bine în fese și nu se încadrează prea jos la nivelul taliei. Încercați să nu purtați pantaloni sau blugi împodobiți cu decorațiuni sau care au buzunare uriașe pe partea de sus, deoarece acestea atrag atenția în zonă. Dacă purtați fuste largi sau rochii aruncate, ele vă vor face să arătați mai echilibrate de sus în jos.
 • Imaginea intitulă Rochie după sarcină Pasul 8
  3
  Aflați că procesul de scădere în greutate necesită timp. Nu vă faceți griji dacă hainele pe care le cumpărați acum nu se potrivesc perfect cu noua dumneavoastră formă. Luați în considerare găsirea unui croitor bun care vă poate ajuta să purtați haine personalizate pentru noua dvs. apariție. Uneori, după naștere, femeia descoperă că hainele sunt prea mari sau prea strânse în unele zone, în timp ce se potrivesc bine în alte zone ale corpului. Pentru a evita această problemă, găsiți un croitor pentru a vă ajuta să faceți ajustările necesare. Acest lucru vă va costa puțin bani în plus, dar dacă trebuie să mergeți la lucru în fiecare zi cu un aspect profesional, aceasta ar putea fi o opțiune pentru care va fi merită.
 • Sfaturi

  • Pentru a economisi bani, încercați să împrumutați haine post-sarcină de la prieteni sau rude care au deja copii. Probabil că au cumpărat aceste haine după ce au dat naștere unui copil și acum nu mai pot purta ele. S-ar putea să fie dispuși să le transfere și ar fi o alternativă economică pentru a cumpăra haine noi.
  • Amintiți-vă că puteți arăta bine chiar dacă nu ați revenit la dimensiunea și forma originală. Cumpărați haine post-sarcină care reflectă stilul și personalitatea dvs., care se potrivesc bine și te fac să te simți bine despre tine.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit